4
okt
Seneste opdatering: 6/10-19 kl. 2014
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson fik ram på John Sweeney – ikke omvendt som det var tænkt

Ikke siden Tommy Robinsons Panondrama for trekvart år siden har man hørt noget til BBC´s stjernejournalist – før nu. BBCs hitjob på Tommy Robinson gav en sådan rekyl, at de aldrig sendte deres dokumentar om ham.

Det er ganske godt klaret af en begavet dreng fra Luton, at slå mægtige BBC med deres egne midler på deres egen banehalvdel. BBC har formentlig fyret Sweeney med otte måneders forsinkelse, for at det ikke alt for direkte skulle kunne forbindes med Robinsons dokumentar. BBC journalist John Sweeney leaves after 17 years with parting shot at Tommy Robinson: ‘He’s a complete c***’I dag spyr Sweeney sin galde over Robinson på Twitter.

Noget er alvorligt galt i Frankrig
Af Hans Rustad

Politiet i Paris: “Det var et terrorangreb”

Fransk politi oplevede deres værste mareridt: At blive angrebet af en af deres egne. Det skal ikke kunne ske. Politiet skal kunne stole på at de er trygge i deres eget hovedkvarter.

Men så skete det: Michael Harpon (45) gik til angreb på kolleger med en keramisk kniv. Noget sådant kommer helt uforberedt på politifolk. De reagerer med chok og handlingslammelse. Harpon når at dræbe fire før han selv bliver skudt.

Den første han dræbte skal have været hans kvindelige overordnede, som netop havde givet ham en advarsel for måden han behandlede de kvindelige kolleger på. Harpon konverterede til islam for halvandet år siden.

Myndighederne ønsker mindst mulig opmærksomhed.

Franske myndigheder følger handlingsplaner for hvordan man håndterer mulige terrorangreb, så behandlingen i medierne bliver mindst mulig. Myndighederne ønsker mindst mulig opmærksomhed.

Men dette var et angreb inde på politihovedkvarteret, nogle stenkast fra Louvre. Det lod sig ikke skjule.

En talsmand måtte indrømme at et terrormotiv ikke kunne udelukkes. Men foreløbig behandler man det som en “arbejdskonflikt”. Det samme gjorde det amerikanske forsvar, da Nidal Malik Hasan gik amok på Fort Hood i 2009. Politisk korrekthed bryder systematisk mentalt forsvar og beredskab ned.

Islamofile politikere

Hvis man ser på vesteuropæiske byer ser man noget underligt: De mest konfliktsky, islamofile politikere har udrustet byerne med antiterror spærringer i alle faconer: Betonkasser, støbejernsfat, bomme, hæve/sænkespærringer – tiltagene må have kostet milliarder.

Denne fysiske vansiring af byernes ansigter skaber en mærkelig stemning. For hvem er det man beskytter sig mod? Det må man ikke sige. Tiltagene udtrykker mistillid, netop den stemning politikere og medier aller mindst kan lide. De er forprogrammeret til optimisme. Hvorfor alle hindringer og kontrol hvis det går så godt? Det hører vi aldrig noget om. Journalisterne spørger aldrig om det.

Antiterrortiltagene behandles som om de altid har været der. Man behøver ikke tage længere væk end til Gdansk i Polen – der findes ikke en eneste antiterror spærring. Hvad kan det komme af?

Denne belejringstilstand Vesteuropa er sunket ned i, gør det umuligt at stille selv de enkleste spørgsmål.

Vi ser stadig flere hijabklædte i offentlige stillinger. Det er et ja, ikke bare til islam, men til islamisme. Vore myndigheder lader som om de ikke forstår forskellen, ellers ville de fastslå at de ikke vil have islamisme, og den enkleste måde at gøre det på ville være ikke at tillade hijab i offentlige stillinger.

Michael Harpon arbejdede for efterretningsdirektoratet

Vore myndigheder gør det modsatte og stiller sig uforstående: – Vi forstår ikke hvad du mener. Indtil virkeligheden indhenter dem.

Det mest chokerende ved politidrabene i Paris er at Michael Harpon kunne konvertere til islam, og beholde sikkerhedsklareringen. Han arbejdede for efterretningsdirektoratet.

Harpon worked directly to the Directorate of Intelligence of the Prefecture of Police, or DRPP.

Harpon arbejdede med IT, med systemerne. Han kan have haft adgang til politiets lister over farlige islamister.

Colleagues described Harpon as a previously trusted employee who had full security clearance and had never caused problems before.

Konvertering til en ideologi/religion som Frankrig har så store problemer med, burde umiddelbart føre til at man bliver gransket og forflyttet.

Da Harpon fik problemer med kvinder burde alarmen være gået. Da har man overtaget sharias værdisystem.

Men det er ikke lovligt at sige højt i Macrons Frankrig. I stedet bliver en jødisk intellektuel Eric Zemmour dømt af en domstol for at påpege netop den fare, som islam udgør mod Frankrig.

De samme love og bestemmelser udarbejdes over hele Vesteuropa, også i Skandinavien.

Franske myndigheder har fået mange advarsler om hvilken fare jihadisterne udgør for politifolk.

Selvskade ikke at ville se signalerne hos fjenden, som dræber dine kolleger

Den 13. juni 2016 opsøgte Larossi Aballa politiægteparret Jessica Schneider og politioverordnede Jean-Baptiste Salvaing i deres hjem i Magnanville fem mil vest for Paris og skar struben over på dem foran øjnene på parrets tre år gamle barn. Derefter satte han sig foran datamaskinen, gik på Facebook og spurgte hvad han skulle gøre med drengen. Et halvt år senere blev tre medskyldige arresteret. Aballa var ikke alene. Det samme ser vi gang på gang: Truslen bagatelliseres. Medierne vil helst behandle jihadister og højreekstreme: Ensomme ulve.

Når selv politiet begynder at arbejde mod sine egne principper og sin sunde fornuft, er noget alvorlig galt. Det er en form for selvskade ikke at ville se signalerne hos fjenden, som dræber dine kolleger.

Det er Politiet, der sætter livet på spil. For nylig begik politimand nummer 50. selvmord.

Tusindvis af politifolk demonstrerede mod arbejdsforholdene og den lave løn, som gør at politimænd ikke orker at leve, arbejdsforhold her i udvidet betydning: Hvordan passe på et samfund hvis ledere ikke vil se faren i øjnene?

Regimet i Norge er ikke en pløk bedre. Også norsk politi er begyndt at optræde politisk. Du får ingen ledende stilling, hvis du ikke viser at du er med på noderne.

Drabene i Paris viser hvad dette handler om. Også i Norden ønskes islamske symboler velkommen i offentlige stillinger og i det private erhvervsliv. Man slipper det så tæt ind på sig at man ikke tør se i øjnene, hvad det betyder.

Hvordan skal man beskrive psyken hos mennesker som gør byerne belejrede, men ikke tør indrømme at de selv har sluppet truslen indenfor?

Le Journal du Dimanche skriver, at en af politifolkene blev halshugget (égorgée)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Knud MadsenPoulAnders BoFilurenMargrethe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lemur
Guest
Lemur

Mange gode formuleringer hos Rustad, bl.a. om ’de mest konfliktsky, islamofile politikere, der har udrustet byerne med antiterrorspærringer i alle faconer’. En byfest i en mindre sjællandsk købstad. Sidste år stod en stor skraldevogn på tværs af hovedgaden, i år var det en udrangeret brandbil. – Er den ikke ulovligt parkeret, spurgte jeg en vagtmand. – Nej, den står helt korrekt, svarede han. – Ja, det er sandelig til at komme i feststemning af. Og al folket festede i købstaden. Måske for at glemme virkeligheden. Frankrig. Intet tyder på terrorangreb, kunne man læse på dansk og svensk text-tv. På alternative… Read more »

Poul
Guest
Poul

Gør det til en vane at stave det islam-isme, de fleste danskere skal bogstaveligt talt have stavet problemet for sig. Især dem der kalder sig politikere.

Anders
Guest
Anders

Det islamofile politiker-segment bør interneres med islams slaver, indtil de permanent udvises til mellemøsten.

MKM
Guest
MKM

Problemet for menings- og beslutningstagerne i Danmark er, at de “forkerte” fik ret! Den Danske Forening, de “sorte” præste-fætre, Ekstra Bladet (chefredaktør Sven Ove Gade), Mogens Glistrup (efter spjældturen i Horserød), de socialdemokratiske vestegensborgmestre, Mogens Camre Pia Kjærsgaard samt nærværende blog-indehaver, havde i større eller mindre grad ret i deres dystopiske advarsler. Derfor kan det aldrig indrømmes, at så anløbne personager, var mere forudseende end den samlede “intelligentsia” i landet – eller for den sags vedkommende i EU. Aldrig nogensinde, så hellere fortsætte ud over afgrundens kant. De klogeste og mest pekuniært begavede vil muligvis udvandre til Canada/ Australien eller… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvorfor skal politiet være sikre i deres eget hovedkvarter, når borgerne ikke er sikre i gaderne?

Ole Madsen
Guest
Ole Madsen

Apropos Frankrig. Det er forbavsende lidt, vi har hørt om branden i Notre Dame. Var det en væltet petroleumslampe eller nogle selvantændelige petroleumsklude, der var årsag til branden? Eller var branden påsat, som tilfældet var i en række andre kirker i Frankrig?

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Jeg går ud fra, at branden i Notre Dame ikke skal opklares, officielt. Uofficielt er der for mig ingen tvivl om, at den er påsat af de unævnelige. Hvad taler imod?

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

De islamofile EU landes magthaveres opførsel ligner Hitlers opførsel i hans sidste tid i førerbunkeren: Den samme indædte overbevisning om den herskende ideologis fuldkommenhed, det samme voksende had mod afvigerne, de samme luftkasteller om en gylden fremtid og de samme urealistiske forventninger om fjendernes snarlige sammenbrud. Sidst, men ikke mindst, forestillingen om at hvis ideologiens projekt mislykkes, skal folket gå under i et ragnarok sammen med magthaverne. Hvis EU elitens og de naives islamprojekt ender i blodbad og borgerkrig, er de ansvarlige logisk set nødt til at holde med islam. Alternativet er, at skulle stå til juridisk-moralsk ansvar for den… Read more »

Poul
Guest
Poul

At indrømme problemet er at indrømme ansvaret, ikke bare blandt politikerne men også blandt hr og fru danmark der ikke engang tør anonymt at flytte et kryds med en blyant få cm hvert 4 år, velvidende at det kunne redde uskyldiges liv. Deres sociale status betyder mere for “humanisterne” end andres liv.. Tænk over det engang. Jeg så forresten noget komplet sindssygt forleden: Stram kurs demonstrerede foran christiansborg, hvor 4 autonome stod og lænede sig op af terrorsikringen (de store beton kugler) på pladsen, imens de spurgte en fra stram kurs hvorfor stram kurs havde et problem med islam… Jeg… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Godt set…

tom
Guest
tom

Tommy Robinson er ikke en dreng. Han er ved at være midaldrende og far til tre, der er tæt på teenagealderen, hvis de ikke allerede har nået den.

Filuren
Guest
Filuren

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-10-05-fem-betjente-skudt-paa-italiensk-politistation-to-er-doede

Morderne er ‘to brødre’ på 29 og 32 år, der havde stjålet en scooter.
Lang artikel, mange ord, ingen relevant info.