26
okt
Seneste opdatering: 26/10-19 kl. 2324
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kun 32 af verdens 193 lande er fuldt ud tilsluttede statsløsekonventionen

Denmark Passes Law to Withdraw Jihadists’ Citizenship Without Court Order meddeler verdenspressen, men det er kun jihadister med dobbelt statsborgerskab. De andre skal komme og udsĂŚtte danskerne for dødsfare, for ingen politiker vil røre ved statsløsekonventionen.

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under pĂĽ 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift, – heraf Israel og flere europĂŚiske lande-  men det fortĂŚller ingen politiker og intet medie befolkningen. Den skal tro, konventionen er højhellig.

Politikerne bør gøre klar til at forsvare sig i en retssal, nür de begynder at koste menneskeliv i større skala. Danske politikere har hidtil ikke unddraget sig for at vÌre til fysisk fare for befolkningen, sü det gør de nÌppe heller denne gang. En hel del er døde af det, mange flere vil dø, og endnu finder danskerne sig i deres misregimente.

(Billede: Lande der har undskrevet Statsløsekonventionen. De lysegrønne, Israel, Frankrig har ikke ratificeret. )

It-konference: Censur pĂĽ internettet

Sociale medier og tech-giganterne bag dem definerer i stigende grad rammerne for vores ytringsfrihed. Det er DERES definition af tilladt eller uønsket indhold, der er styrende for, hvad man kan skrive og ikke skrive – hvilke stemmer, der er uønskede, og som derfor skal fjernes.

Trykkefrihedsselskabet har inviteret en rÌkke eksperter til at gøre os klogere pü udviklingen pü nettet, tech-giganternes magt, mulighederne for at manipulere og ikke mindst perspektiverne for vores ytringsfrihed i fremtiden.
Mød bl.a. Niels Elgaard Larsen, Grosen Friis, Anne Mette Lauritzen og Frederik Stjernfelt.

Lørdag den 16. november kl. 13-17 i Landstingssalen pü Christiansborg.

Billetter til konferencen kan købes her

0 0 vote
Article Rating


DonĂŠr engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Nu skal vi ikke vÌre naive, dommerne er ogsü udklÌkket af systemet, sü ud over at jeg aldrig tror at en sag overhovedet kommer for domstolene, sü er jeg, i fald det alligevel skulle ske, overbevist om at de skyldige aldrig vil blive dømt! Beklager men det kommer ikke til at ske, for systemerne bakker op om hinanden.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ville det sige at dommerkorpset er korrupt?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det ville vĂŚre en grov beskyldning, nok snarere dygtige til at sno sig i kancellistsprog og finde sĂŚre smutveje i lovgivningen.
Nür alt kommer til alt, sü har danskerne selv stemt pü de politikere vi har! Og endnu er det ikke ulovligt at løbe fra et valgløfte!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

En politiker der begĂĽr bedrageri mod sine vĂŚlgere kan ikke sparkes ud!!!
Hvorfor???
Det gør han i det Ăśjeblikk han indgĂĽr aftale med en anden korrupt politiker bag ryggen pĂĽ den han “siges” reprĂŚsentere.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

I Danmark findes kun magtens 2-deling, medens demokratiske lande har magtens 3-deling. Det skyldes at retsvĂŚsenet i Danmark er underlagt justitsministeriet, som igen er kontrolleret af politikerne. Dommerne i Danmark udnĂŚvnes og shittestes indirekte af politikere. Danmarks dommerstand er følgelig afhĂŚngig af den udøvende magt. Hvis en dommer vil gøre karriĂŠre, er han nødsaget til at dømme politisk mere end juridisk. Det ser man tydeligt i mange sager, hvor dommen har en fĂŚl stank af politisk følgagtighed over sig. Danmark er en bananrepublik – dommernes naturlige føde er bananer.-)

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Hvilket jo ikke er rigtigt. LĂŚs Grundloven!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

1. Den lovgivende Magt, (Regeringen og folketing)
2. Den uøvende Magt, (Politiet) De har dermed voldsmonopolet.

Nu forstür jeg bedre med at du mener 2-deling, det er fordi politiet har mistet Magtmonopolet. (Se Blot Nørrebro Paludan demo og Stram kurs partikongres. Heri har det fynske politi overtrüdt Grundlovens §79.

Partikongresset skulle foregĂĽ inde pĂĽ hotel i Middelfart.

3. Den Dømmende Magt, (Domstolene).
Det var den tredeling. Og lĂŚngere er den ikke.

Allan
Allan
1 year ago
Reply to  Charles

Lovgivende magt er folketinget
Udøvende magt er regeringen
Dømmende magt er domstolene

Da Grundloven ikke forlanger at en person ikke kan have poster i flere “magter” samtidig, har vi ikke en tredeling af magten. Alene det at ministre oftest er medlem af folketinget burde gøre det ĂĽbenbart for enhver at vi ikke har et skel mellem udøvende og lovgivende magt.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Allan

uenig.
Det er netop det der sker hvis der KUN ER 2 Magter.
Derfor er og bliver det er 3 deling.. Som angivet oven for.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Allan

Udøvende magt er Politiet.

Charles
Charles
1 year ago

JA.
De er ikke korrupte i den forstand (Økonomisk). Men upartisk er de ikke

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

D’herrer glemmer ĂŠn vĂŚsentlig ting: Danmark er ikke en nation. Hvad? Hvordan? udbryder de mĂĽbende masser. Lad mig forklare. Det er ganske simpelt. Danmark er en medlemsstat i supernationale EU. Det betyder kort sagt, at al snak om folketinget, regeringen og domstolene som lovgivende, udøvende og dømmende magter er omsonst. I EU laver man lovgivning, en helvedes masse lovgivning – det kaldes for forordninger, og skal overholdes til punkt og prikke. I EU udstikker man føderale mĂĽl og retninger for sine delstater – det kaldes for direktiver, og skal overholdes til punkt og prikke. Al lovgivning vedtaget og udarbejdet af… Read more »

JamensĂĽgĂĽdogvĂŚk
JamensĂĽgĂĽdogvĂŚk
1 year ago
Reply to  Filuren

Jamen det er jo ikke helt forkert… taget i betragtning at Danmark er det land i verden hvor den kommunistiske doktrin er allermest indarbejdet… det er simpelthen guf at fĂĽ internationale forordninger fra eussr’s førerbunker nede i bruskcellen… vi er jo sĂĽ smĂĽ.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvordan kan Statsløsekonventionen have gyldighed i Danmark, nür den ikke er vedtaget som GrundlovsÌndring?

Adskillige folketingsmedlemmer føler sig jo bundet af Statsløsekonventionen, i stedet for at bruge deres grundlovssikrede ret, til alene at følge deres overbevisning, nür det gÌlder love om dansk indfødsret.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Tros alle politikere der er pĂĽ tinge skulle underskrive grundloven og overholde den. SĂĽ ved du jo godt; Politikerne pĂĽ borgen overtrĂŚder grundloven i et vĂŚk og presser HMS Dronningen til at underskrive.