2
okt
Seneste opdatering: 3/10-19 kl. 0256
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvkritik er den mest forstående kritik. “Det er en dans, vi danser sammen”

Det er en klassiker at se fire-fem svenske journalister vride hænder over sig selv, men de ved, at deres selvkritik er for det rene vand at regne sammenlignet med befolkningens, for der er endnu så frit på nettet, at de kan læse det hver dag.

Det er overhovedet ikke noget tilfælde, at Sverige har Vesteuropas største frie piratpresse, men oplag der kan overstige en stor provinsavis´ – og at Danmark ikke har. Svensk presse indtager en nøglerolle i den befolkningsudskiftning, der vil gøre svenskere til et mindretal i landet om et par årtier, og som vil få islam til at gribe efter den politiske magt omtrent samtidigt (ifølge nationaløkonomen Hans Jensevik.)

Tidsånden er en utro elsker, og dens tjenere ender i landflygtighed

Der bliver masser at vride hænder over. Sverige går mod recession, tag handsker på, så I ikke vrider dem til blods! Jan Helin (SVT tidl. AB) er systemets glatsnakker. Hvis man er til studiet af medløbere, er han den mest interessante her. Han er en ren kunstmaler, når det kommer til at retouchere selvbilledet.

Jan Helin er vores onde skæbne, han er prisen vi skal betale for vores magelighed og konfliktangst. Tidsånden er en utro elsker, og dens tjenere ender i landflygtighed. Helin personificerer, hvorfor ting går frygteligt galt. Når en nation har sådanne indre fjender, forsømmer den de ydre.

17 personer forsøgte at smugle en kniv ind

Hver gang tiderne skifter, er der nogle, der drives på flugt: Kommunismen gik direkte over i multikulturalismen, der nu havarerer og går over i “klimaet” og 28 køn, og hvor skal de søge intellektuelt asyl næste gang?

Han ved, han holder på en mur, der truer med at vælte ned over ham, han er ikke spor dum. De tre andre siger i det store hele bare sandheden. Janne Josefsson och Jörgen Huitfeldt er bedst, deres synder er også ubetydelige sammenlignet med arketypen, medløberen, opportunisten og apparatjikken Jan Helins. Video fra bogmessen i Gøteborg, hvor iøvrigt 17 personer forsøgte at smugle en kniv ind, hvad der forekommer mig ganske symbolsk.

Swedes are Fleeing

Judith Bergman i en faktuel beskrivelse der ikke vil gavne “Sverigebilden” rundt omkring. Nedenunder den offentlige samtale virkeligheden stadigt nærværende. Det er bare at kratte lidt i underskoven:

“As a parent, you become angry, desperate…The result is that those who can, and can afford it, move. From Uppsala or Saltsjö Boo. To a quieter part of the country or abroad. Those who do not have the same opportunities [to move] remain where they are. It’s devastating…” — Former Minister of Labour Sven Otto Littorin, who now lives and works in Dubai.

Many Swedes are leaving their cities, but some have decided to leave the country altogether. On September 4, an explosion occurred in front of an apartment building in Malmö. The blast was heard in many parts of the city. A Danish man in the neighborhood, Magne Juul, told Kvällsposten that after this latest bombing, he is now considering moving back to Denmark after living for 15 years in Malmö.

Sweden is, however, as documented by Statistics Sweden, among the countries in which the highest percentage of residents experience problems in the areas they live. In 2017, according to Statistics Sweden, “About 13 percent of the population in Sweden experience problems in their own residential areas with crime, violence or vandalism. It is one of the highest proportions in Europe.”

By comparison, the other Nordic countries were placed among the countries with the lowest percentage of the population who experience such problems in their own residential area. In Norway, about 4% experience problems with violence, crime and vandalism. The corresponding proportions for Denmark and Finland were 8% and 6%, respectively.

It is little wonder, then, that many Swedes choose to leave their homes — either to look for Swedish cities that function better or other countries entirely. Swedes are Fleeing by Judith Bergman.

Se også In migrant-surged Sweden, now it’s the Swedes who are fleeing og Går du på bokmässan i Göteborg? Då ska du sluta med det! Varför då? Jo, för att du är lurad att tro att det är en demokratisk plattform. Nej så är det inte…

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

https://www.breitbart.com/europe/2019/10/02/sweden-unemployment-rate-approaching-highest-eu/
Som Lucius… skriver:
In western European countries the annual estimated cost per illegal migrant is upwards of US$70K. How much longer can the Swedish government keep paying for such an unproductive group of people?

Let us make an educated guess: as long as it has money, or can maintain the illusion that it does. And the Swedish government will break the public purse before it admits that mass migration is a bad idea. That is, if they ever admit it.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Og HER har vi så Føderationens 3%-60%-regl. Hvis Føderationen altså tør håndhæve den…

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Når hele det muslimske menageri i Sverige bryder sammen, har svenskerne en sidste udvej – at få økonomisk hjælp fra de arabiske olieeksporterende lande og Iran. Nu, da Sverige om få år bliver islamisk domineret, vil det være direkte i Golf-staternes interesse, at får etableret et nyt “Andalus kalifat” i Nordeuropa – altså landet ‘SSvennistan’. Petrodollars redder SSvennistans økonomi; Löfvén vil steningssikkert konvertere og lade sig udnævne til Emir eller Kalif. Med SSvennistan som base kan hele Norden erobres og blive en ny “osmannisk” provins ‘Nordistan’; styret direkte fra Mekka.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Rababerne vil jo ikke en gang vide af pestilænserne i nærområdet, så hvorfor…

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Dødedansen med sunni’er og shiit’er betyder konkurrence mellem dem om verdensdominans. Det vil absolut være en gevinst for sunnierne at få ejerskab af SSvennistan. Islam har altid den mest imperialistiske organisation i verden. Imperialismen er indbygget i deres krigsmanual, Koranen. Moe opbyggede i sin tid islam som en krigsmaskine, hvor minareterne var vagttårne og moskeerne fremskudte baser i fjendeland. Indenfor islam gælder alle kneb – kan de købe SSvennistan for de indtægter Vesten returnerer til de hårdtpumpende olieEmirer, er de kun glade. Vesten betaler for sin egen undergang, med et dumt grin.-)

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Tjaaa… Bum-Bum

Olien er udfaset on 30 år, så de har travlt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Mon ikke George Soros og hans ligemænd står klar med et lånetilbud i kulissen, de svenske politikere ikke kan afslå. Nu hvor den store plan endelig er lykkedes, vil han vel ikke snydes for at høste frugterne.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago

Enhver kan jo kalde sig “journalist” og jeg giver ikke fem flade øre for de kegler, der sidder dér og taler højtideligt om sig selv.
De er simple luderkarle, betalt af mediehuse med en agenda. Intet andet.
For anstændige mennesker, hvis eneste agenda er sandheden, er ordet “journalist” forlængst blevet et skældsord.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvor mange svenske vælgere stemte SD ved de to sidste valg?
Når det går fra Sverigstan til Failed State – hvilket jo bliver i 2020’erne – hvor skal Danmark så gøre af de reelle svenske flygtninge, når 500.000 muhamedaneske velfærdsturister – med livstids all inclusive – optager det almennyttige byggeri? 😐

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Anders Bo

2014..ca 850000 stemte SD
2018..ca 1.3 mill stemte SD
Nå på siste målinger går de forbi Sossene..
Om SD skulle bli Sveriges største pari vil det fult mulig med et samarbeide med M o KD..dermed flertall..Sveriges nye regjering..og det haster.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  sussebassa

Det haster MEGET!

Men hvad… Jeg har plads til en svensk asylfamilie.

Kan du tage indtægt med, eller få arbejde i Norge eller Danmark?

FuckingSwedeShit
FuckingSwedeShit
1 year ago

Swedes destroyed Skandinavia. On purpose. Swedes destroyed my homeland. Swedes destroyed my future. Swedes destroyed my childrens future. God help the Swede that crosses my path. You Swedes should run. You destroyed my childrens future. And you will pay for it.

BurnInHell
BurnInHell
1 year ago

Burn Swedes, burn. Burn you fucking rats. Burn in hell. You destroyed Skandinavia. Burn Swedes, burn. I will not get a good nights sleeps until all of Sweden is whiped off all maps. Replace it with a glowing hole in the ground. Burn Swedes, burn!