25
okt
Seneste opdatering: 26/10-19 kl. 1005
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskerne vågnede for sent. Det vil danskerne også gøre

Det nya Sverige. Utan ursprung och historia, och dessutom utan gränser, blir landet ett ingenmansland: ett land för alla, men ett hem för ingen. Vilka kommer vilja bo i denna abstrakta skapelse? *

Det er en slags krigsreportager, Joakim Lamotte laver. Man får ikke disse nærbilleder nogen steder i MSM, og det er helt forståeligt. Byen er i opløsning og frit fald, og svenske medier har medvirket stærkt til det.

Opgøret med dem der har gjort dette, bliver voldsomt, og man mærker overalt, at det er undervejs. Dette kan ikke repareres, som flere medvirkende tror. Ødelæggelsen må overvejende anses for permanent. Når dette går op for et flertal af svenskere, befinder de hovedskyldige sig in very hot waters. Et mindretal af dem er begavede nok til at indse det. Deres intellektuelle udflugter bliver de næste fem års kulsorte underholdning.

Denne lille time burde skræmme livet af enhver dansker, der ser det, for vi er på samme vej som Sverige, vi kører bare en hel del langsommere. Her ser man menige svenskere, der er grundigt bekriget af deres politikere. Anderledes kan det ikke udtrykkes. Gå ikke glip af disse hverdagshistorier, navnlig ikke kvinden ti minutter inden slutningen. Der er en Twitter sekvens af det her.

Se også Paulina Neuding i Spectator:  Gang violence is now at a level where it threatens to undermine the Swedish state. og  *DET NYA SVERIGE: GENESIS.

Jordan Peterson – The Unexpected SAVIOR/VILLAIN

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Han er en god mand ham lamotte, men nogle gange tror jeg også at han er den eneste i norden der taler om disse ting (udover paludan) som tør at forlade sin computer. Hvorfor er der ikke MANGE flere bloggere og journalister fra eksempelvis snaphanen, uriasposten, den korte avis, 24nyt osv der bare går ud med sin moblltelefon på den måde og sender live på facebook eller youtube? Alle sidder bare foran hver deres computer og copy/paster eller kommenterer anonymt, det er forståeligt nok ikke noget der skræmmer hverken kriminelle eller de politikere der bærer ansvaret for det. De har… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Poul

Tankstationernes ændrede udseende er et synligt symbol på forråelsen af civiliserede samfund. Alle hytter sig selv og fanden hytter sine. Mange tankstationer i Danmark har indrettet sig anderledes end for 20 år siden. I dag ryger pengene fra kunderne på tankstationerne ikke ned i kasseapparatet. De ryger ned i en pansret beholder under gulvet og skiltning informerer kunderne herom. Hver tankstation har én kundeindgang; typisk en glasdør som kan skydes til side eller låses ved fjernbetjening af personalet. Kun én kunde ad gangen lukkes ind og ud. Kommer der mere end én kunde ind, kan en af dem aflede personalets… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Selvom du er for gammel som krigs-reporter, så kan du jo hjælpe ofrene for muslimernes vold.

Vi mangler en offer fond, hvor personer som dig der ikke kan gå ud og konfronterer svinene, istedet kan hjælpe de sårede.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Lyder godt steen. Er netop blevet pløkket i venstre øje på Ribe bibliotek. En ung lokal muslimsk knægt holdt øje med mig tidligere.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Steen: Jeg er heller ikke god til at stille de rigtige spørgsmål hurtigt i den slags situationer, men jeg håber at nogen vil tage bolden op. Jeg kom forresten lige i tanke om yabani politics her, det er sådan nogle fyre vi mangler flere af: https://www.vice.com/da/article/zmww3a/hvorfor-render-en-18-aarig-fyr-rundt-paa-noerrebro-og-filmer-og-hvad-faar-han-ud-af-det

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Poul

Det kræver tid, midler, viden og ikke mindst mod at gøre det i dagens Danmark for slet ikke at tale om Sverige.

Jeg køber lidt aflad ved at støtte div. sites og blogs.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Er der nogen der har hørt om grundlovens §77%?
Hvis man frarøver folk muligheden for ytringer i årevis, er det så ikke grundlovsbrud?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

Angst kan man vel godt kalde det. Men mere præcist så er befolkningen hverken uddannet eller trænet i, at konfronterer psykopatisk vold. Muslimerne til gengæld, er opvokset med vold. Revselsesretten er bestemt ikke forbudt i de muslimske miljøer. Tværtimod.

En løsningsmodel der virker, kan være at begynde at mødes i små lokale grupper. Her lærer vi hinanden at bekæmpe vores egen angst for fysisk vold.

Endnu et område vi kan skabe en fond for. Lokalforsvarsfonden.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Scanner man hurtigt videoen fra Göteborg igennem, studser man over hvor løst problemernes ophav bliver identificeret. Ingen bryder sig om at nævne troldens navn, “islam”. Måske fordi de adspurgte hele tiden har i baghovedet, at finder magthaverne ud af de adspurgtes identitet, kan de miste både job og bolig. Det viser hvor snigende den svensk-islamiske fascisme har skabt frygt og rædsel i svenskerne. De små bange svenskere tør sgu’ ikke engang sige: “ISLAM ødelægger vort fosterland”. De svenske politikere tænker: “Billigere her og nu at bestikke møjdyrene til at opføre sig civiliseret”. Ligesom Merkel, Macron og de andre små bange… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

..”ISLAM ødelegger vort fosterland”..
Om vi skriver det blir vi utvist av FB forever..bevisene for det er mange selv om det blir pakket godt inn.
Så hva er vitsen.
De fleste vil jo diskutere, og da finnes det ikke andre alternativer..ennå.
Bloggen Politikfakta er også nå sperret..
En glimrende blogg ..rak på sak..humoristisk/aktuelle dagssaker..som også ble deres skjebne.
Et virkeig tap..selv om andre blogger prøver å fylle opp.
Så nei..ikke taktisk smart i nuværende lege.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Islam ødelægger samfundet, skriver du. Hvordan det? Volden, aggressiv adfærd, den uforsonlige, provokerende tilgang er vel hovedproblemet. Samme modborgerskab finder du også blandt slavernes efterkommere i Nordamerika. I Mellem- og til dels også i Sydamerika er bandevolden tilsvarende helt ekstrem og uden for politimagtens rækkevidde. De konservative (urkristne) værdier og syn på tilværelsen er her nogenlunde de samme som i Mellemøsten. I hvert fald blandt mange latinamerikanere. Der i øvrigt også deler hangen til autoritær ledelse, alverdens konspirationer og et mildest talt anstrengt forhold til gringoerne evige imperialisme. Tror bestemt, at det er en fejltolkning at forestille sig, at den… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“…Måske fordi de adspurgte hele tiden har i baghovedet, at finder magthaverne ud af de adspurgtes identitet, kan de miste både job og bolig.”

Præcist hvad det er. Den svenske befolkning er fange i sit eget land. På den ene side konfronteres den af en regulær invasion og på den anden side holder myndighederne øje med alle der går imod agendaen.

Jeg håber at svenskerne vil tage sig seriøst sammen og straffe de hovedskyldige.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Nøj hvor har jeg samlet flasker der mange gange. For mens jeg overlevede som hjemløs flygtning i blandt andet Gøteborg, tilbage i 2017, der blev jeg angrebet af nogle syriske knægte. Det var mens jeg sad i sporvognen, linje 5 mener jeg at det var? Det forgik skråt over for Gustav Adolfs Torv, i Brunsparken, hvor sporvognene stopper. De her muslimske psykopater, løb ganske enkelt ind til mig, råbene og grinende, mens de forsøgte at rive den bog jeg læste i, ud af hænderne på mig. Dybt chokeret formåede jeg heldigvis at holde bogen ind til mig, så de sprang… Read more »