28
aug
Seneste opdatering: 29/8-19 kl. 1246
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Westerholm: “Nu er massive repatrieringer nĂždvendige for at undgĂ„ permanent, svensk krise”

PÄ grund af Jalving og til dels Pia KjÊrsgaard medvirker, er det ikke sÄ slemt som sidst jeg hÞrte P 1 for nogle mÄneder siden. Jeg hÞrer det sÄ sjÊldent som muligt. (Pernille Vermund er annonceret, men jeg hÞrte hende ikke.) Det er faktisk sÄdan, som man burde forvente af public service.

Ahmad Mahmoud og Rosa Lund kunne godt vĂŠre blevet hjemme, de har intet at bidrage med udover lĂžs snak. De gĂžr taleradio til snakkeradio med deres almindeligheder. Det er sandelig godt, det ikke er i Danmark situationen er akut endnu.

“LĂžsningen” taler de om. Det er formentlig for sent. Den ret moderate Johan Westerholm taler i dag om, hvad der efterhĂ„nden er nĂždvendigt for at redde Sverige dvs. “bare” standse derouten. En genopretning mĂ„ med 2.3 mio fremmede og efterkommere ses som umulig. Samfundeksperimentet – gennemfĂžrt hen over hovedet pĂ„ befolkningen – mĂ„ anses for irreversibelt.

“Dels mĂ„ste vi fĂ„ fart pĂ„ Ă„tervĂ€ndandeprogrammen. De som gĂ„r pĂ„ bidrag men saknar uppehĂ„llsrĂ€tt. De mĂ„ste repatrieras. DĂ„ pratar vi en storskalig repatriering. Vi mĂ„ste villkora försörjningsstöd. Det innebĂ€r att den som söker försörjningsstöd prövas mot hela arbetsmarknaden innan denne blir aktuell för försörjningsstöd.” Westerholm efter Filipstad: ”Det Ă€r dags att börja tala om repatriering”

“MalmĂž og andre dele af Sverige befinder sig i en tilstand, hvor retsstaten ikke lĂŠngere formĂ„r at beskytte sine beboere”. SĂ„dan siger en svensk politiker, efter en 30-Ă„rig kvinde med et barn ved sin side blev skudt i hovedet og drĂŠbt mandag formiddag. Er det banderne eller retsstaten, der har magten i Sverige? BĂžr Danmark forstĂŠrke grĂŠnsen mod Øresund? P1 DebattĂžrer: Mikael Jalving, historiker, Pernille Vermund (NB), partiformand, Ahmad Mahmoud, forfatter, og Rosa Lund (EL), retsordfĂžrer. P1 Debat 44 minutter.

NĂ„r Svensson flytter

Nyt kvindedrab i nat. “Sverige har spĂ„rat ur fullstĂ€ndigt”

Skriver en kilde til mig. “Sverige Ă€r numera en failed state,” skriver en anden. Egentlig er Sverige som en ond drĂžm, men da jeg har haft Ă„rtier til at vĂŠnne mig til tanken, tager jeg det mere nĂžgternt, end jeg ellers ville have gjort. Endnu et gadedrab i et pĂŠnere boligomrĂ„de. Den tidligere socialdemokrat Johan Westerholm minder os om, hvad vi nu ser: At “vĂ„ldet och samhĂ€llsförĂ€ndringarna passerar grĂ€nsen till medelklassmiljöer och politikernas egna maktbaser.”

I nat blev endnu en kvinde skudt ned i Sverige. Hun dÞde her til morgen. Mange mennesker vil tilsyneladende hellere lade sig fordrive fra deres hjem, end flytte et kryds i anonymitet pÄ en stemmeseddel, en mulighed der nu er ved at vÊre for sen. Det strammer til, og recessionen er ikke engang rigtig begyndt endnu.

“Vi hĂ„ller pĂ„ och byter befolkning”

De svenskfödda flyttar ut, och utrikesfödda flyttar in. SÄ har utvecklingen sett ut i Göteborgs stad sedan 2002. Men de senaste Ären har de svenskfödda utflyttarna blivit Ànnu fler.

De flesta som lÀmnar Göteborg flyttar till stadens kranskommuner. Faktum Àr att sÄvÀl svenskfödda och utrikesfödda ofta vill göra en sÄdan flytt efter en tid inne i staden.

Desperata lĂ€get i Filipstad efter flyktingkrisen – inrikesfödda lĂ€mnar kommunen

Det Àr bara den utrikesfödda befolkningen som ökar, samtidigt har utflyttningen av inrikesfödda personer fortsatt. Mellan 2012 och 2018 har den inrikesfödda gruppen minskat med 640 personer, samtidigt som den utrikesfödda ökat med 963.

– Vi hĂ„ller pĂ„ och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror pĂ„ hur man Ă€r lagd. Men det Ă€r bara konstaterande av fakta att det faktiskt Ă€r det vi hĂ„ller pĂ„ att göra och dĂ„ mĂ„ste vi förhĂ„lla oss till det, sĂ€ger Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad.

Statistiken visar ocksĂ„ att inrikesfödda personer i arbetsför Ă„lder (20-64 Ă„r) vĂ€ljer att flytta – det vill sĂ€ga de som drar in de största skatteintĂ€kterna till kommunen. SVT.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Europas befolkninger er aldrig af magthaverne blevet direkte spurgt om folkenes holdning til udskiftningen af folket med primitive stenalderstammer fra muslimske lande. Det hĂŠvner sig og magthaverne kommer til at betale for deres Ăžvelser i folkeudskiftning – pĂ„ den ene eller den anden mĂ„de. Der er normalt ikke langt mellem lygtepĂŠlene i de store byer og reb er nemme at skaffe.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

Vi er ogsÄ vrede her i Danmark. Godt nok har svenske politikere vÊret dygtigere til at skide pÄ etniske svenskere,end danske politikere har vÊret til at hÊlde lort ud over os. Men vi kommer til at gÄ samme vej som Absurdistan hvis vi ikke sadler om.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Nielsen

Hvordan redder man en radikal politiker, der er ved at drukne?
Ved at du fjerner din fod fra hans hoved.
Hvad gĂžr man hvis man ser en radikal politiker halvvejs begravet i mĂžrtel?
Ser sig om for at finde mere cement.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  steen

Jeg synes lige vi skal give multikulturalisterne en regeringsperiode mere, til at rette op pÄ deres fejl! (Joke)

Hvad tror du politikerne gÞr Steen? Tror du de flygter fÞr de kan blive stillet til ansvar? De har penge nok sÄ vidt jeg kan forstÄ.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Bjarne

Forskellen pÄ en ulykke og en katastrofe?
En ulykke er nÄr et skib med 179 politikere synker..
En katastrofe er hvis de kan svĂžmme.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Bjarne

Hvor skal de flygte hen? ☻

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Samarra, eftersom de har ett inbokat möte dÀr.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja det ved jeg sgu ikke. Nazisterne flygtede jo til sydamerika … Og det virker ikke til at politikerne mangler midler.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Hvad hjÊlper det, det vÊlter fortsat ind over grÊnserne i Sverige og de nÄede ikke at skifte kurs inden det var for sent! Beklager uanset hvad der vedtages er lÞbet kÞrt for Sverige.
Hvordan det kommer til at gÄ i Danmark, er endnu uvist, men det bliver svÊrt at manÞvrerer med et oplÞst Sverige pÄ den ene side og et snart oplÞst Tyskland pÄ den anden.

Filuren
Filuren
4 years ago

Rosa Lund. Mads Aagaard. Ahmad Mahmoud.

Socialistpigen. Ironikeren. Araberen.

DĂždens trio.

Som et lille postscriptum: NĂ„r man nu pĂ„, hvad, tyvende Ă„r skal hĂžre pĂ„ det samme hjĂŠlpelĂžse ‘de er danskere, nej, de er ikke danskere’, der Ă„benbart ingen ende vil tage, sĂ„ var det mĂ„ske en idĂ© om man pĂ„ hĂžjreflĂžjen droppede sit flyvske hĂžjskolesnak om hvad man fĂžler og ikke fĂžler i sit hjerte, og igen begyndte at bekende sig til noget sĂ„ smukt og konkret som slĂŠgtskab og genetik.

ino
ino
4 years ago
Reply to  Filuren

Jeg er desvÊrre ikke begavet nok til at forstÄ hvad du mener, men jeg har lige hÞrt debatten med hvad du kalder DÞdens trio, og jeg mÄ give Pia KjÊrsgaard ret: Noget sÄ dumt og uvidende som det Rosa Lund lukker ud har jeg ikke hÞrt i Ärevis.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  ino

Jeg mener bare, at borgerligheden mÄ gÞre op med sig selv, hvad man mener en dansker er. Er nationalitet bundet til ophav eller kÞres der det fransk-amerikanske mischmasch, hvor alle i princippet kan vÊre alt.

Naser Khader mĂ„ godt for han er sĂžd og demokratisk, klukker lunt og noget med vĂŠrdier. Abdullah Khader, kriminel og pĂ„ bistand – no way.

Alt for arbitrĂŠrt.

Rosa’erne, Lund eller Luxemburg – mĂžd dem med konfrontatorisk afklarethed.

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  ino

Man er dansker, nÄr man er vokset op i et hjem med mindst én dansk forÊlder, forudsat at dansk sprog og kultur var dominerende eller jÊvnbyrdigt i hjemmet.
VĂŠlger man alligevel at konvertere til islam, ophĂžrer man med at vĂŠre dansker.
Personer fÞdt med dansk statsborgerskab fÞr 1960 anses i denne sammenhÊng som danske, nÄr man skal afgÞre om der er danskere i slÊgtslinjen.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  TrĂŠt

Det er igen en masse hvis’er og smagsdommeri. Hvorfor ikke bare stamtavlemodellen? Hvis din mor er dansk, din far fra Marokko, sĂ„ er du selv halvt dansk halvt marokkansk. Og sĂ„ er det sĂ„dan set flĂžjtende ligegyldigt, i den sammenhĂŠng, om du konverterer til det ene eller det andet, hvilket sprog du taler eller hvilken mad du spiser. Knud Romer er fĂždt pĂ„ Falster i 1960. Moren tysk, faren dansk. Selv med en sĂ„ etnisk-kulturel ens baggrund i bagagen, er Romer et levende bevis pĂ„, at man bestemt ikke bare afsvĂŠrger sig sine forfĂŠdre – hvor mange mammutvĂŠrker har han… Read more »

René B. Hansen
René B. Hansen
4 years ago

Som jeg forstÄr det har der ikke vÊret hemmelige folkeafstemninger i Sverige. Heller ikke sidste gang, hvor stemmesedlerne stadigt havde forskellige farver sÄ man kunne se, hvad folk havde stemt, nÄr de afleverede stemmesedlen.

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago

Teoretisk set kan svenskerne brevstemme eller tage stemmesedler med hjemmefra, hvorved de gĂžr sig genstand for opmĂŠrksomhed fra syvklĂžverpartiernes observatĂžrer. Det er alligevel ligegyldigt, for der er mindst 10 gange sĂ„ mange stemmesedler i omlĂžb som der er stemmeberettigede, og stemmesedlen opnĂ„r gyldighed ved at blive lagt i en officiel stemmekuvert. NĂ„r fĂžrst stemmekuverterne er Ă„bnet kan igen kende forskel pĂ„ om en vĂŠlger har lagt den i en kuvert eller ej. Statsmagten kan ikke modbevise at de virkeligt afgivne stemmer bliver makuleret og erstattet af et pĂ„ forhĂ„nd blandet mĂŠngde af stemmesedler,der giver det Ăžnskede resultat. Dette er umuligt… Read more »

Charles
Charles
4 years ago

sikker dog et spÞrgsmÄl: Hvem har magten i Sverige? ☻ ☻ Det har dem Löfveen har importeret.
Det er det Pia KjÊrsgÄrd skulle have sagt, da hun blev spurgt.

Forresten Hvad til er det nĂŠste valg i Sverige, eller kommer der overhovedet een mere. ??

Filuren
Filuren
4 years ago

Invasionerne fortsĂŠtter:
https://neonnettle.com/news/8609-non-eu-norway-refuses-to-take-african-migrants-from-open-arms-ngo-ship
Det er ikke Filuren der satte dette ind, det er blot hvad ses udfyldt i feltet…
Peter Buch

Margrethe
Margrethe
4 years ago

SĂ„ et oplĂžftende skilt pĂ„ en hĂžnsetur laaaangt ude pĂ„ landet Sverige.(TĂŠnk at man kan kĂžre sĂ„ langt ude at se et menneske). Det var et skilt, som afbildede gĂ„rdens rottweiler med blottede tĂŠnder og en tekst i retning af: “Du skal bare vide, at pĂ„ denne grund gĂŠlder svensk lov ikke”. Mon ikke ogsĂ„ de har vĂ„ben, der matcher dyret?… MĂ„ske er der en lidt overset – og ofte latterliggjort – befolkningsgruppe i Europa – som ikke er taget i ed af hverken globalister, eller de urbane fjolser, der kun har Ăžjne for sit eget segment, der altid er… Read more »

ino
ino
4 years ago
Reply to  Margrethe

Mindre end vÄben kan gÞre det. For en del Är siden sÄ jeg en video med en landmand der sprÞjtede gylle rundt om en nyanlagt sigÞjnercamp pÄ landmandens mark. Marken blev hurtigt tÞmt!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x