24
okt
Seneste opdatering: 24/10-19 kl. 1853
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Formynderne mener, de skal opdrage minimaldemokratiets folk

Jan Tullberg, som är docent i företagsekonomi, talar här om bedrägerier som politiker utför mot sina väljare. Dagens politiker är yrkespolitiker som inte har något annat yrke. Tidigare har politiker haft ett civilt yrke och ägnat sig åt politiken på sin fritid. Denna förändring har gradvis skapat en politikerklass med egna intressen, som lever i en egen bubbla, fjärmad från sina väljare.

Hans Jensevik: ”Nix to the Six”

“Ikke én eneste opholdtilladelse de næste tolv år”

Når man har fulgt Sverige dagligt i mange, mange år, fornemmer man at der virkelig er noget i gære nu – ikke blot i meningsmålingerne. Ved næste valg ramler hele den Riksdag, der har forrådt Sverige i fyrre år, og tiden indtil valget bliver en ren spidsrod for dem. Dette år og næste er ouverturen til en brandstorm, og det glæder mig ikke spor, at jeg havde ret for tyve år siden. Socialdemokraternes er ved at udslette sig selv, og vent og se, hvad der sker med dem, når der kommer et stort sunni parti.

Det bliver rigtig grimt at overvære, men man er forberedt. Folk dør af multikulturen hver dag, der har været dage, hvor op til fem er døde. Mange, mange flere vil dø.  Reaktionen på historiske revolution af Sverige – uden befolkningen samtykke – kan meget vel blive lige så radikal, som 40- års fremmedpolitikeres nærmest kriminelle handlinger. Man må virkelig ikke håbe for svenske politikere, de bliver straffet efter fortjeneste.

Hans Jensevik lanserar ett projekt: ”Nix to the Six”, där de ”Six” representerar de sex riksdagspartierna S, MP, C, L, M och Kd. Projektet går ut på att aktivt försöka pressa ner dessa partier under riksdagsspärren fram till nästa val 2022 eftersom de systematiskt svikit sina väljare i viktiga frågor.

Han ställer upp tre krav som man ska driva i projektet:
1) Inga permanenta uppehållstillstånd de närmaste 12 åren.
2) Det sexuella våldet mot kvinnor skall ner till samma nivå som för 25 år sedan.
3) Resultatet från PISAs matematiktest skall upp till samma nivå som för 25 år sedan.

Ingrid Carlqvist – Det är inte kört för Sverige!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Joakim Lamotte i video-møde på torv i Gøteborg i aften kl. 19 –
nok værd at følge, Steen 😉

https://www.facebook.com/events/797624610694099/?ti=as

Live reportage om rånen och otryggheten i Göteborg

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Vi må da håbe, at der efter “opgøret” stadig eksistere gamle partilister, så svensken ved, hvem der skal have fratager samtlige værdier – TIL at betale for oprydningen – OG landsforvises!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

En mere 😁

https://ibb.co/GpCW1nS

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Beklager, AlfredsModer😉

Jeg havde ikke bemærket, at der igen havde sneget sig et forkert navn og en forkert mail-adresse ind.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

En mere 😁

https://ibb.co/GpCW1nS

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Sekterna slåss för sina liv

https://ledarsidorna.se/2019/10/sekterna-slass-for-sina-liv

2019-10-24

Genom landets ledande ledarredaktioner fortplantar sig idag en smärre jordbävning efter att Sverigedemokraterna nu ser ut att bli jämnstora med Socialdemokraterna. Dessa två, Aftonbladet respektive DN, har de senaste åren utvecklats till att bli mer och mer lika sekter som tappat kontakten med den verkliga världen. De slåss nu för sina liv och sin relevans.

Hos de två större ledarredaktionerna, Aftonbladet och DN märks den panik som borde råda på Sveavägen 68 efter att Expressen/Sifo presenterat partisympatierna inom LO-kollektivet. Där Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna visar sig ligga sida vid sida.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det blir snart oroligt i brallorna på SVERIGEHATANDE socialister.
Först försöker de att “positionera” sig… (lyfta långfingret)

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Inspiration til svenskerne om landsforræderi. I Danmark forrådte adelsmanden grev Ulfeldt sit land til fjenden i 1600 tallet. Corfitz Ulfeldts skamstøtte er et stenmindesmærke over landsforræderen Corfitz Ulfeldt. Den blev i 1663 opstillet på Gråbrødretorv i København, hvor Ulfeldt havde boet, så byens borgere kunne spytte på den, når de passerede. Den bærer inskriptionen: “Corfitz WF forræderen, Till Æwig Spott, Skam og Skiendsel”. Han gik over til fjenden for at hjælpe denne med at ødelægge sit eget fædreland. I Sverige har går mange “Ulfeldt” typer frit omkring i dag, som har solgt Sverige til muslimske tosser i Mekka. Opstil en… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Fantastisk historie. Et menneske helt uden moral.

Krig, kongemord, højforræderi. Halshugninger, skalpe og en Britta med skrue. Solkongen, 9-årig trolovet og et hav af børn og rigdomme.

Danmark for få hundrede år siden.

Bemærker du hvem Corfitz Ulfeldts ene datter, Leonora Sophie Ulfeldt, er stammoder for? Den nulevende skånske adelsfamilie Beck-Friis. Med Beck-Friis’erne taler vi ministre, kammerherrer, kanslere, diplomater, oberster og, hov, Lisbeth Palme (født Beck-Friis) enke efter Olof Palme.

https://da.wikipedia.org/wiki/Corfitz_Ulfeldt

Skåning
Skåning
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Tro mig. För varje någorlunda historiekunnig Skåning så är Ulfeldt liktydigt med Quisling i Norge.

Filuren
Filuren
1 year ago

Nogen der ved noget om sagen med den 19-årige Mark, der angiveligt skulle være blevet overfaldet og bestjålet fredag aften i Odense for sidenhen at blive fundet død onsdag i en å?

Tragedie eller forbrydelse? Bestjålet, forsvundet, hinsides.

lyserød elefant
lyserød elefant
1 year ago
Reply to  Filuren

‘Tragedie eller forbrydelse?’

Målet helliger midlet.

Men kun for den som er sanddru og retfærdig; Skaberen selv.

Derfor står det skrevet,

‘Hævnen og gengældelsen tilhører mig,

til det øjeblik deres fod vakler.

Deres ulykkes dag er nær,

snart skal de indhentes af deres skæbne.’

Rune Hansen
Rune Hansen
1 year ago
Reply to  Filuren

Mystisk historie. Han ringede hjem og fortalte, at “Både hans telefon, kort og penge var væk, og han var blevet efterladt af sine venner“. Ingen telefon og ingen venner. Hvordan kunne han så ringe hjem?

Desuden passede det åbenbart ikke, at han var blevet bestjålet:

> “Ifølge vennen var Mark taget i byen uden sin pengepung. Hans hættetrøje og mobiltelefon er efterfølgende blevet fundet på Old Irish Pub, så Mark var ikke blevet bestjålet, som han ellers fortalte sin mor. Ifølge vennen kan forvirringen skyldes, at Mark havde fået en del at drikke den aften.

https://www.bt.dk/krimi/19-aarige-mark-forsvundet-i-fem-dage-det-er-en-mors-vaerste-mareridt

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

PS: Klokken virker ikke!

lyserød elefant
lyserød elefant
1 year ago

Sandhedens paradoks er, at sandheden krænker alle dem, som ikke kender sandheden. For ‘Al opdragelse vækker rigtignok snarere ubehag end glæde, mens den står på, men bagefter bliver frugten fred og retfærdighed for dem, der har gennemgået den.’ Så ‘Enhver skal være snar til at høre, men sen til at tale, sen til vrede, for et menneskes vrede udretter intet, der er retfærdigt for Gud.’ Men ‘…jeg siger jer sandheden: Det er det bedste for jer, at jeg går bort. For går jeg ikke bort, vil Talsmanden ikke komme til jer; men når jeg går herfra, vil jeg sende ham… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Sandheden er et spark i røven, et drag over nakken, et slag over fingrene og hvad præsten gør – ikke hvad han siger.-)