17
okt
Seneste opdatering: 17/10-19 kl. 1200
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Peter Lieps Vej, Kirsten Piils Kilde fra 1583. Dyrehaven og “verdens ældste forlystelsespark” onsdag. Den er fra før Mozart og Beethoven lærte at læse noder. Den er ældre end både elektriciteten og Darwins udviklingsteorier.” © Snaphanen.dk, klik f. helskærm.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Nielsenlyserød elefantSteenAlFredsModerCirkeline Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cirkeline
Guest
Cirkeline

Smukke billeder! Det er kun få dage siden, jeg var derude, og skoven ændrer udseende fra dag til dag nu. Men jeg var der også i sommers, og jeg har bemærket en ting, og jeg er ikke den eneste: der høres næsten ingen fugle, heller ikke i sommers. Hvorfor, tror I? Der kan være adskillige grunde, men det har nok ikke noget med Klima-Grethe at gøre, eller den påståede opvarmning af kloden. Vi er nogle, der deltager i et stort, fælles sagsanlæg mod staten, fordi de sætter et militærvåben op, 5G. Det er udviklet til rendyrket militærbrug/total overvågning, og det… Read more »

lyserød elefant
Guest
lyserød elefant

‘Hvorfor har vi denne sære tiltro…’

Der findes svar på det spørgsmål, men spørgsmålet er om svaret vil findes?

Der findes et lille lys i mørket, en lille stille stemme, som vindens hvisken i træernes blade;

[i]The answer, my friend, is blowin’ in the wind[/i]

‘Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer.’

Komme tid, komme tro!

Nielsen
Guest
Nielsen

The cave men have their ways.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Sidst jeg var på Bakken, var den totalt overrendt af muham-medister, svenskere og andre skæve eksistenser iført læderovertøj med påmalede vittigheder. Der var langt mellem civiliserede gæster med dansk observans. Snart begynder Pjerrot vel at bable på arabisk?