27
okt
Seneste opdatering: 28/10-19 kl. 1636
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invandrare mordhotar och tvingar ned svensk kille på knä. ”Kommer klippa dig din lilla horunge”. Med “klippe” menes ikke at klippe håret, snarere at “vippe nogen én.” Ydmygelsesvideoer af svenskere dukker nu stadig hyppigere op. Forstil jer det had, dette planter. Også til politikerne der synes at have svært ved at fatte, at nogen kan hade dem. De har splittet landet så dybt, at de ikke kan undgå at blive klogere.

Min personlige sweepstake lyder på endnu et svensk politikermord i løbet af de næste fem år som om vi ikke fik nok i 1986 og 2003. Se også video “Fuck aina [polisen] mannen “Knulla shortas [polisens] mamma.” Sådan kører de rundt med madammesamfundet m/k. Hvem er krænket nu? Se også Ilska över samhällsutvecklingen skapar reaktioner – och hycklande kändisar riskerar att drabbas

Man skal ikke advare om realistiske farer fra magtens side. Det er “hate speech”

Og hate speech er endnu ikke politikernes yndlings- gummiparagraf, men det er virkelig blevet Google, Facebook og Twitters. Allerede i sommeren 2008 mente en svensk officer, at borgerkrigens forudsætninger var plantet i Sverige. Jeg mener det selvsagt også. Et par år efter pegede en svensk libaneser på det samme. Alle advarsler er overhørt med en sjælden arrogance. You Tube har i sin uendelige godgørelse fjernet videoen, men jeg skrev noget. Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år.

Svenskere er “kogte frøer”

Man må forstå den vrede og fortvivlelse mange – ikke alle er vågnede endnu, naturligvis – svenskere føler idag. Landet er ved at blive trukket væk under fødderne på dem, og det går meget hurtigt. Folk beskriver en hjemløshed i deres eget land foruden al den vold, de er blevet påført. Udenlandske mænd i alderen 15-44 – ikke blot den kriminelle, men også den krigeriske alder – er nær ved at være  i flertal i et flertal af kommunerne. For slet ikke at tale om de under 15 årige.

Hvorfor må man forstå dem? Jo, fordi nogle af dem vil komme til at foretage sig noget radikalt og voldeligt. Det mentale tryk er steget meget på det sidste, og nogle vil knække under det. Med den nuværende fart, vil udlændinge (islam) gribe den politiske magt i landet lidt efter 2050, og hvis det går fredeligt for sig, vil det være et mirakel. Når først en af de to mio. lovlige våbenejere går amok, kører rouletten. Så tynd en is er Sverige ved at være på af hasardspillende politikere uden deres lige.

Men man må også huske, at de reagerer. De er ikke de agerende. De har ikke installeret krudttønden, de vil “bare” sætte ild til den, ligesom indvandrede jo allerede gør i dag i det daglige uden at svenskerne endnu har nappet på deres voldspiral..

En udenlandssvensker har været “hjemme,” og han sværger, at det skal aldrig ske igen. Fra et svensk debatforum:

Kokta grodan, känt begrepp idag

Förändring som sker sakta, sakta och går förbi nästan obemärkt tills man sitter i skiten och inte kan göra någonting åt saken. Som att lägga en groda i en kastrull vatten, och sakta höja temperaturen.

Hursomhelst, jag har pratat med många andra utlandssvenskar (jag bor i USA sedan ett par år tillbaks) som blivit fullständigt chockade när de återvänt till Sverige på semester. Vi har ju inte blivit “grodade” på samma sätt, utan det blir som att hoppa in i den där kastrullen med kokande vatten direkt.

Jag blev helt bestört

Jag själv var i Sverige 2017 sist. Då hade jag inte varit där sedan 2015. Jag var där och hälsade på vänner och familj under två veckor. Jag blev helt bestört. Området är en mycket välbeställd förort till Stockholm.

När jag flyttade upplevde jag området som helt tryggt och säkert. Mina barn var ute och lekte med polare själva på sina cycklar. Min fru joggade ensam i skogen. Folk satt och hade picknick i grönområden. I princip noll brottslighet.

När jag nu kom hem och drog runt såg man hur allt förändrats. Ensamkommande drog runt i stora gäng i köpcentrum och parker. Grönområdena var nu invaderade av stora familjer med mängder med ungar som sprang runt och skrek. Nedskräpat och jävligt.

Misshandlar, våldtäkter och mord

I skogspåret har det varit både misshandlar och våldtäktsförsök. Det har varit flera våldtäkter i området, inbrott i källarförråd och även ett mord.

Barnens skola var kanon. Nu har man byggt nya barracker för att kunna inhusa ensamkommande. Gick dit för att hälsa på barnens lärare och vi bara stod och gapade. Mängder med “barn” som knappt kunde svenska som sprang runt och skränade hotfullt på sina egna språk.

Ziggernare har invaderat ungarnas lekpart med. Bajsar i de små kojorna där barnen brukade leka. En höggravid mamma till en av våra döttras kompis hade suttit och väntat på bussen vid lunchtid och kollat på mobilen. En bil stannade, två invandrare hoppade ur och tog telefonen, skrattade och körde sedan iväg. Detta är bara ett axplock.

“Hit vill jag aldrig åka igen”

Det som skrämde mig mest var dock hur våra gamla vänner i området bara tog allt med en axelryckning.
De såg väl problemen när man pratade om de, men annars var det bara melodifestival, Netflix och pizza på Fredag som vanligt.

När jag flög hem kände jag bara “fan vad skönt, hit vill jag aldrig åka igen”. Jag vet mängder med utlandsvenskar som haft i princip identiska upplevelser. Vi har ju inte blivit “kokta” på samma sätt, utan det blir en chock.

När man pratar med folk i Sverige om sina upplevelser säger de att man överdriver och är löjlig. Man blir sedan arg och defensiv. Sedan går man till attack mot mig som bor i ett land med Trump som president…

Allt medans barn våldtas i skolan, sprängningar, skjutningar och gruppvåldäkter har blivit vardag. Vet inte vad Trump har med det att göra.

“Okay, nu får ni vad ni röstat för”

Det är intressant men gör en väldigt ledsen, för man börjar tappa hoppet. Vaknar man inte nu så när skall man vakna? Valet 2018 fick mig bara att känna “okay, nu får ni vad ni röstat för”

Någon mer än mig här som haft liknande upplevelser, när man efter tid utomlands kommit hem och sett hur djup vänner, familj och bekanta sover och vägrar inse hur katastrofalt samhället har förändrats? Trots att det drabbat dem själva stenhårt på alla plan i livet, även deras barn.

Svenskarna måste vara det mest lättstyrda folket på denna planet. Betala 7 spänn för en plastkasse som alla amerikaner betalar 2 öre för på Wal-Mart…för att rädda världen haha..

Signaturen Landos på et svensk debatforum

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 years ago

Hvis man stadig har ondt af de svenskere som IKKE stemte SD ved sidste valg, så skal man bare høre dem udtale ordet “mååååång-faald” på den belærende måde som kun en arrogant elitær svensk overklassesnob kan gøre det, så går det over øjeblikkeligt.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Så hør Annie Lööf fremskrige “men det är jo båååårn”, når talen falder på de fuldskæggede unge muslimske hanner under angiveligt 14 år. Du går i bro med 40 i feber og en rød rose i r…..

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Av ja den er også slem, ligesom “eensamkommenda flygtningebaaarn” sagt af en batik heks med saligt lukkede øjne og en løftet pegefinger, imens hun drømmer om hvad hun skal lave med de 25 årige “børn” når de er alene på asylcentret. “Angry foreigner” på youtube har lavet et par gode videoer om det fænomen der fik sverige på den anden ende da de udkom, og naturligvis var det ham de var forargede over.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja den husker jeg med gru. Soen er jo totalsindssyg. Kender ikke noget tilstrækkelig stærkt udtryk for min foragt for dette afstumpede individ.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Hahaha! 😄 Åh nej! Svenske feminister er afsindige. Har I forresten hørt om den stakkels unge mand i Valby, som delte et opslag med navn og nationalitet på det krapyl, som var blevet udvist, men alligevel cyklede rundt i dk, da han så en køn lille, dansk pige på 9 år, som kom gående med sin bamse? Han blev akut liderlig og voldtog den lille pige!!! Hun lider nu af tvangsvaskning, fordi hun hele tiden prøver at vaske det onde og beskidte, som det lede svin fra en bestemt verdensdel , har påført hende for at få tilfredsstillelse! Den Korte… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Artiklen beskriver helt og fuldstændig den oplevelse jeg har med svensken. Normalt får man ikke en svensk til at udtrykke sig særlig stærkt imod sindssygen, hvorfor jeg må opfatte det som om, at de bifalder tingenes sindssyge tilstand.
Jeg har så fuldstændig droppet Sverigstan og deres indbyggere.

Anders
Anders
4 years ago

Den hykleriske moralske overlegenhed, som vældig mange svenske lider af, er ikke kogt helt ud endnu.
For det kan være svært at erkende, at man er en kogt frø.
Så lad blot padderne i Sverige koge lidt videre.

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  steen

Underklassen, middelklassen, går i takt efter tonerne fra overklassens melodi.
Jeg ved gennem egen erfaring.
Steen du skrev for nogle dage siden cirka; hvorfor ikke flytte?
Spørgsmålet er jo helt enkelt; hvorhen skal jeg flytte?
Tierra Del Fuego?

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago
Reply to  peerpede

Dårlig ide! Argentina er det land i Syd Amerika, hvor der bor flest muslimer!

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er jeg ikke så Nervøs over, de holder sikkert til i de mere folkerige og varme områder, dog kan man jo komme ud for nogen tyskætling eller resterne af nogen norsk hvalfanger.

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  steen

Har tænkt Portugal nogle gange, men men, sproget er jo helt Portugisisk og svært. Det går at ride den ud som gammel og slidt her, tak være Dansk optjent pension, den Svenske pension er bare en almisse. Da jeg første gang satte fod her i 1975, kostede 100 Sek. 135 Danske, i dag koster de bare omkring 68 Danske kroner. Så der er ‘bingo’ på banken hver måned når mine, gennem hårdt arbejde, penge lander i SHB. For at sige det ligeud; jeg har knoklet cirka lige meget i både SE – DK, håndværker med et antal nære døden erfaringer… Read more »

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  steen

Jeg har mødt utallige svenskere – høj som lav.
Fælles for de fleste, er følelsen af at være skandinaviens “storebror”, akkompagneret af et vigende blik, ned på egne fødder.
Heja Sverige!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Sweepstake:

Politikermord: Du 5 år; Jeg 2 1/2 år
Overtagelse: Du 2050; Jeg 2040

Folkhemmet Sverige => Sverigstan => Failed State => Shithole

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

68-vänstern och det svenska etablissemanget har lyckats förvandla Sverige till ett land i förfall.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Næste trin er at acceptere “klimaflygtninge” og “klimamigranter” som legale asylanter i Sverige. Den små Greta Tunfisk har beredt vejen ved at indblæse skyld & skam med vindstyrke orkan i hovedet på svenskerne. Sådan noget kan åbne alle tårekanaler i alle svenske følepornografiske møers øjne; det er heldigvis andre som betaler. I fremtiden er “for lidt regn” eller “for meget regn” i hjemlandet gyldig asylgrund. Forvent en klimatsunami af migranter på den konto.

Nusse
Nusse
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Det er landsforæderi.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Det iøjnefaldende var ordet ‘axelrykning’! De trak bare på skuldrene, for så længe de kan sidde fredag aften bag låste døre og spise pizza og se Netflix, da er alt jo bare bra! Det er det samme i dk, ked af at sige det. Der kommer aldrig et oprør i Sverige, det har feministerne sørget for ved at kastrere 90 % af mændene. Mange siger, at de kunne bare have stemt på det og det parti, men chancen for valgfusk er da lige til højrebenet! Selvfølgelig har svansen Løfvens bøssevenner da fiflet med valgurnerne!! Det samme er med garanti sket… Read more »

Jamensågådogvæk
Jamensågådogvæk
4 years ago

Lad det være uden for enhver tvivl… svensken er det dummeste folkefærd på denne klode!!! De 1,3 millioner svenskere der tog deres dumhed med til Amerika sidst i 1800 tallet og med indflydelse har formået at få deres dumhed til at gro, således at politisk korrekthed, identitetspolitik og almen frelsthed nu vender forstærket hjem til deres hjemland… og til alle os andre, god damn it… næst efter svensk dumhed kommer norsk dumhed og derefter dansk dumhed. Det er ederperkme dumt…!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Polis fick rycka ut när ”Efterlyst” gjorde reportage i Jordbro

https://mitti.se/nyheter/efterlyst-reportage-jordbro/?omrade=hela-stockholm

PUBLICERAD24 OKTOBER 2019, KL. 11:24
UPPDATERAD25 OKTOBER 2019, KL. 08:00

I kväll, torsdag, visar TV 3:s “Efterlyst” ett reportage om den utsatta frisersalongen i Jordbro centrum.

När inspelningen drog igång tvingades polisen åka ut.
– Det var en grupp på 10-12 killar som uttryckte visst missnöje med kamerorna, säger programledaren Hasse Aro till Mitt i.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Se filmen: Här attackeras den hotade frisörsalongen

https://mitti.se/nyheter/attackeras-frisorsalongen-jordbro/?omrade=hela-stockholm3

De hotades att betala ”skatt” till kriminella – lever med skydd

https://mitti.se/nyheter/hotades-betala-kriminella/?omrade=hela-stockholm

PUBLICERAD10 OKTOBER 2019, KL. 16:00
UPPDATERAD14 OKTOBER 2019, KL. 15:18

Butiksägare i Jordbro centrum pressas av kriminella att betala för att slippa problem.

Nu har två 20-åringar dömts för att ha hotat och försökt utpressa Masih och Wahid som driver en frisersalong i Jordbro.
– Jag skulle betala, annars skulle de göra kaos här, säger Masih.

Anne Alpakka
Anne Alpakka
4 years ago

Når skal folket i Norden begynne å samhandle ? vi har et problem som må løses i fellesskap.

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Anne Alpakka

Norden skal tvættes for sengelus.
Den humanitære stormagt må føre an.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anne Alpakka

Stem Stram kurs eller andet tilsvarende, hvis Norden skal reddes nogenlunde fredelig.
Ellers bered jer, elle VI skal berede os på krig.
Så vil der med garanti komme Breiviker. Ja Ja det lyder grimt for nogen, men det er og bliver realiteterne.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x