11
okt
Seneste opdatering: 12/10-19 kl. 1111
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Grænsekontrollen vil blive permanent – vi ser en svensk statsmagt i sammenbrud”

Om Danmarks “forstærkede grænsekontrol” til Sverige – af EU påbudt som midlertidig – kan man roligt sige, at den i dag er for intet at regne imod, hvad den er nødt til at være om ti år.

Lars Bern ser Danmarks gränskontroller som ett första steg mot en permanent gränskontroll som till och med kan innebära visumtvång. Han tror också att Norge kan gå samma väg. (Man kan også se Swebbtv´s Del 1 Höstkonferens 2019 Mikael Willgert – Inledning.)

“Vor religion forbyder os at redde vort land”

“I svenskere ser toget nærme sig, men I nægter at forlade banelegemet”

Det er dybt fascinerende. Her har vi verdens formodet mindst religiøse og mest rationelle land, hvor et flertal efterhånden indser, at det har været i færd med at begå kollektivt selvmord i al fald siden 1992. Men næsten ingen agter at gøre noget for at redde, hvad der er tilbage.

Det må fascinere enhver der har en lille psykolog eller sociolog i maven. Sverige er et dybt religiøst land, og har altid været det, og nu ligner det tilmed en selvmordskult, der kan  sammenlignes med Jonestown eller Waco-selvmorderne. En vittig, forfærdende og sand tekst:

Det här är i grunden religiöst. Att försöka rädda Sverige exempelvis genom att stänga våra helöppna gränser är tabu. Socialantropologin visar att naturfolk och andra vildar ibland är rädda för bra grejor som förefaller självklara för modernt sunt förnuft, exempelvis att bli fotograferad eller vaccinerad. Att blint följa budorden i de heliga skrifterna är hos oss viktigare än att rädda sig själv, kanske för att brott mot budorden väntas få efterverkningar när livet är slut. Kanske känner de att helvetet hotar.

Portugisiskalärarinnan besinnade detta en stund. Sedan sa hon att hon förstod att det svenska officiella självskadebeteendet måste ha någon sådan religiös grund. Om alla människor på hela jorden är lika mycket värda och alla har rätt att söka asyl för att få sig tilldelat arbete, bostad, utbildning, trygghet och hälsovård på de svenska skattebetalarnas bekostnad är det klart att man inte kan etablera några spärrar vid de svenska gränserna som sätter stopp för inflödet av migranter. För djupt troende människor, ledare eller inte, är respekten för de gudomliga reglerna naturligtvis viktigare än enskilda medborgares öde.

Därefter la hon till att hon i det perspektivet kunde förstå att de svenska ledarna hellre lät Sverige gå under än de kränkte de gudagivna budorden. PATRIK ENGELLAU: VÅR RELIGION FÖRBJUDER OSS ATT RÄDDA VÅRT LAND


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Ferd Ed SaArild JenssenNielsenTorstenAlFredsModer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
tom
Guest
tom

Takk og lov for Swebbtv, Mikael Willgert, Lars Bern og mange andre brave svenskere. De har ret, situationen er dybt tragisk, og de fleste svenske politikere virker kraftløse og konfliktsky. Den eneste trøst, jeg kan finde på, er at vi her i Danmark har helt på det rene, at det ikke er etniske svenskere, vi forsøger at holde ude med vores grænsekontrol. Den indføres vel at mærke af en dansk justitsminister, der via sin familie tilhører et af det danske socialdemokratis topdynastier. Nick Hækkerup er en stilfærdig mand men altå ikke hvem som helst og heller ikke en vindbøjtel, der… Read more »

peerpede
Guest
peerpede

Altid spændende med Lars Bern, der som det sig hører også var inde på ‘klimaet’.
Der er ikke meget Skt.Greta i svensk presse i dag, her efter fredsprisen gik til en der faktisk har gjort noget for freden.
Det ser ud som co2 gassen har gået ud af ballonen, i hvert fald temporært.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jeg kan kun finde en årsag til at det lykkedes et sammenrend af socialdemokrater og borgerlige at ødelægge Sverige. Udskamningen er lykkedes, ved hjælp af en mørkerød presse og hen mørkerød undervisningssektor, er det lykkedes dem at udskamme enhver, der talte imod projektet, eller lad os kalde det forsøget med multikulturalisme og multietnicitisme. De er blevet noget som katten har slæbt ind, noget næsten spedalsk, de kalder det nazisme, fascisme og racisme og fik man det stempel på sig, var man straks ekskluderet fra det pæne selskab, en paria! Man kunne så mene at et valg, med hemmelig afstemning ville… Read more »

lyserød elefant
Guest
lyserød elefant

‘Øret, der hører, og øjet, der ser,

Herren har skabt dem begge.’

Gud er ikke demokratisk anlagt, retfærdigheden står ikke til afstemning og flertallet har ikke ret; for folk som de er flest er tåber og demokrati er tåbevælde.

Men,

170 års religionsfrihed og graven er gravet, anstødsstenen lagt; den sten som frimurerne vragede.

‘To one who has faith, no explanation is necessary. To one without faith, no explanation is possible.’ ~Thomas Aquinas

tom
Guest
tom

I Damark er selvskade også in. Mange unge mennesker skærer i sig selv.

En gang i stenalderen fik jeg af en norsk slægtning, der kendte forfatteren, foræret en bog om stigmatisering. Noget med blødende sår, der angiveligt pludselig optræder på hænderne og andre steder hos reigiøse mennesker. Forfatteren var vist både biskop og psykiater i Hamar. Jeg læste kun sporadisk i bogen og smed den så ud. Det er ikke alt, man skal lukke ind i sit sind. Jeg forbandt indholdet med en hysterisk angstneurose.

Torsten
Guest
Torsten

Er der ingen af jer der undre jer over hvorfor dette forræderi er opstået? Hvorfor både “højrefløjen” og “venstrefløjen” i Europa intet gør for at stoppe invasionen. Husk bare venstrefløjen i 60erne var imod indvandring fordi det jo logisk nok vil betyde flere mulige arbejdere og dermed mere konkurrence om job og dermed lavere løn. Men lige pludselig gik venstrefløjen ind for massiv masseimmigration!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Masseinvasionen af østlige ‘NumseLøftere’ er håbets triumf over erfaringen. Da invasionen startede 80’erne, var der ingen globalister og der var ingen bekymringer over faldende folketal i Vesten. Kun kapitalisterne kunne få glæde af billig løntrykkende analfabetisk arbejdskraft, jvnf. Løkkes evindelige omkvæd om øget ‘arbejdsudbud’. Elitens inkompetente korps af hjernedøde fantaster havde nok et urealistisk håb. Et håb om, at østlige ørkenmigranter kunne konverteres fra primitive numseløftere til civiliserede mennesker. Efter nu at have erkendt fejlen i den teori, nægter Eliten at genskabe “status quo ante bellum” – det giver prestigetab. Vestens erfaring med masseinvasionen er kun negativ; kulturberigelsen er naturligvis… Read more »

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Längtar efter ett danskt VISUM i mitt SVENSKA pass.
Kanske kan signalen från Lars Bern äntligen få startat en resning mot SVERIGEHATANDE socialister!!!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Skåninger har altid den udvej at stemme sig hjem til sit moderland Danmark. Hvis de gør det, vil danskerne som betingelse for accept, forlange Skånes muslimer hjemsendt først. Så vil (skånske?) Samuel af Ugglas ikke behøve dansk visum, medens resten af svenskerne skal have visum. Ellers risikerer Danmark at blive overrendt af muslimer, når Sverige nu går fallittens vej.

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Løfven er en komplet idiot. Hvordan pokker kunne svenskerne finde på at stemme på ham?

Nielsen
Guest
Nielsen

Danmark kommer til at lide samme skæbne som Sverige og det er med Lars Berns ord DYBT tragisk.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der er, set herfra, en ganske fornuftig forklaring på angst og modstand mod fotografering- tænk på om du selv har spurgt alle du har fotograferet, om du kan få at vide om det senere gik dem ilde. Optimalt var der undersøgelse over 10.000 kloner der blev fotograferet og samme antal, der ikke blev det gennem mange år, der i øvrigt blev udsat for så nær det samme som muligt.
Fotoovervågning, eksempelvis ved hastighedsmåling, giver oplagt mange fotograferede det derpå går ilde…
Leve naturfolk og andre vilde!

peerpede
Guest
peerpede

Intet problem Peter, jeg er så grim at jeg ødelægger både film og sensorer, plus de der eventuelt kommer til at se min kontrafej, blir objekt for terapi.
https://www.youtube.com/watch?v=J5wDRdXkGNo

Nielsen
Guest
Nielsen

Ham der den kloge svensker ligner sgu da til forvekslings løkkebumsen. Desuden har han et par træk til fælles med Lars fup Rasmussen.