24
okt
Seneste opdatering: 24/10-19 kl. 1929
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nadine Morano is a French politician who serves as a member of the European Parliament for the party The Republicans (the party of former President Nicolas Sarkozy). In the following video Ms. Morano makes some spirited and politically incorrect responses to the questions of Jean-Jacques Bourdin, who hosts an eponymous television program on BFM TV. The context for the discussion is the recent controversy over a woman in hijab who entered a session of a regional parliament. Nadine Morano: “The Hatred Today is on the Side of Those Who Slit Throats”.

“De har ødelagt landet næsten fuldstændigt”

Tilfældet Sverige viser, at “multikultur” er en mĂĄde at sende en befolkning ud i permanent konflikt/krig. I Sverige kan man nu efter vedtagne definitioner tale om et folkemord pĂĄ egen befolkning. Det bliver næppe alvorligere.

Man skal ikke stramme sproget, men hvad en Reinfeldt eller Tony Blair har gjort, opfylder alle kriterier for landsforrædderi gennem tusind ĂĄr – og de er blevet stenrige pĂĄ det. Det passer ogsĂĄ pĂĄ det klassiske forræddermotiv – penge. Deres opdragsgivere var ikke en fremmed stat, som det var for The Cambridge Five, det var globalister, storkapitalister, FN og EU, og det er dem, der nu har gjort dem til mangemillionærer.

Skal man – og lyt med, Lars Løkke og andre danske politikere gennem 36 ĂĄr -være forsonlig overfor personer, der pĂĄfører en nationsopløsning og stor fare? Jeres gerninger kan nĂĄ at indhente jer, og I undervurderer groft vreden imod jer.

De burde befinde sig i et fængsel allerede. Jeg ønsker dem et meget langt liv, sĂĄ vi kan nĂĄ at straffe dem, – hvis vi har overlevet deres forrædderi til den tid og stadig findes som folk. Den tid rinder hastigt ud for svenskerne. Hvis de vil forsøge at overleve som flertal i deres land, sĂĄ er det nu. Det er allerede meget sent. De er udrydningstruede – af dem de helt fejlagtigt tog for deres egne.

”Socialdemokraterna har förstört det här landet närmast fullständigt”

Det är dags att vi en gång för alla bryter Socialdemokraternas maktkartell och ser till så att det dröjer mycket, mycket, lång tid innan de över huvud taget är i närheten av att återta makten. De har förstört det här landet närmast fullständigt. Och inget tyder på att de vet vad de gör – vilket är mycket negativt för samhällsutvecklingen och för de som bor i vårt land. ”Socialdemokraterna har förstört det här landet närmast fullständigt”.

Se også: Svenskere er flygtninge i deres eget land og Sverigedemokraterna nära bli Sveriges största parti. Den svenske løgnepresse mærker straffen før politikerne: 2018 sämsta året för svensk dagspress og KrD Svenske tilstande? Sådan har kriminaliteten udviklet sig i Sverige.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

… skyldige politikere i fængsel? Hvorfor dog føde pĂĄ dem? Hvad gjorde man her ved landsforrædere i 1945?

Filuren
Filuren
1 year ago

Det kan tolkes som en opfordring til vold, og det kan jeg desværre ikke risikere at skulle hæfte for. *Steen

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Filuren

Nei, ikke Filuren men sussebassa som skrev dette…hmm Steen..undskyld Filuren.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Soros er en helt ufatteligt Led karl! Han har givet over 8,5 mio USD til NGO’er i Italien pĂĄ Ă©t ĂĄr, for at holde strømmen af afrikanere og arabere til Europa vedlige. Hans livsmĂĄl er, iflg denne artikel, at ødelægge USA, men han lader da især til at ville ødelægge Europa. De mange penge er ogsĂĄ gĂĄet til politiske partier, og det er jo interessant; hvilke kommunister modtager mon støtte i DK…? Soros mener, at der er store penge i at skabe kaos, og det bør ogsĂĄ mane til eftertanke, at Soros støtter den kunstige, hysteriske klimasag; han er højst… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Fra “BBC news” i dag: “Bosnia is now a major route into the EU – 45,000 migrants have arrived in the country since the start of 2018.” Derudover er det eneste BBC kan præstere, er en jammerklage over Bosnien som “flaskehals” for uinviterede unge muslimske mænd. Det kunne aldrig falde BBC ind, at de unge vandrefugle bare kan vandre hjem igen, hvis de er utilfredse med betjeningen. EU kunne ogsĂĄ gøre det stjerneklart for de 45000, at de er uvelkomne snyltegæster uden undskyldning for asyl – de komme kun for at nasse. Sveriges Reinfeldt og Jan Guillou har pĂĄstĂĄet, at… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Husk pĂĄ hvem der hjalp de albanske og bosniske muslimer til sejr over serberne: Jøde-anglo alliancen. I John Norris’ bog, Collision Course, beskrives det hvordan mange lande i den europæiske del af NATO var stærkt skeptiske overfor angrebet pĂĄ Serbien. I Sydeuropa sĂĄ man et skæbnefællesskab med de ortodokskristne serbere, tyskerne betvivlede albanernes motiver, selv franskmændene var modvillige – serberne var trods alt gamle allierede. Angloerne derimod, repræsenteret af de afskyelige personager krigsforbryderne Tony Blair og Bill Clinton, tungt akkompagneret af magtfulde jøder som Samuel Richard Berger (sikkerhedsrĂĄdgiver for Bill Clinton) bag kulissen, var ikke til at stoppe. Serberne skulle… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Filuren

Glem ikke Georg Soros. Hvad var egentlig ‘jødernes’ motiv til at hjælpe det muslimske Bosnien? Hvorfor hjalp de semittiske arabere Hitler imod de andre semitter, jøderne?
Man beskylder de ekstreme venstrefascister (enhedslisten, SF, kommunister, antifa) for at være antisemittiske; men det er de ikke overfor de semittiske muslimske arabere, tværtimod kan de ikke få nok af muslimsk samvær.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg er uhyggelig bange for at Sverige ikke bliver islamfri, men svenskerfri!

der Adler
der Adler
1 year ago

Man bør når tid kommer, igen åbne Undallslund Plantage (ved Viborg), og 2.Redan på det nuværende Christiania (tidligere Bådsmandsstræde Kaserne), for det der er sket de sidste 4-årtier, er landsforræderi i reneste form.