26
okt
Seneste opdatering: 26/10-19 kl. 2324
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kun 32 af verdens 193 lande er fuldt ud tilsluttede statsløsekonventionen

Denmark Passes Law to Withdraw Jihadists’ Citizenship Without Court Order meddeler verdenspressen, men det er kun jihadister med dobbelt statsborgerskab. De andre skal komme og udsætte danskerne for dødsfare, for ingen politiker vil røre ved statsløsekonventionen.

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness, og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift, – heraf Israel og flere europæiske lande-  men det fortæller ingen politiker og intet medie befolkningen. Den skal tro, konventionen er højhellig.

Politikerne bør gøre klar til at forsvare sig i en retssal, når de begynder at koste menneskeliv i større skala. Danske politikere har hidtil ikke unddraget sig for at være til fysisk fare for befolkningen, så det gør de næppe heller denne gang. En hel del er døde af det, mange flere vil dø, og endnu finder danskerne sig i deres misregimente.

(Billede: Lande der har undskrevet Statsløsekonventionen. De lysegrønne, Israel, Frankrig har ikke ratificeret. )

It-konference: Censur på internettet

Sociale medier og tech-giganterne bag dem definerer i stigende grad rammerne for vores ytringsfrihed. Det er DERES definition af tilladt eller uønsket indhold, der er styrende for, hvad man kan skrive og ikke skrive – hvilke stemmer, der er uønskede, og som derfor skal fjernes.

Trykkefrihedsselskabet har inviteret en række eksperter til at gøre os klogere på udviklingen på nettet, tech-giganternes magt, mulighederne for at manipulere og ikke mindst perspektiverne for vores ytringsfrihed i fremtiden.
Mød bl.a. Niels Elgaard Larsen, Grosen Friis, Anne Mette Lauritzen og Frederik Stjernfelt.

Lørdag den 16. november kl. 13-17 i Landstingssalen på Christiansborg.

Billetter til konferencen kan købes her


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JamensågådogvækFilurenAllanCharlesAlFredsModer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Nu skal vi ikke være naive, dommerne er også udklækket af systemet, så ud over at jeg aldrig tror at en sag overhovedet kommer for domstolene, så er jeg, i fald det alligevel skulle ske, overbevist om at de skyldige aldrig vil blive dømt! Beklager men det kommer ikke til at ske, for systemerne bakker op om hinanden.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Ville det sige at dommerkorpset er korrupt?

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det ville være en grov beskyldning, nok snarere dygtige til at sno sig i kancellistsprog og finde sære smutveje i lovgivningen.
Når alt kommer til alt, så har danskerne selv stemt på de politikere vi har! Og endnu er det ikke ulovligt at løbe fra et valgløfte!

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

En politiker der begår bedrageri mod sine vælgere kan ikke sparkes ud!!!
Hvorfor???
Det gør han i det öjeblikk han indgår aftale med en anden korrupt politiker bag ryggen på den han “siges” repræsentere.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

I Danmark findes kun magtens 2-deling, medens demokratiske lande har magtens 3-deling. Det skyldes at retsvæsenet i Danmark er underlagt justitsministeriet, som igen er kontrolleret af politikerne. Dommerne i Danmark udnævnes og shittestes indirekte af politikere. Danmarks dommerstand er følgelig afhængig af den udøvende magt. Hvis en dommer vil gøre karriére, er han nødsaget til at dømme politisk mere end juridisk. Det ser man tydeligt i mange sager, hvor dommen har en fæl stank af politisk følgagtighed over sig. Danmark er en bananrepublik – dommernes naturlige føde er bananer.-)

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvilket jo ikke er rigtigt. Læs Grundloven!

Charles
Guest
Charles

1. Den lovgivende Magt, (Regeringen og folketing)
2. Den uøvende Magt, (Politiet) De har dermed voldsmonopolet.

Nu forstår jeg bedre med at du mener 2-deling, det er fordi politiet har mistet Magtmonopolet. (Se Blot Nørrebro Paludan demo og Stram kurs partikongres. Heri har det fynske politi overtrådt Grundlovens §79.

Partikongresset skulle foregå inde på hotel i Middelfart.

3. Den Dømmende Magt, (Domstolene).
Det var den tredeling. Og længere er den ikke.

Allan
Guest
Allan

Lovgivende magt er folketinget
Udøvende magt er regeringen
Dømmende magt er domstolene

Da Grundloven ikke forlanger at en person ikke kan have poster i flere “magter” samtidig, har vi ikke en tredeling af magten. Alene det at ministre oftest er medlem af folketinget burde gøre det åbenbart for enhver at vi ikke har et skel mellem udøvende og lovgivende magt.

Filuren
Guest
Filuren

uenig.
Det er netop det der sker hvis der KUN ER 2 Magter.
Derfor er og bliver det er 3 deling.. Som angivet oven for.

Filuren
Guest
Filuren

Udøvende magt er Politiet.

Charles
Guest
Charles

JA.
De er ikke korrupte i den forstand (Økonomisk). Men upartisk er de ikke

Filuren
Guest
Filuren

D’herrer glemmer én væsentlig ting: Danmark er ikke en nation. Hvad? Hvordan? udbryder de måbende masser. Lad mig forklare. Det er ganske simpelt. Danmark er en medlemsstat i supernationale EU. Det betyder kort sagt, at al snak om folketinget, regeringen og domstolene som lovgivende, udøvende og dømmende magter er omsonst. I EU laver man lovgivning, en helvedes masse lovgivning – det kaldes for forordninger, og skal overholdes til punkt og prikke. I EU udstikker man føderale mål og retninger for sine delstater – det kaldes for direktiver, og skal overholdes til punkt og prikke. Al lovgivning vedtaget og udarbejdet af… Read more »

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Jamen det er jo ikke helt forkert… taget i betragtning at Danmark er det land i verden hvor den kommunistiske doktrin er allermest indarbejdet… det er simpelthen guf at få internationale forordninger fra eussr’s førerbunker nede i bruskcellen… vi er jo så små.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvordan kan Statsløsekonventionen have gyldighed i Danmark, når den ikke er vedtaget som Grundlovsændring?

Adskillige folketingsmedlemmer føler sig jo bundet af Statsløsekonventionen, i stedet for at bruge deres grundlovssikrede ret, til alene at følge deres overbevisning, når det gælder love om dansk indfødsret.

Charles
Guest
Charles

Tros alle politikere der er på tinge skulle underskrive grundloven og overholde den. Så ved du jo godt; Politikerne på borgen overtræder grundloven i et væk og presser HMS Dronningen til at underskrive.