2
dec
Seneste opdatering: 2/12-19 kl. 1845
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ser ikke, at Åbergs bog All inclusive : välkommen till det nya landet har været anmeldt endsige omtalt i svensk MSM, bortset fra i HD/Sydsvenskan, der finder den “spottende og fuld af overdrivelser.” Det har den allerede været ganske fyldigt i Kristeligt Daglblad og Jyllands Posten.

Videooptagelsen fra forleden er af lidt undergrundsagtig kvalitet, men lyden er acceptabel. Åberg kan næppe regne med at udkomme i SVT-teknisk kvalitet, tør jeg godt spå. Uanset Åbergs kilometerlange meritliste, er man undergrund i Sverige blot man kortlægger og beskriver politikernes fatale bommerter. Én gang dissident…..

Samordningsnumre?

Knap en halv million personer i Sverige, der aldrig har bestyrket deres identitet

Jeg vidste knap nok, hvad der er, men jeg ved, at svensk bureaukrati er indrettet ligesom Palme- og Kennedy mordene, man skal ikke selv kunne finde ud, når man først har forvildet sig ind. Man befinder sig i en statslig, erotisk perversitet, som i Orson Welles´filmversion af Processen med dens fabelagtige billeder. De har ikke lært det af prøjserne for ingenting.

Det er et nummer svenske myndigheder giver en person, der ikke er folkeregistreret og som endnu ikke har fået opholdtilladelse. Myndighederne har delt 870.000 ud af dem, heraf halvdelen til mennesker, der ikke har bestyrket deres identitet.

De er selvsagt populære hos svindlere og terrorister af enhver art. Sveriges naboer bør vide, at landet er en bombe, der venter på at eksplodere. Sverige er en gigantisk sikkerhedstrussel med et terrorpotentiale, de er uden chance for at dæmme op for. Hvem skal rydde kaos op efter disse mennesker? Tino Sanadaji skriver blandt andet:

Samordningsnummer är magiska tal som möjliggör för utlänningar att bo i Sverige, oavsett om de har rätt att göra det och, oavsett om de ens existerar. Myndigheter har delat ut ca 870.000, nära hälften utan styrkt identitet [..]

De är populära bland terrornätverk, islamistisk barnmördare Rakhmat Akilov hade multipla identiteter och fixade samordningsnummer av skatteskäl. Det räcker att köpa en skrotbil för ett svensk nummer, vilket marknadsförs på ryska siter. Det tilldelades t.ex. 500 nummer till spökpersoner som inte finns åt Transportstyrelsen, och då pratar vi bara om en enskild adress i Stockholm. [..]

Nu ska ni inte tro att Samordningsnummer bara används för terror, det nyttjas även för att köpa upp & exportera begagnade svenska bilar och undvika skatt, för penningtvätt, av stöldligor som länsar era hem och inte minst av företag som gillar öppenhet och svartarbete.

Merit Wagner skrev om det 2008 när numren gjordes lättare att använda. Regeringen Reinfeldt ville göra tillvaron marginellt bekvämare för legala invandrare och ändrade därför statens register så fler skulle acceptera samordningsnummer. Som vanligt avfärdades fuskrisk med floskler, och Carl Bildt jublade om ”regeringens arbete att underlätta för personer som rör sig över gränserna”.

Wagers inlägg 2008 förutsåg inte fullt den masskriminalitet som skulle följa, men reagerade på en intressant detalj. I svenska utredningar bjuder man in remissinstanser som får inflytande att lämna in sin input. Så vem bjöds in som remissinstans i denna utredning om svenska ID-handlingar? Bland annat Nordkoreas Ambassad! Sanandaji på Facebook

Samordningsnummer, Wikipedia. Expressen skrev om det forleden: Larmet: Hundratusentals lever utan styrkt identitet. Merit Wager skrev 5 november: Samordningsnumren har missbrukats under lång tid.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Ret skal være ret. Man kunne jo ved at læse denne artikel let får det indtryk, at svenske myndigheder er ligeglade med petitesser. Det er de imidlertid ikke, kan jeg forsikre om. Sidst for en hel del år siden vi var i Sverigstan, kom vi kørende stille og roligt i noget skov omkring Borås. Jeg havde ikke fået min sikkerhedssele på, og vi blev stoppet af en MEGET fortørnet Polis, der brugte flere minutter på at skælde mig huden fuld og resiterede store dele af den svenske lovbog ang bilkörning, hvoraf det fremgår, at det er meget farligt for samhället… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Nødlove
Interneringslejre
Tvangsrepatriering

Er der andre muligheder…

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Jeg heller ikke, men er der andre muligheder…

Jeg venter spændt på, hvad SD vil stille op, når – ikke hvis – de kommer til magten.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvis de nogensinde skulle komme til magten, ville de være blevet så renskurede, at de absolut intet virksomt ville kunne foretage sig. Og det er et løfte.

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  Filuren

*Filuren
SD kommer inte föra politik likt NMR eller liknande och inte varken jaga,gasa och brinna judar.
Det är mer sannolikt att SD vid makten kommer tillämpa den beprövade ‘osthyvel metoden’, alltså skala av det värsta mögel från alla sidor.
Vaf*n vet du om Sverige egentligen?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x