9
nov
Seneste opdatering: 10/11-19 kl. 2012
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gamle svenskere er for dyre i Fremtidslandet

Nej, jeg bruger ikke ordet “ældre.” Nogle af disse er  hundrede ĂĄr gamle. Hvis ikke det var sket adskillige gange, ville man simpelthen tro det var løgn, at gamle svenskere sættes ud for at give plads til sĂĄkaldte flygtninge. Det er det, der er sket i tidligere tilfælde. Adskillige gamle er døde af flytningerne.

Påskuddet er, at bygningerne er i meget dårlig stand og trænger til renovering, skønt politikerne ikke kan fremlægge tekniske rapporter der understøtter påstanden, og ingen af deres beboere kan bekræfte, at de fejler noget. De aktuelle servicehuse er fra 1983 og ser således ud.

Sandheden er selvfølgelig, at svenske kommuner på grund af kriminelt inkompetente politikere katastrofalt mangler penge, og de gamle er de mest lavthængende grene at plukke. Se den mad, gamle får serveret. Vent og se, når disse forbrydere kommer til at spare på børnene.

SVT er en samfundspatologi

I dette Swebtv- program kommer de gamle selv til orde, og de er alt, alt for civilliserede over for de politikere, vi også ser. Videoen er en enestående dokumentation af et selvherligt bureaukrati, og stats-SVT ville aldrig drømme om at lave sådan en. Det bider stort set aldrig de hænder, der fodrer det, derfor er det kun interessant som en samfundspatologi, der koster over 8 mia. kr. og som de gamle kunne have brugt  meget bedre.

Læg mærke til politikeren, der minut 45. bliver voldsomt ophidset over at blive filmet til et offentligt møde (!) Sådan reagerer en nomenklatura, der trænger voldsomt til at blive afsat. Demokratiet findes, for at man kan afsætte magthaverne uden at myrde dem. Ellers er man henvist til det, de gamle romere havde lov at gøre med en diktator.

Det har svenskerne desværre været 40 år om ikke at opdage. De stolede på magten længe efter, at man ikke kunne stole på den længere. Et svært misbrug af tillid. Man må nødvendigvis føle med disse gamlinge. Det er slemt at skulle risikere at dø af sin tillid, det er det ultimative nederlag for al menneskelighed.

Nørrebros Krystalnætter
af Henrik M. Jensen

Lørdag kl.16 er der kaldt til samling på Kultorvet for at mindes Krystalnatten i 1938, da jødiske forretninger og synagoger i Tyskland blev angrebet af stormtropper fra Tysklands nationalsocialistiske arbejderparti.

Bag demoen, der ønsker at fremme “tolerance, dialog og ytringsfrihed”, stĂĄr bl.a. Byggefagenes Samvirke og forskellige jødiske organisationer. Og bag opfordringer til at møde op stĂĄr bla. netavisen Arbejderen (med rødder i DKP-ML, som støttede det stalinistiske Albanien) og “De autonomes infoservice”.

Ikke kun i Tyskland

Men da krystalnatten ikke kun er noget, som skete i Tyskland i en fjern fortid, burde demoen bevæge sig fra Kultorvet og videre ud ad Nørrebrogade, hvor deltagerne kan mindes de sanseløse voldsorgier, der fandt sted i 90’erne og nullerne, hvor “autonome” stormtropper smadrede og plyndrede snesevis af forretninger.

Og demoen kunne så passende slutte sit fakkeltog foran restaurant The Barn for enden af Nørrebrogade, hvor en iransk flygtning med liberale anskuelser for kun en måned siden blev jaget ud af Nørrebro til lyden af klirrende glas, fordi hun ikke mente det samme som bydelens voldelige ekstremister.

Men denne aktualisering af demoen på Kultorvet sker naturligvis ikke, fordi den delvis er overtaget af netop de selvsamme mørke kræfter, som stod og står bag Nørrebros krystalnætter.

Alternativ demo

Så skulle man ønske at mindes Krystalnatten i 1938 uden at være i selskab med voldelige ekstremister, kan man i stedet gå på Israels Plads lørdag kl. 13, hvor dagen bliver markeret af For Frihed.

Og sĂĄ hĂĄbe pĂĄ, at denne demo kan være i fred for “Afaernes” stormtropper pĂĄ vej til Kultorvet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg har i flere ĂĄr funderet over hvordan de kommende sammenbrud i først Frankrig og Sverige, vil komme til at se ud, der er efterhĂĄnden ved at tegne sig et billede. I Frankrig har vi undtagelsestilstanden, som Macron har ophøjet til lov. Han har ikke kunnet leve med at have en undtagelsestilstand, for han er i sine egne øjne en progressiv og moderne liberal, sĂĄdan omtrent som Radikale Venstre, eller det nye Fremad. I Sverige er staten ved at miste magtmonopolet, der er ĂĄbenlyst omrĂĄder hvor banderne bestemmer, eller lad os kalde dem ved rette ord, klanerne. Kassen er ved… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Du har flere gange nævnt at historien sker i spring, 1. Verdenskrig, som med lynets hast udviklede sig efter en sommer, hvor ingen anede urĂĄd, murens fald, som ingen havde set og Sovjetunionens sammenbrud. Men spørgsmĂĄler er nok snarere hvornĂĄr vil den bestemmende klasse (jeg nægter altsĂĄ at kalde den eliten) indrømme at nu er sammenbruddet her? Macron ophøjede sammenbruddet til lov. Hvor voldsomme begivenheder skal der til, før man ikke længere kan kalde det uroligheder? Berlingske skriver at antallet af bombesprængninger i Sverige ligger pĂĄ niveau med et land i krig! Er det ikke nok til at tale om… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Tror du overser forskellene. 1) Verdenskrig 1914-18 udviklede sig, fordi stormagterne kæmpede om magten. Aspirerende magtblokke gjorde sig gældende. 2) Verdenskrig 1937-45 fordi aksemagterne udfordrede Det Britiske Imperium, herredømmet over havene samt den finansielle og samfundsmæssige orden. 3) Sovjetunionen faldt som følge af rivaliseringen med supermagten USA. 4) Mellemøsten ligger i ruiner, da man ĂĄbent har lagt sig ud med Israel-USA. AltsĂĄ, storkrig nĂĄr der direkte bliver stillet spørgsmĂĄlstegn ved den overordnede autoritet og globale politiske retning. Hvem har interesse i et fransk eller svensk sammenbrud? BĂĄde Frankrig og Sverige gør jo som lydige duksepiger fuldstændig hvad de fĂĄr besked… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  steen

FrĂĄn 1631 och fram till och med 1796 – totalt 166 ĂĄr – tog Sverige emot subsidier, alltsĂĄ ekonomiskt stöd, frĂĄn Frankrike i genomsnitt mer än vartannat ĂĄr. Och under nĂĄgra av de perioder dĂĄ Frankrike inte betalade tog Sverige emot frĂĄn Storbritannien, Spanien, Nederländerna eller det Osmanska riket…
https://popularhistoria.se/sveriges-historia/stormaktstiden/stormaktstidens-sverige-helt-beroende-av-bidrag

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

For tyve år siden var jeg af af dem fra den hjernevaskede venstrefløj, der ville have trukket på smilebåndet af dig steen. Tilgiv mig venligst. Jeg vidste ikke bedre.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Den religiøse sekt “Skippers Vidner” er vanepsykopatiske voldsfascister

Filuren
Filuren
1 year ago

»Udviklingen er vældig alvorlig, særligt den hensynsløse brug af sprængstoffer. Vi har ikke set noget tilsvarende internationalt, og det er et svært og komplekst billede for svensk politi,« siger den svenske rigspolitichef, Anders Thornberg.

https://www.berlingske.dk/samfund/sverige-saetter-kedelig-rekord-vi-maa-kigge-mod-krigszoner-for-at-finde

Poul
Poul
1 year ago

Jeg kan se i linket til de autonome at de lige husker at udnytte krystalnatten til også at protestere imod kritik af islam, en religion og politisk ideologi som kalder jøder for “muterede rotter” og som har opfordret til drab på dem uafbrudt i 1.400 år. Med venstrefløjen som venner behøver jøderne ingen fjender.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Stram kurs holder iøvrigt en moddemonstration til de autonomes usmagelige muslimske vælgerpleje på kultorvet i morgen kl 16.30. Jeg håber at de læser samtlige koranvers der handler om jøderne højt, så alle kan se hvad det er venstrefløjen står og forsvarer på dagen hvor nazisterne førte det ud i livet.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Ja de virker desværre til at have valgt underkastelse som en overlevelsesstrategi, for jeg tror simpelthen ikke pĂĄ at nogen jøde med kendskab til koranen oprigtigt kan mene at mere “mangfoldighed” er løsningen pĂĄ deres problemer. Da jøden martin krasnik kaldte rasmus paludan for nazist pĂĄ tv, den samme mand som iført kalot har vandret rundt pĂĄ nørrebro med livet som indsats for at forsvare jøder, der mistede jeg ogsĂĄ en del sympati for deres sag. De minder lidt om svenskerne, selvvalgte kujoner og ofre for deres egen dumhed. Ironisk nok ville det alligevel være selvmord at flytte til malmø,… Read more »

Santor
Santor
1 year ago

Så undskyldningen er altså at det bliver for dyrt for de gamle at bo der efter en renovering. Det er til at forstå. Hvorfor skal husene så bebos af folk hvor mere end halvdelen er på overførsel og ernærer sig for Svenskernes skattekroner. Kunne Svenskernes skattekroner ikke udbetales til de gamle som uden undtagelse med garanti har knoklet fra de var under 15 år og til deres pensionsalder.

Det er den ultimative fornedrelse og det er en Svensk socialdemokratisk regerings beslutning. Føj for en flok svin!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Frygtelige forhold. Tror kun det var i Karlstad og Arvika at jeg ikke sĂĄ ældre svenskere, der samlede flasker fra skraldespandende. Om aften og alene, i tusmørket altsĂĄ. Alt imens “de nye svenskere”, kørte rundt i deres smarte biler med enten tĂĄrnhøj arabermusik eller techno. Komplet ligeglade med de ældre etniske svenskere. At svenske pensionister, bogstavelig talt, ser deres land gĂĄ i opløsning, alt imens støtten til dem forringes, reduceres eller helt fjernes. Det er sĂĄ frygteligt at se, i virkeligheden, pĂĄ gaden. Man mangler ord. Mangler ord. Forholdstallet af svenske flaskesamlere, i pensionistalderen, er markant højere i Sverige end… Read more »

Rene
Rene
1 year ago

Det er en god og vedkommende beskrivelse du kommer med der. Tak for den.
Jeg har bekendte der jævnligt kommer i Sverige på afslappende sommerferie weekend ture
. De har ingen forståelse for mine alarmistiske beskrivelser af Sverige. De ser ikke de sigende diskrete næsten skjulte tegn og situationer som du der beskriver.
de fortæller om naturen roen og freden .
Det hele er slet ikke sĂĄ slemt som jeg VIL gøre det til .. iflg dem privilegevante velstillede danskere. SĂĄ tak for iagttagelserne og beskrivelserne . Det er tror jeg … det virkelige og egentlige Sverige.

Poul
Poul
1 year ago

Rasmus paludan taler om venstrefløjen og islams forhold til jøder foran synagogen i krystalgade, fra 1 time og 20 min her: https://youtu.be/CzPr0Chd-Eo Kan du ikke dele den steen? For danskernes reaktion i videoen senere understreger i den grad behovet.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

De taler over flere omgange, tale nummer 2 pĂĄ kultorvert er bedre da den rammer de islamofile venstreorienterede sellouts direkte, imens de gĂĄr forbi og rĂĄber nazist…