31
aug
Seneste opdatering: 1/9-19 kl. 0421
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikere og forskere vil ikke vide sandheden om tilvandret kriminalitet

Hvilket man udmærket forstår. De er alle nærmere deres egne interesser end landet og befolkningens

Patrik Engellau berättar att politiker och universitetsanknutna försökte stoppa den vetenskapliga studien om hur invandringsrelaterad brottslighet under 2000-talet. Men studien genomfördes ändå och med hjälp av Brottsförebyggande rådet. De tre viktigaste slutsatserna från studien är att: Se videre. Den omtalte rapport finder man her.

Lars Hedegaard: Ellemann – Venstres nye tonekunstner

I  2007 meldte han sig ud af Venstre i protest mod “tonen” i udlændingedebatten

Så kom partiet af med både Løkke og Jensen, og dermed er vejen banet for Jakob Ellemann-Jensen, som har luret i kulissen i længere tid.

Han vil være særdeles velegnet til jobbet, idet han har en sjælden evne til at tale ud ad begge mundvige og få begge dele til at lyde velgennemtænkte. Således er det lærerigt at genlæse et alenlangt interview med Uffes søn i Fyens.dk.

Egentligt var han jo født ind i Venstre, men meldte sig i februar 2007 ud af partiet i protest mod “tonen” i udlændingedebatten. Det var kort tid efter, at hans far havde krævet Jyllands-Postens redaktør fyret for at have fornærmet Muhamed, som han i et pakistansk blad havde berømmet som “islams hellige profet”.

Ti år senere mener Ellemann imidlertid, at der kan være et problem med en alt for stor indvandring. Men så er det heller ikke værre, for vi skal ikke gøre problemerne større end de er. Og den danske kultur er på ingen måde truet. Islam nævner han ikke med et ord.

Hans hjerte banker højt for de folkemasser, der strømmede ind over grænsen i 2015.

“Lige pludselig”, siger han, “kom det tæt på. Vi kunne se, at det er virkelige mennesker, det drejer sig om. De var lige udenfor vores vinduer. Det gør, at man bedre kan identificere sig med dem. Den negative del var: Hold da fast, nu kommer væltende ude på vejen. Hvornår stopper det her?”

Ja, Ellemanns parti gjorde i det mindste ikke noget for at stoppe det. Og Venstres nye formandskandidat fremturer med dobbeltsnakken:

“Det giver en naturlig ængstelse hos mange, det følte jeg da også selv. Hvad kan vi gøre, for det her går simpelthen ikke. Hvordan kan vi gøre noget? For de mennesker, der kommer hertil? Hvordan kan vi forklare, at vi ikke kan rumme hele verden? Og hvordan kan vi sikre, at den helt berettigede bekymring og ængstelse, som folk har ude i stuerne, at den italesættes på en ordentlig måde?”

Netop! Faderens søn mener altså, at vi har pligt til at forklare (hvem?), at vi ikke har plads til hele Mellemøsten og Afrika. Og han mener, at vi bærer et ansvar for, at det går ad helvede til i disse områder.

Det bliver nok ikke Inger Støjbergs linje, der kommer til at dominere i Ellemanns parti.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
11 months ago

Dansk kultur er på ingen måde truet. Det er helt tydeligt at den unge Elleman ikke kan regne! Demografi opfører sig som rentes rente regning. Ved en fødselsrate på 1,5 vil 100 af os på bare tre generationer blive til 42. På tre kortere generationer (de gifter sig yngre en danskere) vil de med en fødselsrate på 3,5, som den er for f.eks somalierne, blive til 536. Det er vel og mærket hvis alt fremtidig indvandring sættes til nul. Det forudsætter også at fødselsraterne forbliver de samme. Den danske fødselsrate sættes til 1,5; det officielle tal er 1,9 men det… Read more »

Bjarne
Bjarne
11 months ago
Reply to  Den Nervøse

Godt skriv! Middelalderens store renæssance, med alt det værste fra den tid.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Danmark er et zoo. En bamse erstattes med en bavian. Sjakaler og hyæner formerer sig voldsomt, da der i Danmark er rigeligt med byttedyr. Elefanterne vælter rundt i porcelænsbutikken. De tyndhudede næsehorn stormer gennem socialkontorerne. Ørkenrævene lurer på de dumme danske høns. De invasive arter invaderer som græshoppesværme, tiltrukket af landets fedme. Menageriet i dette zoo bør snarest repatrieres til deres naturlige habitat, hvor de hører hjemme. Danskerne er trætte af at være fodermestre for alverdens vilddyr.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  AlFredsModer

Man kan få fæcesbog-ferie, hvis man adresserer “invasive arter” ved rette navn! 😎

DanskeRasister
DanskeRasister
11 months ago

Danmark är ju et muslimskt land. Så det är mycket rasistiskt att prata om Dansk kultur i Danmark. Muslimska länder kan inte ha Dansk kultur. Så ni danskar är mycket rasistiska. Och ni har vit hud, det går ju inte. Vit hud är nazistiskt, det kan man inte ha i Danmark. Ni danskar måste skärpa er, hur kan ni vara så rasistiska? Det är förferdeligt.

AlFredsModer
AlFredsModer
11 months ago

Løkke skal ikke blive ked af det. Han kan altid blive Merkels skødehund, ellers Macrons mops: For Løkke vil det kun være en forlængelse af hans hidtidige karriére.
Christian var skatteminister fra 2004 til 2010. Her lykkedes det ham fuldstændig at ødelægge ministeriet. Her præsterede han, at erstatte halvdelen af medarbejderne med et computerprogram der ikke virkede. Forfrem ham til kaffehenter i det nye ministerium; det burde han kunne klare uden at gøre større skade.

Red Danmark fra Venstre og venstrefløjserne!

ForEnOverraskelse
ForEnOverraskelse
11 months ago

20 millioner dansker, nordmenn og svensker trodde de skulle redde hele verden, inkludert en bitteliten minoritet på 1,5 milliarder muslimer som fortsatt lever i år 1200 og hyller en pedofil morder. Hvem kunne ha forutsett at det kom til å gå rett til helvete?? For en overrraskelse, jeg trodde alle kom til å holde hender, danse rundt i ring og synge kumbaja.

ForEnOverraskelse
ForEnOverraskelse
11 months ago

Man må huske at utlendingene og muslimene er en minoritet. De er bestandig en minoritet. For eksempel, det finnes 5 millioner dansker i verden. Og 1,5 milliarder muslimer. Så da er muslimer en minoritet. Samme i Norge, 5 millioner nordmenn er en majoritet sammenlignet med 1,5 milliarder muslimer. De er en minoritet som trenger hjelp og vi må hjelpe dem…

Poul
Poul
11 months ago

Det der minoritets-offerkort har altid været latterligt, for hvad har ens antal med rettigheder at gøre? Nynazister er en meget lille minoritet, er det så ekstra synd for dem at folk taler grimt om dem? Naturligvis er det ikke det, det er 100% selvforskyldt præcist som det er for muslimerne og af samme grund! De kunne bare lade være med at følge en jøde-hadende morderisk totalitær ideologi eller stoppe med at begå kriminalitet 24/7/365, men de insisterer på begge dele. Jeg insisterer på at behandle dem derefter, og det burde alle andre også snart gøre istedet for at hoppe på… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x