18
okt
Seneste opdatering: 21/10-19 kl. 1812
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det handlede om at skifte befolkning, alt andet var udflugter. De hovedansvarlige må straffes

Nej, Sverige, havde ikke brug for arbejdskraft. Nej, Sverige tjente ikke på indvandringen, og nej, det var overvejende ikke flygtninge i henhold til konventionen. 40 års ren politisk svindel der foreløbig er forløbet ret ustraffet, men som bunden af kassekisten nærmer sig, kan det ændre sig temmelig hurtigt.

En dag vil der dukke en journalist op, som stiller det enkle spørgsmål: Hvorfor? men hele korthuset skal lige ramle først. Det er begyndt, foreløbig er socialdemokratiet i frit fald, men masseindvandringen fortsætter ligesom Hitler fortsatte med at flytte rundt på fiktive armeer fra Førerbunkeren. Det slutter snart. Jeg kender godt svaret, men jeg vil høre spørgsmålet stillet til de skyldige i en nationsafskaffelse, der opfylder adskillige af FN´s juridiske definitioner på et folkemord.

420.494 svenske statsborgerskaber siden 2010

Rebecca Weidmo Uvell skriver Evighetsmaskin av medborgarskap

Vi har så många systemfel i Sverige att jag blir mörkrädd. Denna Kling och Klang-mentalitet härrör från en obeskrivligt naiv inställning till människor, att Sverige är ett förlamande kompakt konsensusland där folk inte vågar ifrågasätta ens på den första nivån och att vi har en överdriven självbild som nation att vara så himla snälla och goda.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CharlesAlFredsModerpeerpedetavsenDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er på sin plads at citerer Enoch Powell. Ikke we men: They must be mad literally mad. I det svenske tilfælde accelererende vanvid.

tavsen
Guest
tavsen

Ren nationalt selvmord, og er der ikke et fælles sprog som bindemiddel i en nation, vil selvmordet være fuldført. PUNKTUM

peerpede
Guest
peerpede

Alle ved vad ‘Locust’ er for noget, en invaderende art, et insekt der spreder sig i store sværme, forbruger alt og tager til næste habitat. Insektets udbredning går vel nogenlunde langs Rhinen, nord for denne mægtige flod kan disse insekter bare periodevis klare sig, det på grund af et koldere vejr og mindre tilgang på føde. Når fødekilden er brugt op, kommer Locust at dø, om ikke der gennem lokal vilje og kraft, tilsikrer Locust føde og varme for at overleve. Insekter er overlevere, de har været her længere end os og vil i ren Darwinistisk teori, også være her… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

“The simple truth is that refugees would not risk their lives on a journey so dangerous if they could thrive where they are.” Melissa Fleming, UNHCR In response, you could say: “The simple truth is that people in receiving countries do risk their lives and welfare by receiving an army of young and strong single men, who rather should have stayed home.” Who else will build and develop their home countries? These young strong muslim men of military age are just the vanguard of a full scale hostile invasion. Do never trust their false tears and stupid complaints – or… Read more »

Charles
Guest
Charles

Massindvandringen er en national katastofe
Javel ja.
Der er blevet råbt op mange gange om at de 3 stolper venter tålmodig i Ryvangen, evt skydeskuret.
I forbindelse hermed dukker der så lige et par Breiviker op, hvis det kan gøre det.
Jeg tipper på at det kunne være straffen for den uansvarlig indvandring, og den medfølgende befolkningsudskiftning.
Os urboere (Indfødte) vil ikke finde os i det mere. Humanismen skifter til Ragnerok om end ikke så længe.

Til forhindring heraf da STØT og Stem Stram kurs.