5
sep
Seneste opdatering: 5/9-19 kl. 2106
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

300.000 “nye svenskere” pĂ„ fire Ă„r

Skal man begÄ selvmord, kan man lige sÄ godt gÞre det grundigt

Berlingske har et stort interview med Ivar Arpi i dag. DesvĂŠrre handler det ikke om, at han – der for fem Ă„r siden kaldte mig “racist” (stemplet har hĂŠngt lĂžsere end en pyjamas i Sverige) – nu taler om “tilbagevandring og udvisninger,” og lyder helt som Alternativ för Sverige. Tiderne skifter, men de sakker alligevel tyve Ă„r bagud for en stadig mere brandfarlig virkelighed. Sveriges problem er kĂŠdekoloniseringen af “familiesammenfĂžrte.”

Selvom bekymringen nu har bredt sig til den anstÊndige borgerlighed, er Sveriges magthavere stadig ikke sÄ bekymrede, sÄ de agter at foretage sig noget egentligt imod det. Ekstrapolér dagens tendenser, hvis du har fantasi til det. Alt bliver meget vÊrre, og vel at mÊrke i en kommende lavkonjunktur. Den berÞmte svensk optimisme har fÄet sig et knÊk, Sverige har tre gange sÄ mange selvmord som Danmark, hvor tallet kun burde vÊre det dobbelte: Allt fler svenskar tar livet av sig

Ett helt Malmö pĂ„ fyra Ă„r. TvĂ„ Örebro, fem Östersund eller sex BorlĂ€nge. PĂ„ fyra Ă„r. Det Ă€r prognosen för asyl– och anhöriginvandringen. Svensk migrationspolitik stĂ„r inför ett vĂ€gval.

För lite över en mĂ„nad sedan slĂ€ppte Migrationsverket sin juliprognos, vilket var den fjĂ€rde av fem prognoser som de lĂ€mnar till regeringen varje Ă„r. Antalet asylsökande vĂ€ntas vara fortsatt stabilt med 21 000 sökanden per Ă„r fram till 2022, skrev man i pressmeddelandet, som sedan vidarebefordrades i olika medier. Ett par rubriker var: ”FĂ€rre vĂ€ntas söka asyl i Sverige” och ”FĂ€rre söker asyl – men kostnaderna kan öka”.

Tekniskt sett var det inte en lögn, men nĂ„got mĂ„ste man kalla det nĂ€r man glömmer att nĂ€mna att prognosen för anhöriginvandring ökade, och nu berĂ€knas bli 225 000 under samma period. Sammanlagt blir det över 300 000 asylsökande och anhöriga som vĂ€ntas komma till Sverige fram till 2022. Det Ă€r nĂ€stan ett helt Malmö pĂ„ fyra Ă„r. TvĂ„ Örebro, fem Östersund eller sex BorlĂ€nge. PĂ„ fyra Ă„r. Ivar Arpi: SĂ€tt ett volymmĂ„l för utvisningar

Ivar Arpi:SĂ€tt ett volymmĂ„l för utvisningar. Se ogsĂ„ Ingen i Sverige kan lĂ€ngre leva “som vanligt” – ansvarslös politik tvingar fram anpassning till ett mĂ„ngkriminellt samhĂ€lle.

Mens svenskerne mister deres land, underholder statsstĂžttede MSM dem med disse sange fra de varme lande:

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Se nu lyst pÄ det!

De “nye svenskere” stĂ„r jo for fornyelsen af den svenske bilpark…

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago

Det er underligt at fÞlge og det er skrÊmmende, det er som om svenskerne ikke kan fÄ Þdelagt landet hurtigt nok!
300.000 pÄ 4 Är, det svarer jo til det officielle tal for muslimer i Danmark pÄ bare 4 Är! Og sÄ mener Morten Østergaard at Sverige er et foregangsland, manden mÄ vÊre faktaresistens.
Egentligt tror jeg ikke de tÞr sÊtte dig ned og regne pÄ hvornÄr indtÊgterne er for smÄ, men med lidt hovedregning mÄ det vÊre meget snart og sammenbrud har det med at komme pludseligt!

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Flere muslimer = Flere stemmer til de radikale. Det er det morten Þstergaard mener nÄr han taler om sverige som et foregangsland. Det er let at vÊre landsforrÊder nÄr man ikke mÞder nogen modstand.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Information: 2. juni 2016 “Dansk FlygtningehjĂŠlp: Migranterne skal sendes hjem Europa er nĂždt til at smĂŠkke porten i for fattige migranter, siger Dansk FlygtningehjĂŠlps chef, Andreas Kamm: ’Vi kan ikke lĂžse uligheden ved at lade alle verdens fattige flytte til Europa’”. NĂ„r selve chefen siger det, mĂ„ det jo passe; men det citat skal nok rĂ„bes direkte i Ăžrerne pĂ„ magthaverne – med en understregning af, at migrantkatastrofen ogsĂ„ vil ramme de tykpandede dummernikkende magthavere selv – fĂžr virker det ikke. Som den engelske filosof Samuel Johnson sagde i 1700 tallet: “Sir, depend upon it, a cow is a very… Read more »

Svenneskit
Svenneskit
1 year ago

Hvis alle svensker hadde tatt livet av seg, sÄ hadde ikke Norge og Danmark hatt noen problemer. SÄ hopp i havet og bli der, svenskejÊvler. Det er umulig Ä ha sympati for et folk som voldtar sitt eget land med vilje. Til helvete med Sverige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Det kunne vĂŠre yderst interessant med en ny omgang af det berĂžmte program “Danmarks Röst” om Sverige til svenskerne med Mikael Jalving som vĂŠrt pĂ„ Radio24syv – sĂ„ vi kunne hĂžre om, hvor helt utroligt hvor meget der faktisk er sket pĂ„ de bare 5 Ă„r pĂ„ dette betĂŠndte og tidligere sĂ„ fuldstĂŠndigt tabubelagte omrĂ„de – og hvordan svenskerne generelt selv oplever den begyndende opvĂ„gning til de barske realiter og de katastrofale konsekvenser af en fuldstĂŠndigt lallenaiv og kravlĂžs flygtninge- og indvandringspolitik med hovedet under armen uden den allermindste skygge af et folkeligt mandat nogensinde.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Svenskerne mĂ„ efterhĂ„nden sĂ„ meget erfaring i omkostninger pr. migrant, at svenske Ăžkonomer mĂ„ kunne beregne et “breakdown point” for svensk Ăžkonomi. Efter hvor mange migrantoptag gĂ„r Sverige konkurs? Og hvad bliver konsekvenserne? Vil de til Sverige ankomne migranter sĂ„ nasse pĂ„ Danmark, Norge og Finland efter konkursen?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Ja spÞrgsmÄlet vil unÊgteligt vÊre nÄr flygtningestrÞmmen kommer fra Sverige, er det etniske svenskere, der flygter fra det sammenbrudte land, eller er det arabere der flygter fordi kassen er tom i Sverige og har brug for nye forsÞrgere? Jeg hÄber bare at vi forstÄr at passe pÄ os selv, men jeg tvivler! Der skal nok vÊre rÞde fra det flygtninge industrielle kompleks, som syntes vi mÄ tage os af de stakkels svenskere, som har Þdelagt folkehemmet og de stakkels arabere, der pludselig stÄr uden velgÞrer!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Genosuicide? 😱

KrigNĂ„
KrigNĂ„
1 year ago

Det mest fornuftige Danmark og Norge kan gjÞre nÄ, er Ä invadere Sverige. FÞrst utrydder vi alle svenskene, sÄ kaster vi alle utlendingene ut av Sverige, ogsÄ deler vi Sverige mellom Danmark og Norge. En krig mot Sverige vil vare i ca. 36 timer, de gir opp med engang fordi svenskene er de veikeste menneskene i verden.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  KrigNĂ„

..”veikeste menneskene i verden”…
..ogsÄ er mesteparten av deres militÊrutstyr pÄ museum..og de har ikke hatt krig pÄ 200 Är i eget land..helt rusten.
36 timer..gÄr sikkert pÄ halvparten.

Marie Louise
Marie Louise
1 year ago
Reply to  KrigNĂ„

Jeg tror ikke det er fornuftigt at invadere Sverige. Faktisk lyder det som en rigtig skidt idé.

Marie Louise
Marie Louise
1 year ago
Reply to  Marie Louise

“tror ikke det er fornuftigt at invadere Sverige”

For filan da! En kĂŠmpe fejl at skrive. Det skulle selvfĂžlgelig have heddet; tror det ER fornuftigt at invadere Sverige. Faktisk nok noget nĂŠr det bedste resten af de nordiske lande nogensinde vil kunne gĂžre.

Happy now suckers??

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Mere statsstyring, mere marxisme!
se
https://www.youtube.com/watch?v=thvN6X_kYcs
som er en glimrende gennemgang af ny-marxismen i USA og ogsÄ Eu Europa, med Antifa, Globalisering, FN, Marakechaftale, emigrantsstrÞmme osv.osv.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

NĂ„ altsĂ„, jĂžden Joshua Philipp fra Jew York bliver interviewet af en lĂŠspende (jĂžde?) Jan Jekielek, der sĂ„ sammen, pĂ„ jĂždekontrollerede JewTube, taler om jĂžden Karl Marx. Mm, sĂ„ ved man bare, at der er rent mel i posen. Youtube startede ellers sĂ„ fint ud. Chad Hurley, Steve Chen og Jawed Karim (indsĂŠt Strauss’ An der schönen blauen Donau) med en original idĂ© og et godt produkt tilbage i 2005. Og sĂ„ (indsĂŠt Wolfgangs Requiem Mass in D minor) entrerer jĂždeejede Google og nedkommer med et perverteret propagandaregime af den anden verden, der nĂ„r sit orgasmiske klimaks i 2014 da… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  Filuren

Hvad med at forholde dig til videoens indhold?

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Ja det er altsĂ„ ret trĂŠttende det JQ pis …

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Point taken. Man kommer hurtigt til at lyde som feministen, der ikke gider forholde sig til et studie, alene fordi det er udarbejdet af en mand. Den sorte med mistro til hvide mennesker.

Og sÄ alligevel, det ér da legitime interessekonflikter. En kamp om magt, en kamp om sandheden. Alternativet er vel en kritiklÞs tro pÄ, at afsenderen er ligegyldig. En gibraltarsk dommer der dÞmmer aftenens fodboldkamp mellem Gibraltar og Danmark? NÄ ja, hvorfor ikke, hvis kendelserne er i orden.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  Filuren

“Man bliver sĂ„ grundtrĂŠt oppe i sit lille hoved.”

PrĂžv at slippe jĂždehadet – og lad muslimerne om det. SĂ„ gĂ„r det sikkert bedre.

Morten - - -
Morten - - -
1 year ago

VrĂžvl! Svenskerne har nu definitivt mistet evnen til at kritisere sig selv ordentligt. Der er ikke tale om “tvĂ„ Örebro, fem Östersund eller sex BorlĂ€nge.” Men om mange flere! For de 300.000 skal ikke regnes i “andele af befolkningen”, men altovervejende i “andele af de fertile og fĂžr-fertile Ă„rgange”. Det er 300.000, der primĂŠrt fylder op i de unge Ă„rgange, der ankommer i lĂžbet af de nĂŠste “fyra Ă„r”. Der er nĂŠppe mange firs-Ă„rige iblandt.

Der er ikke 150.000 unge, fertile, og fþr-fertile svenske kulturbérere i Örebro. Vel?

– – –