24
okt
Seneste opdatering: 24/10-19 kl. 1853
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Formynderne mener, de skal opdrage minimaldemokratiets folk

Jan Tullberg, som Àr docent i företagsekonomi, talar hÀr om bedrÀgerier som politiker utför mot sina vÀljare. Dagens politiker Àr yrkespolitiker som inte har nÄgot annat yrke. Tidigare har politiker haft ett civilt yrke och Àgnat sig Ät politiken pÄ sin fritid. Denna förÀndring har gradvis skapat en politikerklass med egna intressen, som lever i en egen bubbla, fjÀrmad frÄn sina vÀljare.

Hans Jensevik: ”Nix to the Six”

“Ikke Ă©n eneste opholdtilladelse de nĂŠste tolv Ă„r”

NĂ„r man har fulgt Sverige dagligt i mange, mange Ă„r, fornemmer man at der virkelig er noget i gĂŠre nu – ikke blot i meningsmĂ„lingerne. Ved nĂŠste valg ramler hele den Riksdag, der har forrĂ„dt Sverige i fyrre Ă„r, og tiden indtil valget bliver en ren spidsrod for dem. Dette Ă„r og nĂŠste er ouverturen til en brandstorm, og det glĂŠder mig ikke spor, at jeg havde ret for tyve Ă„r siden. Socialdemokraternes er ved at udslette sig selv, og vent og se, hvad der sker med dem, nĂ„r der kommer et stort sunni parti.

Det bliver rigtig grimt at overvĂŠre, men man er forberedt. Folk dĂžr af multikulturen hver dag, der har vĂŠret dage, hvor op til fem er dĂžde. Mange, mange flere vil dĂž.  Reaktionen pĂ„ historiske revolution af Sverige – uden befolkningen samtykke – kan meget vel blive lige sĂ„ radikal, som 40- Ă„rs fremmedpolitikeres nĂŠrmest kriminelle handlinger. Man mĂ„ virkelig ikke hĂ„be for svenske politikere, de bliver straffet efter fortjeneste.

Hans Jensevik lanserar ett projekt: ”Nix to the Six”, dĂ€r de ”Six” representerar de sex riksdagspartierna S, MP, C, L, M och Kd. Projektet gĂ„r ut pĂ„ att aktivt försöka pressa ner dessa partier under riksdagsspĂ€rren fram till nĂ€sta val 2022 eftersom de systematiskt svikit sina vĂ€ljare i viktiga frĂ„gor.

Han stÀller upp tre krav som man ska driva i projektet:
1) Inga permanenta uppehÄllstillstÄnd de nÀrmaste 12 Ären.
2) Det sexuella vÄldet mot kvinnor skall ner till samma nivÄ som för 25 Är sedan.
3) Resultatet frÄn PISAs matematiktest skall upp till samma nivÄ som för 25 Är sedan.

Ingrid Carlqvist – Det Ă€r inte kört för Sverige!

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Joakim Lamotte i video-mĂžde pĂ„ torv i GĂžteborg i aften kl. 19 –
nok vérd at fþlge, Steen 😉

https://www.facebook.com/events/797624610694099/?ti=as

Live reportage om rÄnen och otryggheten i Göteborg

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Vi mĂ„ da hĂ„be, at der efter “opgĂžret” stadig eksistere gamle partilister, sĂ„ svensken ved, hvem der skal have fratager samtlige vĂŠrdier – TIL at betale for oprydningen – OG landsforvises!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

En mere 😁

https://ibb.co/GpCW1nS

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Beklager, AlfredsModer😉

Jeg havde ikke bemĂŠrket, at der igen havde sneget sig et forkert navn og en forkert mail-adresse ind.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

En mere 😁

https://ibb.co/GpCW1nS

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Sekterna slÄss för sina liv

https://ledarsidorna.se/2019/10/sekterna-slass-for-sina-liv

2019-10-24

Genom landets ledande ledarredaktioner fortplantar sig idag en smÀrre jordbÀvning efter att Sverigedemokraterna nu ser ut att bli jÀmnstora med Socialdemokraterna. Dessa tvÄ, Aftonbladet respektive DN, har de senaste Ären utvecklats till att bli mer och mer lika sekter som tappat kontakten med den verkliga vÀrlden. De slÄss nu för sina liv och sin relevans.

Hos de tvÄ större ledarredaktionerna, Aftonbladet och DN mÀrks den panik som borde rÄda pÄ SveavÀgen 68 efter att Expressen/Sifo presenterat partisympatierna inom LO-kollektivet. DÀr Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna visar sig ligga sida vid sida.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

Det blir snart oroligt i brallorna pÄ SVERIGEHATANDE socialister.
Först försöker de att “positionera” sig… (lyfta lĂ„ngfingret)

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Inspiration til svenskerne om landsforrĂŠderi. I Danmark forrĂ„dte adelsmanden grev Ulfeldt sit land til fjenden i 1600 tallet. Corfitz Ulfeldts skamstĂžtte er et stenmindesmĂŠrke over landsforrĂŠderen Corfitz Ulfeldt. Den blev i 1663 opstillet pĂ„ GrĂ„brĂždretorv i KĂžbenhavn, hvor Ulfeldt havde boet, sĂ„ byens borgere kunne spytte pĂ„ den, nĂ„r de passerede. Den bĂŠrer inskriptionen: “Corfitz WF forrĂŠderen, Till Æwig Spott, Skam og Skiendsel”. Han gik over til fjenden for at hjĂŠlpe denne med at ĂždelĂŠgge sit eget fĂŠdreland. I Sverige har gĂ„r mange “Ulfeldt” typer frit omkring i dag, som har solgt Sverige til muslimske tosser i Mekka. Opstil en… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Fantastisk historie. Et menneske helt uden moral.

Krig, kongemord, hĂžjforrĂŠderi. Halshugninger, skalpe og en Britta med skrue. Solkongen, 9-Ă„rig trolovet og et hav af bĂžrn og rigdomme.

Danmark for fÄ hundrede Är siden.

BemĂŠrker du hvem Corfitz Ulfeldts ene datter, Leonora Sophie Ulfeldt, er stammoder for? Den nulevende skĂ„nske adelsfamilie Beck-Friis. Med Beck-Friis’erne taler vi ministre, kammerherrer, kanslere, diplomater, oberster og, hov, Lisbeth Palme (fĂždt Beck-Friis) enke efter Olof Palme.

https://da.wikipedia.org/wiki/Corfitz_Ulfeldt

SkÄning
SkÄning
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Tro mig. För varje nÄgorlunda historiekunnig SkÄning sÄ Àr Ulfeldt liktydigt med Quisling i Norge.

Filuren
Filuren
4 years ago

Nogen der ved noget om sagen med den 19-Ärige Mark, der angiveligt skulle vÊre blevet overfaldet og bestjÄlet fredag aften i Odense for sidenhen at blive fundet dÞd onsdag i en Ä?

Tragedie eller forbrydelse? BestjÄlet, forsvundet, hinsides.

lyserĂžd elefant
lyserĂžd elefant
4 years ago
Reply to  Filuren

‘Tragedie eller forbrydelse?’

MĂ„let helliger midlet.

Men kun for den som er sanddru og retfĂŠrdig; Skaberen selv.

Derfor stÄr det skrevet,

‘Hévnen og gengéldelsen tilhþrer mig,

til det Ăžjeblik deres fod vakler.

Deres ulykkes dag er nĂŠr,

snart skal de indhentes af deres skébne.’

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Filuren

Mystisk historie. Han ringede hjem og fortalte, at “BĂ„de hans telefon, kort og penge var vĂŠk, og han var blevet efterladt af sine venner“. Ingen telefon og ingen venner. Hvordan kunne han sĂ„ ringe hjem?

Desuden passede det Äbenbart ikke, at han var blevet bestjÄlet:

> “IfĂžlge vennen var Mark taget i byen uden sin pengepung. Hans hĂŠttetrĂžje og mobiltelefon er efterfĂžlgende blevet fundet pĂ„ Old Irish Pub, sĂ„ Mark var ikke blevet bestjĂ„let, som han ellers fortalte sin mor. IfĂžlge vennen kan forvirringen skyldes, at Mark havde fĂ„et en del at drikke den aften.

https://www.bt.dk/krimi/19-aarige-mark-forsvundet-i-fem-dage-det-er-en-mors-vaerste-mareridt

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

PS: Klokken virker ikke!

lyserĂžd elefant
lyserĂžd elefant
4 years ago

Sandhedens paradoks er, at sandheden krĂŠnker alle dem, som ikke kender sandheden. For ‘Al opdragelse vĂŠkker rigtignok snarere ubehag end glĂŠde, mens den stĂ„r pĂ„, men bagefter bliver frugten fred og retfĂŠrdighed for dem, der har gennemgĂ„et den.’ SĂ„ ‘Enhver skal vĂŠre snar til at hĂžre, men sen til at tale, sen til vrede, for et menneskes vrede udretter intet, der er retfĂŠrdigt for Gud.’ Men ‘…jeg siger jer sandheden: Det er det bedste for jer, at jeg gĂ„r bort. For gĂ„r jeg ikke bort, vil Talsmanden ikke komme til jer; men nĂ„r jeg gĂ„r herfra, vil jeg sende ham… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Sandheden er et spark i rĂžven, et drag over nakken, et slag over fingrene og hvad prĂŠsten gĂžr – ikke hvad han siger.-)

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x