17
okt
Seneste opdatering: 19/10-19 kl. 1501
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You Tube har fjernet videoen

Invasionstropper i Vučjak nær den kroatiske grænse

Video from Bosnia: Thousands of Muslim migrants scream “Allahu akbar” as they head to Western Europe. These pious young men just want a better life for themselves and their families (whom they don’t seem to have with them). Don’t they? It would be racist, bigoted and “Islamophobic” to raise any concern about this, right? Spencer og Searchlight Germany. Se også Drama in Bosnien: Es droht eine neue Flüchtlingswelle.

“Takbir” er blandt andet islams krigsråb og man behøver ikke at tvivle, dette er invasionstropper, og de politikere du stemmer på, samarbejder med invasionen.

Trump er på vej mod en nem valgsejr større end i 2016

Adskillige amerikanske medier har historien, og Fianasavisen i Norge har den. Måske kommer den ligefrem i danske. Foreløbig er “Trump i alvorlige vanskeligheder” i Berlingske Tidende. Avisen mener også, at Elizabeth Warren bliver USAs næste præsident.

Hvad DR og Politiken skriver, vover jeg næppe at se. Jo ældre man bliver, desto mindre vred gider man være, selvom der formentlig er flere grunde til at være det. Man vil hellere redde det “ud af Livets store Ildebrand” man kan, som Kierkegaard skriver. Man bliver en bevarer, en slags kustode, og når man priser livet og arven, kan man ikke spilde hele sin tid på at være vred. Det hører de ungdommelige i alle aldre til. Trump er selvfølgelig en diskutabel figur, men det gør ham ikke automatisk til en dårligere præsident end så mange andre. Man må være åben for “tværtimod.”

President Donald Trump will win reelection easily in 2020 if the economy holds up, modeling by Moody’s Analytics shows.

Three models show Trump getting at least 289 electoral votes and as many as 351, assuming average turnout.

The Moody’s models have been backtested to 1980 and were correct each time — except in 2016, when it indicated Clinton would get a narrow victory.

Barring anything unusual happening, the president’s Electoral College victory could easily surpass his 2016 win over Democrat Hillary Clinton, which came by a 304-227 count. Trump is on his way to an easy win in 2020, according to Moody’s accurate election model


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er mig ufatteligt at så mange lider af etnocentrisme. De tror alle tænker som os, at alle ønsker et tillidssamfund som vores, de vil blive voldsomt overrasket, for muslimen kommer her ikke for at integrerer sig og slet ikke for at assimilerer sig. De kommer for at erobrer, de kommer for at gøre os til dhimmier. Det kan man sådan set godt hævde vi allerede er. Prøv at se på din skattebillet som jizya, den kopskat ikke muslimer, eller som de kalder os vantro, betaler til muslimen for at kunne leve i fred. I øvrigt er jeg rasende over… Read more »

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Der går en næsten direkte pengestrøm fra danske lønmodtageres pengepung til muslimske lommer. Kanalen, der konverterer dine surt erhvervede lønkroner til fattighjælp for invasive snyltere, hedder skattevæsenet. Regner man lidt på det, flyttes omkring 10000 kr. årligt gennemsnitligt pr. dansk skatteyder – lige ned i foret på islamiske parasitter. Er du blevet spurgt om du vil bestjæles af vilde kristenhadere, der gerne ser dig underkastet en syg dødsreligion?

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Godt sagt!! Jeg ved, at DF har forsøgt at få tallene på de enorme summer, som vi rundhåndet ‘giver’ til halshuggerne i Shit-østen og brystafskærerne i afrikanistan, men de har ikke fået det oplyst! Hvordan er det muligt, at nogle få kan holde det hemmeligt?? Vi burde ikke give een krone til de forbrydere!

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

De danske medier er så ringe, at man tror det er løgn. Fatter ikke, at nogen stadig vil ofre penge på dem.

Poul
Guest
Poul

Black pigeon speaks på youtube omtalte en ny dokumentar optaget med skjult kamera, om hvor meget medierne systematisk lyver om trump, specielt CNN. (Som de danske medier så citerer) De røde medier vil med deres løgne være hovedårsagen til at folk stemmer på trump, og jo værre de bliver, jo flere stemmer får han. Man skal nok være journalist for ikke at forstå den effekt, men det er også fint med mig så længe de får ham genvalgt. (Som de iøvrigt også fik ham valgt første gang)

Poul
Guest
Poul

Project veritas hedder dokumentaren, vistnok i 3 dele gratis på youtube hvis man vil have et kig bag facaden på løgnepressen i usa. Så mangler vi bare en dansk version der tager et skjult kamera med på redaktionsmøderne på politiken og DR, det tror jeg kunne være ret interessant for at sige det mildt. Jeg har dog absolut ingen ide om hvem der skulle lave den her i “alle er socialdemokrater plus/minus 10%” -land.

Filuren
Guest
Filuren

Jeff Zucker… Sukkermafiaen slår til igen.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

MSM er i seng med Deep State.

Filuren
Guest
Filuren

Berlingske er blevet så skrækkelig forudsigelig læsning lige siden Mette Østergaard, Pia Munksgaard og diverse andre feminister overtog redaktørposterne i 17-18.

Alt er i demonstrativt kvindeperspektiv – hele tiden og endnu mere.

Elisabeth Warren bliver ikke bare USAs næste præsident. Hun bliver “USAs første -kvindelige- præsident”.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Mette Mellemøstergaard kom jo også anstigende direkte fra Hørups radikale sprøjte, så…

NÆPPE! Trumpen vinder igen.

Voldposten
Guest
Voldposten

Så er den næste fortrop af unge, mandlige raket- og atomforskere, hjernekirurger og ingeniører på vej op gennem Kroation: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=S8uvVjDRqx8
Minder mig om min rekruttid, hvor vi endnu ikke havde lært at gå i takt…Men mon ikke de lærer det under turen op gennm Tyskland, så Politiet ved grænsen til Mohammedanmark kan gøre behørigt honnør…?

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

På vejen op til slaraffenland modtager de unge dristige vandringsmænd forsyninger. FN, EU, Røde Kors og andre islamlydige organisationer forærer mobiler, tøj, sko, mad, drikke, husly og plastickort med mange penge. Vandrefuglene skulle jo helst være i god form til at kravle over grænsehegn og slå døre ind på socialkontorerne i EU.
All 50 million moozzie ‘refugees’ are welcome to suck the EU taxpayers dry.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Tre bombeeksplosioner i Stockholm på én nat – kirke i indvandrertæt område ramt

oktober 17, 2019

https://denkorteavis.dk/2019/tre-bombeeksplosioner-i-stockholm-kirke-ramt

Natten til onsdag var der tre store eksplosioner i Stockholm-området. Blandt andet blev en kirke bombet i den indvandrertætte forstad Södertälje.

I går aften modtog politiet i Stockholm-området bomberalarmer på samlebånd, skriver flere medier.

Ivar L
Guest
Ivar L

Och knivdåd i kvarteret där jag bor. Önskar att danska regeringen tog över styret av mitt land.
// hälsningar från en Stockholmare

Margrethe
Guest
Margrethe

Trump kan med stor sandsynlighed opføre sig som et dumt svin, en afstumpet satan osv, osv. Det er nok en del af jobbeskrivelsen, for de, der overlever oppe i de magtlag. Men er han en stærk og kompetent leder for sit land? Det er som om det slet ikke er i stand til at flimre ind på lystavlen hos diverse meningsmaskiner i MSM, at det altså ikke er deres private, bedste, veninde/ven, der er målestok for en god statsleder. Men hvem i den vide verden gider da også at betale penge for at læse deres lort, ennda alt for mange… Read more »

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Halshuggerne kommer for alvor nu.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Videoen er stadig her:

https://youtu.be/wm58bTCyOGk

Filuren
Guest
Filuren

Glimrende analyse af Jalving i JP. Borgerligheden døde med revolutionerne.

Bud på løsninger er dog stadig en mangelvare.

Kontrarevolutionens krigskarle synes at skulle findes blandt slaver og muslimer.

Formår de på sigt at påvirke vesteuropæerne?

En rigtig dansker
Guest
En rigtig dansker

Videoen ligger her..
https://youtu.be/zdmJlRYITi0

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Panikken spreder sig nu mere og mere i de frelste PK-kredse i Sverige https://www.expressen.se/nyheter/sds-hogsta-siffra-i-matning Ny mätning: SD får högsta siffran hittills Publicerad 18 okt 2019 kl 17.03 Sverigedemokraterna når partiets högsta siffra någonsin i SvD/GP/Sifo med 22,7 procent – S och SD kan vara jämnstora. … Sifo: ”Har inte hänt förut” – Vi kan inte se att det är någon skillnad, men jag skulle inte övertolka siffrorna. Nominellt är S större. Men det har inte hänt förut att det är så liten skillnad mellan partierna, konstaterar Toivo Sjörén. Hur förändrar detta det politiska landskapet? – Det är egentligen ingen direkt… Read more »

Ivar L
Guest
Ivar L

Så det var krig i nästan ett decennium om bland annat Bosniens självständighet men de vill inte bo kvar i landet de krigade för?