10
sep
Seneste opdatering: 11/9-19 kl. 0759
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan reagerer europæerne på verdenshistoriens største befolkningseksplosion? Inkompetent og slet ikke

Mark Steyn kommenterer de nye demografiske fremskriveninger, jeg nævnte for tre dage siden og dagen før.  Jeg anbefaler også Kasper Støvring: Husk at vi har fjender i dag.

In this brand new SteynPost, Mark considers the latest attempt to discuss the demographic transformation of Europe without getting damned as a racist white supremacist, etc, and the crude arithmetic of the latest UN population statistics.

Izabella Jarvandi: Ska vi inte prata om befolkningsutbytet?

Man kan høre mere af Izabella her: Izabella är 15 åringen som organiserar torgmöten mot globalism og Lördagsintervju 44 – Izabella 15 år, om livet som tonåring och nationalist.

Se også Stockholm: Fem voldtægter anmeldes hver dag


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Erling MarthinsenSvenske tilstandePoulBjarnenigger Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jeg har igen og igen forsøgt at dreje debatten hen mod demografi, Mark Steyn gør det godt. Det er vores tid vigtigste emne, hvis ikke vi tager debatten og påtvinger vores politikere debatten og handler derefter, vil vores civilisation forsvinde, som den bærende civilisation i verden, den vil endda muligvis forsvinde helt. Som jeg fortvivlende har forsøgt at sige, så går det kun i mindre grad ud over vores generation. Vores børn vil få alvorlige problemer og jeg er rigtig nervøse for vores børnebørn. Generationerne derefter tær jeg slet ikke tænke på! Demografien hår stærkt, meget stærkt og Danmarks Statestik… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Ja der jo mange grunde til, at jeg har set Life of Brian sådan cirkus 70 gange. Begavet og profestik på alle planer. Dén med kvinder iført kunstig skæg for at se fodbold/stening – ja hvis det hele ikke var så tragisk, så var der sgu rigtig, rigtig meget at grine af i disse rablende tider. Det kan ligefrem være livsnødvendigt, hvis man vil overleve med bare lidt af forstanden i behold:

https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE11560140/iranske-kvinder-faengslet-for-deres-kaerlighed-til-fodbold/

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

“Dén med kvinder iført kunstig skæg for at se fodbold/stening – ja hvis det hele ikke var så tragisk”

Man kan kun undre sig over, at vestlige feminister ikke demonstrerer 24/7 foran mellemøstlige ambassader.

Margrethe
Guest
Margrethe

Det kan jeg nu ikke undre mig over. “feminisme” handler lige så lidt om kvinders ve og vel, som kommunisme handller om arbejderens. Hvis man vil rage magt til sig, og skabe et system, hvor man kan omgive sig med ligesindede, der kan sikré, man beholder sine tilragede privilegier, så er det altid godt at dække sig ind under – tilsyneladende – plusord som at kæmpe for “kvinders/arbejderens/børns/dyrs – you name it, sag.( – og “flygtninge”, var jeg lige ved at glemme) Kigger man dem nærmere efter i sømmene, opdager man, at de offergrupper, de påstår at kæmpe på vegne… Read more »

Bjarne
Guest
Bjarne

Der ramte du hovedet på sømmet Margrethe, det er velformuleret og sandt!

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

“der kan sikré, man beholder sine tilragede privilegier”

Netop derfor kan det i høj grad undre, at vestlige feminister ikke er på barrikaderne. De står jo om nogen til at miste deres tilragede privilegier, hvis muslimerne nogensinde får noget at skulle have sagt.

Poul
Guest
Poul

Vestlige feminister er oftest medlem af venstreorienterede partier som lever af at holde muslimer fast i en offerrolle, så de kan udnytte dem som stemmekvæg. Så går det ikke rigtigt at begynde at pege fingre af dem eller deres kultur, uanset hvor mange kvinder, homoseksuelle, jøder, eller alle mulige andre det går ud over. Hvis du syntes det lyder kynisk har du helt ret.

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

“som lever af at holde muslimer fast i en offerrolle”

Er skam helt med, men den fremgangsmåde kan vise sig, ikke at være langtidsholdbar, og så mister feministerne i sidste ende alt.

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

“Inkompetent og slet ikke”

For som mange ynder at udtrykke det; “til den tid er jeg her alligevel ikke længere”.

Erling Marthinsen
Guest
Erling Marthinsen

Jeg skrev om Stephen Smith for snart et år tilbake, i den norske nettavisen Resett. Den er på norsk, men dansker burde vel forstå det meste: https://resett.no/2018/10/10/afrika-ekspert-europa-ma-regne-med-150-200-millioner-afrikanske-migranter-de-neste-30-ar/

Poul
Guest
Poul

Til snaphanen: Jeg kiggede lige på din twitter profil, og undrede mig over at du ikke bruger hashtags? Du ville få dine opslag ud til langt flere hvis du feks brugte #dkpol på opslag der handler om dansk politik, og ellers bare tilføjede tags som er relevante ifht emnet, feks navnet på personen/partiet/gruppen/sagen artiklen handler om.

nigger
Guest
nigger

IDIOTER,
de er alle PRO islam EUSSR

kun for at samle jeres data.

Peter Buch
Guest
Peter Buch
tavsen
Guest
tavsen

Invasionen af Vesteuropa er payback for de gamle kolonimagter.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

De gamle kolonimagter bemægtigede sig næsten tomme lande, f.eks var indbyggertallet i Kenya ca. 2-3 mio, mod dagens 40 mio.
Man kan ikke ligefrem sige at nutidens Europa er tomt.