18
nov
Seneste opdatering: 18/11-19 kl. 1608
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Arrangerede “roast live kampe”, Halmstad oktober 2019.

Sensationelt ringe Löfven om vold og myrderier i SVT

I aftes kunne man i Agenda hÞre Sveriges statsminister og Liberalernas leder Nyamko Sabuni demonstrere, at de er spejblanke pÄ, hvorfor Sverige har flest dÞdsskydninger i hele Vesteuropa.

Forklaringen er over hele  linjen den marxistiske: ArbejdslĂžshed, “utanförskap” og fattigdom. “Hvis svenskere boede i de “udsatte” omrĂ„der, ville resultatet vĂŠre det samme,” pĂ„stĂ„r Löfven ganske ustraffet. Sveriges problemer med indvandret vold vil derfor kun blive vĂŠrre. Nye rekorder nĂŠste Ă„r, mere af det samme.

Sverige – globalisternes eksperimentarium – er pĂ„ vej ud i orkan

I den politiske klasse der har skabt dette morads, lades alt hĂ„b ude. I den kommende tid vil Mette Frederiksen se, hvad hun indtil videre har undgĂ„et mere ved held end forstand. Dette indvarsler SAPÂŽs endeligt, ja mĂ„ske hele Syvpartiet og dets klakĂžrer. Sverige – globalisternes eksperimentarium – er pĂ„ vej ud i orkan. Tyve Ă„r for sent. Heberlein skriver:

“SĂ„ hĂ€r dĂ„ligt har jag inte sovit pĂ„ mĂ„nader. Vem kan sova tryggt i ett land som leds av en statsminister som Ă€r i det nĂ€rmaste svarslös? Löfvens framtrĂ€dande i #Agenda var rena farsen. Ett potpurri av floskler, interfolierade med “sĂ„attsĂ€ga”, allt serverat med flackande blick.”

Stefan Löfven holder ikke som formand et Är til

Mange vil dĂž mens Löfven og Sabuni foregiver at tĂŠnke. De skulle have vĂŠret afsat for tyve Ă„r siden. Stefan Löfven holder ikke som statsminister et Ă„r til. Hans parti vil fortsĂŠtte med at smuldre, og det vil tro, det er hans skyld og at det har en chance i 2022. Det har det ikke, SAPÂŽs talentmasse er skrumpet ind til bundfald. I den kommende storm er det fortabt. Löfven er middelmĂ„dig i medvind, i modvind er han en katastrofe. Se ogsĂ„ Tino Sanadaji: Regeringens experter kan inte förklara gĂ€ngvĂ„ldet. – Systemfel i regeringen LöfvenTĂ„gkupesyndromet og Finns det ingen vuxen som kan ta Stefan Löfven i örat?

MÞdre fra den tredje verden opmuntrer deres sÞnner til at slÄs. Denne kultur tager de med sig til Vesten

Af: Zafar Anjum

I mit hjemland, og mange andre lande som har fattigdom som en fÊllesnÊvner, udvikles et gademiljÞ som ligner det, man ser i Malmö. For at forstÄ, det som sker i Malmö, mÄ man forstÄ det som sker i den del af verden svenske indvandrere stammer fra.

At kÊmpe hÄrde gadekampe, vinde respekt hos andre kriminelle og holde politiet borte ved at bruge tilgÊngelige midler (f.eks. korruption) og derefter at blive smÄkonger i eget distrikt eller bydel, har altid vÊrt et mÄl.

I vesten tror man at disse miljÞer opstÄr for at kunne omsÊtte narkotika uden indblanding eller konkurrence fra andre bander. Dette er ikke sandt.

Indvandrere fra den tredje verden vil altid strÊbe efter at fÄ Vesten til mest muligt at ligne deres hjemland. Dette er ikke Þnskeligt under nogen omstÊndigheder.

ModsĂŠtninger skaber konflikter

Jeg husker fra min egen opvÊkst i Pakistan, mÄden bander havde overtaget styringen i bydel efter bydel. Politiet var korrupt.

I sÄdanne barske og farlige omgivelser opstÄr kulturer hvor mÞdre opmuntrer sÞnner til at gÄ ud pÄ gaden og kÊmpe mod disse bander, ikke mindst for at beskytte kvinder i familien mod at blive et let bytte for disse bander.

I pakistanske film bliver der fortalt historier, hvor det at kÊmpe for familiens Êre giver heltestatus. BÞrn opmuntres til at vinde slÄskampe. Der findes sportsgrene, som gÞr kampsport til underholdning. Vinderen bliver en helt.

SĂ„ spĂžrger norsk og svensk politi: hvor er forĂŠldrene?

Det er det forkerte spÞrgsmÄl. Det rigtige spÞrgsmÄl er: hvad gÞr disse forÊldre?

Svaret er enkelt. De opdrager deres sĂžnner til at vinde gadekampe om at forsvare deres kvindelige familiemedlemmers ĂŠre og dyd.

Hvad er sÄ lÞsningen? I hvert fald ikke at lade politikere fra anden generation frem i TV- og radiodebatter. Andengenerations indvandrere har levet i konflikt mellem to kulturer. NÄr deres forÊldre ikke klarer at vÊlge, hvor deres hjem er, hvordan skal deres bÞrn sÄ klare det?

Opskriften som bliver brugt, hjĂŠlper ikke

Vort samfund stÄr overfor store udfordringer knyttet til ungdomskriminalitet. De unge havner i lommerne pÄ dem, som selv har vÊret kriminelle og nu er fyldt 18 Är. For at opdrage disse unge mÄ forÊldrenes tÊnkemÄde Êndres. Opskriften som bliver brugt, som f.eks. at sende bÞrn til moskeer, fratage dem pas og sende dem til hjemlandet, bruge vold, give dem dÄrlig samvittighed, etc. etc., hjÊlper ikke. ForÊldrene mÄ omskoles for at tilpasse sig norsk kultur.

Der er dessvÊrre fÄ politikere fra fÞrste generations indvandrere, men de er enten rejst hjem eller valgt en politisk side, som hindrer dem i at udtale sig frit.

Gengivet med venlig tilladelse. FÞrst publiseret pÄ Zafar Anjums facebookside (noget udvidet her). Fordansket af Snaphanen.

Journalisterne forlader den synkende skude

Socialdemokraten Lena Mellin, AB, vil gerne redde sig op pĂ„ det tĂžrre land, inden det hele braser sammen. Dette er svensk journalistik i Ăžjeblikket, som er nĂŠsten mere skyldig end politikerne: Lena Mellin om vĂ„ldet: “Att det skulle gĂ„ Ă„t helvete har man vetat i Ă„ratal.” Ganske pludselig har hun “vidst alt hele tiden.”

“Otroligt! Lena Mellin, en av de frĂ€msta föresprĂ„karna för massinvandring och mĂ„ngkultur av journalisterna, en av de vĂ€rsta SD-hatarna, pĂ„stĂ„r att ‘man vetat i Ă„ratal’ att det skulle gĂ„ Ă„t helvete”, skriver exempelvis den före detta SD-toppen Ted Ekeroth pĂ„ Twitter.

DĂždsskydninger i Vesteuropa, Agenda 17.11.2019.Er Sverige fattigst og har de stĂžrste sociale klĂžfter?

Löfvens tanker pÄ TV

“Fire dage i Sverige”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Beklager Zafar Anjum, selvom du har sÄ evigt ret, sÄ er der kun en ting der virker. Hjemsendelser over en bred kam. Hvordan det gÞres er for sÄ vidt ligegyldigt.

De udlÊndinge der ikke kan finde ud af nordens mentalitet mÄ vÊk!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Santor

Ja, heja Rasmus Paludan..De skal ikke integreres.. De skal UT..helst i gÄr..Det blir jo bare verre o verre i hele norden..gÄr raskere i Sverige..om nÄ ikke SD KD o M igjen prÞver Ä kaste regjeringen..og fÄr flertall.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Santor

“Indvandrere fra den tredje verden vil altid strĂŠbe efter at fĂ„ Vesten til mest muligt at ligne deres hjemland.” Hvad ellers? EuropĂŠerne overtog heller ikke indianernes kultur, da de invaderede Amerika – og muslimerne regner europĂŠere for enfoldige indianere. Hvilken kultur som vil dominere, er altid demografisk bestemt. Det er derfor den uskĂžnne forening af Erdogan, Macron, Merkel, EU og FN, der afgĂžr den hvide mands skĂŠbne. Lukker disse non-entiteter op for den islamiske tsunami, vil muslimer forudsigeligt dominere demografisk. De vil lukke op, fordi de Ăžjensynlig er af den fejlagtige opfattelse, at islam bare er en normal religion til… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Det er den samme ubegavede og naive forestilling, om at den gamle marxistiske analysemodel om socioÞkonomiske Ärsager til alt indvandrekriminaliteten, der prÊger debatten i Danmark. Man skal vÊre bÄde blind og dÞv for at tro pÄ det, eller man skal vÊre Kommunist fra Enhedslisten, fra Alternativet eller Det Radikale Venstre!

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

– Hov du glemte, Venstre, Konservative, Socialdemokratiet og SF. Eller dĂ©r er det mĂ„ske forklaringsmodel nok at, vi andre er racister over for minoriteter, jvs Venstre-formandens seneste udmeldinger? Nej. Der er kun Ă©n forklaringsmodel, som forklarer det her: Soros betaler og derfor har INGEN af dem kvaler med at bedrage og ĂždelĂŠgge sit eget folk, i en grad som aldrig fĂžr er set i historien. Problemet ender med at skulle lĂžses pĂ„ anden vis. Den udvikling sker helt af sig selv, hvad folk end er “for eller imod”. SĂ„ kom nu ud pĂ„ de skydebaner. Begynd med pistol. Det er… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Morgan Johanssons viskning under invandringsdebatten: ”För mig spelar det ingen roll”

https://nyheteridag.se/morgan-johanssons-viskning-under-invandringsdebatten-for-mig-spelar-det-ingen-roll

NB Man skal skrue godt op for at hĂžre det ( ca. 18 sek. ) – en magelĂžs frĂŠkhed fra MJ!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

At der i Danmark findes Royal Run er nok intet tilfĂŠlde.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Hvor meget mon virkeligheden her specifikt gadens konstaterbare realiteter betyder for popularitet, udbredelse og vÊkst pÄ omrÄdet- e-sport?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Er der nogen der kan – vil? – overtage formandsposten?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x