26
aug
Seneste opdatering: 27/8-19 kl. 1322
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR glemmer, at Magnus Ranstorp har været persona non grata i svenske medier efter sin Rosengårdsrapport, og at det faktum, at han nu optræder der, ikke bare har ændret dem, men også ham. Han har gjort sig spiselig for magten ved at vrøvle, det er så skønt at blive “stueeren” at de færreste modstår fristelsen, og nu er Ranstrop pludselig spiselig for altid venstreaktivistiske DR.

Uriasposten kommenterer Deadline Kevin Shakir: Højreekstreme ‘prøver at rationalisere ‘Den Store Udskiftning’… kigger på fødselsrater’ og Ingrid Carlqvist kommenterer det i denne pod. Morale: Hvis nogen har noget at vinde på deres meninger, bør du ikke stole på dem. Ranstorp har solgt sin sjæl for lidt accept fra en elite, der har kurs mod historiens mødding. Ledende svenske politikere hører hjemme i en retssal, ikke i et parlament.

You Tube censurerede naturligvis Lars Andersens video, hvilket kun minder os om, at vi forlængst ikke lever i noget demokrati. SVT Agenda spillede mandag samme melodi, at højreekstrem terror er en stor og voksende trussel. Det er simpelthen løgn, hvad et blik på Europols statistik fortæller en på to minutter. Der er én dominerende terrorfare i Europa, det er islam, og ingen journalist kan snakke det bort, selvom jeg skal love for, at de prøver.

Svensk akademikerfamilie fordrevet fra Uppsala

Overklassen er de første, der flygter. Opløsningen af Sverige har været en enorm succes

Den tidligere arbejdsmarkedsminister Sven Otto Littorin siger i dag fra Dubai ”De som kan och har råd flyttar från Sverige.” Svenska Dagbladets politiske chefredaktør Tove Lifvendahl, fortæller i dag om en øvre middelklassefamilie fra Uppsala, der har været tvunget til at flygte fra deres hjem af de herrefolk, politikerne har masseinviteret. Disse har skabt et uhyre, der vil æde landet og befolkningen op med mindre noget helt radikalt gøres, og det gør det næppe. Det vil altså gå, som Hans Jensevik forudser:

Nationaløkonomen Hans Jensevik skønnede, at islam vil have grebet den politiske magt i Sverige omkring 2040-2050, så det er relativt snart, at svenskerne vil opdage, om islam virkelig er fredens religion, og om kultur og religion ingen rolle spiller, som har været elitens hidtidige antagelse. Den tvivl de synes at bevise med deres flytning udenlands. Jenseviks begrundelse er detaljeret, faktamæssigt begrundet, og hvis man ikke tager den alvorligt, har man fortjent at opleve, hvad der kommer til at ske.

Sverige har meldt sig ud af vores fælles verden

Sverige ser sin død som nation i øjenene. Det er ikke alarmisme, det er statistik og ideologi, og hvordan vil Sveriges tre naboer klare at leve med et stort svensk Gaza som nabo? Dette burde være naboernes fokus allerede i dag. Sverige har meldt sig ud af vores fælles sammenhæng og samtid, og tilsluttet sig en dødelig utopi.

Den elite som jvf. Sven Otto Littorin, er den første til at flygte fra de ulykker, de selv har insisteret på i fire årtier. De der har stemt på dem, bør få deres hoved undersøgt. Lämna kalifatet Malmö medan tid är, skriver Ingrid Carlqvist i dag. “Malmö är förlorat för oss svenskar” skriver hun.

“Those whom the gods wish to destroy, they first make mad”

Jeg så skriften på væggen og skred i 2004, idag kommer jeg højst ugerne i Sverige. Det er som at møde en ungdomskæreste på gaden, der er blevet narkoluder. Det skader mit humør og mit livsmod, og jeg har gjort, hvad jeg kunne. Jeg må lade det fare. At gøre noget forebyggende for Sverige er et af mine deciderede, tabte slag. Jeg var oppe imod for stærke, irrationelle kræfter.

Verdens naturlige drift er, hvis man som i Sverige lukker munden på oppositionelle stemmer, imod vanvid, og den svenske elite er grebet af vanvid. “Those whom the gods wish to destroy, they first make mad” skrev Euripides for 2400 år siden.

”Det kommer att gå åt helvete”, varnade polisen oss ”

13-årige Filip och hans familj har fått fly sin hemstad för att undkomma det ungdomsgäng som ständigt ger sig på honom och hotar honom till livet. Samtidigt står polisen handfallen och råder Filip att ”ducka, böja sig, krypa ihop” när han blir attackerad.

Historien berättas av Svenska Dagbladets politiska chefredaktör Tove Lifvendahl och tar sin början i Uppsala. 13-årige Filip faller i onåd hos ett ungdomsgäng för en bagatellartad händelse, misshandlas, rånas och hotas till livet. När föräldrarna tar kontakt med BUP får de rådet att inte polisanmäla.

 ”Det kommer att gå åt helvete”, varnade de oss. ”För barnets psykiska hälsa, backa ut långsamt, det kommer att bara bli ännu värre om ni anmäler”. Men jag åkte ändå direkt till polisen och anmälde, berättar Filips mamma som snart får inse att BUP hade en poäng.

Vi bröt ihop. Vi ringde till polisen och sade att vi inte orkar fullfölja alla ärenden, att vi inte kan fortsätta på det här sättet, därför att det kan leda till desperata konsekvenser. Jag inser att situationen är på väg till ett läge där jag kan komma att bruka våld mot barn för att skydda mina barn, berättar Filips far. Familj tvingades flytta för att undkomma sonens plågoandar – polisen handfallen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Sådan er det jo, at ca. 80% ønsker at tingene skal være. Ellers havde de vel stemt på SD?
Som man reder, så ligger man.
Problemet er, at Sverigstan ligger så tæt ved Danmark, og at vi har en fortvivlende pasunion med dem, så alle perkerne blot kan vælte her over, når lokummet er brændt ned i Sverigstan.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Grænsekontrol mod Sverigstan er rimeligt enkelt for Danmarks vedkommende, men de andre…

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Fører ikke til noget som helst
Øresund og Kattegat bliver fyldt op med flygtningerbåde. Samt det er guff for menneskesmuglere. Desværre bliver Danmark så det første land, lortet komme til.

Det ender med at Svenson tager sig sammen og likviderer denne lorte regering der sidder.

Charles
Charles
2 years ago

Jeg ønsker lige her at komme med et vink med en vognstang: Det er så absolut ikke en trussel, men en advarsel til Regering, PET og andet godt. Advarslen gælder også for de Muslimske miljøer, selv om de ikke fortjener den. Hvis Regering og folketing ikke rette ind efter grundlovens §69 som siger: en afvigende religion end den Danske SKAL optages nærmere ved lov. Det er jo ikke sket endnu.! Det er jo en direkte ordre fra grundloven til Regering og folketing.! Dette skal ske således: Koranen skal tages under behandling og renses for grundlovsstridende elementer, (Det vil sige, det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Charles

Jeg vil bare anbefale dig, at læse Grundlovens paragraf 69, 🤡!

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Den kan Jeg uden ad, Også §67, så anbefalingen er ude i skoven.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Skal vi snart få sendt de der fremmede ud af Danmark?

ino
ino
2 years ago
Reply to  Charles

Charles: Jeg har svaret dig i går på kommentar nr. 25: http://www.uriasposten.net/archives/103779#comments
Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen”

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  ino

Det ved jeg godt. INO Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” har Lovgiverne ikke læst på lektien. Og det vil de komme til. For; Anders Bo og INO, er koranen stadig uforenelig med grundloven´s §67. Så “Den såkaldte rensning af koranen ifl §69, somr giver Regeringen en direkte ordre på hvordan loven skal udføres er ikke gjort ” Længere er den ikke Anders Bo og INO. Jeg er sikke på at I vil give mig ret i at Koranen ikke er forenelig med §67 i Grundloven. Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” er der ikke taget… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Den skattefinansierede befolkningsudskiftning foregår lige NU medens vi skriver til hinanden. Skal vi lade os aflive? Jeg mener nej.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Nielsen

Lignelsen om “den barmhjertige samaritaner” i muslimsk regi! Jesman fortæller lignelsen om manden, der simulerer et overfald af røvere. En imam og en mullah går begge forbi den sårede uden at hjælpe ham, mens en dansk skattyder stopper op og hjælper ham. Danske skatteydere var en befolkningsgruppe, som den muslimske majoritet så ned på. – Efter fortællingen spørger Jesman Carsten Jensen Hvem af de tre, synes du, var en næste for ham, der måske simulerede et overfald af røvere? Jesman tvister her spørgsmålet om, hvem næsten er. For Carsten Jensen har spurgt ”Hvem er min næste? i betydningen ”Hvem skal… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Nielsen

Ja. Hvis der ikke skrives mere, så er myndighederne klar over at de har et problem.

Nej. Vi lader os ikke aflive. Problemet er bare med at få startet op.
4 een + varsel 16 timer. Under WW2 var det X timer.
Tale et sted over en kop kaffe.
Strategien skal være ok. Men alligevel: Støt og Stem Stram Kurs.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

“Der er én dominerende terrorfare i Europa, det er islam, og ingen journalist kan snakke det bort, selvom jeg skal love for, at de prøver.”
Det er så sandt så sandt og det skulle stå med meget store bogstaver foran indgangen til fjolsetinget.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

ha ha, sig det til tåberne på Christiansborg, som aldrig har åbnet en bog. Trist at hvervet som politiker i dag er blevet for de absolut dårligst begavede.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Vi skal ikke – bevidst eller ubevidst – skabe undskyldninger for de ansvarlige med forestillinger som : “Løkke turde ikke gøre andet fordi han var bange for Merkel”, “de er dumme”, ” de lader sig narre af muslimerne”, og så videre. Nej, nej og nej. De ved selvfølgelig, hvad de gør. Med fuldt, koldblodigt overlæg. Et magtesløst folk er, hvad deres våde drømme består af. Derfor smadrer den herskende, mediepolitiske klassse vores lande. Som sådan skal de dømmes og behandles restligt. Alt mindre end dødsstraf for at smadre et land og fremtiden for et helt folk, er foragt for de… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Ja Den holdt sgu ikke længe den video jeg indlagde på tuben. hvilket er den samme som her. jeg vil bare informere jer her inde om hvorfor: Det står på engelsk. OT, jeg føler det skal koncentreres mere om mediernes skjulte Agenda. DR er nogen rigtige røvhuller, de ønsker ikke sandheden kommer frem. De lyver og bedrager, fylder folk med løgn. Men videoen holdt da en dag. MEN DEN lever i bedste velgående på Snaphanen, OG PÅ MIN “Computer” ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Hi Charles Nielsen, Due to a copyright claim, your YouTube video has been blocked. This means that your video can… Read more »