31
okt
Seneste opdatering: 1/11-19 kl. 0306
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lone NĂžrgaard har et grundigt kendskab til Murrays forfatterskab og dets emner. Hun interviewede ham i december 2018, da den danske presse bortset fra KrD ikke ville mĂžde op. Hun anmeldte ham igĂ„r i Douglas Murray slĂ„r til igen med ny bog om identitetspolitik. Murray er et naturligt mĂ„l for rĂžde BBC journalister – se ogsĂ„ How I was ambushed by Nick Robinson.

Proppen ryger af Sverige

Eller som en ven siger “Nu har det brunnit helt i proppskĂ„pet!” Interviewet med tidligere VD i Svensk NĂ€ringsliv, Leif Östlig, har gjort ondt i den fallerende elite. SVT og Expressen pĂ„stĂ„r i ramme alvor, at Swebb tv har “kopplingar till vit makt-miljö.” I dag blev han fyret fra sin formandspost for SödertĂ€lje Science Park. Det er skam alvor, nĂ„r en desperat magt forsvarer sine faldende bastioner.

Det er det, man kalder en lodret lÞgn, og som man kunne slippe afsted med fÞr internettet. Svenske medier var den officielle statslÞgn, sÄ meget at selv politikerne var bange for dem. Det er venstreradikale, statskommunistiske og statsbetalte Expo der ligger bag de vilde pÄstande. Det svarer til, at den danske stat financierede og sad i bestyrelsen for RedoxŽgymnasieblad. SÄ langt ude i hampen er svenske medier og politikere.

Hvad vil der ske? Hele nomenklaturaen risikerer at brase sammen i takt med, at landet gĂžr det. Statsminister  Löfven bliver en af de fĂžrste til at falde. S-kritik mot Löfven: ”Kan gĂ„ kĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete”. NĂ„r der kommer et stort sunni-parti, bliver socialdemokraterne et kronisk ti-procents parti, og det er sĂ„ smĂ„t begyndt at gĂ„ op for dem.

Men det er kun begyndelsen. Det vil accelerere i den nÊrmeste tid, og pludselig vil det gÄ stÊrkt, som da Muran faldt. I lÞbet af fÄ mÄneder, kan hele det politiske landskab vÊre raseret. En skov vil brÊnde ned, og en ny vil vokse op af asken. I Norge skriver Storhaug: Sverige en voksende trussel mot Norge. Hva gjÞr vi? I Sverige accelererer det uundgÄelige:

Professor i rasism vill koppla in SĂ€po efter att Östling kritiserat invandringen

Att den förre Scania-VD:n Leif Östling kritiserade invandringen Ă€r sĂ„ allvarligt att SĂ€po behöver ta tag i saken och undersöka eventuella kopplingar mellan nĂ€ringslivet och vit makt-miljön. Det sĂ€ger professor Irene Molina vid Uppsala universitet till LĂ€nstidningen SödertĂ€lje. – Egentligen borde han ta ansvar för det han sĂ€ger för det frammanar en ökad vĂ„ldsamhet inom den extrema högern.

Bland annat oroas hon av att fler företagsledare, enligt Östling, Ă€r kritiska till invandringen.

– Det betyder att vi har en kapitalistklass som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt skulle skonas av en ökad högerextremism. Egentligen borde han ta ansvar för det han sĂ€ger för det frammanar en ökad vĂ„ldsamhet inom den extrema högern. Genom att sĂ€ga ”sĂ„ hĂ€r tycker sĂ€kert alla företagsledare men det Ă€r bara jag som vĂ„gar”, dĂ„ antyder han att det Ă€r ett stĂ€llningstagande och en debatt som pĂ„gĂ„r i vissa kretsar av riktigt maktfulla personer i Sverige. Nyheter Idag

Swebbtv bliver rigskendt

AffĂ€ren Östling: Statsmedier försöker som vanligt tysta kritiker av det mĂ„ngkulturella kaoset. Swebbtv holder hovedet koldt: Vi bjuder in Expo och S-toppen.

Dette vil udvikle sig som den svenske presses angreb pÄ kronikÞren her, Julia Caesar: Halvdelen af svenskerne kendte Snaphanen, og besÞgstallet oversteg 50 000 om dagen. Swebbtv bliver rigskendt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

“Professor i racisme…”

Hvorfor kan man ikke lade vĂŠre med at grine?

MIKE
MIKE
1 year ago
Reply to  Felix Krull

🙂 :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) 🙂

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Og hen vil have efterretningstjenesten koblet pĂ„…
Med “,,, ta ansvar…” mener hen dĂ©r virkelig – DĂžmt & Straffet?

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

De svenske Socialdemokrater taber vĂŠlgere, bl. a. de svenske kvinder er begyndt at sympatisere med Sverigesdemokraterne. Hvad gĂžr en mere og mere desperat partiledelse sĂ„? Det kunne tĂŠnkes at man overvejer at begĂ„ et “soft statskup” med den undskyldning at Sverigesdemokraterne stĂ„r i ledtog med Rusland, det har tidligere vĂŠret antydet, det kan tĂŠnkes at der allerede foregĂ„r forhandlinger med Bruxelles om hvorledes man gĂžr uden at Sverige kommer i “bad standing”, sĂ„ internerer man blot de mere prominente fra SD og folk der i debatten har udvist u-svensk adfĂŠrd. SĂ„ undgĂ„r socialdemokraterne den totale ydmygelse og samtidig kan der… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
1 year ago

Tror ikke rigtig, at han var sig bevidst om, hvilken situation han satte sig selv i.

Rene
Rene
1 year ago

Det tror jeg du har helt ret i. Men udtrykker det ikke ogsĂ„ mandens indtil nu …beskyttelsesgrad i hans eget liv.mĂ„ske har realiteten indfundet sig pĂ„ mere end en mĂ„de hos manden her. Censuren vi lever med er no fĂžrst nu ved at gĂ„ op for ham her….undskyld….hen her.

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

Svenskarna hÄller pÄ att förlora sitt land nÀr parallella klansamhÀllen vÀxer fram och etablerar sig och kriminella gÀng tar över landet. Det Àr precis som lejonet som förlorade sitt terratorium i Krugers nationalpark. Naturlagarna Àr grymma och dumhet, naivitet och undergivenhet belönas inte.
https://www.youtube.com/watch?v=LjhniNo0DdI
https://www.youtube.com/watch?v=1Ry6FRy1sSY

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

PK-vanviddet / -vansinnet fortsĂŠtter i det svenske galehus ;-( https://www.expressen.se/dinapengar/leif-ostling-sparkas-efter-uttalandena/ Leif Östling sparkas – efter uttalandena Publicerad 31 okt 2019 kl 20.50 Leif Östling, tidigare ordförande för Svenskt NĂ€ringsliv, sa att Sverige ”tagit in alldeles för mycket folk utifrĂ„n” och menade att samhĂ€llen i Afrika och Mellanöstern lĂ„g ”hundra Ă„r” bakĂ„t i tiden. Nu fĂ„r han sparken frĂ„n sitt uppdrag pĂ„ SödertĂ€lje Science Park. – Det Ă€r alldeles för grovt för att det ska kunna accepteras, sĂ€ger SödertĂ€lje kommunstyrelses ordförande Boel Godner till LĂ€nstidningen SödertĂ€lje. ”Inga kommentarer”, skriver Östling i ett sms till Expressen. … Försvarade uttalandena I gĂ„r torsdag… Read more »

Kimski
Kimski
1 year ago

Man kan nÊsten ikke Þnske sig et bedre bevis pÄ, at ideologernes erfaringer med de nÊvnte lande, udelukkende er baseret pÄ hvad de har set og oplevet i turistfÊlderne dernede.
De lever i bobler, og de trĂŠffer deres beslutninger fra bobler, der er fuldstĂŠndigt frakoblet virkeligheden.

Realist
Realist
1 year ago

Jeg er stadig flad af grin over de der go-go zoner … Jeg forstĂ„r ikke hvordan nogen kan tage dem seriĂžst lĂŠngere.