7
sep
Seneste opdatering: 7/9-19 kl. 1323
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Subsahara fordobler sin befolkning til 2050. Fire mia flere mennesker i år 2100.

Europa er et af verdens tættest befolkede områder. Alligevel forventes vi at levere Lebensraum til den 3. verdens eksploderende befolkninger. Ny befolkningsprognose fra FN. World Population Clock.

There will be roughly 9.7 billion people living on Earth by the year 2050, an increase of two billion over today’s population, finds a UN population report released today

The World Population Prospects 2019: Highlights,” estimates that the next 30 years will see today’s global population of 7.7 billion add another two billion people, and, by the end of the century, the planet will have to sustain around 11 billion people, the report shows.

The nine countries expected to show the biggest population increases are India, Nigeria, and Pakistan, followed by the Democratic Republic of Congo, Ethiopia, Tanzania, Indonesia, Egypt, and the United States. In total, the population of sub-Saharan Africa is expected to practically double by 2050. Global Population to Hit 11 Billion by 2100, Then Slow

Befolkningsudviklingen frem til år 2100


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LügenSimonSvenske tilstandesteensussebassa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Læg mærke til st MSM kun nævner det sporadisk. Det til trods for at det er den største trussel mod vores civilisation og måske menneskeheden som sådan. Vi kan ikke løse Afrikas problem, vi kan handle med dem, vi kan hjælpe med at drive virksomheder dernede, og gør vi ikke det skal kineserne nok “hjælpe dem”. Men Afrika kan kun selv løse deres problemer. De vi kan er at beskytte os selv mod bølger af mennesker, som vil søge hertil. EU har en plan, de vil ansætte 10.000 grænsevagter ved middelhavet i 2027! Så det er tydeligt for enhver, at… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Befolkningseksplosionen er kilden til alt ondt i denne verden. Afrika samt Afghanistan/Pakistan, der er hårrejsende voldsomt i vækst, prøver at overleve ved at sende deres overskudsproduktion af tobenede skabninger til de fedeste jagtmarker i Europa/USA/Canada. Alle bortforklaringer og undskyldninger leveres uden skam og skyld: Producenterne af konsumvarer og godhedstosserne æder alt råt – for dem eksisterer kun konsumenter henholdsvis ofre. Det værste er, at al tale og diskussion om det smarte i at dynge verden til med mennesker er absolut religiøs tabu. Heldigvis har vi Darwins evolutionsteori til at skabe orden i det nuværende kaos. Det kommer dog virkelig til… Read more »

Idioter
Guest
Idioter

Idioter som tror på løgn og propaganda er kilden til alt ondt i verden. Hvis du er så bekymret for befolkningseksplosjonen i Afrika så får du reise dit og hjelpe dem. Du kan jo gå rundt og tre kondomer på afrikanerene, kanskje det hjelper. Afrikanere gjør ingenting annet enn å slakte hverandre hver eneste dag og du tror de opplever en befokningseksplosjon? Dette er propaganda designet for å skremme lettskremte folk som deg. Så du støtter invasjonen av ditt eget land uten å krangle. Man må jo hjelpe de stakkars afrikanere, de går tom for plass, de har et helt… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Har inte förstått varför svenskarna väntat så länge med att införa denna nymodihet:
Neokannibalism: “Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning”
https://newsvoice.se/2019/09/neokannibalismen-klimatalarmismen-har-tagit-en-makaber-vandning/

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

If you can’t beat them – eat them!
Put half of India’s and China’s population in tin cans and let them exchange tins – that should do the trick.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

I Sverige kan man nu også spise “Svensker Pølseret”, i stedet for “Svensk Pølseret”.
På cafeterier kan man kun få “Biff á la Lindström”, så længe kokken kan fange en der hedder Lindström.

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

Husk nu, at udtrykket “yngler som rotter” kan virke yderst krænkende på visse mennesker.
(Efterfulgt af løftet pegefinger-ikon)

Jari Norvanto
Guest
Jari Norvanto

Miljonen hemlandssvenskar och svenskar i diasporan inom och utanför Sverjestan ska nog ta humanitärt ansvar för dessa miljarder människor även i framtiden…

Simon
Guest
Simon

Jeg tror ikke en skid på UN CIA IPCC WHO IMF ISIS HA JW.ORG WTF osv. Vi bliver kodet med budskaber som at vi er en sygdom der bare spreder sig så når der dør millioner så trækker vi bare på skulderne fordi vi er jo også ved at være for mange. Det er temmelig sikkert en løgn. Man masse udrydder i afrika og over hele verden (det hedder vacciner aka Henry Kissinger osv) og når folk flygter op til os på grund af bland andet krig (CIA droner osv) og udfylder hullerne efter den udrydelse af europæer (ødelagt fertilitet,… Read more »

Lügen
Guest
Lügen

Det tar 9 måneder å lage et menneske. Og det tar 1 sekund å drepe et menneske. Og vi mennesker dreper hverandre hele tiden, hele dagen lang. Så dette med overbefolkning er ingenting annet enn skremselspropaganda. De går tom for plass i Afrika, så nå må vi flytte halve Afrika til Danmark, det haster! Løgn og propaganda for de evneveike, det er ingen overbefolkning.