11
dec
Seneste opdatering: 11/12-19 kl. 2112
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Juristen og historikeren Thierry Baudet er leder af Forum for Democracy (FvD, Forum voor Democratie). Det er en ny tids akademisk polerede Geert Wilders, der  her taler pĂĄ Sverigedemokraternes landdage. Sveriges statsfinancierede antifascister Expo skriver: Högerextremist hyllades pĂĄ SD:s landsdagar.” Oversat til danske folhold, skal man forestille sig, at den danske stat gav milliontilskud til ekstremistnichen Redox. SĂĄ bindegale er vi trods alt ikke i Danmark.

Ekstremismen” afhænger som bekendt ogsĂĄ af, hvorfra noget betragtes. NĂĄr danske journalister kalder f.eks. Breitbart “meget højreorienteret,” skyldes bedømmelsen hovedsageligt deres eget stĂĄsted, idet de jo selv inbilder sig at befinde sig “pĂĄ midten.” Jo længere man befinder sig fra DR, desto længere ude i ufornuften er man. SĂĄdan ser DR og journalistundervisiteterne pĂĄ det, og her bliver al samtale allerede besværlig. Derfor er public service en køn drøm og en illusion.

Sverige er et tag selv bord for kriminelle

Af: Hans Rustad

Sverige er som et stort dyr der bløder ihjel

På bestemte adresser i Sverige er op til flere hundrede personer registreret. Systemet udnyttes hæmningsløst. Og statskassen malkes.

På nogle adresser i Stockholm er hundreder af personer, med tilfældige personnumre, registrerede på en og samme adresse. Mange har falske id-kort og udnytter systemet til kriminalitet hvilket koster staten milliardbeløb. Nu kræver Kristdemokraterna at loven ændres.

Sverige er som et stort dyr der bløder ihjel. Medier beskriver selv hvad der sker, uden helt at fatte at det er deres i eget samfund. Om Sverige kan man sige at vejen til helvede er brolagt med gode forsæt.

Det handlar om utländska medborgare som på felaktiga grunder kan använda samordningsnummer för att komma över exempelvis utbetalningar av moms eller skatteavdrag vid rut- och rotarbeten. Samordningsnummer skapar också en väg in i socialförsäkringssystemet. Myndigheterna har svårt att komma åt personerna bakom samordningsnumren eftersom de bara är registrerade på en adress utan att bo där. Många befinner sig inte ens i Sverige.

Deres land tages fra dem og de betaler for det

Normale stater har visse spærringer mod misbrug. Sverige har sat en ære i at fjerne dem. Samtlige partier og medier bærer ansvaret for situationen:

870 000 personer som inte är folkbokförda i Sverige har ett svenskt samordningsnummer, ett tillfälligt personummer. Nu kräver Kristdemokraterna en lagändring. Så här säger finansministern om kraven.

Findes der eksempler i historien pĂĄ et folk, der har bĂĄret sĂĄ store byrder uden at kny? Deres land tages fra dem og de betaler for det.

Kristdemokraterna tycker att det går alldeles för långsamt. – Jag tror att stora delar av svenska folket tycker det är naivt och ofattbart att man inte agerar, varför man inte ändrar de här reglerna. Det är hög tid nu, säger riksdagsledamoten Mikael Oscarsson (KD). Hundratals registrerade på samma adress – systemet utnyttjas av kriminella

Stefan Löfven er bare den sidste i rækken av statsministre, der alle bærer ansvaret. Hans svar på problemerne vidner om en politiker der har tabt alt på gulvet. Tegning: Thomas Knarvik

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
9 months ago

Hver eneste gang du skriver om et eller andet sindssygt i sverige, ser jeg de svenske vælgere for mig som helt frivilligt går ned og stemmer for mere. Jeg kan virkelig ikke have ondt af dem uanset hvor meget jeg prøver, men det er så indrømmet heller ikke særligt meget jeg prøver på det længere. De er allerede døde i mine øjne, det er kun dem selv det ikke er gået op for endnu.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Poul

“Hver eneste gang du skriver om et eller andet sindssygt i sverige, ser jeg de svenske vælgere for mig som helt frivilligt gĂĄr ned og stemmer for mere.” Danskerne gør det samme. Svenskerne har oven i købet to “undskyldninger”, vi ikke har: De har ikke hemmelige afstemninger, men til gengæld en gennemført, probagandistisk presse, der ikke har ladet det mindste, kritiske kvæk, slippe igennem. Det har vi plus hemmelige afstemninger. Alligevel gĂĄr det langsommere, men lige sĂĄ sikkert samme vej. Hvad mere skal der til for at vække folk? Niels Lilleund citerede i en klumme, Kirkegaard for at have brugt… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Margrethe

I følge aftale med Føderationen, får Sverige jo hemmelig afstemning næste gang!

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Jo der er skam ingen grænser for hvad nEUropa gør for europæerne. Norge skulle skamme sig sådan at holde sig væk fra sådan en ordentlig sammenslutning,som vi alle har glæde af. Ikke mindst englænderne. Man forstår ikke at flertallet af dem vil væk fra dette ideelle diktatur. Men heldigvis er de da også ved at blive godt og grundigt på plads af deres egne fremsynede politikere.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
9 months ago
Reply to  Poul

Lad nu være med det der fjolleri, Poul. Det har jo aldrig været “meningen” at demokratiet skulle kunne løse det her. – De fleste mennesker har ikke forstĂĄelse for politik men er bare fokuseret pĂĄ at tjene til dagen og vejen og passe familien. NĂĄr alle medier konstant udbasunerer venstreorienterede perspektiver sĂĄ er der sgu ikke noget at sige til at mange mennesker bare hopper pĂĄ den. Vi kan jo ikke alle være bloglæsende, oplyste rebeller, vel? Desuden har landet vel 25-30% socialdemokratiske kernevælgere nu i form af indvandrere og efterkommere, sĂĄ det “demokratiske” løb er kørt. Der findes een… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Steen

@Flere: Jeg mener det samme om lemminge-danskerne som om svenskerne, og resten af europæerne med tilsvarende tankegang iøvrigt. Der er noget virkeligt uhyggeligt over denne massepsykose europa er i for tiden, som et luftbĂĄrent stockholmsyndrom (vist nok ca samme frekvens som MSM sender pĂĄ) men grunden til min manglende medfølelse er mest at konsekvenserne efterhĂĄnden er sĂĄ udbredte at INGEN ærligt kan sige at de ikke vidste bedre. Hvis det var tale om politikere som i al hemmelighed havde lukket en fjende ind som lĂĄ i skjul under jorden og ventede pĂĄ at slĂĄ til var det noget andet, men… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Poul

Jeg har en bekendt, hvis søn er født med rygmarvsbrok. Han kan kun bevæge sig rundt med krykker og over længere afstande kører han rundt pĂĄ en elektrisk kørestol eller elscooter, eller hvad den nu hedder. De bor i Kokkedal. En dag væltede en flok perkerunger hans elkørestol, sĂĄ han faldt ud af den og de kørte bort med den. Resultat: Han er sĂĄ angst, at han kun kan falde i søvn med et stort base ball bat ved sengen. Falsk tryghed, men ok, det virker. Med den historie greb jeg selvfølgelig straks chancen til at holde mine evindelige, faktamættede… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Margrethe

Sats hellere på sønnen i kørestolen, intet skaber mennesker der kender deres værdier som praktiske erfaringer med virkeligheden. At hans mor er klar til at ofre sit barn for hendes idealer er desværre noget man ofte ser hos “humanisterne”, hvilket bare igen understreger at de værste mennesker iblandt os oftest er dem der insisterer på at være de gode.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  Steen

Tjaaa… Bum-Bum

For mig at se, prøver Mette Forrædriksen nu at gennemføre en del af V & DF’s valgløfter fra ’15…

Havde en borgerlig regering indført administrativ fratagelse af statsborgskab?

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Anders Bo

En socialdemokrat,hvadenten medlem af venstre eller konservative er en vindbøjtel.

Filuren
Filuren
9 months ago

Et kup? Ja, hvorfor ikke.

I den forstand at det regime Vesten under et er underlagt netop Ă©r et regime.

Det propaganderer som et regime
det ensretter som et regime
det overvĂĄger som et regime
det er diktatorisk som et regime

To partier, der grundlæggende vil det samme, bytter magten efter behag.

ino
ino
9 months ago

Jeg ved heller ikke om jeg selv har ondt af svenskerne, men jeg kerer mig om landet fordi vi har sommerhus i vores gamle SkĂĄneland. Statistikkerne fra hitta.se (der svarer lidt til krak.dk) fortæller mig at et flertal af naboerne stemmer borgerligt eller SD. Desuden er der heldigvis langt til naboerne, man fĂĄr meget jord for pengene i Sverige. Vi har ikke lĂĄs pĂĄ kælderdør og udhus, og der er aldrig forsvundet noget, sĂĄ det gamle Sverige findes skam stadig, men du skal dybt ind i skovene for at finde det. Jeg tror ikke de mange “tilflyttere” føler sig hjemme… Read more »

Hans
Hans
9 months ago
Reply to  ino

Jeg tror, at Olof Palme blev dræbt af en tidsrejsende, eller af tidsrejsende, der ved hjælp af fremtidig teknologi kan manipulere/formå nutidige mennesker at begå drab og terror. Jeg tror, at Olof Palme ville have ændret sig og stoppet indvandringen fuldstændigt måske i 1988-1989.

Adam
Adam
9 months ago
Reply to  Hans

Hvorfor siger nogen, at mennesker aldrig har været på månen, når både Palme og Elvis nu bor dér?

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Hans

Han blev dræbt af aids,hvis han da er død. Hvis ikke er han stadig smittebærer. Swebbtv har et interview om det.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
9 months ago

Noget tyder ogsĂĄ pĂĄ at Stefan blev tabt pĂĄ gulvet som barn!

Brandmand
Brandmand
9 months ago

Ekstremisme kan man også definere som at være så fængslet af sine egne tanker og ideer, så man er ude af stand til at føre en dialog med andre af anden observans. Dermed er den politiske forhandling følgeligt brudt sammen og en magtkamp står tilbage.

Adam
Adam
9 months ago

Det er altid interessant, at finde ud af HVORFOR folk handler som de gør. Hvorfor de stemmer mere død og ødelæggelse. Til at starte med, kunne jeg ikke forstĂĄ det. Men hvis man søger lidt selv og bevæger sig væk fra mainstream bedraget, sĂĄ vil man ogsĂĄ kunne se hvordan folk er blevet hjernevasket af systemer og stater og magteliter, især gennem de sidste ~100 ĂĄr. Man møder altid modstand nĂĄr man italesætter denne opdagelse. SĂĄ har man sølvpapirshatten pĂĄ, sĂĄ tror man pĂĄ konspirationsteorier. Bla. bla. bla. Men, for mig, er det det eneste der kan forklare hvorfor ens… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Mht overskriften vil nogen moské, nikke genkendende til mine 3 nedenstående linjer:

Nødlove
Interneringslejre
Tvangsrepatriering

AlfredsModer
AlfredsModer
9 months ago

Also sprach Zarathustra: Realistisk set kan vi kun foretage os Ă©n ting, hvis vi skal kunne sige, at nogen har gjort noget for at finde den endelige løsning pĂĄ det islamiske problem. Vi lader som om vi lover muslimerne, at betragte dem som medlemmer af den menneskelige race – hvis muslimerne til gengæld lover at lade som om, at islam er en menneskevenlig religion. Det hedder, i bedste pontificielle traditioner, gensidig multikulturel interreligiøs dialog – ogsĂĄ forstĂĄet som at mødes med de bedst egnede hensigter til sikring af den fremtidige antipodiske psykologis evige bestĂĄen som basis for garanteret gensidig antipati.… Read more »