13
nov
Seneste opdatering: 14/11-19 kl. 1412
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tundra Tabloids/Kenneth Sikorsky har jeg mødt flere gange. Her er han med arabisten, prof. Hans Jansen i Bryssel i 2012. Man hører på de to finner, hvor afgørende Muhammedkrisen blev for bevidstheden uden for Danmark. (in english)

Lars Hedegaard: Pontius Pilatus som statsminister

Da en rasende folkemængde forlangte Jesus korsfæstet, vaskede romernes præfekt i Judæa og Samaria sine hænder for at vise, at han ikke fandt nogen skyld hos den anklagede. Det var ikke Pilatus’ bord og ikke hans ansvar, hvad der videre skete med Jesus.

Vore dages danske politikere har det på samme måde. Deres ord drypper som nektar fra havens smukkeste blomst, men når de støder på problemer, henviser de til højere magter: EU, FN, konventioner, love, domstolsafgørelser og enhvers ret til at kæmpe for shariaen og gå omkring i muhamedansk uniform. Nutildags tørrer de ikke ansvaret af på folkemængden, men på fiktive magter, der desværre forhindrer dem i at gøre det, som de påstår, at deres hjerter banker for.

Sådan bliver det også meget nemmere at være politiker. De bliver ikke hængt op på noget ansvar, men kan henvise til, at Justitsministeriets eksperter har fortalt dem, hvad de må og ikke må.

Vi mangler politikere, der påberåber sig deres ubetingede pligt til at gribe ind, ændre love og opsige konventioner – og i nødstilfælde se bort fra konventioner. Sådan et folketing har vi ikke. Det ville kræve, at politikerne tog bukserne på og var kvind- og mandfolk nok til tage ansvaret, og det tør de ikke.

Vi har stemt på dem, men det skyldes, at vi ikke har forstået, hvad der står på spil. Danskerne er venlige og tillidsfulde og kan ikke forestille sig andet, end at deres valgte repræsentanter har folkets tarv for øje.

Intet kunne være mere forkert. Som Pontius Pilatus vil de slippe for at tage de hårde beslutninger, som forsvaret af Danmark kræver.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Anders BoMargretheReneTomas.Samuel af Ugglas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Santor
Guest
Santor

Danske politikeres eneste ansvar er overfor den Danske befolkning!

Ingenting over, ingenting imellem, ingenting under. Det skriver de under på når de bliver medlem af FOLKEtinget og den underskrift vil Danskerne i sidste ende stille dem til ansvar for. Hvis de tror de fortsat kan snakke sig ud af problemerne har de misforstået noget og en dag vil Danskerne kræve deres ret!

Jeg hader at deres kujonagtige adfærd fremlægges som “nødvendighed”, “retfærd” og “aftaler”. De er landets øverste myndighed og skal virke til Danmarks bedste – under alle forhold!

Vis nu noget mod og initiativ. Vi har kun dette ene land.

Charles
Guest
Charles

Uanset Politik i det heletaget vil Danskerne kræve deres ret! og de 3 stolper i Ryvangen venter tålmodig.

For at undgå dette ragnarok er der KUN ET at gøre:

De skal ikke Integreres.
De skal ikke Assimileres.
De skal YT.

Derfor: Stem Stram Kurs.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Beklager, men Paludans facon skræmmer flere væk end han samler, så han vil aldrig kunne samle mere end højst 5-8%, det eneste du vil få ud af at stemme Stram kurs er en god fornemmelse i maven!
Hvis du vil have indflydelse og resultater så er det NB! Pernille Vermund vil være spiselig i langt flere kredse.
Ved sidste valg kom NB kun lige ind og Stram kurs kom ikke ind, hvis alle kræfter havde samlet sig omkring NB havde Pernille Vermund kunne tale med større styrke!

Margrethe
Guest
Margrethe

Den Nervøse: Hvad hjælper det, når NB ikke vil sende dem konsekvent hjem? Thuelsen Dahl kom også ind med “langt større styrke” end Pia K, og hvad fik vi så lige for de stemmer? Hvis danskerne foretrækker, deres døtre/børnebørn bliver voldtaget, får skåret hovedet og mister deres land, frem for at stemme på Paludan på grund af “hans tone” – ja men hvor meget tykkere bevis vil du så ha’ på at danskerne generelt ikke har fattet et klap af problemets kerne og omfang, med dénne sublime prioritering? Du kan ikke redde et folk, der ikke vil reddes. Det kan… Read more »

Rene
Guest
Rene

Margrethe. Jeg er meget enig. Det er ligetil som også du beskriver det. Kammertonen eller tonen i debatten…..WHO Cates.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvad har du egentligt forestillet dig, Magrethe?

Rasmus Pauludan kan intet andet end at holde Mette Forrædriksen ved magten, der han hverken kan eller være støtte for en borgerlig regering.

Hvordan kan du klandre Pernille Vermund, for at chr1000dal nægtede at bruge den magt vælgerne udstyrede ham med? chr1000dal er jo – om muligt – endnu dummere end Lars Barfod!

ino
Guest
ino

Jeg har skrevet det før, men gentager det gerne. Politikerne overholder kun konventionerne når det passer dem:
1: Siden Dyremoses finansministertid har vi ikke overholdt Wienerkonventionen vedr. landtrafik mv. (Vi tillader nemlig ønskenummerplader uden tal, konventionen kræver både romerske bogstaver og “arabertal” i nummerplader)
2: I 2015 lovgav Lars Løkkes regering imod Europarådets konvention om medborgerret (LLR indførte dobbelt statsborgerskab, konventionen anbefaler ikke dobbelt statsborgerskab)
3: Børnekonventionen er aldrig blevet opfyldt fordi vi tillader omskæring af drengebørn uden medicinske årsager (man må ikke slå børn, ej heller bide i dem, men skære i dem må man åbenbart godt)
Hykleriet er umådelig stort blandt politikerne.

Tomas.
Guest
Tomas.

Onsdag den 13 november 2019.

Jag svarar: Ett exempel på det är ”Fallet Axel”.
I Barnkonventionen står att Barn från födseln skall ha rätt till båda sina föräldrar. Vårdas av / plejes af . Men i Sverige gäller Barnkonventionen endast utländska barn.
http://tomasgidlof.se/BO_brev.html

Med vänlig hälsning
Gidlöf.se

Charles
Guest
Charles

Det kan ikke blive mere sandt, som skrevet står. Derfor:
Rasmus Paludan er og blive aldrig en Pontius Pilatus, Der er stor sandsynlighed for at Han bliver statsminister, med støttepartiet NB.
Stem derfor Stram Kurs. (P)

Lotus
Guest
Lotus

Så sandt, så sandt.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Hvorfor træffes alle vigtige afgørelser bag ryggen på vælgeren? Som for eksempel at stjæle ejendom!

Rene
Guest
Rene

Hvilken ejendom tænker du på. Jeg forstår ikke hvad du hentyder til

Tomas.
Guest
Tomas.

Det är vanligt att svenska myndigheter jobbar utanför lagen. Kronofogden är en sådan myndighet. De använder våld för att göra så och tar Pursvenskars egendom utan att den drabbade får möjlighet till rättvis rättegång. Det förekommer att den drabbade inte får någon rättslig prövning över huvud taget. Det benämns som ”rån” i Brottsbalken. Då Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) lägger händer utanför lagen så är det brott. Så kan de förfara mot Pursvenskar p.g.a. korruptionen i det så kallade rättsväsendet. Ingen offentlig tjänsteman utreds av polis och åklagare då de begått brott. Brotten kommer, (nästan), aldrig till rätten. Endast corruptio-sweden.blogspot.com känner… Read more »

Rene
Guest
Rene

Tomas tak for din respons.det lyder temligt uhyggeligt det du beskriver der.radioprogrammet je suis jalving 24syv tror jeg var lidt inde omkring det…..Der var en del der handlede om sverige og de underlige retsforhold som hersker i riget der.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens alvorlige grin / skratt

https://ibb.co/xHJf8YV

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Er det fordi Lars Hedegaard ikke KAN eller ikke VIL forstå det…

Danske toppolitikere vil ikke optræde politisk ukorrekt, eller bryde “den gode tone”. For så lukkes dørerne til internationale topposter – MED ET BRAG!

Rene
Guest
Rene

Anders Bo jeg tror da udemærket lars hedegaard kender og forstår sammenhængen mellem internationale topposter versus ansvaret som valgt politiker. Jeg tror bare Han understreger og illustrerer hvor ilegitimt og umoralsk og formålsfrit jobbet som valgt politiker reelt forvaltes idag. OG accepteres af en befolkning der helt hjerne lamme vælge de samme politikere igen og igen. Dermed tillades den umoralske ansvarsløse og formålsfrie fortsatte forvaltning af politikker jobbet . politikker jobbet som personlig karrierevej ….politik er jo som bekendt også kendt som teater for grimme mennesker. Så når ikke du er smuk nok til Hollywood kan du i stedet fører… Read more »