28
aug
Seneste opdatering: 30/8-19 kl. 2224
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi håller på att byta befolkning, det är något positivt..men det finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter”

SVT har en rutineret måde at servere katastrofer på på en blid og hensynsfuld måde. Hør bare Alex Schulman om sin morfar Svend Stolpes hus i Filipstad:

“Hela morfars bibliotek, där han hade sina 15 000 böcker var liksom bönerum. Det var bland det starkaste jag känt. Att se det som jag var uppvuxen i, omgjort till moské. Det var fint.” Eller denne: “Vi håller på att byta befolkning…det är något positivt.”

Alligevel er programmet en øjenåbner på sin egen, indirekte måde. Når pengene er slut, begynder virkelighenden og alvoren for rigmandens naive arvinger, svenskerne. De er ved at formøble hele arven af lige dele feminiseret galskab og gammelreligiøs skyldfølelse.

Hele etablissementet er fedtet ind i katastrofen

Ronnie Berggren skriver i anledning af Uppdrag Granskning i går om Filipstad, en kommune på 10. 000 indbyggere med et underskud på nu 30 mio. kr., at Sverige har kurs mod et U-land. Om et år er alle svenske kommuner lige så afblankede som Filipstad. Gigantiske summer må lånes i udlandet for at holde den mislykkede multikulturideologi fra at brase sammen over de fantaster, der har skabt den og troet på den.

De satte alt på ét brædt, og nu truer virkeligheden med at berøve dem alt, skønt lur mig om de ikke slipper gratis fra deres forbrydelse imod landet. Det er derfor den den uformulerede præmis for al svensk debat nu: At komme ud af en historisk katastrofe uden at ende med aben, for hele etablissementet er fedtet ind i katastrofen.

Og om et år ligger alle 290 svenske kommuner i hjerte-lunge maskine

Man forventer ikke af demokratiernes politikere, at de kan overskue de kulturelle følger af en masseinvasion fra den 3 verden, – især islam – men man troede dog, de havde kalkuleret med, hvor mange boliger, skoler, sygehuse og politifolk godt to mio. ekstra “svenskere” ville kræve. Det havde de ikke.

Og om et år ligger alle svenske kommuner i hjerte-lunge maskine. Velfungerende svenske skatteydere forsvinder, og tilbage på torvet sidder nogle somaliske mænd og overskuer i dyb passivitet deres nyerobrede land. Når de bliver gamle, vil det have flere ligheder med Somalia, end de forestiller sig.

Politikernes inkompetence trumfer antagelig deres idealisme som hovedårsagen til ødelæggelsen af Sverige. At kalde dette Ett migrationspolitiskt haveri, som Alice Teodorescu gør, er en meget mild beskrivelse, men hun er jo flygtning til et land, hun ikke kunne vide var selvmordstruet.

Morten Uhrskov i 24 Syv

“Uden repatriering er Danmarks demografiske skæbne afgjort”

Morten Uhrskov Jensen medgiver, at han tilhører den ydre højrefløj – dog ikke den yderste. Han er villig til at betale 300.000 udlændinge op mod en million kroner hver for at flytte tilbage til deres hjemlande. Han besøger Nima og de to diskuterer den demografiske udvikling i Danmark og forholdet mellem danskhed og etnicitet. I Radio24syv hos Nima Zamani – det var en fornøjelse – Tidligere kunne man i samme serie høre Mikael Jalving og Iben Thranholm.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Jeg vil godt advare imod den udbredte opfattelse af at vi kan betale islam og dermed muslimer for at forlade Danmark. Det vil kun resultere i at endnu flere vil prøve lykken i Danmark! Uhrskovs “plan” vil koste over 300 milliarder hvilket er penge vi kan bruge bedre andre steder. Udover det så skylder vi ikke islam noget som helst, tværtimod burde vi når de sendes tilbage til deres egne lande påhæftes en regning for deres ophold, det skal selvfølgelig gå retfærdigt til så HVIS nogen skulle have et plus på kontoen skal den selvfølgelig tilbagebetales. islam skal ud af… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Santor

Spar millionen pr. muslimsk hoved! En kombination af 3 udløsende faktorer skabte den muslimske katastrofe. Første faktor er løgnen om det vigende folketal som farligt. Anden faktor er kapitalisternes evige jagt efter billige slaver. Tredie faktor er de muslimske landes eksploderende folketal. Tilsammen udgør faktorerne en forklaring på massemigrationen fra islamiske land i øst til civiliserede lande i vest. Apologeterne bag folkevandringen skabte i stedet for et multikulturelt helvede i Vesten og plads til flere overflødige personer i øst og vest. Tilfældet Sverige viser resultatet, når ‘fremsynede’, ‘humanitære’ og griske kraftidioter ælter mennesker rundt i historiens store kødhakker. Aflys straks… Read more »

Arne
Arne
11 months ago
Reply to  AlFredsModer

Det er jo velfærdsstatens skyld, selve essensen af at du kan leve af andre folks penge uden selv at yde noget. Der er nærmest et 1-1 forhold mellem offentlige ydelser og så masseindvandringen.
Det tragiske er at dem som lever på offentlige ydelser stemmer rødt og det betyder de stemmer for undergangen af det system de lever af.

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  Santor

Hey for en million kroner må du kalde mig muslim 🙂 Du skal nok regne med at jeg konverter tilbage når min ferie i Egypten er overstået …

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Santor

Jeg ved heller ikke om jeg skal le eller græde med den forrygende betal-dem-hjem ordning, politikerne allerede har sat i værk. Hvis de fortryder og kommer tilbage, ja så gælder den velkendte og blandt muslimer så frygtede, løftede danske pegefinger med krav om tilbaægebetaling…. Hahahahaha! Og hvilken styrelse eller faggruppe skal så sikre, at vi nogen sinde ser de penge igen? Socialrådgiver, liste-Ø stemmender Berlauer? De Radikafile embedsmænd, der har infiltreret hele det offentllige sektor? Skulle der endelige være nogle imellem, der gjorde forsøget, ja men når den pågældende inddrivende myndighed har fået sprængt facaden af bygningen tilpas mange gange… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Danmark er med syvmileskridt på samme kurs, der kommer pt. ikke så mange asylansøgere, men der kommer familiesammenførte og så får de børn, mange børn. Demografi er skæbne! Morten Uhrskov’s løsning duer ikke, Santor har ret, det vil blot tiltrække flere. Den eneste mulighed er 1. Ud med de kriminelle 2. Udlændinge skal forsørge sig selv, dvs. der udbetales intet fra de offentlige kasser, og sygdom må udlændinge selv forsikre sig imod. 3. Stop skaden, luk ikke flere ind! Det er NB’s løsning. Hvis kassen smækkes i, helt i, så forsvinder de af dig selv, helt gratis! I 2008 lavede… Read more »

ino
ino
1 year ago

De fleste synes at have glemt den store befolkningsudskiftning mellem Tyrkiet og Grækenland i 1923. Folkenes Forbund bistod: ca. 1,5 mio grækere måtte forlade Tyrkiet, og ca. 350.000 tyrkere måtte forlade Grækenland. Befolkningsudskiftningen var aftalt som en del af Lausannefreden. Ejede man fast ejendom, var det bare surt show – ingen kompensation.
Tyrkerne havde også travlt med at få de kristne ud i de år, læs fx https://pov.international/i-1915-flygtede-kristne-fra-tyrkiske-massakrer-til-syrien-nu-frygter-de-erdogan/

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  ino

Det er nemlig rigtigt det her.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  ino

Samme model man skulle have brugt i ex-Jugoslavien, i stedet for at alle, der boede i det forkerte nye land, flyttede til Danmark og andre lande, i stedet for at flytte til deres etniske hjemland, Bosnien, Serbien, Kroatien og Kosovoalbanien.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  ino

Fra George Horton, Turkish massacres 1822-1904. Nedenfor følger en delvis liste over tyrkiske massakrer fra 1822 til 1904: År Sted Etnicitet Antal 1822 Chios Grækere 50.000 – 1823 Missolongi Grækere 8.750 – 1826 Konstantinopel Janitsharer 25.000 – 1850 Mosul Assyrere 10.000 – 1860 Libanon Maronitter 12.000 – 1876 Bulgarien Bulgarere 14.700 – 1877 Bayazid Armeniere 1.400 – 1879 Alashguerd Armeniere 1.250 – 1881 Alexandria Kristne 2.000 – 1892 Mosul Yezidier 3.500 – 1894 Sassun Armeniere 12.000 – 1895-96 Armenien Armeniere 150.000 – 1896 Konstantinopel Armeniere 9.570 – 1896 Van Armeniere 8.000 – 1903-04 Makedonien Makedonere 14.667 – 1904 Sassun Armeniere… Read more »

daner
daner
1 year ago

Jeg har afgivet DS, vælgererklæring 2 gange , jeg ville ønske , vi patrioter ville findes fælles fodslag, både nye medlemmer og få DS i tinget. DS . det parti Morten Messerschmidt egentlig høre hjemme i , efter min mening. ( måske er han for liberal)
Hr. Morten Uhrskov

Peter Zichau
Peter Zichau
11 months ago

Jo før Sverige havarerer desto bedre. Så må vel selv danske politikere kunne se hvilket idiotisk projekt de havde gang i.
Og med hensyn til hjemsendelser – jvf Nye Borgerlige. Nul ydelser og ud med de kriminelle.
Man kunne selvfølgelig også sende hele lortet til Grønland og sælge det til USA.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x