10
okt
Seneste opdatering: 11/10-19 kl. 1903
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV som vor mor lavede det i 90 érne

Dette er så australsk public service, og man slås af, hvor ens politisk al public service ender med at blive. Rasmus Paludan, Martin Henriksen og mange andre medvirker, der er pæne københavnerbilleder, men det er ABC man skal studere. Den slags TV ville ikke eksistere uden skattepenge, og jeg glæder mig over, at jeg smed TV ud for femten år siden. Public service  gør os dummere og fattigere: How one of Europe’s most open countries took a hard line on immigration.

“You confirm to us that every day it was right to leave”

Belinda de Lucy reagerer imod, at Remainer Speaker John Bercow holds secret meeting with EU chief about holding second referendum.



Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Michael NielsenSnowBrandmandNiels Henriksentom Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kimski
Guest
Kimski

Antifa’erne lægger op til voldelig konfrontation, muslimerne sprænger offentlige bygninger i luften, men det er Paludans tone der er problemet.
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til virkelighedsfornægtelse på det niveau.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Paludans tone er på ingen måde problemet. Min far er Berber, fra Nordafrika. Da islamisterne invaderede de ældgamle nordafrikanske samfund, og undertvang dem, kæmpede berberne i omtrent 25 år før de gav op. Siden da blev berbernes sprog og kultur forbudt. Anderledes tænkende blev forfulgt, tortureret og dræbt. Historien med islamisterne er den samme overalt på kloden. Når de ankommer og stiger i antal, så tager de enten over eller bliver smidt ud. Paludans tone, i forhold til al den vold som muslimerne står for, bare her i lille Danmark, er i småtingsafdelingen. I virkeligheden påviser han blot deres ekstreme… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Det er almen viden, at ‘remainer’ siden i London samarbejder med EU-krybet om at fuppe englænderne. Svinestregen er simpel; EU vedbliver med at give “hard Brexit” udsættelse og ‘remainers’ i London bruger alle svinestreger for svinebinde PM’en til at bede om udsættelse. Når “hard Brexit” siden er kørt træt, kommer hele EU’s mafiøse populistkorps anført af MSM, og tvinger en ny Brexit folkeafstemning igennem. Metoderne er de velkendte trusler blandet med tomme gyldne løfter, ligesom her i Danmark med vores ‘undtagelses’ afstemninger – sådan bliver det engelske folk rundbarberet. Føj for den lede; politikere flest er laverestående ådselædere med kloakhjerner… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er måske en anelse overdrevet at danske politikere lugter, men det er sandt at de i den grad har overdrevet hvad der ville ske hvis danskerne ikke stemte, som de ville have dem til. Vi hører hele tiden, at folkeafstemninger er en dårlig ide, fordi folk stemmer om alt muligt andet end de bliver spurgt om. Det er måske rigtigt, men årsagen kunne være at politikerne ikke spørger befolkningen om de ting, der ligger dem mest på sinde. Det er ikke nogen hemmelighed at politikere, som sender noget ud til en folkeafstemning, er yderst ugle set i Bruxelles. Bruxelles… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Danmark sparede jo 1/3 billion – kr 333.000.000.000,00 – på alle gode gange 3, at have sagt “NEJ” til Æv’roen!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Letfattelig indføring i politiske rottehjernes tænkemåde ved folkeafstemninger: Regel no. 1: Hold aldrig afstemning om hvorvidt islam skal anerkendes en civiliseret religion. Islam vil jo dumpe, da islam er grundlovsstridig. – Regel no. 2: Formulér afstemningens valgmuligheder så dunkelt som muligt, helst med indbygget fortrydelsesret for politikerne. – Regel no. 3: Udskriv kun folkeafstemning, når vi er sikre på at folket stemmer som vi vil. – Regel no. 4: Sæt alle løgnepressens luderjournalister i gang med at skræmme og lokke folket op til afstemningen. – Regel no. 5: Gør klar til at omgå afstemningens resultat senere i det skjulte, hvis… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvis dit scenarie bliver rigtigt, vil der komme en undergrundshær, der får IRA til at ligne kordrenge, FØR præsten havde fat i dem…

Anders
Guest
Anders

Den sammenligning er en hån overfor laverestående ådselædere og kloakhjerner i al almindelighed. Intet er så usselt som en politiker.
Jeg er krænket på vegne af jordens afskum.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

I Skandinavien finns det ännu cirka 5 miljoner etniska danskar och de flesta bor huvudsakligen ännu i Danmark och de kommer att försvinna om den nuvarande EU-migrationspolitiken fortsätter.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Hela Norden är ett litet område långt uppe i norra delen av Europa där det finns en enastående skandinavisk kultur. Befolkningen i de nordiska länderna är mindre än vissa städer i världen. Staden Dhaka i Bangladesh har 7 miljoner invånare som är mycket större än hela Danmarks befolkning. Staden Karachi i Pakistan har en befolkning på 15 miljoner, nästan 1,5 gånger större än hela Sveriges befolkning. Men dessa mycket små skandinaviska länder skall öppna grindarna till hela världen, till alla fattiga människor i mellanösterns och Afrikas överbefolkade städer. Det är inte svårt att se vad som kommer att ske.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Og så påstår de politisk korrekte, at jorden ikke er overbefolket. I dag er vi ca. 7,6 milliarder, mindst 10 milliarder 2050. En stigning på mere end 30 %, hvilket sandsynligvis også vil forværre klimaet 30%. Alle skønne kræfter brugt på at reducere menneskets klimasvineri bliver indhentet på 30 år af folks ubændige trang til at formere sig. Menneskeheden boller sig ihjel – så nogen skal gøre noget.-)

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Tyvärr kommer den etniska befolkningen i de nordiska länderna att utrotas om massinvandringen fortsätter.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Så nogen her den stærkt skævvredne debat om den kritiske australske TV-dokumentar om Danmark i Aftenshowet på DR1 onsdag aften?

Med Ritt Bjerregaard ( bor hun mon i DR-byen? ), Bubber, Ditte Hansen og en fuldstændigt virkelighedsfjern kommunikationskonsulent og ( stærkt venstreorienteret? ) forhenværende reklamemand ved navn Sune Bang.

https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-10-09

Brandmand
Guest
Brandmand

Jeg havde glemt, hvor indspist DR er. Hold da fast en kolbøttefabrik!

Snow
Guest
Snow

Ritt Bjerregaards respirator, står fastboltet til gulvet på DR, lige ved siden af Marianne Jelveds barskab.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Har du set det her, Steen? ( ang. den nederste video )

“Videoen er ikke tilgængelig
Denne video er ikke længere tilgængelig, fordi den YouTube-konto, som videoen er forbundet til, er blevet lukket.”

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Vi er ikke bare SLEMME! 😎
Vi er STYGGE! 😈

Å så’n er ded! 😇

tom
Guest
tom

Helt fint med anti-reklame for vort land, og vi bliver meget værre. Det er lige før Rasmus Paludan skal have ros for at narre journalisten. Hvad de to iranske kvinder angår, har taxachaufføren ret, hendes mor er usædvanlig “cool”. Det er de begge. Iskolde muslimske forretningskvinder, der kan flæbe på kommando.

Ang. Brexit. Man kommer ingen steder med hysteri. Der er også skotter, irere og walisere indblandet. Her en højt elsket og beroligende irskskottisk sang.

https://www.youtube.com/watch?v=w97uEToBzJ4

Filuren
Guest
Filuren

Daily Stormer citerer Daily Mail. To historier fra det angloske overdrev. Først en engelsk studerende, Jamie Griffiths, der risikerer fængsel og registrering som sexforbryder, fordi han har rørt en jævnaldrende pige på armen, hvorefter hun blev meget bange og begyndte at græde. Jamie selv har sagt undskyld, og forklarer at han er angst, genert og akavet og bare gerne ville have en ven. Pigen -føler- sig meget traumatiseret af berøringen. Jamie (uskyldig udenpå, men ond ond ond indeni) ligner til forveksling den katolske skoledreng i USA, der kom i en veritabel shitstorm i verdens værste presse, det amerikanske mediesyndikat, da… Read more »