16
nov
Seneste opdatering: 17/11-19 kl. 0236
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Svenske socialdemokrater nu må give en åben, uforbeholden undskyldning for at overleve”

Camilla Kvartoft er i København, og en af Sveriges fem hæderlige journalister Janne Josefsson optrådte på TV. Der er 17-18.000 af dem i Sverige, og det er et suicidalt erhverv. De har været i færd med at afskaffe deres land i 45 år, og nu ser de, de også afskaffer sig selv. Nøden lærer nøgne svenskere at spinde.

Ved nærmere eftertanke vil de måske ikke dø alligevel. Det har ændret hele spillet. Pludselig skriver svenske aviser noget, der har visse mindelser om  sandheden. Først skulle deres medier dog trues af udslettelse. Jeg advarede dem for tyve år siden, men da sad de for sikkert i sadlen.

Noor Nabil Younis rejste langt for at blive myrdet

Der var tre mord i Sverige dette døgn. Den myrdede i Malmø var 25-årige Noor Nabil Younis fra Trelleborg. Hun rejste som hundreder af andre lykkesøgere langt for at blive myrdet i den moralske supermagt. Den socialdemokratiske avis Folkbladet mener, at Socialdemokraterne nu må give en åben, uforbeholden undskyldning for at overleve.

Er islam ikke længere en erobringsideologi?

Der er ikke særlig mange svenskere, der bekymrer sig om deres overlevelse, nu er deres egen nemlig vigtigere. Sverige nærmer sig den nøgne nød af deres misregimente. Om tyve-tredive år kommer de i mindretal i deres eget land, de kan miste den politiske magt, og der er intet der forhindrer at deres skæbne bliver som oprindelige folk i alle andre af islam besatte lande: De bliver forfulgt og fordrevet fra Sverige, som jøder og kristne fra Tyrkiet og Egypten.

Man tror, det er løgn, men hvad skulle forhindre, at det går som det er gået i hele Mellemøsten/Nordafrika? I bedste fald har svenskerne altså sendt deres børn ud i en krig, de kan tabe. Hvis de vil overleve, er det ved at være sidste chance for et oprør imod dem, der har forrådt dem.Dansk polis: Kriminella gäng består av 98% invandrare. Se også Janne Josefsson: UG “Gynnar vi inte Sverigedemokraterna då?” LSS, bidragsfusket 8,7 miljarder. 1:04:40.

Det är allvar nu

Jag betraktar den svenska samhällsutvecklingen med så stor sorg

Alice Teoduresco, flygtning fra Rumænien, skriver: 2019 – en återvändsgränd

I lördags, samma kväll som vi mindes murens fall och jag firade med några extra bananer, sköts två tonårspojkar på en pizzeria i Malmö. En av dem, född 2004, avled senare av sina skador. Bara några minuter tidigare hade en kraftig explosion ägt rum två kilometer därifrån.

Det är allvar nu. Det har det förresten varit länge, vi skördar problem som såtts i decennier. Frustrationen över handlingsförlamningen ökar för varje krönika. Det är tjatigt, men frågan är fundamental. När sprängdåden och skjutningarna blir fler ökar risken för att vanliga, skötsamma människor ska befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Så kan det inte gå till i en rättsstat.

I det kommunistiska Rumänien var bilden av verkligheten alltid viktigare än verkligheten i sig. Det var därför de välregisserade manifestationerna för den ”store ledaren” var centrala, därför vi barn tvingades recitera dikter om vårt ”fantastiska” land och Partiet. Därför som den som pekade på hungern, misären, censuren och ofriheten angavs, fängslades eller rentav mördades.

Det fascinerande med Sverige är att ingen här anges, fängslas eller mördas för sina åsikters skull. Ändå handlar den vanligaste frågan jag får när jag föreläser om hur man ska våga stå för sin åsikt. Kanske förklarar det varför dagens oacceptabla våldsspiral med sprängningar, skjutningar och rån mot barn kunnat växa sig till dagens storlek utan att någon varken avgått eller satt stopp för det som skett. Trots att samhällsutvecklingen gått att förutse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Jeg kan ikke komme i tanke om en mere vammel mennesketype, end dem gjort af samme stof som svenske journalister. Hvis magtens nye strømning om få år går på, at det eneste saliggørende på denne jord er renracede arier, så ville de samme journalister gladeligt skrive side op og side ned om, hvilken gave til menneskeheden gentest er. Så kan vi få sorteret alle de besudlede bastarder fra. Det vil de skrive uden at blinke. Så foretrækker jeg ærlig talt “die hard” ideologer. De nazister, der skød sig selv en kugle for panden, da de måtte erkende, det var forbi.… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x