7
okt
Seneste opdatering: 8/10-19 kl. 0350
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For mindre end et år siden, syntes danske presse – bortset fra KrD og Deadline, – ikke at Douglas Murrays besøg i København var værd at dække. Det var hans tredje siden 2007. – Peter Robinson, Hoover Institution ,interview with Douglas Murray, October 7, 2019.

Dan Park – Jag hade hakkors på mig till tingsrätten

“Det er mig, der er normkritisk”

Hvad jeg opdagede, da Dan Park sagen var oppe i København i 2014 var, at folk ikke kan aflæse billeder. At Parks billeder kræver kendskab til det, han kommenterer, afholdt ikke folk fra at have en ukvalificeret mening om ham. Meningmagerne mente løs, men de anede ikke, hvad de talte om. “Opinions are like assholes, everyone has one.” Dan Parks grundtanke er, at al magt er suspekt indtil det modsatte er bevist, og det kan jeg kun være enig i. Hvad jeg hurtigt kan blive træt af, er den kroniske ironi der kommer til at tangere nihilisme. Her interviewet af Navir Modiri.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
2 years ago

[…] Det har en push/pull-effekt. Trækker de ressourcestærke kræfter væk, og skubber det modsatte frem, hvad blot forstærker det sociale stigma. Flere holder mund. Det er naturligvis også en magtdemonstration. Kan den yderste venstrefløj hænge en iranskfødt kvinde ud ud som racist, selvom hun kom til landet som flygtning fra Khomeinis Iran, så er der i praksis intet ideologisk spillerum for en hvid dansk mand. Scenen er hermed overladt til de revolutionæres samarbejdspartnere (se foto, red.) …”Se også The Death Of Europe in Florence two years later […]

Filuren
Filuren
2 years ago

Når man taler om døden: https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11635083/cias-doktor-doed-syslede-med-hjernevask-og-snigmord-og-gav-lsd-til-hippierne/ CIAs giftblander Doktor Død, den ungarsk-jødiske kemiker Sidney Gottlieb. Europa er på alle mulige måder i knæ, det kan der vist ikke være tvivl om. Men der er godt nok også mange, herunder ikke mindst en lang række prominente jøder, der forsøger at puste til ilden. En ild som selvsamme ‘udvalgte folk’ møjsommeligt har lagt grundstenene til. Behøver jeg at nævne kommunismen? Kulturradikalismen, revolutionerne, krigene i syd. For slet ikke at tale om aborterne, hjernevasken på Uni, ngo’erne. Informationsmonopolet. Som en lokkende Sirena der fører de søfarerne ud af kurs, for derefter med ublu… Read more »

lyserød elefant
lyserød elefant
2 years ago
Reply to  Filuren

Jøden er Guds gave til jordens folk. Først som budbringer af Ordet, sidenhen som pryglestok; ‘For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte. De hævdede at være vise, men blev tåber…’ ‘De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen…’ Den som peger sin selvretfærdige finger mod jøden, må pege den mod Kristus på dommens dag. For ‘Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig… Read more »