23
nov
Seneste opdatering: 24/11-19 kl. 1704
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er mange i Sverige som kjenner pÄ dette som en invasjonsarmé

Man kan si det var en politisk depresjon som gjorde at vi ville forlate Sverige, i alle fall var det slik for meg. Ja, jeg kaller meg politisk deprimert. Jeg kjenner meg ikke hjemme lenger i Sverige. Utviklingen har gĂ„tt i en slik feil retning. Et land som jeg tidligere kjente meg veldig trygg i, som kjentes som det tryggeste sted pĂ„ jorden, har gradvis blitt noe helt annet…Camilla beskriver endringene som en «invasjon» av folk med «dominansadferd» De flyktet fra Sverige til Portugal

Lars Åberg: Kan man reparere et land?

Det er godt set af Kristeligt Dagblad at interviewe Lars Åberg. Hans nye bog hedder All Inclusive. VĂ€lkommen till det nya landet. Han er naturligvis blevet svinet til af anstĂŠndigheden, og nu har han ligesom undertegnede fĂ„et mere ret, end han sikkert bryder sig om. Hans hĂŠderlighed vil nĂŠppe indbringe ham Stora Journalistpriset. Jeg plukker i Den svenske voldsspiral: Kan man reparere et land?:

Fra 2016 til 2018 bevilgede svenske myndigheder i alt 419.256 opholdstilladelser. De seneste 40 Är har 2,5 mio. mennesker fÄet svensk opholdtilladelse.

Da svenske Lars Åberg for 16 Ă„r siden beskrev de spirende problemer i MalmĂžs udsatte omrĂ„der, stoppede flere journalist-kolleger med at hilse pĂ„ ham. Nu gĂžr han det igen, men i dag kan ingen ignorere volden, der finder sted i dagslys pĂ„ Ă„ben gade. Vi har besĂžgt forfatteren i byen, der er blevet symbolet pĂ„ et Sverige, hvor trygheden og sammenhĂŠngskraften er under pres.

”Du kan ikke se det, nĂ„r et samfund falder fra hinanden. Men du kan mĂŠrke det. Og det kommer mest tydeligt til udtryk her i MalmĂž, fordi byen er sĂ„ kompakt. I Stockholm har du forstĂŠderne og deres problemer pĂ„ sikker afstand, men i MalmĂž kan du cykle fra cafeerne pĂ„ Gustav Adolfs Torv og til RosengĂ„rden pĂ„ 10 minutter.”

”Det er, som om vi nĂŠrmer os vejs ende. En smuk dag kan alt slutte. FĂžlelsen af intensiveret konflikt – om ressourcer, vĂŠrdier, territorier, beskrivelser af virkeligheden – vokser sig stĂŠrkere end roen og tilliden. Der er ikke lĂŠngere en plan. Og Ă©n ting er klar. Nogen bliver nĂždt til at betale. Lad mig fortĂŠlle dig om nogle af dem: bĂžrnene,” skriver Lars Åberg indledningsvis.

”I dag er det vel kun Stefan Löfven, der ikke forstĂ„r, hvad det er, der foregĂ„r,” siger forfatteren med et let opgivende smil og henviser til landets socialdemokratiske statsminister, som for fĂ„ dage siden blev grillet pĂ„ live-tv om bombesprĂŠngninger, skyderier og brutal vold i de svenske byer.

”Du kan sammenligne det med et stykke elektronik. Man tĂŠnker fĂžrst over, hvordan det virker, nĂ„r det en dag ikke lĂŠngere gĂžr det. Og da er det ofte for sent. Nu er spĂžrgsmĂ„let, hvad man gĂžr, nĂ„r man har et land, som er gĂ„et i stykker?”

Fra 2016 til 2018 bevilgede de svenske myndigheder i alt 419.256 opholdstilladelser. I 2018 udgjorde indvandring 80 procent af befolkningstilvĂŠksten i Sverige. Fra 2019 til 2022 forventes yderligere 91.000 kvoteflygtninge og asylansĂžgere. Desuden forventes 168.000 mennesker at sĂžge om familiesammenfĂžring i samme periode.

Han ved godt, det lyder lidt dommedagsprofetisk det hele, og at bĂžgerne er skrevet i mol, selvom han anstrenger sig for ikke at falde i hverken den sorte eller den hvide grĂžft i indvandringsdebatten.”Som menneske kan man jo ikke bare give op. Man mĂ„ holde fast i troen pĂ„, at det hele kan blive bedre, ikke mindst nĂ„r man har bĂžrn og bĂžrnebĂžrn. Men jo, der findes nok nogen derude, der er lidt mere optimistiske end mig.”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
11 months ago

Faktum i alle lande er, at debatten om riget man bor i tager udgangspunkt i hovedstaden. Stockholm er den hvideste, reneste og mest ur-nationale, etnisk koncentrerede hovedstad i Europa. Stockholm er for de rige, for de veluddannede og de priviligerede! Her findes intet “NĂžrrebro” lige rundt om hjĂžrnet, indvandrerne bor ikke midt i City, men i udenforbyen-omrĂ„derne! Derfor forstĂ„r hverken politikere eller journalister i “Gamla Stan” eller pĂ„ “Östermalm”, at deres Svea er ved at implodere! Eksplosionerne, voldtĂŠgterne, rĂžverierne, bilbrandene og knivdrabene sker jo udenfor Stockholms bymure, udenfor hĂžre, mĂŠrke- og kiggeafstand for de rĂždgrĂžnne/miljĂž/vegan/transkĂžnnede/LGBT/PLO/SVT/Venezuela/Greta elskende og ultravenstreorienterede journalistredaktioner, regeringspolitikere… Read more »

peerpede
peerpede
11 months ago
Reply to  peerpede

Godt skrevet, men det er bare ikke mig, peerpede, der har skrevet det.

Lars Sundling
Lars Sundling
11 months ago
Reply to  peerpede

Undskyld peerpede, jeg beklager! Jeg trykkede blot pĂ„ “Enter”, da jeg havde skrevet fĂŠrdig! Har INGEN ide om hvor dit navn pludselig kom fra… Mvh//Lars S

peerpede
peerpede
11 months ago
Reply to  Lars Sundling

He he, jeg har hÞrt om det nogle gange her pÄ Steens side, dog aldrig selv vÊret udsat for det.
Jeg undrer mig lidt over hvad det er for kommentar-system der anvendes her.

AlfredsModer
AlfredsModer
11 months ago
Reply to  peerpede

Det svenske sociale laboratorium afslutter snart sit vilde globalistiske eksperiment – “Kan 10% uciviliserede araberbarbarer assimileres i et moderne land med en testperiode pĂ„ 25 Ă„r?”. Eksperimentet viser med al tydelighed, at man ikke kan smelte simple Ăžrkenkulturer sammen med hĂžjtteknologiske samfund – ikke engang pĂ„ 25 Ă„r. Lad svenske sociologer og demografer skrive en fyldig rapport om det fejlslagne eksperiment og send rapporten ud til alle rette vedkommende i hele verden med politisk magt. Lad ogsĂ„ den muslimske pave Franciscus i Rom fĂ„ en kopi. Den svenske demografiske katastrofe burde kunne fĂ„ lignende vilde eksperimenter afbrudt omgĂ„ende i hele… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  AlfredsModer

Du mener vel 25%, ikk?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
11 months ago
Reply to  peerpede

“Faktum i alle lande er, at debatten om riget man bor i tager udgangspunkt i hovedstaden. Stockholm er den hvideste, reneste og mest ur-nationale, etnisk koncentrerede hovedstad i Europa. Stockholm er for de rige, for de veluddannede og de priviligerede!” Enig. Dog er koncentrationen af hjemlĂžse i Stockholm, ogsĂ„ ganske hĂžj. Konkurrencen om flasker pĂ„ gaden, er endda meget hĂžj. “Her findes intet “NĂžrrebro” lige rundt om hjĂžrnet, indvandrerne bor ikke midt i City, men i udenforbyen-omrĂ„derne! Derfor forstĂ„r hverken politikere eller journalister i “Gamla Stan” eller pĂ„ “Östermalm”, at deres Svea er ved at implodere!” Hm, det har jeg… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
11 months ago

Det er mulig Ă„ reparere et land hvis den etniske befolkningen der som opprinnelig eier landet, Ăžnsker det.

Den store majoriteten av etniske svensker Ăžnsker ikke, eller vil ikke hverken se problemet, erkjenne at det er noen problemer overhodet og iallfall ikke gjĂžre noe med det, rent bortsett fra noen rabiate hyl mot de svensker som eventuelt kan vĂŠre imot Ă„ bli voldtatt og drept av utlendinger.

Derfor vil det ikke vÊre mulig Ä reparere Sverige og jeg kan ikke se noe hÄp for dette tidligere landet.

I mine Ăžyne sluttet Sverige Ă„ eksistere en gang sommeren 2019.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Schnaz Beak

Den velfĂŠrdsbuttede gennemsnitssvensker har af ligegyldighed blottet sin hvide brug for den magre muhamedanere senere hĂŠnder…

Datoen for Sveas snarlige dĂžd skal vi nok overlade til kommende historikere. Men det bliver sandsynligvis inden 2050!

AlfredsModer
AlfredsModer
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Allah gav muslimerne deres lange fingre, for at de lettere kunne grabse hvad tilhĂžrer andre. Allah gav, Allah tog, Allahs navn vĂŠre priset ad helvede til.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
11 months ago
Reply to  Steen

Jeg er bange for at det vil ske langt tidligere! Demografien og amokindvandringen arbejder meget hurtigt! Indvandring pÄ 91000 om Äret, og en fÞdselsrate betydeligt hÞjere end svenske kvinder, betyder at det gÄr hurtigt, meget hurtigt!

Realisten
Realisten
11 months ago
Reply to  Schnaz Beak

De unge svenskere ved det.. Jeg taler af erfaring.. Er selv stadig nogenlunde ung..

Hans
Hans
11 months ago

Ingen andre land burde ta i mot svensker ! svensker burde tvinges til Ă„ forsvare sitt land , for et feigt folkeslag.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Hans

Hvorfor…

Danmark er et af de naturlige flygtningelande for etniske svenskere. Venstreekstremisterne har bare lidt af et forklaringsproblem, hvis svensken skulle banke pĂ„. For hvorfor er den almenlige boligmasse optaget – og overtaget – af ubrugelige overskudsmennesker fra lavintelligenslande – muhamedanerne!

Schnaz Beak
Schnaz Beak
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Men svenskene flykter ikke til Danmark, eller Norge. Det skjer bare ikke. De flykter heller til Polen, Litauen, Estland osv.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
11 months ago
Reply to  Hans

Jeg skulle Ăžnske jeg kunne stemt din kommentar opp 6 millioner, minst! Dette er vanvittig feigt. Disse folkene har altsĂ„ : 1: Holdt kjeft i lang, lang tid om indre problemer i eget land, mest for Ă„ beskytte EGNE interesser. Ikke fellesskapets interesser. Det vil jo vĂŠre i fellesskapets interesse Ă„ faktisk ta tak i problemer i eget land. 2: Legg merke til at ingen svensker flykter til hverken Norge eller Danmark. Som oftest er det Polen, Spania, eller tidligere Ăžstblokkland de flykter til. Se, Norge og Danmark er fortsatt for rasistisk for dem! Det vil de ikke. SĂ„ ja,… Read more »

Filuren
Filuren
11 months ago
Reply to  Schnaz Beak

6 millioner brandvarme likes!

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

TĂŠnk at flygte fra ens fĂŠdreland, fordi det er blevet oversvĂžmmet – af Den Store Muhamedaneske Folkevandringsstunami.

Det er vel kun et spĂžrgsmĂ„l, om hvornĂ„r sĂžnnerne fĂžlger efter – og tager firmaet med?

Jeg nÄede ikke bÞrn, og der gÄr kortere og kortere tid, mellem jeg bliver gladere og gladere for det!

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Hvad har de to landflygtige sĂ„ stemt pĂ„ de seneste par Ă„rtier? Var det AfS, der fik krydset ved sidste valg? Ja jeg spĂž’r bare. For er der noget, der til min egen rĂŠdsel, for alvor gik op mig efter det seneste FT-valg: Det store flertal, af enhver given befolkningsgruppe, kan ganske simpelt ikke varetage ansvaret for hverken deres egne eller deres efterkommernes liv. Det bliver ikke bedre, nĂ„r jeg sĂ„ bliver belĂŠrt om at det er fordi “vĂŠlgerne har en kort hukommelse”. Ja men det bekrĂŠfter jo blot min pĂ„stand. Hvis man har sĂ„ “kort en hukommelse”, sĂ„ alt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago

Dagens gode grin / skratt 😂

https://ibb.co/VDwngs7

Niels Henriksen
Niels Henriksen
11 months ago
Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Spis, drik og vĂŠr glad, thi i morgen skal vi dĂž.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
11 months ago

KĂŠre Lars Åberg, dine ord lyder pĂ„ ingen mĂ„de dommedagsprofetiske. TvĂŠrtimod. De lyder realistiske. Det svenske forsvar (forsvarsmakten) er mĂ„ske ikke sĂ„ optimistiske. For i september 2019, der trĂŠnede det 200 soldater i det indre Stockholm. š Link til og citat fra artkiklen nedenfor: Soldater övar pĂ„ att försvara Stockholm Av: Jenny Ringström | Livgardet – 24 september 2019 kl: 12.00 https://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2019/09/soldater-ovar-pa-att-forsvara-stockholm/ “…Under övningen prövas soldaterna bĂ„de psykiskt och fysiskt genom kunskapstester och praktiska moment, sĂ„ som simning, orientering, att gĂ„ lĂ„nga strĂ€ckor med tung utrustning och att fira sig nedför en bergvĂ€gg med rep.” Er det her en Ăžvelse… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Tjaaeh, og hvilken side af konflikten vÊlger militÊret at skyde pÄ?

peerpede
peerpede
11 months ago
Reply to  Margrethe

Dem der stÄr forrest i sigtekornet nÄr kommandoen lyder.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
11 months ago
Reply to  peerpede

Svenske soldater ved godt hvem der er fjenden.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
11 months ago

Problemet er bare, hvor vil de flygte hen nÄr Portugal bliver Þdelagt af muslimer?
Der er sÄ fÄ muslimer i Portugal at de ligefrem annoncerer efter dem, for at bÞde for den katastrofale mangel pÄ bÞrnefÞdsler. Portugiserne burde mÄske skele lidt til hvordan det er gÄet i Sverige og Frankrig!

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Den NervĂžse

“Der er sĂ„ fĂ„ muslimer i Portugal at de ligefrem annoncerer efter dem, for at bĂžde for den katastrofale mangel pĂ„ bĂžrnefĂždsler…”
Det svarer til at sĂŠtte ild i huset for at skaffe sig varmen, nĂ„r centralvarmeanlĂŠgget er gĂ„et ned – “For varme, dĂ©t ska’ vi jo ha’!”

peerpede
peerpede
11 months ago
Reply to  Margrethe

Hvem annoncerer, muslimerne eller det Portugisiske styre?