14
okt
Seneste opdatering: 19/10-19 kl. 2038
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Slettet af You Tube – genopstĂ„et pĂ„ Vimeo

You Tube kaldte den “hadretorik.” Hvordan officiel svensk statistik sĂ„ kan vĂŠre det. Nu pĂ„ Vimeo. Sandelin beder om denne tilfĂžjelse: ”Sista diagrammet avser Ă„ren 2019-2022”. Der er et korrigeret diagram her. – Youtube saboterar igen, vi lĂ€gger upp pĂ„ Vimeo. HĂžr eventuelt Sandelin i KĂžbenhavn for et Ă„r siden.

NĂŠsten to millioner udenrigsfĂždte i Sverige nu

3.3 mio af fremmed herkomst totalt

Public service er politikernes sminkedĂ„se. Vanen tro siger SVT ikke et ord om hvor mange af definitionen “fremmed herkomst” der nu befinder sig i Sverige. Det er nemlig omkring 30 procent af befolkningen eller 3.3 millioner, og det er grunden til, at oprindelige svenskere kommer i mindretal omkring 2040.

En revolutionÊr samfundsomvÊltning gennemfÞrt uden befolkningens information og samtykke, og i samarbejde med en journaliststand, der lukkede munden pÄ enhver kritik af projektet. Nu er de ved at vÊre bange for at ende med aben, men deres skyld er enorm og historisk, og den vil ende med at fÄ den.

Sverige er hoppet ud fra timeter-vippen og befinder sig midtvejs mellem tÄrnet og poolen. Der er kun én vej frem og det er nedad. At tro Sverige kan undgÄ sin skÊbne, er en illusion som at tro, tÄrnspringeren kan hoppe opad. Kun en politiker ville foregive at kunne det, at der ingen mÄde er, som dette kan gÄ godt pÄ, ses tydeligt allerede i 2019. Eller i 2009 for den sags skyld.

Bliver det gratis at ÞdelÊgge en nation for al fremtid? Vi fÄr se

Sverige befinder sig der, hvor det kun kan reddes via storstilet repatriering. Alle andre lĂžsningsforsĂžg er snak. Om ti Ă„r kan de hovedskyldige svenske politikere komme til at flygte for deres liv, for undervurder ikke det fanatiske, svenske gen tilsat en stĂŠrk retfĂŠrdighedsfĂžlelse. Indtil da “Ă€r bara att gilla lĂ€get” eller emigrere, for flere og flere Ăžnsker ikke for deres bĂžrn at de skal vokse op i “det nye Sverige.” (Se ogsĂ„ Att förstöra ett civilsamhĂ€lle.)

Under 2018 vĂ€xte gruppen med nĂ€stan 80 000 personer och vid Ă„rsskiftet var antalet av dem som Ă€r födda utanför Sverige nĂ€stan 1 960 000 – cirka 19 procent av Sveriges befolkning. Av dem var 982 542 mĂ€n och 973 027 kvinnor.

Antalet och andelen av dem som Ă€r utrikes födda har ökat under hela 2000-talet. År 2000 fanns det 1 003 798 utrikes födda i Sverige och de utgjorde 11,3 procent av befolkningen. I slutet av 2018 var det 1 955 569, eller 19,1 procent. Drygt tvĂ„ miljoner utrikes födda i Sverige – fler Ă€n nĂ„gonsin tidigare.

Sverige nu bland de som har högst andel mÀnniskor födda utanför landet. SCB statistik: Utrikes födda i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
burnedout
burnedout
4 years ago

“Sverige er hoppet ud fra timeter-vippen og befinder sig midtvejs mellem tĂ„rnet og poolen. Der er kun Ă©n vej frem og det er nedad.” And in addition to that, there’s no water in the pool.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Danmark vil om fĂžje Ă„r LIDE af en EKLATANT mangel pĂ„ infanteri, nĂ„r horder af “ĂŠdle vilde” fra nabolandene – Sverigstan og Tyrkland – sĂŠtter sig i bevĂŠgelse sig mod smĂžrhullet…

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Den smule infanteri kan hurtigt mobiliseres, iblandt HjemmevĂŠrnets kasserede personel og andre villige krĂžblinge.
De velnĂŠrede analfabeter fra Syd, med mord i blikket, overser nemlig en enkelt vigtig detalje: Vinterkrig.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Anders

Du gĂžr klogt i, ikke at undervurderer muhamedanerne!

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
4 years ago
Reply to  steen

Skoleforhold. En ny rapport fra tĂŠnketanken Kraka og konsulenthuset Deloitte : “Rapportens konklusion om de langsigtede konsekvenser er nedslĂ„ende, men ikke overraskende: Jo flere ikkevestlige elever der er i en klasse, jo lavere indkomst kan klassens elever forvente i fremtiden. Omfanget af konsekvenserne er imidlertid chokerende. Hvis blot 15 pct. af eleverne har ikkevestlig baggrund, falder hele klassens forventede indkomst med op mod 20 pct. Stiger andelen af ikkevestlige elever til mellem 25 og 30 pct., falder den forventede indkomst med over 30 pct. for hele klassen. Hvis andelen af ikkevestlige elever er hĂžjere end 30 pct., falder den forventede… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  burnedout

Man kunne ogsÄ sige, at Löfvén er hoppet op pÄ ryggen af en rasende sulten tiger. Der er kun én vej frem og det er at blive siddende pÄ dyret.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  burnedout

De naiva svenskarna sĂ€ger: Allah’s mĂ€nniskor har lika vĂ€rde.

Svenskarna har öppna hjÀrtan; öppnade med en muslimsk kniv.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

OT

SD er over de fþrste 25% nu! 😊

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

OT

Kan andre ogsÄ se klokkeikonet til venstre for >Post Kommentar<?

Hvad bruges det til?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er beregnet til, hvis du vil have information, nĂ„r der kommer et svar pĂ„ din kommentar 😎

Du kan slÄ det til ved at klikke pÄ klokke-ikonet.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Der er mange tusinde is svin, som er sluppet ud af fĂŠngslerne i Syrien! Her ser man nogle af dem. Mindst 11.000. Intet pĂ„ rĂ„dne globalist-kramme-mohammedanere-MSM om det i Danmark!! Husk, at kurderne kĂŠmper for sig selv, men ogsĂ„ for os, og de er den sidste Bastion mellem os og en hĂŠr af voldelige mohammedanere! Hvorfor forstĂ„r vesten ikke, at det er selvmord ikke at gĂ„ imod Tyrkiet nu? Jeg fatter det ikke!! Stakkels, brave kurdere . . I er Helte! Se denne video, ogsĂ„ indledningen , selvom den varer ca 1,5 minut. https://youtu.be/AcdiK3kTp3U. TĂŠnk nu, hvis det var Israel… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Cirkeline

Fra hjemmesiden “Jiyan.dk – Kurdisk leder undskylder for armensk folkemord”:

“– De kurdiske stammer blev brugt af den tyrkiske regering mod armenierne, fordi kurderne gjorde krav pĂ„ samme territoriale omrĂ„de, som armenierne i Østanatolien. Samtidig Ăžnskede stammerne at fĂ„ Ăžkonomiske fordele ved at slĂ„ armenierne ihjel.”

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

MÄ skynde mig hjem til Danmark. Skal pröve at skaffe mig et VISA.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Af kalle Svensson dagbog:
HvornÄr blev Frederik Reinfeldt og Stefan Löfven bÊltefikseret?
SĂ„ lĂŠnge de ikke tog deres psykofarmaka.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x