8
okt
Seneste opdatering: 9/10-19 kl. 1006
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er gået inerti i afskaffelsen af Sverige

Sverige går mot 118 000 beviljade uppehållstillstånd 2019*. Det 5:e högsta året någonsin. 2,52 miljoner beviljade uppehållstillstånd sedan 1980. BladstenMigrationsverket, statistik.

Ny borgerlige skal tone rent flag over for EU

Marianne Wagner skriver: Til alle folketingsmedlemmer af Nye Borgerlige,

Jeg har to spørgsmål til jer om EU:

Jeg har netop læst, at Mette Frederiksen åbent støtter den irske statsminister i afvisningen af Englands nye forslag til Brexit-aftale. Så længe vi er med i EU, må det være i Danmarks interesse, at England får en aftale, men statsministerens støtte til Irland modarbejder dette. Det er i øvrigt uhørt, at statsministeren støtter Irland, før forslaget overhovedet har været til forhandling. EU’s fraternisering med oppositionen i England modarbejder også Danmarks interesser.

Spørgsmål: Har Nye Borgerlige tænkt sig at rejse spørgsmål til statsministeren om denne for Danmark dybt problematiske tilgang til Brexit?

Migrantstrømmene tager atter til. Erdogan truer med at opsige aftalen om at holde migranter borte fra Europa, og Merkels besynderlige og katastrofale løfte om visumfrihed til tyrkere er endnu ikke blevet indfriet. Jeg tvivler på, at Erdogan vil blive ved med at finde sig i det. Tyskland, Frankrig, Italien og Malta har indgået en separat aftale om at fordele migranter imellem sig. Der vil sandsynligvis snart lægges pres på andre EU-lande, for at de skal indgå i en lignende aftale.

Spørgsmål: Hvad vil Nye Borgerlige gøre dels for at modarbejde dette, dels for at gøre folk opmærksomme på, at EU også her modarbejder Danmarks (i princippet alle medlemslandes) interesser?

Venlig hilsen

Marianne Wagner

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Svenskerne arbejder på egen destruktion i et opgearet tempo!

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

Når nogen bruger vendingen ‘der er ingen tvivl om …’, spidser jeg altid ører, og når der derefter tales om ‘et økonomisk blodbad uden lige’, står jeg af.

tom
tom
2 years ago

Danmark er et af de lande, Brexit kommer til at gå hårdest ud over. Det er måske forklaringen på Mette Frederiksens handlemåde. Jeg støtter af hjertet UK’s sortie og tør ikke spå om, hvor meget eller lidt den kommer til betyde for EU som helhed. men der er ingen tvivl om, at det bliver et økonomisk blodbad uden lige for briterne selv. Hele dette sceario er provokerende og skræmmende for alle europæere eller burde i det mindste være det. Derfor undrer det mig, at Marianne Wagner henvender sig specifikt til Nye Borgerlige. Især da partistifteren for mylig har giftet sig… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  tom

Det er i høj grad op til diskussion om Brexit betyder er blodbad på britisk økonomi, men briter har altid været klar til at tage flere chancer end danskerne, der beskyttes af 7 dobbelt airbags. Der er tegn på at EU vil danne noget som kunne være starten til en forsvarsalliance uden for NATO, altså skal vi beskyttes af et næsten ikke eksisterende tysk forsvar og en fransk atomparaply, med raketter de selv har lavet. Som Lord Ismay, NATO’s første generalsekretær sagde NATO er skabt til at holde russerne ude, tyskerne nede og amerikanerne inde! Nu er vi ved at… Read more »

tom
tom
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Nej. Det er ikke til diskussion, at Brexit får dramatisk indflydelse på britisk økonomi, det hersker der stor enighed om i alle lejre. Uenigheden går for briteres vedkommende på, om det er prisen værd, og om muighederne for at rette økonomien op igen. Tag ikke fejl, Danmark ville ikke kunne tåle det, og det skriver jeg, selv om jeg altid har stemt nej til alt vedr. EU.

Torsten Tor
Torsten Tor
2 years ago
Reply to  tom

Ja det kan få dramtisk positiv indflydelse på britisk økonomi. Du ved ikke en skid om hvad der kommer til at ske og alle jeres lamme eksperter er lige til at åbne og skide i.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  tom

Hver gang vi har stemt, er vi også blevet lovet jordens undergang, hvis vi ikke stemte, som EU parnasset ville have os til og det er nu gået alligevel.

Felix_Krull
Felix_Krull
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

NATO er skabt til at holde russerne ude, tyskerne nede og amerikanerne inde! Det var sandt indtil Kosovo. Efter Kosovo, er NATO blevet et instrument for neokonservativ imperialisme. Den eneste af vores uendelige række af illegale overgreb mod tredjeverdens lortehuller som giver mening, er Afghanistan, der er et centralt felt på det globale skakbræt: vi kan holde Iran og Pakistan i kort snort, samtidig med at vi holder russisk indflydelse i ‘Stan’erne nede på et minimum. Krigene i Mellemøsten er ren og skær militær adventurisme, og er til stor skade for Danmark’s sikkerhed: vi bomber muhammedanske lande i strid med… Read more »

tom
tom
2 years ago
Reply to  Felix_Krull

“Krigene i Mellemøsten er ren og skær militær adventurisme”

Det bliver krigsveteranerne glade for at høre. Herregud, hvad betyder et ben eller posttraumatisk stress mod lidt gang i gaden.

At fremstille briterne som idioter, der ikke kan blive enige om en smule told er i samme genre.

For Marianne Wagner er det øjensynligt også meget enkelt, men sådan er det jo ofte blandt offentligt ansatte, hvor lønnen blot automatisk ryger ind på kontoen omend ikke helt som manna fra himlen.

Dette har Pernille Vermund Tvedes mand givetvis nogle bemærkninger til, eftersom hans dagligdage består af regnskabsanalyser.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  tom

Hvad enten det bliver “Ged eller Gulerod” for UK, er et fedt. For Føderationen bliver den store tåber, ved ikke at tilstå UK en anstændig skilsmisse.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja den store tåber:)

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  tom

EU er sammensat af 2 type lande; nemlig de lande som for overlevelse er nødt til at melde sig ind i EU og så slyngelstaterne. De sidstnævnte er Frankrig og Tyskland, som for længst har delt Europa op i vasaller. De nord- og østeuropæiske lande er vasaller af Tykskalleland. Alle lande syd for Alperne og Pyrenæerne er vasaller af Frøæderland. England nægter at være vasalstat for Tykskalleland og har styrken til uafhængighed. Danmakværk er yndlingskøter for tykskallernes führerin, frau Merkwürdigsliebe.

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Merkel kommer slet ikke til at opholde sig på Europæisk grund i fremtiden, for hun og manden har investeret i en ranch i Paraguay, lige ved siden af Bush familiens. Der kan begge parter så nyde deres otium i fred og ro, i selskab med de anden og tredje generations nazister, hvis forældre og bedsteforældre flygtede dertil efter Anden Verdenskrig.
Jeg forestiller mig at der vil blive udbragt mangen en skål, over den succesfulde genoprettelse af Det Tredje Rige.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  tom

Selvfølgelig kan briterne da klare sig uden at være underlagt lovgivning fra Bruxelles, dommere i Luxembourg og en lind strøm af sikkert ganske udmærkede østeuropæere. Herregud, en smule told er intet blodbad. Marianne Wagner, du må være opmærksom på, at den deal Boris rejser rundt med stort set er den samme som den traktat May forsøgte at sælge i parlamentet. Altså at UK som udgangspunkt bliver i EU-institutionerne – dog med mulighed for en senere forhandling. En lille kuriositet: Hvis man vil have sig et godt Joker-grin, er dagens høring af Margrethe Vestager værd at spole lidt rundt i. Syret… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  tom

Tom, ditt påstående ovan måste du motivera i detalj! Annars är det lögn. Således – vilka detaljer i fortsatta ekonomiska, sociala, militära m fl utbyten/samarbeten med England är hotade av ett Brexit? Hur ligger samma detaljer till i utbyten med EU, i jämförelse med utbyten etc med England efter Brexit? Vad är det Danmark kan göra nu i England, som Danmark INTE kan göra i England efter ett Brexit. Eller vad kan England göra i Danmark nu, som England INTE kan göra i Danmark efter Brexit. Har du inga korrekta siffror att redovisa (med källor), så är du sannolikt avslöjad… Read more »

tom
tom
2 years ago

“ditt påstående ovan måste du motivera i detalj! Annars är det lögn” Nå. Men ved du hvad, det gider jeg ikke, for det har mange andre allerede gjort i flere år. Før end parlamentet blev sendt hjem, sad jeg flere aftener og en nat til klokken to dansk tid og fulgte debatten, og jeg kan forsikre, at englænderne og især skotterne var meget ophidsede og foruroligede. Dette handler jo i høj grad om konkurrenceeve, udflytning af virksomheder og tab af arbejdspladser, og det burde ikke være så vanskeligt at forstå. Da slet ikke for en svensker, der har mange unge… Read more »