2
okt
Seneste opdatering: 3/10-19 kl. 0551
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV4: Måske findes sygdommen alligevel?

Nu ruller skandalen med 15 års forsinkelse. Den er en nøjagtig parallel til, hvordan svenske journalister forsinkede og kvalte debatten om masseindvandringen, men det resultat at svenskerne er stillet overfor et demografisk fait accompli idag, hvor informationen er blevet lidt friere.

Deres skyld i ødelæggelsen af landet og tabet af hundredevis af menneskeliv er tonstung, og de  er end ikke begyndt at føle befolkningens vrede. Det vil komme, og det vil komme pludseligt.

 I bedste fald kan det medføre at svenske medier og folk som Gellert Tamas gøres ansvarlige for tortur af børn. Af politiske grunde bad de hele verden tro på, at der var en psykiatrisk tilstand, der kun eksisterede i Sverige. Man kan selvfølgelig få den mistanke af og til, men unægtelig af andre grunde.

Læg mærke til, hvordan Malou von Sivers i klippets sidste sekunder, åbner en kattelem med “måske findes sygdommen alligevel.” Svensk MSM giver ikke op uden en kamp.

Dagens Medicin ”Barn som tvingas simulera ”apati” är utsatta för misshandel” og Masspsykoser är livsfarlige. Se også lægen Thomas Jacksons beretning Svensk journalistik er i en psykoselignende tilstand.

Eks-kommunisten Ylva Johansson kommer ud for Peter Kofod

Ylva Johansson kom i Riksdagen i 1988 for Sveriges kommunister, VPK. Da var hun kun 24 år gammel. Efter visse udenrigske begivenheder sivede hun til sosserne, selvom VPK strøg “K et” og lod fem og syv være lige.

Hun har gjort sig kendt ved at lyve om den voldtægtsepedemi, hun har medvirket til at påføre svenske kvinder, og nu var det så hendes tur til at blive umådelig rig, hun er nemlig nomineret som kandidat til posten som EU-kommissær.

I dag kom svesken på disken. Peter Kofod, DF stiller spørgsmål, ikke mange har vovet af præsentere Johansson for før. Denne ordveksling har jeg selvfølgelig ikke set refereret i svensk presse. Om aftenen blev hun underkendt af parlamentet. Se hendes øjne blive sorte:

Jag blir orolig när man ser kaoset i Sverige. Vi i Danmark är oroliga. Om ni nu blir kommissionär – vill ni exportera svenska invandringspolitiken i Europa? frågade den danske parlamentarikern Peter Kofod.  Se også DF forlangte svar fra svensk EU-kommissær om dansk grænsekontrol

Kofod skriver selv: Svensk kommissærkandidats bizarre udsagn: Roser svensk integration.

Ylva fra de glade kommunistdage med partileder Lars Werner


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Ylva ved du hvor du har. I seng med skægbørnene! Det ENESTE der opretholder Danmark som selvstændig national stat er Retsforbeholdet. Og VÆRRE er, hvis Retsforbeholdet afskaffes/ophæves, bliver det med årtiers tilbagevirkende kraft. For alle disse bådimmigranter – livstidsturister alle inclusive – som gode venstreekstremister i Føderationen nu fordeler i blandt sig på nationalt plan, vil jo have Danmark med i “fordelingsnøglen”, når virkeligheden indhenter dem i en sådan grad, at de må erkende udgifterne ved de tilvandrende atomfysiker & hjernekirurger, er det MINDSTE onde!!! PS: Grænsekontrol mod Sverigstan kan IKKE gøre det alene. Der skal OGSÅ bevogtning til –… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Da jeg i svensk nyheds-TV overværede hendes manipulerende skønmaleri om ‘perfekt’ integration i Sverige, fik jeg kraftige bølger af opkastningsfornemmelser. Den klamme batikhex Ylva er direkte afskyelig 🙁

Der skal nok lig på bordet i større mængder, før svenskerne får fingeren ud. Islam stopper ikke, før alle svenskere har underkastet sig, eller er konverteret til lig.

Anders
Guest
Anders

Ylva stopper heller ikke, før hele Europa har underkastet sig, eller er konverteret til lig.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Ylva’s danske pendant hedder Mette F. Den små Mette stopper heller ikke, før hele Danmark har underkastet sig, eller er indlemmet i Moe MellemØstergårds udgave af islams 5’te kolonne garde, også benævnt Det Radikale Venstre. Ylva og Mette hykler begge hult med deres intense følelsesudladninger, hevet lige ud af evangeliet om Det Flyvende Spaghettimonster, Den kristne bibel eller koranen. De er sgu’ begge ligeglade; bare der er karriére og penge i skidtet. De socialakrobatiske politikere lider af en traditionel socialistisk sygdom; hvor vælgerne ses ikke som frie individer, men som sociale klienter der bare ikke ved det endnu. I socialakrobatiske… Read more »

Lotus
Guest
Lotus

Tak til DF’s Peter Kofod for at konfrontere hende, så hun eksponerer sit forræderi mod sit eget land.

britta due andersen
Guest
britta due andersen

Jeg husker det som hende, der snakkede om Sveriges uanede muligheder mht immigranterne, man skulle bare se mulighederne. det var vist de store skove, der var mulighederne.

FörgrömmadeSvenner
Guest
FörgrömmadeSvenner

Ja, det er mange muligheter. Takket være imigrantene så har svenskene nå muligheten til å bli voldtatt, banket opp og ranet på vei til jobb eller skole. Og svenske pensjonister kan nå sove på gaten. Og de har muligheten til å se sitt eget land bli fullstendig ødelagt. Svenskene burde gå ned på kne og takke sitt nye herrefolk for alle de nye mulighetene. Og det kommer de sikkert til å gjøre også. De er jo svensker. De er ikke syke, de er bare svensker.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Fra hjemmesiden ‘Jihadwatch’ i dag om muslimsk supremacisme:

“…The muslim supremacy is confirmed even in his prophet telling him, in exact detail, how he should use a rock to remove faeces still sticking to his anus after defecating — I apologise, dear reader, for being graphic about what, exactly, is sanctified in Islamic holy writ here….”

Her ser i Sveriges fremtid, kære svenskere, når kalifatet overtager gesjæften.-(

Filuren
Guest
Filuren

Og selvfølgelig har hun en kvindetegnshalskæde på.

Det er i og for sig ganske forunderligt, at venstrefløjen så effektivt har fået mobiliseret højrefløjen. Ikke til kamp imod det løbske kulturradikale, antihvide jødediktatur, men imod de patriarkalsk-konservative muslimer.

Ylvas hævntørst er blevet Jimmie Åkessons credo.

Ungr
Guest
Ungr

Det er fantastiskt å se feminister fra ytterste venstrefløy kjempe for å hjelpe folk som hater feminister og som ikke vil noe annet enn å voldta og drepe dem. De bekjemper seg selv. Ikke forstyrr fienden når den bekjemper seg selv, la de holde på. Til slutt blir de borte. 🙂 Feminisme i 2019 er ingenting annet enn egoisme. Egoistiske bortskjemte luddere.

Liz H.
Guest
Liz H.

Ja, det dér kvindesymbol som smykke kunne jeg ikke helt forstå tilbage i 1980’erne da det var på mode. Men måske fru Ylva er usikker på sit eget køn, – det er jeg også for hun virker ret maskulin af udseende?

Skåning
Guest
Skåning

Snälla ni danskar. Gör inte som kong Fredrik och mura igen fönsterna mot Öst. Många av oss Skåningar/Östdanskar finns här fortfarande och vi har aldrig varit med på detta tåget från 08-Sverige och vi känner oss inte hemma där heller. Ge oss åtminstone någon slags halv-asyl och låt oss ha rörlighet mot Danmark, även om ni upprättar gränskontroller.

m v jensen
Guest
m v jensen

Det virker da som den fuldstændige katastrofe at give en svensk politiker ansvaret for eus migrationspolitik. Skal der også indføres harakiri undervisning i folkeskolerne?