12
okt
Seneste opdatering: 12/10-19 kl. 1514
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Regeringen frygtede at miste kontrollen i 2015

Ville spærre grænsen mod Tyskland med beton og pigtråd

Af: Hans Rustad

Det er ganske utroligt at man først fire år efter får at vide, at regeringen i efteråret 2015 var bange for at miste kontrollen over befolkningstilstrømningen og i al hemmelighed bestilte tonsvis af pigtråd og beton for at spærre af grænsen mod Tyskland.

Det er daværende justitsminister Søren Pind der fortæller om uroen i sin nyudkomne bog Frie Ord. Udadtil gjorde man gode miner til slet spil. Det ikoniske billede på Danmarks velkomst af flygtningene/migranterne var politimanden, der tog imod en ung pige på motorvejen.

Tidligere var billedet af Danmark en politimand, der holdt trafikken tilbage for at en andemor med sine ællinger kunne komme over vejen.

Nu får vi at høre, at nerverne alligevel var højspændte.

»I regeringen var der diskussioner om at bygge en mur af pigtråd og beton ved grænsen til Tyskland. Meget præcise planer blev udarbejdet. Det viste sig, at vi ikke lå inde med de tilstrækkelige ressourcer, og at materialer og genstande til at foretage en sådan voldsom beslutning slet ikke var en del af vores beredskabslagre. I al stilfærdighed blev nogle af disse ting indkøbt internationalt,« skriver Pind i bogen.

I forbindelse med bogen udtalte Søren Pind til TV 2, at muren eller hegnet skulle holde illegale flygtninge ude. »Det (en grænsemur, red.) var et scenarie, som kunne blive aktuelt, hvis det hele brændte sammen, og det var vi jo bange for ville ske. At hele Europa ville bryde sammen,« sagde Søren Pind til TV 2.

Regeringen var med andre ord bange for at Danmark kunne blive løbet over ende.

Enhedslistens Rosa Lund stillede spørgsmål i Folketinget. Hvor store forberedelser gjorde man? Svaret foreligger nu fra Pinds efterfølger, Nick Hækkerup:

33 kilometers mur mod Tyskland skulle være den danske bagstopper i flygtningekrisen. Der blev i 2015 brugt 21,7 millioner kroner på projektet. Det fremgår af et nyt dokument.

Den daværende Venstre-regering gjorde under flygtningekrisen klar til at bygge en 33 kilometer lang mur ved den danske grænse mod Tyskland.

Det fremgår af et nyt svar, justitsminister Nick Hækkerup (S) har sendt til Folketinget. Her bliver det fortalt, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, der stod for indkøbene til hegnet, blandt andet købte 37.500 pigtrådsspiraler, 37.000 pigtrådspæle og diverse handsker og pladesakse, der kunne bruges i forbindelse med etableringen af pigtrådshegnet.

Danmark trues ikke kun af en invasion sydfra, men nok så meget af et Sverige i opløsning.

I alt indkøbte Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse for 21,7 millioner kroner, kan man læse i svaret.

Historien udløser flere spørgsmål: Hvilke andre scenarier har regeringen forberedt sig på, primært i forhold til Sverige. Danmark trues ikke kun af en invasion sydfra, men nok så meget af et Sverige der går i opløsning.

Der skal bygges et vildsvinehegn langs den polsk-tyske grænse. Er der forberedelser til at øge højden så heller ikke mennesker kan komme over?

Er Danmark i al stilhed inspireret af Trump?

Venstre gjorde klar til at bygge 33 kilometer mur mod Tyskland – købte ind for 22 millioner.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
MinuciusAnders BoFerd Ed Salyserød elefantPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Hvem i al verden kan fæste lid til Søren Pind?
Var han ikke justits medister da det skete?
En herre der skrev mange vidtløftige og uforståelige kronikker i Tante Berlingeren, en mand uden røv i bukserne, en mand uden kontakt med den virkelige verden.
Nu fremturer han for ikke at glide ud i glemslen.
Har han nogensinde været til gavn for befolkningen?
Nej!
Lad ham glide ud på den politiske mødding, hvor han og flere andre afdankede politikere hører hjemme.
Narrerøv!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Måske hans mor og hans psykiater ???

Minucius
Guest
Minucius

Jeg må indrømme det lyder som totalt løgn! Usandsynligt bedragerisk pladder fra en regering som åbenlyst søgte at tvinge migranterne til at søge asyl i Danmark og dermed fiske sig lunser af den masse der helst ville til Sverige. Pinden og Venstre fupper os!

De vestlige regeringer er på befolkningsrov kloden over og de siger absolut ikke nej til mennesker der kommer anstigende. Deres problem er således alene de indfødte europæiske befolkninger, hvis potentielle mishag ved at blive knust under tilvandringen, igen og igen må hypnotiseres og bedrages bort af globalistiske politikere og deres holdningsfæller i medierne.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det var DF, der trods opbakning fra hver 5. vælger ikke holdt venstre til ilden!

Minucius
Guest
Minucius

Jeg tror faktisk ikke Venstre kan “holdes til ilden”! Partiet står for en hardcore globalistisk kurs og DF blev tidligt sat grundigt på plads. Omfavnet og knust. Så grundigt at selv de “sorte fætre” Krarup og Langballe fik slået tænderne ud og brugte resten af deres folketingstid på at lede efter gebisset.

DF skulle selvfølgelig have besvaret Venstres jihad med proklamationen af korstog på korstog til sidste politiske blodsdråbe. Men ak, de faldt til patten, blev dørmåtter, og har reelt været ligegyldige siden.

peerpede
Guest
peerpede

Danmark er allerede løbet over ende, toget er kørt og vi der står tilbage, må trøste os med det Demokrati vi selv har stemt på.

Sverige är med bred marginal redan nära stupet för de väljare där som dresserade lämlar själv har utstakad vägen utför.

Hvornår ser vi de første ‘bådflygtninge’ på Øresund?

Charles
Guest
Charles

Ikke hvis der stemmes Stram Kurs. (P)

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Paradokset er at Danmark er naturligt flygtningeland for svenskerne, men boligmassen optages af S’s, SF’s & EL’s muhamedanere!

tom
Guest
tom

“Er Danmark i al stilhed inspireret af Trump?”, skriver Hans Rustad. Vås! Nej, Danmark har fra oldtiden forsvaret sine grænser, som bl.a. Saxo har skrevet om, og vi kan se af de store jernalderfund i Illerup ådal, hvor resterne af en besejret norsk hær gennem mange år blev gravet frem. At rømme Dannevirke i 1864 var en total tragedie, som vi var længe om at komme os over. De fleste nulevende danskere havde familiemedlemmer, der deltog i krigen. Tidligere signalerede man vha. store bål på strategiske steder, at fjenden var på vej. Den dag i dag vidner de mange stednavne,… Read more »

christiansen
Guest
christiansen

“Men Rustad har intet fattet.”

Han er blot en betalt toyboy.

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

urtoligt, at der endnu findes folk, som forsvarer tosserierne om den store multietniske smeltedigel – eller befolkningsudskiftning – og som ikke kan se hvor farlig den igangværende udvikling er for Europa

christiansen
Guest
christiansen

Bitten-Kirsti Nielsen. Er det mig, du betragter som en utrolig dumrian? Ved du ikke, at Document er et A/S med millionindtægter og Rustad som hovedaktionær? Nogle af hans forbindelser er mere kontroversielle, end selv arge modstandere af indvandring bryder sig om.

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Det er trist, at borgere i Europa ikke bliver oplyst af forstandige personer som Lars Bern, men udelukkende får deres viden fra bærme af journalister og politikere, som er i lommen på EU.

Torsten Tor
Guest
Torsten Tor

De prøver at redde skindet for deres landsforræderiske eftermæle.

Anders
Guest
Anders

Det skind kan ikke reddes.
Kun hemmelige gravsteder kan beskytte politikernes jordiske rester.

Margrethe
Guest
Margrethe

Ja ærlig talt. Jeg har tit leget med tanken om at lave en indsamling til en skamstøtte – eller skammur af granit eller mamor, hvor deres navne løbende kan indgraveres. Det var da mildt sluppet, når vi taler om mennesker, der har ødelagt et land og et folk for måske altid.

tom
Guest
tom

“Nu får vi at høre, at nerverne alligevel var højspændte…Regeringen var med andre ord bange for at Danmark kunne blive løbet over ende.” Hans Rustads stadige strøm af Danmarks “analyser” viser løbende, at han ikke har en kæft forstand på danske forhold, og som jeg og andre tidligere har skrevet, er det eneste interessante i den forbindelse, hvem der betaler ham for at gøre det? Alle, der befandt sig i Danmark, da immigranterne væltede over grænsen, ved at panikken var til at føle på, og diskussionen hektisk over alt og i medierne. Og selv om det er ondt at skrive… Read more »

Emeritus
Guest
Emeritus

Artiklen står i Document.dk – ikke i Document.no, så vidt jeg ved.

christiansen
Guest
christiansen

Document.no og document.dk forholder sig til hinanden som Politiken til Ekstra Bladet. Til at administrere den danske afdeling har Rustad officielt indsat en søn, hvis uddannelse vi danskere har fornøjelsen at betale, han læser latin på KU og skrev allerde som teenager homofobe artikler til Minerva, et snobbet, liberalt norsk netmedie. Stærkt religiøs, katolsk.

Familien er i det hele taget udadagerende og opmærksomhedssøgende, en datter er en stærkt overvægtig lesbisk feminist helt ude på overdrevet.

Peter Buch
Guest
Peter Buch


https://www.document.dk/2016/09/29/hvorfor-document-dk/
står:
“Redaktør: Hans Rustad
Document.dk © 2019”,
samt
“Til dageligt er det Odin Fredrik Rustad der administrerer siden,..”,.
så “Til at administrere den danske afdeling har Rustad officielt indsat en søn,”, betragter jeg som sandt nok.
Resten aner jeg intet om.

tom
Guest
tom

Steen. Du skylder christiansen en undskyldning, for du er fejlinformeret. Medmindre man har andre kanaler, kan enhver som Peter Buch læse på document.dk, at Odin Fredrik Rustad er administrator, og på facebook og via google kan man hente oplysninger om datterens aktivisme. For mit eget vedkommende vil jeg tilføje, at det kræver en CHARLATAN at påstå som Rustad, at dansk forsvarsvilje er inspireret af Trump, der end ikke var valgt til præsident, da immigranterne væltede ind på vore motorveje. Det er ganske bittert for os, og vi er mange, der har haft en af vore nærmeste og kæreste udstationeret under… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Man erindrer den danske tilskuer på en bro over motorvejen på Lolland i 2015. Han blev dømt for racisme, efter at have sendt en spytklat i retning mod de invaderende migranter. Dengang som nu, sidder de godtænkende og fokuserer på deres egen næsetip – konsekvensanalyse har altid været en by i Rusland for de som føler mere end tænker.
Ikke blot rygning, men også naivitet overfor ubegrænset fjendtlig folkevandring, kan dræbe!

Anders
Guest
Anders

Den spytklat var langt fornemmere end de invaderende parasitter fortjente.

Charles
Guest
Charles

De der dømte ham, og de som gennemførte §266B kan vente af får en meget grim hilsen, når tiden er inde til det.
Nok kunne det f.eks. være: De tre pæle i Ryvangen.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hæng dem ikke i bagateller – gør det i Randers reb.

Charles
Guest
Charles

Randers reb Slides for hurtig, for der er mange.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

22. NOV. 2016 KL. 13.45 DR.dk nyheder: “Selv om flygtningepresset på Europa er aftaget i forhold til sommeren 2015, har Ungarn stadig store udgifter forbundet med sikringen af landets grænser. Derfor tester man nu et forstærket trådhegn i to rækker udrustet med berøringssensorer og kameraer, der registrerer varme og bevægelse. – Den nuværende grænsebeskyttelse kræver en enorm mængde arbejdstimer for at patruljere grænsen. Men med det intelligente hegn kræver det langt færre politifolk og soldater Det er endnu ikke lykkedes nogen at krydse den foreløbelig ti kilometer lange strækning med intelligent hegn.” Hvis det ikke hjælper, kunne man anbringe fotostater… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Vi skal åbenbart lige så langt ned i graven før den europæiske ånd og vilje til overlevelse, måske, måske, måske, genopstår. “Den sorte død” – ja jeg får vel en sag på halsen, hvis jeg højlydt erklærer, hvor meget jeg synes den beskriver vor tid…

https://www.youtube.com/watch?v=1xkpDeD9clk

lyserød elefant
Guest
lyserød elefant

En kraft er en ånd er en vilje er en tro. Kun den skabende kraft findes… …og i sidste ende er alt et spørgsmål om tro, for hvad øjet ikke har set, må man tro, og selv den som har set kan sige: »Jeg kan ikke tro mine egne øjne!«. Derfor er troen gjort af viljen; man tror hvad man vil tro. ‘Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder.’ ~ Jesus Kristus Fornægteren sætter sin lid til stoltheden, og er villig til at tro på hvadsomhelst, blot det hævder denne… Read more »

Charles
Guest
Charles

ja jeg får vel en sag på halsen
Nej Magrethe. Alt kan siges inden for ytringsfrihedens rammer. (Lovlig).
Man kan skrive det så “Kras” at selv bloggere og deres blog Banner een. Så her kan det være ret svær.
Her på siden har jeg være ude for det, med en diskution om Brevik hvor følelserne kom lidt i kog. Dog uden at være Banned.
En debat er altid vær at tage, når man tiltaler folk, som man gerne selv vil tiltales.

Nielsen
Guest
Nielsen

Sticka till Thunfisken Lars. Der er mere til penge,end du ser.
Soros er bare en ww2-overlever,som har noget på samvittigheden