7
sep
Seneste opdatering: 9/9-19 kl. 0201
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det krävs avgörande förändringar av politiken, om de etniska majoritetsbefolkningarna ska förbli i majoritet.

Demografisk set har svenske politikere allerede dødsdømt det svenske folk og den svenske nation. Det er bare at ekstrapolere tendenserne. Danskere, finner og nordmænd har endnu håb om at overleve, men de skal beslutte sig om de vil i løbet af et eller to årtier. Hvad vil svenskerne  gøre?

De fleste mennesker, er feje, konfliktsky personer, – og især da de fredsskadede svenskere – men der vil være en ti-tyve procent af svenskerne, der ikke flygter frivilligt fra Sverige. De har to millioner lovlige våben, og hvad vil de der vil forsvare resterne af deres land finde på at gøre med dem? PEW skønner der kan være 30 procent islam i Sverige i 2050, på samme tid hvor nationaløkonomen Hans Jensevik forudser islam griber den politiske magt i landet.

De blinde har ledt de døve mod katastrofe

Dette er mit skøn for 2040-2050. Et kaos hvor oprindelige svenskere myrder hinanden i flæng. Udfaldet af det tilsat islams voldelighed og herrefolksmentalitet, skal jeg afholde mig fra at gisne om, der er en generation til det, og jeg kommer heldigvis ikke selv til at opleve det. Dagens svenske politikere burde bekymre sig for deres fysiske sikkerhed, men ikke engang det nærvær kan de mobilisere. De blinde har i sandhed ført de døve mod sandsynlig katastrofe.

Den finske systemanalytikern Kyösti Tarvainen har gjort en uppdatering av sina befolkningsprognoser för Sverige, Norge, Danmark och Finland under perioden 2020 – 2100.Kyösti Tarvainen delar in befolkningarna i infödda, muslimska respektive icke-muslimska invandrare och utgångspunkten är immigrationen under år 2018. Han gör också en indelning i västliga och icke-västliga invånare. Tarvainens scenarios visar att det krävs avgörande förändringar av immigrationspolitiken, om de etniska majoritetsbefolkningarna i respektive länder ska förbli i majoritet.

Se alle graferne på Prognoser för befolkningarnas etniska och religiösa sammansättning i Norden åren 2020-2100.

Se også Orban denounces replacement migration at international summit


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ivan DybdalAlFredsModerAnders Bo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Kommer der virkelig kun 2 mia flere mennesker de næste 30 år? 🤔

Jeg har mine tvivl, men er i øvrigt BÅDE græsk-katolsk OG norsk-ortodoks!!!

Ivan Dybdal
Guest
Ivan Dybdal

Skræmmende demografi analyser for Nordisk demografi 2020 til 2100, men måske går det meget hurtigere? I Danmark “tvangskonverterer” Danmarks Statistik indvandrere. Dvs den statslige statistiske institution registrerer mange “efterkommere” som “etniske danskere”, såvidt jeg har forstået bl.a af nedenstående: “Medieportrættet af Danmark som et land, der er fjendtligt stemt og umenneskeligt over for migranter, er misvisende, hvis ikke fuldstændig forkert (…) “Efterkommere” omfatter (…)kun den første generation efter den person, der indvandrede til Danmark. De officielle tal er derfor ikke retvisende(…) Hvis befolkningsstatistikkerne fortsætter med at følge dette mønster, vil etniske danskere – hvis fødselsrate er langt lavere end ikke-vestlige… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

“…islams voldelighed og herrefolksmentalitet…” Når man, som i muslimske lande, lever under et strengt teokratisk regime, er der ingen civil myndighed. I Europas katolske tid, eksisterede det sekulære samfund parallelt med det teokratiske styre. I begyndelsen besad teokratiet magt over den sekulære myndighed, men især Luthers protestantisme lagde kimen til teokratiets tab af politisk magt. I dag er den kristne religion nærmest kun “pomp and circumstance” for overklassen. Proletarerne i Europa har vendt den kristne gud ryggen og ser ham som en uduelig charlatan. Muslimerne har medbragt deres teokratiske underkastelse under deres egen primitive månegud. Det vil tage flere generationer,… Read more »