29
aug
Seneste opdatering: 30/8-19 kl. 2223
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SD på 23.5, S på 23.2 Socialdemokraterne bidrager væsentligt med at blive mindre og mindre. I de sidste ti-femten år er det gået endog meget brat tilbage for partiet. Effekten af et svensk, muslimsk parti vil blive katastrofal for “bevægelsen”, som man mere præcist kan kalde “en industri,” der producerer formue og privillegier.SD går om S – här är alla överraskningar i augustimätning. Det norske Arbeiderparti har samme kurs: Ap taper kraftig i ny Oslo-måling – er størst kun i innvandrer­dominerte bydeler

Konsekvensen av att ta in fientliga folkgrupper

Situationsbeskrivelse efter mordet på den 18 årige Ndella Jack i Råcksta i forgårs

Eskalationen och blattefiringen av samhället är nu fullbordat. Nu börjar fas 2 i polariseringsagendan.

Regelrätta strider mellan gäng på öppen gata och oskyldiga kommer inte längre att gå oskadade. Även svenska barn kan komma att skadas i det som komma skall. Nu är kriminellas kvinnor och barn högvilt för allsköns galningar och hämndaktioner.

Samtidigt eskalerar utmattningen bland poliser och behovet av blattefiering av polisen kommer eskalera korruptionen och när den är väletablerad så är Sverige ett tredje klassens land, precis som var planlagt av Deep State redan från början.

Etniska svenskar röstar vidare på samma sak och blir till och med glada när sossarna återigen besegrar SD. Samma svenskar som sen tvingas fly storstäderna när de svarta orosmolnen drabbar deras barn, barnens pensionspengar och barnens sjukförsäkringar.

Allt detta har redan diskuterats och planerna har lyfts fram som faror i över 30 år. Det är inte någon oväntad händelseutveckling alls. Detta är konsekvensen av att ta in fientliga folkgrupper i det perfekta svenska paradiset som en gång var.

Fra svensk debatforum med over to mio ugentlige læsere. Se også Young Gambian woman killed in Stockholm.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
1 year ago

For lidt og for sent. Besynderligt at se et folk jeg elskede ønske at dø.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Det samme i både Norge og Danmark, for ikke at sige: Hele Europa.
Politiet har mistet magten, og SÅ er der kun folket tilbage.

4+1 med varsel på 16 timer, lige som under WW2 med X timer.

René B. Hansen
René B. Hansen
1 year ago

Så mangler vi bare hemmelig afstemning ligesom i Danmark, men det vil S sikkert bekæmpe med næb og klør.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

S HAR jo lovet Føderationen, AT NÆSTE GANG…

Charles
Charles
1 year ago

Tror du det er nok. ?
I Danmark går det jo også ad h. til.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Steen

Lige meget når Danmark bliver klemt imellem Tyrkland og Sverigstan!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Vi Danskere tager turen over den lille dam (V), derefter over den store dam(A).
Håber det een der Hedder BoJo og Trump. ☺

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg holder aldrig op med at blive imponeret over muslimernes evne til at mase sig ind i hjertet af alle vestlige institutioner for at sprede deres blodforgiftning ud i alle vores vitale organer og lamme den vestlige organisme. JPs blogger, sygeplejerske og “bøsse” (eller hvad han nu ender med at transformere sig til, når hans invansionsstyrker af sharianazister har taget magten) har mast sig ind i Thulesen Dahl cirklen og dermed tæt på DFs maskinrum. Mon ikke det er en del af forklaringen på, DF er blevet så bovlamme? Hvad har shariabøssen på Kristian Thulesen Dahl? I ved den blogger… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Och fortfarande har ingen “bogerlig” politiker ryggrad att kasta ut socialistena.
Utplundrade skattepengar till ohemula löner och arvoden väger tyngre än Sveriges fortlevnad.

Filuren
Filuren
1 year ago

Betragt meningsmålingerne som en slags HR-styringsredskab.
Personalechefen med en luns kød til de hårdtprøvede medarbejdere.

“Avra! Se, nu går det den rigtige vej.”

Zoomer man lidt ud og lukker ørene for al hverdagspalaveret, er der derimod ingen trøst at hente.
Kursen er for længst sat, og den er der ingen der rykker ved.

Salvini er forresten lige røget ud over rælingen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Magnus Betnér om Filipstad 2010: “Behöver invandrare” Publicerad 29 augusti 2019 kl 15.21 https://www.friatider.se/magnus-betn-r-om-filipstad-2010-beh-ver-invandrare INRIKES. Magnus Betnérs förutsägelse om “massinvandringen” hånas nu i sociala medier. Han fick nämligen inte så rätt. Filipstad håller på att gå under ekonomiskt till följd av den stora invandringen till kommunen, visade Uppdrag Granskning i ett uppmärksammat inslag på onsdagen. Programmet har skapat många starka reaktioner. Nu hånas också komikern Magnus Betnér i sociala medier för att han 2010 ansåg att Sverige behövde “massinvandring”, särskilt Filipstad. – Men ska vi ha massinvandring, ska vi ha det!?, vrålade komikern i en monolog på Kinateatern i Stockholm… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Overskrift: “Konsekvensen av att ta in fientliga folkgrupper.” A la ‘the julekalender’. De fleste fjendtlige folkegrupper kommer ind uinviteret i grupper bestående af unge mænd. Disse var tidligere normalt iklædt det samme tøj og medbragte forskellige redskaber: Formålet med redskaberne var at vise dem frem for den indfødte befolkning og hvis den indfødte befolkning viste tegn på fjendtlighed mod de “uinviterede unge mænd i samme tøj”, begyndte de uinviterede unge mænd at tage de medbragte redskaber i brug for at ændre de indfødtes adfærd overfor de “uinviterede unge mænd i samme tøj”. I dag er forskellen den, at de uinviterede… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Fun fact: Hvis man tjekker de tyske myndigheders tal for befolkningssammensætning, vil man finde, at Tyskland havde et underskud af mænd på omkring (efter hukommelsen) én million i årene op til ‘hullet i Europa’. Siden da er det gået støt fremad med udjævningen af ubalancen. Sidst jeg tjekkede var det vistnok nogenlunde 41-41 millioner – kun med nogle få hundredetusinder flere kvinder. Alle de stærke, unge tyske mænd blev jo slagtet i hobetal under fædrelandskrigene, men det kan vel næppe være et efterslæb helt tilbage derfra? Det er ellers en hævn der vil noget; først brandbomber vi jeres stolte byer,… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Ved efterårets indgang: Erdogan er ved at åbne kloakledningen mellem Tyrkiet og Lesbos. Ved den bosnisk-kroatiske grænse hober islamisk slam sig op for at gennembryde dæmningen omkring de nordeuropæiske socialkontorer. I Middelhavet er omkring 100 vildfarne afrikanske turister strandet på Lampedusa, efter at de frivilligt sejlede ud fra Libyen medbringende den iskolde bagtanke om demente europæeres ubegrænsede stupiditet. Georg Soros, FN og Mastercard finansierer rejseomkostningerne. Hvad der derefter følger af udgifter dumpes altid automatisk over på de fattige arbejdsløse europæere – og kun dem! For Danmarks vedkommende mindst 50 milliarder om året. FN har anbefalet at alene Tyskland og Italien… Read more »

Lemur
Lemur
1 year ago

Jf. mit tidligere indlæg. I sygelighed er Sverige faktisk på samme niveau som Breivik. Sverige voldtager og dræber sin egen befolkning for et højere humanistisk mål. Det er vanvid.
Fjotolf Hansen hedder Breivik nu. Han har taget navneforandring. Sverige kan tage navneforandring til Fjotolfistan.

Charles
Charles
1 year ago

Jammen Uha uha, Hun ser sørme ikke muslimsk nok ud, går uden brevsprække. Derfor blev Ndella Jack, en gambisk bosiddende i Stockholm, Sverige, skudt af ukendte skudsmænd.

Hendes mand har helt sikkert “lejet” en dødspatrulje, til at aflive hende.
Der skal een gang for alle ryddes op i de satan´s perkermiljøer.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ja ja men det er fortsat færre end hver fjerde og alle der kan mere end den lille tabel kan se at det går helt galt. Vi i Danmark kan kun beslutte at forsvarer os selv og det håber jeg vi formår

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Ok..ser lite “halvsure” etterpåklokskap kommentarer.. Alikevel beviser dette at flere svensker har bråvåknet. Det skal vi selvsagt glede oss stort over.. Hvis M o KD nå får ut fingeren..M foreslår å kutte innvandringen med 70%..exp..og KD ikke holder så hardt på sine familieigjenforeninger lover dette for en ny sterk regjering i Sverige. Skrev tilbake at vi nå skulle flytte pga vår idyllisk by ble for belasted av innvandringens galenskap som bare økte..tross topp teknisk skydd..mens det mentale gjorde oss til fanger. Nå er vi i en enda mindre by..ikke så langt unna og fremdeles i Skåne hvor SD styrer med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det muhamedanske parti i Sverige kan kun gå for langsomt, hvis nedviklingen skal vendes tids nok…

Lemur
Lemur
1 year ago

Et par kvindemord, nåh ja, det må man vel vænne sig til. Var det ikke det, ham Sadiq-borgmesteren i London sagde? Og så er de glemt om 14 dage. For der er jo så meget andet. Klima-Greta og nye mord. Enkeltstående og helt uforståelige og uacceptable mord, som politikerne bliver ved at sige. Sverige er et land i en katatonisk tilstand. Jeg måtte også slå ordet op for lige at få genopfrisket meningen https://da.wikipedia.org/wiki/Katatoni Elektrochok anbefales. Ja, men Sverige har fået det ene elektrochok efter det andet, men intet synes at virke. Og svenske meningsmålinger. Noget er galt med dem,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hmm. Man kan få den tanke at Stram Kurs skulle have været større end DF – Dansk Folkeparti,stiftet af Prinsesse Pia af Socialismen,videreført af Christian “Tulle” Dahl og Peter Skårup og Henriksen og Espersen (ikke at forveksle med kniv-Helle) og Arendtsen og Blixt og en helvedes masse andre som hoppede på Kjærsgaards limpind. Sankt Mogens´ Fremskridtspartiet var milevidt fra de fleste nuværende partier og det er næsten et halvt århundrede siden han stiftede det. De fleste danskere har gennemskuet,at indvandring ikke har bragt noget som helst godt med sig. Men fåtallet har gennemskuet pengenes natur. Som jort fortalt er: de… Read more »

nobody
nobody
1 year ago

“Flammen & Citronen – officiel trailer”: https://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

For Sverige i tiden!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nogle klager over hackede emails. Prøv den her: https://haveibeenpwned.com/ Og nu vi er ved OT og nettets overdrev har jeg lige opdaget noget, der passer som fod i hose med min galgenhumor: Jeg har langt om længe opdaget, at jeg er blevet sendt en trusselsmail. Jeg skriver langt om længe, da den mail har ligget der mere end en måned. Men jeg får så mange mails, og så mange konti, at jeg ikke altid får set dem alle i farten, og den havde jeg altså overset. Den stakkel. Tænk at sende trusler, som det sløve drog ikke engang opdager…Det må… Read more »

nobody
nobody
1 year ago

“Here I Am”: https://www.youtube.com/watch?v=CqtnH00zlTY

We don’t forget your promise – “from birth to grave”

P.S: Some of understand…

Filuren
Filuren
1 year ago

Shekels og lad os dræbe en masse hvide mennesker. Mine damer og herrer, lad mig præsentere Familien Sackler fra det nye York. Filantroper, massemordere og, nåja, jøder.

https://www.berlingske.dk/usa/de-noed-stor-anseelse-som-filantropiske-milliardaerer.-nu-er-familien-en-af

“…Familien er blandt USAs rigeste familier, og i årevis var dens medlemmer populære velgørere. Nu ses Sackler-familien som kynisk, grådig og som ansvarlig for USAs værste skandale i nyere tid med titusindvis af døde. Måske opgiver familien nu sit livsværk og betaler erstatning på 80 mia. for at undslippe retssag med 2.000 søgsmål.”

Filuren
Filuren
1 year ago

Når der er under 1.000 respondenter, så er usikkerheden stor (omkring 3%-point).

(Underligt debat-system… jeg er IKKE Filuren; systemet burde have spurgt mig om navnet, før jeg trykkede ENTER).