15
nov
Seneste opdatering: 16/11-19 kl. 0115
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tre år till med dagliga bombdåd, brutala rån och skottlossningar och S kommer att vara utraderade från den politiska kartan. Jens Ganman

Snart vil SAP skifte formand. Det vil ikke betyde noget

Det nyligt til opstilling godkendte sunni-parti vil alene æde 6-9 procent af socialdemokratiske stemmer ved det næste valg. Så er de nede på 13 procent ved næste valg i 2022. 10 procent er ikke urealistisk. Inden længe vil de skifte formand i den illusion, at deres deroute har noget specielt med Löfven at gøre. Det har den ikke. Han er et offerlam, der skulle have armen vredet om, for at blive statsminister, og det tyder  på selverkendelse og situationsfornemmelse.

At deres hundredeårige livscyklus er sluttet, er for meget forlangt at nutidens socialdemokrater skal forstå, især sosser af den nutidige kvalitet. Store magtpartier tiltrækker sig altid opportunister og platugler, og nu hævner det sig i degeneration. Aldrig har talentreserven været ringere, og partiet er naturligvis døende. Hør hvordan Morgan Johansson forsøger at redde sit politiske liv. Kloden drejer videre uafficeret uden ham og hans parti.

Sveriges dødsattest er underskrevet af rene kriminelle

Hele herligheden braser sammen, formuen, ejendomsbesiddelserne, højskolerne, myndighederne, hele hegemoniet. At bureaukratklasser rådner og forgår som en naturlov, er vores største held. Det giver nationen en chance for at overleve sine forvaltere, skønt Sveriges chance efterhånden ser ret smal ud. Sosser og Moderater er dødelige. Sveriges dødsattest er underskrevet af rene kriminelle.

Statens TV nyheder havde ikke et kvæk om den historiske udvikling

Tilsæt dertil Venstrekommunisterne, Centern og Liberalerne. Deres ugerninger vil indhente dem,  og ikke nødvendigvis på en måde vi kritikere vil bryde os om. Helt betegnende havde svenske, TV statsnyheder ikke et kvæk om denne historiske udvikling. For første gang i hundrede år er S ikke størst.  SVT finder det ikke værdigt til at nævne.

Se også: Socialdemokraternas chocksiffra i Finland: 13,9 procent og Nu har svenskerne fået nok af indvandring: Meningsmåling skaber sensation. Politikere kollektivt dødstruet: Dockor i hängsnaror utanför skånska kommunhus

Et nyt autoritært socialdemokrati tager form

Af: Hans Rustad

For at redde stumperne dvs. magten tyr S til overvågning

Socialdemokratiet har manøvreret sig selv ind i en blindgyde. Det har lagt afstand til egen befolkning og lader dem sejle sin egen sø. Det skaber store spændinger. Paludan er bare et varsel.

Hvad gør socialdemokraterne når de mærker at grunden brænder under fødderne? De indfører en model hvor polisiære metoder sættes ind mod befolkningen. Aktionerne mod Steen Raaschou, Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli er ikke uheld. De er varsler om en ny politik.

Socialdemokraterne har ingen politik. Det aner ikke hvordan det skal løse “problemerne”. Det har svigtet sine idealer. For at redde stumperne dvs. magten tyr det til overvågning. Teknologien giver myndighederne uanede muligheder.

 Jeppe var nær ved at besvime af virkelighedsrystelse

Nu griber regeringen chancen. Det ville ikke have gjort den store forskel med en borgerlig regering. At Mette Frederiksen overvejer at indføre samme type drakoniske internet-lov som Tyskland, siger noget om at regeringen er villig til at overskride grænserne for, hvad man kan gøre i Danmark.

Det gælder for øvrig ikke bare Danmark. I Storbritannien rejser borgmester Sadiq Khans hatespeech-politi ud i provinsen, og får hjælp af lokalt politi til at smadre døren til en jødisk konservativ blogger.

Det er uvirkeligt, det Fahrenheit 2 11 beskriver. Men ikke mere uvirkeligt end det Steen Raaschou og Jeppe Juhl oplevede. Jeppe måtte sætte sig ned og var nær ved at besvime – af virkelighedsrystelse.

Tabet af ytringsfrihed står ikke højt på dagsordenen

Hvis Trump skulle tabe i 2020 vil vi få se samme type “stramminger” i USA. Man klagede over Støjbergs stramminger. Men hvad med strammingerne overfor befolkningen? Det hører vi næsten ikke om.

Det har slået mig når jeg hører politikerne kommentere den politiske situation. Tabet af ytringsfrihed står ikke højt på dagsordenen. De mærker ikke at den forsvinder. Ytringsfriheden er for længst ophørt med, at være koblet til sandhedssøgen. Det er mere en udlufting.

Myndighederne har ladet udviklingen gå så langt uden at gøre noget at de er blevet fjender av ytringsfriheden. De tåler ikke at sandheden kommer for en dag. Derfor griber de til de metoder, de kender fra deres historie, og det er denne historie som gør at vi får kuldegysninger.

Marie Krarup greb tilbage til historien og foreslog at migranter skulle indlogeres i en type Oksbøl-lejr.

Ramaskrig

Men få reagerer på at regeringen bruger politiet til at lægge mennesker i jern der kun udøver deres ytringsfrihed.

Jacob Machangama ser helt rigtigt:

Skal Danmark følge Tysklands eksempel og holde sociale medier ansvarlige for at fjerne ulovligt indhold?

Ja, er svaret, hvis man spørger SF og de Radikale, ligesom Enhedslisten og Alternativet også har udtrykt interesse i en sådan model, der kopierer den tyske NetzDG-lov fra 2018, som pålægger større sociale medieplatforme at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer.

Regeringen vil analysere spørgsmålet nærmere, men forud for det seneste folketingsvalg var en dansk model af den tyske lov en prioritet for Mette Frederiksen. Derfor er der tilsyneladende ikke langt til et politisk flertal. Men der er gode grunde til at advare mod at følge i hælene på Tyskland, når det gælder reguleringen af ytringsfriheden.

Hvis man vil analysere “nærmere” er det fordi man vil vurdere hvordan man kan gøre forslaget spiselig.

Vi ser stadig tydeligere at historien indhenter Tyskland. Men Danmark?

Det man her forspilder er den umistelige frihed man vandt i kampen mod nazismen og kommunismen.

Vi er tilbage til tiden før 1939. Socialdemokratierne magtet ikke mødet men ny politisk religon som er ideologisk hård. Det var demokratiernes svaghed også i tredverne.

Denne gang tilpasser man sig og man går efter egne borgere. Derved skaber myndighederne sin egen nemesis. Hvis man først slår ind på den autoritære vej, er det vanskelig at standse.

Se også: “Vi beklager meget, men det er politisk, du ved” og Fjernelser i henhold til den tyske lov om retshåndhævelse på sociale netværk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Schnaz BeakErik NielsenAnders BoPoulDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Morten - - -
Guest
Morten - - -

Det er ikke helt præcist at sige, at Socialdemokratiet ikke har en vision for Danmark. Det har de. Det Europæiske Projekt. Det er den samme vision, som “de borgerlige” har.

– – –

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Sadiq Kahn burde måske koncentrerer sig om at engelske piger i uhyggeligt antal holdes som sexslaver af pakistanske muslimske mænd, nåh nej hvor er det lige Sadiq Kahn har dine aner fra? Pakistan såmænd! Han har såmænd også sagt om terror, at det er noget man må finde sig i hvis man bor i en moderne storby! Tja gad vide om det også var tilfældet hvis storbyen var uden muslimer? I min barndom, unægteligt et par dage siden, var London fyldt med englændere, bevares de er der stadig, men i mange kvarterer er de væk specielt Øst London er i… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Santor
Guest
Santor

Noget tyder på at der er ved at ske et skred i befolkningen, både i Danmark og Sverige. Det er også det eneste der kan redde os og Demokratiet. Alternativet er en politistat på linje med de gamle sydamerikanske eller et, i hvert fald i starten, benhårdt styre der fra dag et begynder at sende de uintegrerbare hjem.

Jeg ser desværre ikke en blød mellemvej. Det er enten eller for det er sidste chance for Demokratiet i Danmark og for den sags skyld også Sverige. Det er kun et spørgsmål om tid!

Filuren
Guest
Filuren

“Jeg synes, vi bliver nødt til at sige klart og tydeligt til de pågældende, at I er udrejst fra Danmark. Danmark er ikke jeres hjem. Vi ønsker ikke, I kommer tilbage.”

…sagde Danmarks statsminister.

Dagen efter står ‘de pågældende’ i Kastrup Lufthavn.

Tror på, at der er adskillige bløde mellemveje. Årtiers magtesløshed under internationalisternes åg har bare gjort det ganske svært at finde dem.

Erik Nielsen
Guest
Erik Nielsen

“Noget tyder på at der er ved at ske et skred i befolkningen, …”

Hvordan? Folk rejser sig da ikke for at demonstrere mod udviklingen. I Randers var der dog en demo, men der var tale om danskere, der havde lavet hærværk mod jødiske gravsten. Ville der have været så mange demonstranter, hvis det havde været muslimer, der havde udøvet hærværket?

Poul
Guest
Poul

Jeg afskyr islam som den pest den er, men jeg foretrækker faktisk et rent muslimsk parti fremfor en masse partier bestående af landsforrædere og levebrødspolitikere, som hvert øjeblik er klar til at sælge ud af vores lande, liv, og sikkerhed for flere muslimske stemmer. Så ved man i det mindste hvem og hvad man står overfor, fremfor nu hvor halvdelen af “vores” politikere er klar til at dolke os i ryggen hvert øjeblik, enten på eget initiativ eller på vegne af EU. Iøvrigt, prøv at tænke over dette: Når de muslimske partier bliver mere udbredt, vil antallet af selverklærede multikulturelle… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Præcis!

Jo hurtigere et muhamedansk parti kommer i folketinget jo bedre, for dér bliver de venstreekstremistiske Levebrødspopulister nød til at vælge side!

Schnaz Beak
Guest
Schnaz Beak

På det nåværende tidspunkt, er vel det eneste interessante spørsmål, hvor lenge har Sverige igjen, og hva skjer da?

Peter Buch
Guest
Peter Buch