14
okt
Seneste opdatering: 19/10-19 kl. 2038
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Slettet af You Tube – genopstået på Vimeo

You Tube kaldte den “hadretorik.” Hvordan officiel svensk statistik så kan være det. Nu på Vimeo. Sandelin beder om denne tilføjelse: ”Sista diagrammet avser åren 2019-2022”. Der er et korrigeret diagram her. – Youtube saboterar igen, vi lägger upp på Vimeo. Hør eventuelt Sandelin i København for et år siden.

Næsten to millioner udenrigsfødte i Sverige nu

3.3 mio af fremmed herkomst totalt

Public service er politikernes sminkedåse. Vanen tro siger SVT ikke et ord om hvor mange af definitionen “fremmed herkomst” der nu befinder sig i Sverige. Det er nemlig omkring 30 procent af befolkningen eller 3.3 millioner, og det er grunden til, at oprindelige svenskere kommer i mindretal omkring 2040.

En revolutionær samfundsomvæltning gennemført uden befolkningens information og samtykke, og i samarbejde med en journaliststand, der lukkede munden på enhver kritik af projektet. Nu er de ved at være bange for at ende med aben, men deres skyld er enorm og historisk, og den vil ende med at få den.

Sverige er hoppet ud fra timeter-vippen og befinder sig midtvejs mellem tårnet og poolen. Der er kun én vej frem og det er nedad. At tro Sverige kan undgå sin skæbne, er en illusion som at tro, tårnspringeren kan hoppe opad. Kun en politiker ville foregive at kunne det, at der ingen måde er, som dette kan gå godt på, ses tydeligt allerede i 2019. Eller i 2009 for den sags skyld.

Bliver det gratis at ødelægge en nation for al fremtid? Vi får se

Sverige befinder sig der, hvor det kun kan reddes via storstilet repatriering. Alle andre løsningsforsøg er snak. Om ti år kan de hovedskyldige svenske politikere komme til at flygte for deres liv, for undervurder ikke det fanatiske, svenske gen tilsat en stærk retfærdighedsfølelse. Indtil da “är bara att gilla läget” eller emigrere, for flere og flere ønsker ikke for deres børn at de skal vokse op i “det nye Sverige.” (Se også Att förstöra ett civilsamhälle.)

Under 2018 växte gruppen med nästan 80 000 personer och vid årsskiftet var antalet av dem som är födda utanför Sverige nästan 1 960 000 – cirka 19 procent av Sveriges befolkning. Av dem var 982 542 män och 973 027 kvinnor.

Antalet och andelen av dem som är utrikes födda har ökat under hela 2000-talet. År 2000 fanns det 1 003 798 utrikes födda i Sverige och de utgjorde 11,3 procent av befolkningen. I slutet av 2018 var det 1 955 569, eller 19,1 procent. Drygt två miljoner utrikes födda i Sverige – fler än någonsin tidigare.

Sverige nu bland de som har högst andel människor födda utanför landet. SCB statistik: Utrikes födda i Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
11 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
CirkelineAndersSamuel af UgglasAlFredsModerNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
burnedout
Guest
burnedout

“Sverige er hoppet ud fra timeter-vippen og befinder sig midtvejs mellem tårnet og poolen. Der er kun én vej frem og det er nedad.” And in addition to that, there’s no water in the pool.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Man kunne også sige, at Löfvén er hoppet op på ryggen af en rasende sulten tiger. Der er kun én vej frem og det er at blive siddende på dyret.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

De naiva svenskarna säger: Allah’s människor har lika värde.

Svenskarna har öppna hjärtan; öppnade med en muslimsk kniv.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

OT

SD er over de første 25% nu! 😊

Anders Bo
Guest
Anders Bo

OT

Kan andre også se klokkeikonet til venstre for >Post Kommentar<?

Hvad bruges det til?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det er beregnet til, hvis du vil have information, når der kommer et svar på din kommentar 😎

Du kan slå det til ved at klikke på klokke-ikonet.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Der er mange tusinde is svin, som er sluppet ud af fængslerne i Syrien! Her ser man nogle af dem. Mindst 11.000. Intet på rådne globalist-kramme-mohammedanere-MSM om det i Danmark!! Husk, at kurderne kæmper for sig selv, men også for os, og de er den sidste Bastion mellem os og en hær af voldelige mohammedanere! Hvorfor forstår vesten ikke, at det er selvmord ikke at gå imod Tyrkiet nu? Jeg fatter det ikke!! Stakkels, brave kurdere . . I er Helte! Se denne video, også indledningen , selvom den varer ca 1,5 minut. https://youtu.be/AcdiK3kTp3U. Tænk nu, hvis det var Israel… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Fra hjemmesiden “Jiyan.dk – Kurdisk leder undskylder for armensk folkemord”:

“– De kurdiske stammer blev brugt af den tyrkiske regering mod armenierne, fordi kurderne gjorde krav på samme territoriale område, som armenierne i Østanatolien. Samtidig ønskede stammerne at få økonomiske fordele ved at slå armenierne ihjel.”

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Må skynde mig hjem til Danmark. Skal pröve at skaffe mig et VISA.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Af kalle Svensson dagbog:
Hvornår blev Frederik Reinfeldt og Stefan Löfven bæltefikseret?
Så længe de ikke tog deres psykofarmaka.