31
okt
Seneste opdatering: 1/11-19 kl. 0306
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lone Nørgaard har et grundigt kendskab til Murrays forfatterskab og dets emner. Hun interviewede ham i december 2018, da den danske presse bortset fra KrD ikke ville møde op. Hun anmeldte ham igår i Douglas Murray slår til igen med ny bog om identitetspolitik. Murray er et naturligt mål for røde BBC journalister – se også How I was ambushed by Nick Robinson.

Proppen ryger af Sverige

Eller som en ven siger “Nu har det brunnit helt i proppskåpet!” Interviewet med tidligere VD i Svensk Näringsliv, Leif Östlig, har gjort ondt i den fallerende elite. SVT og Expressen påstår i ramme alvor, at Swebb tv har “kopplingar till vit makt-miljö.” I dag blev han fyret fra sin formandspost for Södertälje Science Park. Det er skam alvor, når en desperat magt forsvarer sine faldende bastioner.

Det er det, man kalder en lodret løgn, og som man kunne slippe afsted med før internettet. Svenske medier var den officielle statsløgn, så meget at selv politikerne var bange for dem. Det er venstreradikale, statskommunistiske og statsbetalte Expo der ligger bag de vilde påstande. Det svarer til, at den danske stat financierede og sad i bestyrelsen for Redox´gymnasieblad. Så langt ude i hampen er svenske medier og politikere.

Hvad vil der ske? Hele nomenklaturaen risikerer at brase sammen i takt med, at landet gør det. Statsminister  Löfven bliver en af de første til at falde. S-kritik mot Löfven: ”Kan gå käpprätt åt helvete”. Når der kommer et stort sunni-parti, bliver socialdemokraterne et kronisk ti-procents parti, og det er så småt begyndt at gå op for dem.

Men det er kun begyndelsen. Det vil accelerere i den nærmeste tid, og pludselig vil det gå stærkt, som da Muran faldt. I løbet af få måneder, kan hele det politiske landskab være raseret. En skov vil brænde ned, og en ny vil vokse op af asken. I Norge skriver Storhaug: Sverige en voksende trussel mot Norge. Hva gjør vi? I Sverige accelererer det uundgåelige:

Professor i rasism vill koppla in Säpo efter att Östling kritiserat invandringen

Att den förre Scania-VD:n Leif Östling kritiserade invandringen är så allvarligt att Säpo behöver ta tag i saken och undersöka eventuella kopplingar mellan näringslivet och vit makt-miljön. Det säger professor Irene Molina vid Uppsala universitet till Länstidningen Södertälje. – Egentligen borde han ta ansvar för det han säger för det frammanar en ökad våldsamhet inom den extrema högern.

Bland annat oroas hon av att fler företagsledare, enligt Östling, är kritiska till invandringen.

– Det betyder att vi har en kapitalistklass som på något sätt skulle skonas av en ökad högerextremism. Egentligen borde han ta ansvar för det han säger för det frammanar en ökad våldsamhet inom den extrema högern. Genom att säga ”så här tycker säkert alla företagsledare men det är bara jag som vågar”, då antyder han att det är ett ställningstagande och en debatt som pågår i vissa kretsar av riktigt maktfulla personer i Sverige. Nyheter Idag

Swebbtv bliver rigskendt

Affären Östling: Statsmedier försöker som vanligt tysta kritiker av det mångkulturella kaoset. Swebbtv holder hovedet koldt: Vi bjuder in Expo och S-toppen.

Dette vil udvikle sig som den svenske presses angreb på kronikøren her, Julia Caesar: Halvdelen af svenskerne kendte Snaphanen, og besøgstallet oversteg 50 000 om dagen. Swebbtv bliver rigskendt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ReneRealistbritta due andersenSnowflingaAnders Bo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Felix Krull
Guest
Felix Krull

“Professor i racisme…”

Hvorfor kan man ikke lade være med at grine?

MIKE
Guest
MIKE

🙂 :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) :-):-) 🙂

Snowflinga
Guest
Snowflinga

De svenske Socialdemokrater taber vælgere, bl. a. de svenske kvinder er begyndt at sympatisere med Sverigesdemokraterne. Hvad gør en mere og mere desperat partiledelse så? Det kunne tænkes at man overvejer at begå et “soft statskup” med den undskyldning at Sverigesdemokraterne står i ledtog med Rusland, det har tidligere været antydet, det kan tænkes at der allerede foregår forhandlinger med Bruxelles om hvorledes man gør uden at Sverige kommer i “bad standing”, så internerer man blot de mere prominente fra SD og folk der i debatten har udvist u-svensk adfærd. Så undgår socialdemokraterne den totale ydmygelse og samtidig kan der… Read more »

britta due andersen
Guest
britta due andersen

Tror ikke rigtig, at han var sig bevidst om, hvilken situation han satte sig selv i.

Rene
Guest
Rene

Det tror jeg du har helt ret i. Men udtrykker det ikke også mandens indtil nu …beskyttelsesgrad i hans eget liv.måske har realiteten indfundet sig på mere end en måde hos manden her. Censuren vi lever med er no først nu ved at gå op for ham her….undskyld….hen her.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Svenskarna håller på att förlora sitt land när parallella klansamhällen växer fram och etablerar sig och kriminella gäng tar över landet. Det är precis som lejonet som förlorade sitt terratorium i Krugers nationalpark. Naturlagarna är grymma och dumhet, naivitet och undergivenhet belönas inte.
https://www.youtube.com/watch?v=LjhniNo0DdI
https://www.youtube.com/watch?v=1Ry6FRy1sSY

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

PK-vanviddet / -vansinnet fortsætter i det svenske galehus ;-( https://www.expressen.se/dinapengar/leif-ostling-sparkas-efter-uttalandena/ Leif Östling sparkas – efter uttalandena Publicerad 31 okt 2019 kl 20.50 Leif Östling, tidigare ordförande för Svenskt Näringsliv, sa att Sverige ”tagit in alldeles för mycket folk utifrån” och menade att samhällen i Afrika och Mellanöstern låg ”hundra år” bakåt i tiden. Nu får han sparken från sitt uppdrag på Södertälje Science Park. – Det är alldeles för grovt för att det ska kunna accepteras, säger Södertälje kommunstyrelses ordförande Boel Godner till Länstidningen Södertälje. ”Inga kommentarer”, skriver Östling i ett sms till Expressen. … Försvarade uttalandena I går torsdag… Read more »

Kimski
Guest
Kimski

Man kan næsten ikke ønske sig et bedre bevis på, at ideologernes erfaringer med de nævnte lande, udelukkende er baseret på hvad de har set og oplevet i turistfælderne dernede.
De lever i bobler, og de træffer deres beslutninger fra bobler, der er fuldstændigt frakoblet virkeligheden.

Realist
Guest
Realist

Jeg er stadig flad af grin over de der go-go zoner … Jeg forstår ikke hvordan nogen kan tage dem seriøst længere.