22
okt
Seneste opdatering: 23/10-19 kl. 1317
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det svenske etablissement er ikke bare hyklerisk, løgnagtigt og totalitært – det er ondt

“Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter” viser en pålidelig undersøgelse fra 2017. Af gruppevoldtægter er det 100 procent. Præcis den undersøgelse, Brottsförebyggande rådet nægter at udføre fordi den ville diskvalificere deres herrer m/k. Der er i hundredetusindvis af svenske voldtægtsofre (7000 om året, mørketal 70.000) og kommer der en og siger sandheden om, hvordan de har ødelagt landet, bliver hun behandlet sådan her. Så lever man i et despoti af forbryderiske magthavere, der skulle være fjernet for årtier siden.

Vikingerne var mere feministiske

Professor Bilyana Martinovski var ikke svensk nok til at vide, at hvor upopulær sandheden om voldtægt ville være i det Sverige, hvor politikere er grænseløst hykleriske nok til at kalde sig “feminister.” De har nemlig skabt voldtægtsepedemien ved hjælp af masseindvandring, og hvis der er noget der er helligere for dem end kvindesag, så er det deres egen selvbeskyttelse og politiske overlevelse, meget vigtigere end titusinder af ofre og deres pårørende. Men disse afskyelige personer har skam “en feministisk udenrigspolitik,” for de er en hel del mere marxister af en polaraftapning, end de er kvindeforkæmpere. Vikingerne var mere feministiske end dem.

Sverige er et sår, der bliver ved med at bløde

De har heldigvis lakejer til hjælp med selvbeskyttelsen, svenske presse nævner absolut intet om politichikanen og berufsverbotet af professoren. Hun er en ikke-person fanget i et Kafkask mareridt. Hør hende fortælle om de voldtægtsofre, hun har været i forbindelse med. De anses af regimet for “collateral damage” og skal ikke omtales. Jeg skriver “regimet”, for jeg anser, at det er uden legitimitet. Jeg er kommet til at se det som en mafia af kriminelle, jeg vil se dem retsforfulgt, og det er ikke fordi jeg ikke har givet dem “the benefit of the doubt.”

Fra demokrati til fascistoidt oligarki

Sverige bekræfter tydeligere end noget andet sted, at vi et på vej fra demokrati til fascistoidt oligarki på grund af EU og masseindvandringen – som er én og samme ting. For EU er indvandringen midlet til Machtergreifung, og magten smukserer altid sine motiver.

Jeg kunne ikke trække vejret i Sverige, jeg måtte forlade det, og jeg kommer der ikke mere. Det sker, jeg bliver inviteret, men jeg takker nej. Sverige er et sår, der bliver ved med at bløde, og jeg vil ikke kradse i det mere end højst nødvendigt, og nu om stunder  kun på afstand. Bilyana Martinovski kommer også til at forlade det.

Læs om hendes anholdelse forleden her. Der er yderligere et interview med hende her: Red Ice – Wanted to Help Gang Rape Victims: Harassed by Swedish Police. Aia Fogh skriver i dag: Jagärhär – Sweden´s powerful network to eliminate politically incorrect views on the internet.

Sverige: Klansamfundene er “systemtruende”

Alvoren kan ikke længere holdes på afstand af det svenske etablissement

I tider då inofficiella rättegångar och klanledare som medlar i konflikter samt skjutningar och sprängningar blivit allt vanligare utgör parallellsamhällena ett av flera allvarliga hot mot lokalsamhället. I en ny rapport från Försvarshögskolan, FHS, har ett antal forskare tittat närmare på hur samhället påverkas på lokal nivå när kriminella och skuggsamhällen styr.

– Det som gör det här till ett stort problem är att det undergräver rättssystemet och demokratin. Det kan på längre sikt bli systemhotande, säger Henrik Häggström, senioranalytiker vid Försvarshögskolan.

”Tidigare kunde klanledare ha lite koll på sina yngre ’odågor’. Det kan de inte längre. Ingen kan kontrollera dessa personer längre”, konstaterar chefsåklagare Lise Tamm i rapporten. Ny rapport pekar ut klansamhällen som ett hot mot demokratin: ”Ingen kan kontrollera dessa personer längre”.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Sverige befinder sig midt sammenbruddet, det er sørgeligt at se på og intet område viser det tydeligere en voldtægtsstatestikkerne, siden 1975 er voldtægterne steget mere end 1300%. Kun et modbydeligt regime kan gøre sådan noget mod sit eget folk! Men vi er også godt på vej i Danmark. Pernille Vermund påpegede det stigende antal voldtægter i Danmark, begået af migranter, straks blev hun udsat for det Statestikmanipulerende program Detektor. De forsøgte på pinlig vis og uden held, at tilbagevise påstandende. Programmet manipulerede i en grad, der ikke alene er pinligt, det er også forbryderisk, for ved faktabenægtelse er man med… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Lige som med Brexit er det svenske sammenbrud noget, som bare skal klares hurtigst muligt. Send hele det danske radikale venstres kleresi over til Stockholm som rådgivere for landsforræderne i Sveriges rigsdag. Lad Moe Mellemøstergård blive immigrationsminister i Sverige. Med hans fod på speederen er Sverige totalt fucked på to år. Efter sammenbruddet skal alle muslimer smides hjem fra Sverige til deres respektive shitholes – som de så kan prøve at civilisere ved egen kraft!

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Det KAN de simpelthen ikke. Vis mig et mellemøstligt land, der ikke er blevet moderniseret udelukkende ved anvendelsen af udefrakommende eksperthjælp og manuel arbejdskraft, og jeg skal vise dig en vaskeægte enhjørning.
Lige så snart oliemillionerne stopper med at rulle ind, så er løbet kørt for de lande, og araberne ved det godt selv.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Kimski

Yup, Kimski, men de skal stadig sendes hjem. Hvad de gør når de sidder og fiser i sandet er ikke vores problem 😉

Kimski
Kimski
1 year ago

Vi er rigtig mange der har brugt år på at fortælle kvinderne, at det blev deres tur næste gang, og havde jeg en 100 krone seddel for hver gang jeg er blevet kaldt kvindehader af samme årsag, så kunne jeg i dag tapetsere hele huset med dem.
Skønne spildte kræfter, nogen gange er man bare nødt til at lade grænseløs tåbelighed løbe linen helt ud…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Kimski

Kvinder stemmer jo generelt mere venstreekstremistisk, så de “ligger” vel…

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Kimski

Parafraseret : Flynder fra det dybe vand hjælp mig arme stakkels mand 😉

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Jeg er så ked af udviklingen at jeg til tider mangler ord. I forhold til det svenske politiovergreb på professor Bilyana Martinovski, så mangler vi en decideret offer fond. En fond til politistatens mange ofrer. Men også til alle de der er blevet ofre for muslimsk vold. Eksempelvis som de listede volds-typer: 1. Voldtægt (herunder gruppevoldtægt) 2. Berigelses-kriminalitet 3. Fysiske overfald 4. Millimeter-bølge-angreb 5. Forgiftninger 6. Magtmisbrug (herunder falske diagnoser, fjernelse af overførelses-midler eller tvangsfjernelse af familiemedlemmer, overdreven og unødvendig brug af vold eller magt fra politiets side m.m.) 7. Medicinsk tortur 8. Seksuelle overgreb 9. Grooming 10. Trusler Den… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Hvis hun eller hendes venner lavede lavede en indsamling ville det være et meget agtværdigt formål at støtte. Det er en horribel beretning at læse om, decideret ond og pervers.
Vi har i flere år undgået at tage til Sverigstan og har afleveret vores brobiz for længst. Vi rejser ikke i muhamedanske og kommunistiske skodlande.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Som dansk flygtning fra den danske politistat, flygtede jeg selv til Sverige i foråret 2017. Puh, jeg har så meget at berette om, at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Men. Du skal vide at der stadigvæk findes små enklaver i Syd-sverige, uden megen muslimsk vold. Steder hvor både døre, vinduer og cykler er ulåste. Men altså ikke i de store byer. For de befinder sig alle i en begyndende form for undtagelsestilstand. Særligt Malmø, Norkøping, Gøteborg og Stockholm er hårdt ramt. Men sådan set også Karlstad og Ørebro. På Södermalm oplevede jeg svenske mænd der råbte til de… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Hvad mener du med, at politiet brugte millimeterbølger mod dig? En slags stun-gun? Er du sikker på det, eller er det noget, du formoder?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Millimeterbølger er en gammel teknologi. Vi skal helt tilbage til 1896 hvor de begynder at optræde for første gang, indenfor forskningen af radiobølgeteknologi. Indien så vidt jeg husker. Der har været forsket massivt indenfor den del af radiobølge-spektrummet som har med millimeterbølger at gøre. Disse er maksimalt én millimeter lange. De består af svingninger af energi. Koncentrer man dem får man en ultra-tynd og særdeles tynd stråle, der kan penentrere de fleste materialer. Vores hjerner er særdeles følsomme overfor millimeterbølger. Men de fleste danskere er desværre teknologiske analfabeter, så de ved ikke noget om det. Men de bruger radiobølgeteknologi hver… Read more »

Bjarne
Bjarne
1 year ago

Det er altså langt ude det her Michael.

Iøvrigt er det ret normalt at pikken lever sit eget liv … Der skal ihvertfald ikke nogle millimeterbølger til hvis jeg ser en flot dame!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  Bjarne

Man skal altid levere de her informationer i små bidder. For personer der ikke ved noget om millimeterbølgeteknologi, samt hvorledes man kan misbruge den, afskriver informationerne som usande.

Sådan er det bare.

Editeret tekst herfra:
Med hensyn til pikken, så plejer beskydningen at forgå enten om natten eller når man sidder på toilettet. Så ingen smukke kvinder i nærheden.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Fantastisk godt skrevet, Steen 👍 Sverige er blevet bum-bum-fuckistan, og hvis ikke svenskerne begynder at rydde op selv, så er der ikke noget at gøre. Jeg tror ikke, at der er 10 Rigtige Mænd tilbage i det land, derfor tror jeg heller ikke, at der vil komme et oprør.

Charles
Charles
1 year ago

https://youtu.be/rz77yASomdA Fyns Politi har overtrådt grundlovens § 79, (22.10.2019) jeg synes denne bør høres. Ytringsfrihed og forsamlingsfriheden er blevet krænket på det groveste af det Korankyssende Fynske politi. det såkaldte Asmaa Abdol-Hamid Banden. Jeg drømte her i nat at Paludan var blevet likvideret af Asmaa Abdol-Hamid´s Bande. Heldigves passede drømmen ikke og dermed har Danmark og Danskerne en chance for at overleve befolkningsudskiftningen. Drømmen forsatte med at VI Stolte Danere tog affære og handlede hurtig med at afstemme urene, til et Kommando Raid. Hvad den gik ud på vil jeg overlade til den enkelte at drømme om, ligeledes som jeg.… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det är bara att invänta de socialistiska SVENSKHATARNAS panik när de stänger ner internet.
Här ett mildare första alternativ för att tillfredsställa det sociaalistiiska maktbgäret: https://www.armstrongeconomics.com/international-news/australia-oceania/government-raid-australian-press-to-impose-censorship/

Tankesite
Tankesite
1 year ago

Interviewet med Bilyana Martinovski er åbenbart så afslørende, at YouTube nu har fjernet det. Man må gå til Red Ice’s egen hjemmeside: https://redice.tv/red-ice-tv/wanted-to-help-gang-rape-victims-targeted-by-taxpayer-funded-far-left-pressure-group-and-harassed-by-swedish-police

Charles
Charles
1 year ago

OT https://youtu.be/rz77yASomdA Fyns Politi har overtrådt grundlovens § 79, (22.10.2019 Steen, jeg synes denne bør høres. Ytringsfrihed og forsamlingsfriheden er blevet krænket på det groveste af det Korankyssende Fynske politi. Den såkaldte: Asmaa Abdol-Hamid Banden. Jeg drømte her i nat at Paludan var blevet likvideret af Asmaa Abdol-Hamid´s Bande. Heldigves passede drømmen ikke og dermed har Danmark og Danskerne en chance for at overleve befolkningsudskiftningen. Drømmen forsatte med at VI Stolte Danere tog affære og handlede hurtig med at afstemme urene, til et Kommando Raid. Hvad den gik ud på vil jeg overlade til den enkelte at drømme om. Det… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  Charles

Du kan roligt regne med at politistaten vil bryde Grundloven igen. Det har den allerede gjort utallige gange, igennem måske op til 20 år? Når det er sagt så håber jeg ikke at det tager håbet fra folk, for det er præcis hvad en politistat ønsker at gøre. Derfor må vi passe på os selv, og ikke deponerer al vores håb i enkeltpersoner, eksempelvis Rasmus Paludan. Vi skal naturligvis støtte fuldt op om hans projekt, men hvis vi lægger al håb i hans aktiviteter, så risikerer vi at miste pusten når politistaten stiller en sko i døren. KORT OM POLITI-STATERS… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Steen: “Videoen er ikke tilgængelig” – YouTube-kontoen er blevet lukket.

Var det denne video?

https://youtu.be/nHBaM_t8YzQ

En mere fra Red Ice

https://youtu.be/M2JzrLJ1seI

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja vikingerne var nok mere feministiske end den svenske mafiosa og ikke altid så “kønsfirkantede” som deres drabeligheder ellers lægger op til. Jeg fik den søde lille Valkyrie i fødselsdagsgave, en tro kopi af et fund fra Hårby, der viser, at Valkyrier var noget, de tog alvorligt. De var også beskrevet i Eddaens valkyriesang, der også har inspireret Asynje til deres Valkyriesletten:

https://museumsbutikken.dk/da/smykker/kopismykker/vedhaeng/valkyrien-fra-haarby/

https://www.youtube.com/watch?v=n9x49prO0dY&list=RDn9x49prO0dY&start_radio=1