6
okt
Seneste opdatering: 7/10-19 kl. 2328
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iraq’s Secret Sex Trade: Halal-prostitution with girls as young as 9 years old

Working with an undercover reporter, BBC Arabic’s Nawal Al Maghafi investigates Shia clerics at some of Iraq’s holiest shrines. She uncovers the exploitation of vulnerable girls and young women, tricked into ‘pleasure marriage’ with the help of clerics. Some clerics are also making money from helping men who want sex with very young girls. Secret filming reveals a cleric conducting a ‘pleasure marriage’ with a girl he believes to be only 13. Undercover with the Clerics: Iraq’s Secret Sex Trade, sendt 4.10.2019

Hvor syg er islam? Ikke så helt lidt

Temperaturen på et individ tager man bedst oralt eller rektalt. Vil man tage temperaturen på en kultur, er det seksuelle ikke noget dårligt sted at begynde. Hvor syg er islam? Ikke så helt lidt, og politikerne masseimporterer sygdommen.

Europæiske kvinder stemmer for det, og lider tiltagende under det. Hundreder er døde af det, hundredetusinder er voldtagne bare i Sverige. 7000 anmeldte, mørketal 70.000 om året. Stort set udelukkende indvandringsrelateret.Det kræver sin partisoldat at ignorere 70. 000 voldtagne, svenske kvinder og samtidigt føre “en feministisk udenrigspolitik.”

Overladt til sig selv, ville islam dø af indavl og sygdom, men i stedet giver vore politiske genier den kunstigt åndedræt, så den kan plage kommende generationer af arme mennesker. At sige, at “islam højagter kvinder,” svarer til at sige, at “nazisterne højagtede jøder.”

Svensk feminisme døde. Den begik selvmord af dumhed. Den spræller lidt endnu som en kylling uden hoved, men det er kun fordi politikerne poster så mange millioner i deres yndlingsideologier. Det går over, når pengene slipper op. Spørgsmålet er, om Sverige overlever, når pengene slipper op.

Ulla Dahlerup: Storhedsvanvid

Af: Bent Jensen

Jeg har i mange år undret mig over, at der ikke blandt vore mange skønlitterære forfattere var en eneste, som syntes, at det var værd at skrive en realistisk roman om Danmarks undergang som følge af de store forandringer, politikerne har ladet skylle ind over Danmark og Vesteuropa de seneste 25-30 år – og som er uden sidestykke i landenes historie. Frankrig, der er en af de hårdest ramte stater med store territorier uden for myndighedernes kontrol, har bl.a. forfatteren Michel Houellebecq behandlet emnet i Underkastelse (2015).

I Danmark udgav historikeren Lars Hedegaard i 2017 bogen Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031, hvori han brugte sin store viden om islam og Danmarks historie til at skrive en fiktiv historisk fortælling om den fremtidige islamisering af Danmark samt oprøret og kampen imod denne katastrofe.

Men igen – hvorfor var der ingen dansk romanforfatter, der påtog sig at behandle emnet litterært?

Nu har forfatteren Ulla Dahlerup heldigvis påtaget sig opgaven. Hun har det fortrin frem for de fleste (alle?) skønlitterære forfattere, at hun har sat sig ind i, hvad islam er for en størrelse, og hvilke konkrete konsekvenser islams kolonisering af Vesteuropa har haft.

Som journalist på Ekstra Bladet skrev hun allerede i 1990´erne om bl.a. asylsvindel og anden indvandrerkriminalitet i Danmark – artikler, der gav en anderledes realistisk skildring end de sædvanlige glansbilledartikler. Hun havde enestående gode kilder. De øvrige danske medier enten snorksov eller var for politisk korrekte til at ville berette om de alvorlige problemer. I år 2000 udgav hun bogen Fattigdom på vandring om de mange mennesker, som ikke var rigtige flygtninge, men folk der ønskede at få andel i de mange goder, som flittige europæere havde skabt gennem generationers slid.

Målestok for bedømmelse af fremtidsdystopier

En skønlitterær forfatter har – ligesom en historiker, der skriver om fremtiden i – sagens natur frihed til at digte om, dvs. forestille sig, hvordan fremtiden kan tænkes at blive. En afgørende målestok for bedømmelsen af resultatet er, hvor realistiske forestillingerne forekommer at være. Ved en sådan bedømmelse må man tage udgangspunkt i nutiden og de udviklingstendenser, der aftegner sig for fremtiden. Efter min bedømmelse er Ulla Dahlerups skildring i Storhedsvanvid af et fremtidigt Danmark og Vesteuropa 2039-2040 særdeles troværdig, dvs. realistisk.

Men hvis man fornægter nutidens realiteter, lukker øjnene eller ønsker at bortforklare dem – og det gælder de fleste politikere og personer i den samfundssektor, der kaldes kulturlivet, så har man naturligvis en anden opfattelse. Det har Ulla Dahlerup fået at føle i dagbladet Politikens omtale af bogen (ligesom Lars Hedegaard fik kniven i Weekendavisen). For dem begge gælder det i øvrigt, at fortielse er den dominerende reaktion.

Ulla Dahlerups har kaldt sin bog Storhedsvanvid. Forklaringen findes på bogens tredjesidste side, hvor den tidligere dommer Christian Skriver siger: ”Tiden med Vestens humanistiske storhedsvanvid er omsider forbi.” På bogens næstsidste side siger journalisten Morten Skriver i et tilbageblik på: ”En af de store aktører i de tunge multietniske år var løgnepressen. Når man i dag læser papirsaviser, ser tv-udsendelser eller hører radio fra 1983 og årtier fremad, så er skammen på fagets vegne næsten ikke til at bære.”

Danmark under Enhedsvejens og Islamisk Fredsfronts regime

I Ulla Dahlerups fremtidsgyser er Danmark blevet overtaget af en alliance af venstreorienterede (Enhedsvejen) og islamister (Islamisk Fredsfront) og hedder nu Den Demokratiske Republik Danmark. Der er dødsstraf for ”racisme” og ”nationalisme”, erhvervslivet er nationaliseret og kongefamilien i husarrest. I København er der spredte træfninger mellem danske og syriske bypartisaner. I Sverige er der regulære gadekampe i byerne. Partiet Sverigesdemokraterne fik flertal ved et frit valg, men de gamle partier og imamerne har nægtet at give magten fra sig.

Bogen indeholder frysende, mareridtsagtige beskrivelser af dagliglivet. Der er mangel på madvarer og helt ordinære ting som sæbe. Arbejdsløse formeres i De Glade Arbejderes Brigade under ledelse af bevæbnede kommissærer i militærfrakker. Kvinder skal være iført såkaldte ligeretsfrakker. Der hersker ”en sagte afventende uro, som når kuldefronter fra Sibiriens stepper suser ind over Norden og fejer fugleflokke ned fra trækronerne.”

Der er blevet oprettet et særligt sædelighedspoliti til at kontrollere kvinderne. I Nørrebros ”brune zone” er der cafeer udelukkende for mænd som i muslimske lande. Ved begravelser af ofre for de tilvandrede muslimer ses aldrig en krans fra politikere eller flygtningeorganisationer. Det er blevet forbudt at ringe med kirkeklokker, mens moskeerne ”stritter med minareterne”.

De tynde Hunde er betegnelsen på illegale fremmede personer, som er ankommet til Vesteuropa efter STOPPET. De er anbragt på en stinkende losseplads i Sydhavnen i København omgivet af elektrisk hegn med skilte: ”Fodring forbudt. Lægehjælp forbudt”. De tynde Hunde lever ikke i familier, men færdes i flokke omkring en stærk yngre han.

Andre udgrænsede mennesker består af en koloni af danske krigsinvalider, som har været udsendt af den danske stat for at kæmpe i muslimske staters borgerkrige, og som nu i deres eget land – hvor politikerne har svigtet dem – må se på, hvordan fremmede muslimske mænd fra disse fjerne lande frejdigt går rundt i gaderne, fordi de kan gå. Heller ingen af de mange danske hjælpeorganisationer interesserer sig for deres lemlæstede landsmænd.

Morten Skriver, ”Jagthunden” og Danmarks frigørelse

Journalist Morten Skriver er tilknyttet den kritiske avis ”Jagthunden” – en gratis netavis, som får penge fra private kilder plus to store amerikanske og russiske fonde, hvis formål er at støtte ytringsfriheden i socialistiske stater. ”Jagthunden” sender via en russisk netudbyder i Moskva og er derfor svær at blokere. Skriver lader sig på skrømt hverve til et internationalt hold, der skal være livvagt for en fransk kaptajn, som har gjort karriere i FN´s nødhjælpsorganisation UNCHR. Der er adskillige jihadister blandt livvagterne, som ”lugter af hvidløg og nattesved”. Der skal køres lastbiler til Sydeuropa med kartofler til opsamlingslagre, hvorfra nødhjælpsarbejdere bespiser illegale afrikanske mænd, der er strandet i Italien efter STOPPET.

Morten Skriver finder på sin dramatiske rejse bl.a. ud af, at vesteuropæiske systemkritikere er interneret i et afsidesliggende kloster på Balkan, hvor regeringer kan købe plads til besværlige personer, som har været udsat for muslimske attentatforsøg. Her opbevares bl.a. Michel Houellebecq, Geert Wilders og Lars Hedegaard. Der findes et stort antal lejre i forskellige lande, som administreres fra Bruxelles af Generaldirektoratet for Beskyttelse.

Her skal ikke røbes, hvordan mareridtsregimet i Danmark bryder sammen, og hvordan en storstilet udvisning og repatriering af de siden 1983 tilrejsende muslimer finder sted. Læs denne vigtige og velskrevne roman og find selv ud af det!

Storhedsvanvid af Ulla Dahlerup


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Ramses 2Lotte AagesenPoulAlFredsModertom Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
preben nielsen
Guest
preben nielsen

I 1960erne dyrkede jeg meget fremtidsromanen. Det var så amerikanske og britiske forfattere, der blev læst af den simple årsag, at Danmark kun havde en enkelt læseværdig forfatter, der skrev i denne genre. Han hed Niels E. Nielsen og er desværre endt i glemmebogen, da parnasset aldrig akcepterede ham. Nu må jeg efter lige at have læst Ulla Dahlerups Storhedsvanvid sige, at Niels E. har fundet en værdig afløser.

peerpede
Guest
peerpede

Jeg læste også Niels E. Nielsen dengang, hans bog To sole stod op, gjorde et stort indtryk på mig.
Det fandtes mange dystopier dengang, Orwell / 1984 Karin Boye / Kallocain og andre.
Næste bog bliver måske Storhedsvanvid, det med lidt tvivl da jeg i dag er ganske letskræmt og vil helst have et lykkeligt slut.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Read the fictional sacred book on “Cattle rustling” protected by Mo Easterranch,pbuh.

Lotte Aagesen
Guest
Lotte Aagesen

Tak for, at du mindede mig om Niels E. Nielsen.
Jeg havde helt glemt ham – læste med stor fornøjelse et par af hans romaner engang. Har også glemt, hvad de hed.
Jeg skal da lige have fundet ham frem igen.
Og – jeg ved dårligt, om jeg tør læse Dahlerups fremtidsroman. Vil den ikke blot bekræfte min værste frygt?

River
Guest
River

Jeg mindes en dansk roman jeg havde lånt på bibliotek for 15-20 år siden med det scenarie at Danmark var overtaget af muslimer og nogle få, eller var det kun en enkelt enklave på en ø, modstod regimet. Min egen vækkelse med islam skete da jeg op til årtusindeskiftet indså den større plan for islam der af UN påtvinges vesten med enklaver der udvikler had mod disse mennesker. Hadet vokser og verden destabiliseres. Det store spørgsmål er selvfølgelig hvorfor. Svaret er desværre ikke muligt at formidle til ret mange mennesker da det kræver et åndeligt modtagerapparat som det er få… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Kom da med svaret?

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Let indføring i Europas demografiske historie: Verdenshistorien giver adskillige eksempler på store folkeflytninger med tilhørende kulturskift. I 400-500 tallet bredte germanske stammer sig over hele Europa. Frankerne fra Mellemtyskland til Nord- og ØstFrankrig, hvor de vandt dominans over gallerne. Angel-Sakserne fra NordvestTyskland mod nordvest til Brittannien, hvor de bortjog kelterne. Andre tyske stammer overvandt et par århundreder senere slaverne i ØstEuropa. De germanske migranter var på nogenlunde samme kulturniveau som de slagne folkefærd. I slutningen af 1900 tallet bredte muslimske stammer sig over hele Europa. De muslimske migranter er på et gevaldigt lavere kulturniveau end de folkeslag, de har tænkt… Read more »

Lotte Aagesen
Guest
Lotte Aagesen

“Jeg mindes en dansk roman jeg havde lånt på bibliotek for 15-20 år siden med det scenarie at Danmark var overtaget af muslimer og nogle få, eller var det kun en enkelt enklave på en ø, modstod regimet.”

Kan du huske hvad den roman hed og hvem, der har skrevet den?

Ramses 2
Guest
Ramses 2

Forfatteren er Jørgen Misser, som også er tiet ihjel af kleresiet.

Poul
Guest
Poul

Hvis man ser bort fra navneændringerne og metaforene, så lyder det da som en beskrivelse af nutiden. Forestil jer at alle danskere gik i coma i 1970, og vågnede op til det danmark vi har i 2019. De ville jo skrige højlydt og gribe ud efter alt hvad de havde for at forsvare sig. Det var måske en ide til den næste bog, en dansker der kan se forskellen på dengang og nu, og ønsker at gøre noget ved det. Den kunne såmænd også stå under fiktion, desværre.

tom
Guest
tom

“Forestil jer at alle danskere gik i coma i 1970, og vågnede op til det danmark vi har i 2019.” Ja, forestil jer det! Bevæbnede shariavagter på Nørrebro, venstrefløjens og ikke mindst Zenia Stampes bashing af Inger Støjberg, fordi hun skilte muslimske barnebrude fra deres mænd. Enorme udgifter til forsørgelse af muslimer. Mens andre muslimer uddannes til at beklæde væesentlige samfundsfunktioner, fx som it-ansvarlige og læger der forsvarer ramadanens på skift faste og ædegilder, hvor buschauffører, taxachauffører, læger, sygeplejersker osv. følger koranens bud. For slet ikke at tale om de omvandrende telte og maskerede gespenster eller krigerne, der bekæmper vore… Read more »

tom
Guest
tom

En af de bøger, der har gjort størst indtryk på mig, er Henrik Stangerups gyserroman om mandenn, der ville være skyldig, og som blev forsøgt kvalt af socialistisk overformynderi og “forståelse”. Jeg var da så ung, at jeg end ikke havde gjort mig klart, hvor frihedselskende jeg er, og at et stort personligt ansvar fra mine tidligste år blev indpodet i mig som et liberalt og urokkeligt dogme og knyttet til mine priviligerede kår. Tilgivelse var mulig, man gik i store sko, men øllebrødsbarmhjertighed var i lav kurs. Man var mere overbærende med de mindre privilegerede. Jeg var forpligtet af… Read more »