30
okt
Seneste opdatering: 31/10-19 kl. 1428
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Igår var det en knivsvingende muslim i Vatikanet. Denne 19-årige knivsvinger, født i Algeriet og bosiddende i Grenoble råber Allah Akbar, og han er nok også bare endnu et af Allahs utallige, psykiatriske tilfælde. Vi ved dog, at sindlidende normalt er ufarlige – hvis de altså ikke lige er muslimer. Her ligger nok en særlig diagnostisk udfordring for den transkulturelle psykiatri.

Han fremsætter trusler på arabisk, og han nægter at slippe sine knive på trods af ordren. “Slip dit våben”! Til sidst bliver han skudt angiveligt med “flash balls.” – Bemærk anti-terror klodserne. Arrestation du forcené de la gare de Grenoble : la vidéo qui fait le buzz, partagée par un syndicat de police.

660.000 svenskar har lämnat Sverige

Hög skatt, höga bostadspriser och hög invandring. Över 660.000 etniska svenskar har lämnat Sverige av olika skäl. I flera år har utvandringstakten varit högre än under den stora utvandringen till Nordamerika på 1800-talet.

Det är föreningen Svenskar i världen som har räknat ut att 660.000 svenskar för närvarande bor utomlands. Det motsvarar knappt sju procent av Sveriges befolkning.

Enligt föreningen bor 110.000 fler svenskar utomlands än för fem år sedan, då det fanns 550.000 utlandssvenskar i världen. Det är en rekordhög ökning, och sedan 2011 har fler svenskar utvandrat än under de stora utvandringsåren till Nordamerika på 1800-talet.

Fortfarande är USA det mest populära utvandringslandet, enligt Svenskar i världens kartläggning. Men även Storbritannien, Norge och Spanien är populärt. Flest svenskar bor det i städerna London och Oslo där uppskattningsvis 150.000 svenskar befinner sig. 660.000 svenskar har lämnat Sverige log in.

Rapporten er her: 660 000 SVENSKAR BOR UTOMLANDS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
ReneMichael NielsensussebassaNiels HenriksenCirkeline Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Vi hører intet om det i main stream medierne, men konstant kører der en reklame med en dansker og muslim med budskabet: Alt det vi deler. Jeg deler ikke en skid med muslimerne!!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Dér er det ikke meget bedre. Prøv Serbien eller Montenegro!

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er rigtigt, vi bliver gennem MSM. stopfodret med amatøragtige forsøg på at få os til at elske muslimer!
For mit vedkommende er det totalt mislykket, af den enkelte grund at jeg opholder mig i den virkelige verden!

Rene
Guest
Rene

Det kender jeg.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hvis du betaler skat, deler du tvangsmæssigt din fattigdom med muslimerne. De tager en betragtelig del af samfundskagen. På arbejdsmarkedet deler du ledige jobs med muslimerne, der begunstiges med positiv særbehandling. Sidder du inde, deler du fængselsareal med muslimerne, som okkuperer en betragtelig del af fængslet. Går du i byen, deler du fortov med muslimerne, som optager en betragtelig del af det offentlige rum. Kort sagt du deler næsten alt med muslimerne undtagen religion og samfund, hvilket vore dumkompetente politikere har bestemt i al deres idiotiske ‘visdom’.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det er antageligt “eliten af det arbejdende folk fra det private erhvervsliv”, der forlader Sverigstan med deres børn.
Først er der jo flere boliger til “Nyanlandede”, men så vil den manglende omsætning og ditto skatteindbetaling ramme H Å R D T! 😈
BÅT WHÅT svensksine ligger som hen har redt… 😎

Så – MANGE – flere værnepligtige infanterister, hurtiggående sværtbevæbnede patruljebåde og droner ved Øresund, OG udsætning af hvidevarer og saltvandskrokodiller samme sted!

claus wittrup
Guest
claus wittrup

Anders,
vil du have mine børn?

mvh

claus
major af reserven

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Tak for det fine forslag, men nej, Claus.

Jeg er blevet for gammel til larmen og lugten! 😉

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Claus, såfremt du er major af reserven, så anbefaler jeg at du sætter dig solidt ind i, hvorledes man misbruger en mobil-antenne som et våben. Altså som et direkte energi-våben. Både som fysisk og psykotronisk våben.

Effekten overgår alle de våben jeg blev uddannet på, som menig konstabel og sergent-elev, i hærens kamptropper: MOTINF og PINF af 10-mands gruppen og udsendt som OSCAR for en PINF 65 ved KFOR 1.

M-75, M95, TMG, PNÆV, AT-4, Dyse og TOW.

læs eksempelvis artiklen fra linket herunder:

How Mobile Phones are Killing Traditional Weapons of Incapacitation

http://coherent-madness.blogspot.com/2011/09/how-mobile-phones-are-killing.html

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Den islamiske ‘Masterplan’ gennemføres planmæssigt. Hvis svenskerne selv skrubber af, behøver jihadisterne ikke slagte så mange. Derfor opfører mange muslimer sig så ubehageligt. De sniger sig ydmygt ind i landet medens de hele tiden shittester svenskerne, for at finde deres svage punkter. Soros, Paven, Merkel og Macron behøver ikke bestikke eller true Svenske politikere; de begår nationalt selvmord åbent og frivilligt iført tossegodhedens maske. Snart vil EU’s nationalsang være (frit efter Tom Lehrer): And we will all go together when we go every islamophile and every islamofoe when the air becomes camel urineous We will all go simultaneous Yes, we… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

You simply couldn’t make it up – Only in Sweden 🙄 Sverige i arabisk reklame: Få mange penge hvis I har mange børn Høje sociale ydelser til familie med mange børn – det reklamerer et statsligt svensk website med på arabisk https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sverige-i-arabisk-reklame-faa-mange-penge-hvis-i-har-mange-boern/7855801 Torsdag d. 31. okt. 2019 – kl. 11:46 I dele af den svenske offentlighed er man begyndt at diskutere, hvordan de senere års massive indvandring forandrer landet. Således har det i denne uge hinsidan vakt debat, at den statslige myndighed Svenska Institutet på sit globale website Sweden.se reklamerer for landets lukrative sociale ydelser. På blandt andet arabisk og… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

SD er nå Sveriges største parti og LØfven er desperat..er nok derfor..

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Import af fremtidens vælgere efter overenskomst med Islamisk Trossamfund ( aka. Det Muslimske Broderskab).

Med deres formeringsevner og disse yderst givtige muligheder for forældreorlov vil de jo aldrig nogensinde komme i risikozonen for at få et job og derved kunne anvende alle deres ellers høje uddannelser / utbildninger og kvalifikationer som atomfysikere, raketforskere, læger, ingeniører og IT-eksperter 😅

Poul
Guest
Poul

Jeg vil MEGET gerne vide hvordan man bare flytter til usa? De gange jeg har forsøgt at undersøge det har det været et bureaukratisk helvede bare at finde helt basal information, så hvis nogen kender opskriften vil jeg meget gerne høre den.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

USA er ikke meget bedre. Prøv Serbien eller Montenegro!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Flyv til Tijuana i Mexico. Smør dit ansigt ind i saft fra hasselnødder, lær spansk eller arabisk, køb et sort overskæg og en sombrero. Smid alle de personlige papirer væk. Gå dernæst nordpå og stil dig op i køen af latinoer ved grænsen. På den anden side af grænsen vil du se skilte med “Refugees welcome”. God tur og send et postkort om hvordan det gik.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Jeg vil stærkt opfordre dig til ikke at søge til USA. Det er blevet et frygteligt sted! Men det fortæller MSM ikke om. Jeg sørger ikke over, at Californien, den svinestat, som promoverer pædofili, homofili, story-hours med dæmoniske trans-svin, som flasher kønsdele overfor små 4-5 årige børn, er ved at blive lagt øde!! De er i gang med at forbyde Bibelen i den antikristelige stat.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Torsdag d. 31. okt. 2019 – kl. 08:30
Atter eksplosioner i Sverige

Politiet vurderer, at der er tale om hjemmebygget bombe, der ødelagde dør og vinduer

https://ekstrabladet.dk/112/atter-eksplosioner-i-sverige/7855643

Detonationer er langt fra en sjældenhed i Sverige, og i nat var det så beboere i Helsingborg-bydelen Adolfsberg, der blev vækket af høje brag, skriver Kvällsposten.

Første eksplosion udspandt sig omkring kl. 03.30, og den næste fulgte så et kvarters tid senere.

Det svenske medie beskriver, hvordan begge udspandt sig ved samme flerfamiliers-hus. Dette medførte hoveddøren ind til bygningen blev ødelagt samt at også over tyve vinduer ligeledes blev knust.

Filuren
Guest
Filuren

Føljeton: Matthew ((Stein)) slipper for at betale 700 millioners USURA. Steen ((Bechmann)) synes det er en rigtig god deal. Alt imens ((Bachmann)) Partners ser til fra sidelinjen.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-10-30-bagmaend-slipper-for-renter-i-sag-om-milliardsvindel

Filuren
Guest
Filuren

World Trade Center-angrebet: 1) Larry Silverstein overtog tårnene få uger inden 9/11 – tjente efterfølgende styrtende med forsikringspenge. 2) Hvem gav Silverstein retten til at leje WTC? Lewis Eisenberg, formand for New York Port Authority. 3) Hvem lobbyede privatiseringen af WTC igennem? Ronald S. Lauder. 4) Hvem stod for sikkerheden i de tre lufthavne hvor flykapringerne fandt sted? ICTS International. Ejet af Ezra Harel og Menachem Atzmon. 5) Hvor røg de tusindvis af tons metal hen kort efter tårnene kollapsede? Fresh Kills Losseplads. Schnitzerfamilien og Alan Ratner, hvis firmaer stod for ophugningen, tjente kassen på at shippe metallet til Kina.… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

כן, נראה לי. – kikes are much smarter than gentiles and asslifters. Man sidder ligefrem og får mindreværdskomplekser i middelsvær grad. Mon det hælper med at skifte sit navn til eksempelvis Shlomo Gefilltefisch og købe enten en Menorah eller en chanukastage. Shalom aleichem.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Til de der heller ikke lige ved, hvad en “flash ball” er 😉

https://www.youtube.com/watch?v=FsiveBTT_e8

Jeg ville sgu nødigt stå i vejen for sådan en fætter :o)