28
aug
Seneste opdatering: 29/8-19 kl. 1246
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Westerholm: “Nu er massive repatrieringer nødvendige for at undgå permanent, svensk krise”

På grund af Jalving og til dels Pia Kjærsgaard medvirker, er det ikke så slemt som sidst jeg hørte P 1 for nogle måneder siden. Jeg hører det så sjældent som muligt. (Pernille Vermund er annonceret, men jeg hørte hende ikke.) Det er faktisk sådan, som man burde forvente af public service.

Ahmad Mahmoud og Rosa Lund kunne godt være blevet hjemme, de har intet at bidrage med udover løs snak. De gør taleradio til snakkeradio med deres almindeligheder. Det er sandelig godt, det ikke er i Danmark situationen er akut endnu.

“Løsningen” taler de om. Det er formentlig for sent. Den ret moderate Johan Westerholm taler i dag om, hvad der efterhånden er nødvendigt for at redde Sverige dvs. “bare” standse derouten. En genopretning må med 2.3 mio fremmede og efterkommere ses som umulig. Samfundeksperimentet – gennemført hen over hovedet på befolkningen – må anses for irreversibelt.

“Dels måste vi få fart på återvändandeprogrammen. De som går på bidrag men saknar uppehållsrätt. De måste repatrieras. Då pratar vi en storskalig repatriering. Vi måste villkora försörjningsstöd. Det innebär att den som söker försörjningsstöd prövas mot hela arbetsmarknaden innan denne blir aktuell för försörjningsstöd.” Westerholm efter Filipstad: ”Det är dags att börja tala om repatriering”

“Malmø og andre dele af Sverige befinder sig i en tilstand, hvor retsstaten ikke længere formår at beskytte sine beboere”. Sådan siger en svensk politiker, efter en 30-årig kvinde med et barn ved sin side blev skudt i hovedet og dræbt mandag formiddag. Er det banderne eller retsstaten, der har magten i Sverige? Bør Danmark forstærke grænsen mod Øresund? P1 Debattører: Mikael Jalving, historiker, Pernille Vermund (NB), partiformand, Ahmad Mahmoud, forfatter, og Rosa Lund (EL), retsordfører. P1 Debat 44 minutter.

Når Svensson flytter

Nyt kvindedrab i nat. “Sverige har spårat ur fullständigt”

Skriver en kilde til mig. “Sverige är numera en failed state,” skriver en anden. Egentlig er Sverige som en ond drøm, men da jeg har haft årtier til at vænne mig til tanken, tager jeg det mere nøgternt, end jeg ellers ville have gjort. Endnu et gadedrab i et pænere boligområde. Den tidligere socialdemokrat Johan Westerholm minder os om, hvad vi nu ser: At “våldet och samhällsförändringarna passerar gränsen till medelklassmiljöer och politikernas egna maktbaser.”

I nat blev endnu en kvinde skudt ned i Sverige. Hun døde her til morgen. Mange mennesker vil tilsyneladende hellere lade sig fordrive fra deres hjem, end flytte et kryds i anonymitet på en stemmeseddel, en mulighed der nu er ved at være for sen. Det strammer til, og recessionen er ikke engang rigtig begyndt endnu.

“Vi håller på och byter befolkning”

De svenskfödda flyttar ut, och utrikesfödda flyttar in. Så har utvecklingen sett ut i Göteborgs stad sedan 2002. Men de senaste åren har de svenskfödda utflyttarna blivit ännu fler.

De flesta som lämnar Göteborg flyttar till stadens kranskommuner. Faktum är att såväl svenskfödda och utrikesfödda ofta vill göra en sådan flytt efter en tid inne i staden.

Desperata läget i Filipstad efter flyktingkrisen – inrikesfödda lämnar kommunen

Det är bara den utrikesfödda befolkningen som ökar, samtidigt har utflyttningen av inrikesfödda personer fortsatt. Mellan 2012 och 2018 har den inrikesfödda gruppen minskat med 640 personer, samtidigt som den utrikesfödda ökat med 963.

– Vi håller på och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror på hur man är lagd. Men det är bara konstaterande av fakta att det faktiskt är det vi håller på att göra och då måste vi förhålla oss till det, säger Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad.

Statistiken visar också att inrikesfödda personer i arbetsför ålder (20-64 år) väljer att flytta – det vill säga de som drar in de största skatteintäkterna till kommunen. SVT.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Europas befolkninger er aldrig af magthaverne blevet direkte spurgt om folkenes holdning til udskiftningen af folket med primitive stenalderstammer fra muslimske lande. Det hævner sig og magthaverne kommer til at betale for deres øvelser i folkeudskiftning – på den ene eller den anden måde. Der er normalt ikke langt mellem lygtepælene i de store byer og reb er nemme at skaffe.

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  steen

Vi er også vrede her i Danmark. Godt nok har svenske politikere været dygtigere til at skide på etniske svenskere,end danske politikere har været til at hælde lort ud over os. Men vi kommer til at gå samme vej som Absurdistan hvis vi ikke sadler om.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago
Reply to  Nielsen

Hvordan redder man en radikal politiker, der er ved at drukne?
Ved at du fjerner din fod fra hans hoved.
Hvad gør man hvis man ser en radikal politiker halvvejs begravet i mørtel?
Ser sig om for at finde mere cement.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  steen

Jeg synes lige vi skal give multikulturalisterne en regeringsperiode mere, til at rette op på deres fejl! (Joke)

Hvad tror du politikerne gør Steen? Tror du de flygter før de kan blive stillet til ansvar? De har penge nok så vidt jeg kan forstå.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago
Reply to  Bjarne

Forskellen på en ulykke og en katastrofe?
En ulykke er når et skib med 179 politikere synker..
En katastrofe er hvis de kan svømme.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Bjarne

Hvor skal de flygte hen? ☻

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Samarra, eftersom de har ett inbokat möte där.

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja det ved jeg sgu ikke. Nazisterne flygtede jo til sydamerika … Og det virker ikke til at politikerne mangler midler.

Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago
Reply to  steen

Hvad hjælper det, det vælter fortsat ind over grænserne i Sverige og de nåede ikke at skifte kurs inden det var for sent! Beklager uanset hvad der vedtages er løbet kørt for Sverige.
Hvordan det kommer til at gå i Danmark, er endnu uvist, men det bliver svært at manøvrerer med et opløst Sverige på den ene side og et snart opløst Tyskland på den anden.

Filuren
Filuren
11 months ago

Rosa Lund. Mads Aagaard. Ahmad Mahmoud.

Socialistpigen. Ironikeren. Araberen.

Dødens trio.

Som et lille postscriptum: Når man nu på, hvad, tyvende år skal høre på det samme hjælpeløse ‘de er danskere, nej, de er ikke danskere’, der åbenbart ingen ende vil tage, så var det måske en idé om man på højrefløjen droppede sit flyvske højskolesnak om hvad man føler og ikke føler i sit hjerte, og igen begyndte at bekende sig til noget så smukt og konkret som slægtskab og genetik.

ino
ino
11 months ago
Reply to  Filuren

Jeg er desværre ikke begavet nok til at forstå hvad du mener, men jeg har lige hørt debatten med hvad du kalder Dødens trio, og jeg må give Pia Kjærsgaard ret: Noget så dumt og uvidende som det Rosa Lund lukker ud har jeg ikke hørt i årevis.

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  ino

Jeg mener bare, at borgerligheden må gøre op med sig selv, hvad man mener en dansker er. Er nationalitet bundet til ophav eller køres der det fransk-amerikanske mischmasch, hvor alle i princippet kan være alt.

Naser Khader må godt for han er sød og demokratisk, klukker lunt og noget med værdier. Abdullah Khader, kriminel og på bistand – no way.

Alt for arbitrært.

Rosa’erne, Lund eller Luxemburg – mød dem med konfrontatorisk afklarethed.

Træt
Træt
11 months ago
Reply to  ino

Man er dansker, når man er vokset op i et hjem med mindst én dansk forælder, forudsat at dansk sprog og kultur var dominerende eller jævnbyrdigt i hjemmet.
Vælger man alligevel at konvertere til islam, ophører man med at være dansker.
Personer født med dansk statsborgerskab før 1960 anses i denne sammenhæng som danske, når man skal afgøre om der er danskere i slægtslinjen.

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Træt

Det er igen en masse hvis’er og smagsdommeri. Hvorfor ikke bare stamtavlemodellen? Hvis din mor er dansk, din far fra Marokko, så er du selv halvt dansk halvt marokkansk. Og så er det sådan set fløjtende ligegyldigt, i den sammenhæng, om du konverterer til det ene eller det andet, hvilket sprog du taler eller hvilken mad du spiser. Knud Romer er født på Falster i 1960. Moren tysk, faren dansk. Selv med en så etnisk-kulturel ens baggrund i bagagen, er Romer et levende bevis på, at man bestemt ikke bare afsværger sig sine forfædre – hvor mange mammutværker har han… Read more »

René B. Hansen
René B. Hansen
11 months ago

Som jeg forstår det har der ikke været hemmelige folkeafstemninger i Sverige. Heller ikke sidste gang, hvor stemmesedlerne stadigt havde forskellige farver så man kunne se, hvad folk havde stemt, når de afleverede stemmesedlen.

Træt
Træt
11 months ago

Teoretisk set kan svenskerne brevstemme eller tage stemmesedler med hjemmefra, hvorved de gør sig genstand for opmærksomhed fra syvkløverpartiernes observatører. Det er alligevel ligegyldigt, for der er mindst 10 gange så mange stemmesedler i omløb som der er stemmeberettigede, og stemmesedlen opnår gyldighed ved at blive lagt i en officiel stemmekuvert. Når først stemmekuverterne er åbnet kan igen kende forskel på om en vælger har lagt den i en kuvert eller ej. Statsmagten kan ikke modbevise at de virkeligt afgivne stemmer bliver makuleret og erstattet af et på forhånd blandet mængde af stemmesedler,der giver det ønskede resultat. Dette er umuligt… Read more »

Charles
Charles
11 months ago

sikker dog et spørgsmål: Hvem har magten i Sverige? ☻ ☻ Det har dem Löfveen har importeret.
Det er det Pia Kjærsgård skulle have sagt, da hun blev spurgt.

Forresten Hvad til er det næste valg i Sverige, eller kommer der overhovedet een mere. ??

Filuren
Filuren
11 months ago

Invasionerne fortsætter:
https://neonnettle.com/news/8609-non-eu-norway-refuses-to-take-african-migrants-from-open-arms-ngo-ship
Det er ikke Filuren der satte dette ind, det er blot hvad ses udfyldt i feltet…
Peter Buch

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Så et opløftende skilt på en hønsetur laaaangt ude på landet Sverige.(Tænk at man kan køre så langt ude at se et menneske). Det var et skilt, som afbildede gårdens rottweiler med blottede tænder og en tekst i retning af: “Du skal bare vide, at på denne grund gælder svensk lov ikke”. Mon ikke også de har våben, der matcher dyret?… Måske er der en lidt overset – og ofte latterliggjort – befolkningsgruppe i Europa – som ikke er taget i ed af hverken globalister, eller de urbane fjolser, der kun har øjne for sit eget segment, der altid er… Read more »

ino
ino
11 months ago
Reply to  Margrethe

Mindre end våben kan gøre det. For en del år siden så jeg en video med en landmand der sprøjtede gylle rundt om en nyanlagt sigøjnercamp på landmandens mark. Marken blev hurtigt tømt!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x