26
sep
Seneste opdatering: 27/9-19 kl. 2201
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Greta er kun Greta den 3. Der har vÊret bÄde nummer et og nummer to. Dystopier gÄr aldrig af mode.

MĂ„ling: SD Sveriges stĂžrste parti

SVT vÊlger som sÊdvanlig at citere en anden mÄling, hvor SD kun  er nÊststÞrst

Det Ă€r inte första gĂ„ngen SD fĂ„r högre siffror Ă€n S i en SentiomĂ€tning, men i valet för ett Ă„r sedan blev de Ă€ndĂ„ bara tredje största parti med drygt 18 procent. SDs partisekreterare Richard Jomshof sĂ€ger till Nyheter Idag att han tror att det framförallt berodde pĂ„ att mĂ„nga vĂ€ljare inte kĂ€nner dem sĂ„ vĂ€l och dĂ€rför lurades av Socialdemokraternas attacker pĂ„ partiet. SD större Ă€n sossarna – AFS pĂ„ 1,1 procent! og SD-rekord- största parti med bred marginal

NÀringslivs vd: BrottsvÄgen skrÀmmer bort utlÀndsk kompetens

Dette er jo alvorligt. Vil de overleve, eller vil de ikke? Efter den seneste “bandeopgĂžrelse,” mĂ„ svaret vĂŠre “nej”. De mennesker der har lavet disse ulykker i 40 Ă„r, er ikke dem, der vil lĂžse problemerne. Hvis de altsĂ„ kan lĂžses. Glemt alt om dem.

Den lÄgprioriterade mÀngdbrottsligheten kostar svenska företag stora summor. Utsattheten har fÄtt var femte handlare att fundera pÄ att sÀlja eller stÀnga och inbrottsstölderna i byggbranschen har ökat med 60 procent pÄ fem Är, skriver Svenskt NÀringslivs vd Jan-Olof Jacke.

Jag möter mÄnga företagare som vittnar om hur brottslighet och otrygghet i allt högre grad drabbar deras företag. Problemen finns i nÀringslivets alla sektorer. NÀstan sex av tio företag uppger att de har utsatts för brott under de senaste tvÄ Ären.

Brottsligheten hÀmmar företagens tillvÀxt- och utvecklingsmöjligheter. Deras direkta kostnader av brottsligheten uppgick i fjol till 55 miljarder kronor, enligt HUI Research. Till det kommer indirekta kostnader för sÀkerhetsÄtgÀrder (exempelvis larm, kameror och vÀktare) och utebliven tillvÀxt. 55 miljarder Àr alltsÄ sannolikt en ganska rejÀl underskattning. Svenskt NÀringslivs vd: BrottsvÄgen skrÀmmer bort utlÀndsk kompetens

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne
Bjarne
1 year ago

Tror alligevel de havde gjort klogt i at bruge en rigtig skuespiller, til at lĂŠse den tale op!

Anders
Anders
1 year ago

NĂ„r skidt kommer til ĂŠre…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Uhada, sĂŠt dog sandheden om visse typer indvandreres grove kriminalitet i Danmark skulle komme frem pĂ„ selveste DR – for Ă©n gangs skyld! Nej, det gĂ„r jo virkelig ikke … 😬 https://www.berlingske.dk/nyheder/efter-42-aar-i-dr-og-et-hav-af-priser-stor-dokumentarist-siger-op-og Efter 42 Ă„r i DR og et hav af priser: Stor dokumentarist siger op og »Gangster«-dokumentar skrottes Landets mest prisvindende dokumentarist har forladt Danmarks Radio i vrede over at vĂŠre mistĂŠnkeliggjort og truet med en advarsel af ledelsen i DR Nyheder. Ledelsen var bekymret over hans arbejde med en milliondyr DR-dokumentar, der giver et rystende indblik i unge indvandreres kriminalitet. Filmen »Gangster«, der var stort set fĂŠrdig og… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Det er blevet en folkesport for opkomlingene pÄ ledelsesgangene, at miskreditere de ansatte og deres arbejdsindsats sÞnder og sammen.
New management, hedder det vist.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

NĂ„r medierne ubetinget hylder en person er det grund til mistanke. Sandheden er nok nĂŠrmere at unge Gretha er en lettere hjernevasket ung pige der er blevet lige lovligt politisk podet af sine “antifascistiske” forĂŠldre. Men medierne – med deres vanlige mangel pĂ„ kritisk sans for deres egne perspektiver – fremstiller hende som en ubetinget succeshistorie. Sky News Australia har et mere nuanceret synspunkt:
https://www.youtube.com/watch?v=DticpNH3a2Q

FuckSweden
FuckSweden
1 year ago

Sverige er Danmark og Norges mentalt utviklingshemmede lillebror. Jeg har bestandig sagt at svenskene henger litt etter mentalt. Og nÄ er det bevist. De mÄ ha hjelp hele tiden for Ä ikke ved et uhell ta livet av seg selv. Herregud sÄ flott Skandinavia hadde vÊrt hvis Sverige aldri hadde eksistert. Sverige er Skandinavias stÞrste og verste problem.