29
okt
Seneste opdatering: 30/10-19 kl. 1500
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige har mistet selvopholdelsesdriften”

Sveriges officielle Twitterkonto forsøger sig idag med denne propagandavideo: You think that Swedish police have lost control? The ‘no-go zones’ are in fact ‘go-go zones’. Hvad vi ser, er en autoritær elite under voksende, demokratisk pres, og det er  uhyre glædeligt selvom det er meget, meget sent.

Black Pigeon: Spengler & the left over womenDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Ferd Ed SaignorantenPoulsteenCirkeline Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Realist
Guest
Realist

Hahahahaha sjældent har jeg grint så meget. Alle, ALLE kommentarerne på twitter er negative. Hold nu kæft hvor er det sygt. Go-go zones!
Jeg tror ikke engang sovietunionen turde lyve så åbenlyst.

Poul
Guest
Poul

Sindssyg video, folk ville jo ikke engang forvente så tyk en smøre fra enhedslisten her i danmark. De har dog det til fælles med vores politikere at de aldrig fortæller præcist hvad de “udsatte områder” er udsatte for. Nogen burde virkelig spørge dem en dag.

Realist
Guest
Realist

De er udsatte for socio-økonomiske forhold of course …

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Socialdemokraterne i Sverige er stadigvæk fuldstændigt afkoblet fra virkelighedens verden 🙄 Nej, Sverige har inte ett invandringsproblem S-profiler: Vårt parti borde stå upp för permanenta uppehållstillstånd https://www.aftonbladet.se/debatt/a/vm1EgX/nej-sverige-har-inte-ett-invandringsproblem … Förslaget har också viktiga poänger som vi välkomnar. Det är självklart att vi inte får låta segregationen dela upp Sverige i olika sociala och ekonomiska klasser baserade på ursprung. För att motarbeta segregationen krävs en rättvis skola som ger alla lika chanser, en resursstark och inkluderande SFI-utbildning och även ett aktivt antirasistiskt arbete som motverkar de rasistiska strukturer och attityder som försvårar jobb-, skolplats- och bostadssökande för de människor som med all… Read more »

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Svenskerne er totalt hjernedøde, så lad dem dø i fred i deres tåbelige selvgodhed

ignoranten
Guest
ignoranten

Off topic og alligevel ikke…. !!! Lars Bern er skarp og Black Pigeon er værd at bruge tid på….
BP anbefaler at forlade Youtube og bruge Bitshute da de ikke “fucker” med algoritmerne… Jeg personligt, er tæt på at forlade Youtube for “politiske videoer”.. De forslag og anbefalinger jeg får fra YT bliver mere og mere udvandede og af ældre dato…

Er der andre der som mig har bemærket dette med YT… Eller er det mig der er galt på den…???

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Johan Westerholm om Islamismen i Sverige by DEKONSTRUKTIV KRITIK (Aron Flam)

https://soundcloud.com/aronflam/johan-westerholm-om-islamismen-i-sverige

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fra ca. 16:20 😊

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Sverige er good bye adjö ned i undergrunden. Selvvalgt selvmord.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

OT: Min gamle ven, Geoffrey Cain, som ikke længere er her, ville have elsket den her! Det er godt nok en julesang, men den er virkelig specielt godt udført. Og overraskende. https://www.youtube.com/watch?v=GGUzkUMXNCc&list=RDCyH9epNNx4g&index=16

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Har du slået klokkefunktionen fra, Steen?
Jeg får ikke mail, når der svares på mine kommentarer…