22
sep
Seneste opdatering: 23/9-19 kl. 0015
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“Alt Kød er Hø, og al dets Ynde er som et Blomster paa Marken”

Fanø Strand ved Fanø Bad. Høj himmel. I København artede dagen sig mere kælent. Skyggerne er længere, og det kan jeg godt lide. Jeg skal have kantarelstuvning, det bliver nok en af de sidste, for nattefrosten har sneget sig ned til Götaland, og med frosten er svampene slut, for de består af 90 procent vand. Fotos © Snaphanen.dk. Klik for helskærm.
Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MargrethePeter BuchNiels Henriksenjohnnysteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Man er lige ved ønske sig en Stalin på talerstolen, når man ser denne psykiatriske afdeling i fri dressur. Så var det hurtigt slut. Og man kan jo spørge, var han mere skadelig for helheden end dét her, når det kommer til stykket? : https://www.youtube.com/watch?v=k1AXReZgFxw Nej så ånder jeg anderledes lettet op, når jeg ser denne her opfordring til civil ulydighed. Der findes stadig mennesker, der kan tænke og véd, hvornår man er nødt til at tage sagerne i egen hånd, når de ovenfor sete har fået for meget indflydelse. Det er med ulve som med perkere. De er en… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

DRs 21-Søndag bevæger sig ud i den “kulturberigede” virkelighed i Sverige – og får endog en uventet ærlig reportage ud af det. ( incl. video! ) DR i Sverige: Uppsalas kvinder fikser det selv Mød de kvinder i Uppsala, der selv forsøger at skabe den tryghed, som de mangler fra systemet. © DR Nyheder AF ANNA GAARSLEV – EUROPA-KORRESPONDENT 22. SEP. 2019 KL. 21.30 https://www.dr.dk/nyheder/udland/dr-i-sverige-uppsalas-kvinder-fikser-det-selv Neda Ameli var lige kommet hjem fra byen den aften i august. Derhjemme poppede nyheds-beskederne op: Voldtægt, voldtægtsforsøg. Fire voldtægter og voldtægtsforsøg på fire dage. Neda Ameli havde fået nok. – Jeg tænkte: Det her… Read more »

johnny
Guest
johnny

Steen så vidt jeg husker behersker du også tysk ikke ?
https://www.youtube.com/watch?v=EAVdr5RFamA