14
dec
Seneste opdatering: 14/12-19 kl. 2106
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vores chancer for en harmonisk multikultur er om muligt endnu dårligere end andres”

Da “framtidslandets” fremtidstro forsvandt og hvorfor svenskerne historisk ikke troede, de behøvede blande sig i landets ledelse, men nu opdager, at det kører uhjælpeligt i grøften hvis de ikke griber ind, og på dette alt for sene tidspunkt kører det måske i grøften alligevel.

“Sverige har bekostet mest på integration, og er lykkedes dårligst. “Det er vældig svært at komme ind og blive medlem af svensk kultur.” Selv en dansker og en normand kan bevidne det. “Vores chancer for en harmonisk multikultur er om muligt endnu dårligere end andres.”

Nu er de små småt begyndt at opdage at de må gribe ind, og det vil få langt større politiske effekter, end vi allerede ser, inden Löfven og Syvpartiet får slæbt sig frem til næste valg. Der er intet til hinder for, at modrevolution mod etablissementets demografiske kulturrevolution, bliver lige så gennembribende og voldsom.

Da går Svensson og hens naboer desværre “interessante” tider i møde. Mätning: SD större än M och KD tillsammans og Sveriges tilvækst er den næstdårligste i Europa. “Nysvenske” araberbander hærger nu Europa helt ned til Sydspanien: How police brought down the most dangerous gang on the Costa del Sol.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Den NervøseNeiTilSverigeRaneldAnders BosNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Raneld
Guest
Raneld

Det er rart å se svenskene desperat prøve å tie dette ihjel. Tre ville araberunger dreper en svensk mann inne på en resturant i Sverige og avisene får det til å høres ut som om det var en liten hendelse, ingenting å bry seg om. Svenskene må vel være de galeste menneskene i Europa. Nest etter folkene de har sluppet inn i Sverige. Noen sier ” det är vældig svært at komme ind og blive medlem af svensk kultur”. Man bliver ikke medlem av svensk kultur, man blir født inn i svensk kultur. Av to svenske foreldre, i Sverige. Arabere… Read more »

NeiTilSverige
Guest
NeiTilSverige

Det har aldri eksistert noen sjanser for multikultur, det er en naiv drøm. Like barn leker best og hvis det flytter inn afrikanere eller arabere i nabohuset så flytter jeg. Jeg godtar ikke å bo i afrika eller arabistan i Skandinavia. Jeg vil bo med skandinaviere i Skandinavia. Og det er ok, ikke noe feil med det. Jeg vil ikke leve med afrikanere eller arabere og det er mitt valg. Hvis jeg ville leve med afrikanere eller arabere, så hadde jeg flyttet til den totalt ødelagte utbombede søppeldynga vi kaller Sverige. Det er forresten kun èn no-go sone i Sverige.… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Mere “kulturberigelse” i Sverige?

14. dec. 2019 – 20.53

Machetemænd amok: En dræbt

https://www.bt.dk/udland/machetemaend-amok-en-draebt

Tre maskerede mænd har stormet en restaurant i Sverige. En person meldes dræbt, oplyser den svenske avis Expressen.

Klokken 18:33 indgik der alarm om et røveri mod en hotelrestaurant i Gislaved. Tre maskerede mænd stormede restauranten. De var angiveligt bevæbnet med machete-lignende knive.

En mand i restauranten blev såret med et hug fra en machete og døde på stedet, da hans liv ikke stod til at redde.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Skal jeg redegøre for, hvorfor du bør tage en anden advokat, Steen?

En advokat a la Bjørn Elmkvist tager sandsynligvis sagen pro BoJo, fordi:

sagen er principiel
BE har møderet for Højesteret

peerpede
Guest
peerpede

B.E virker mest som en overbagt kartoffel, uden bare det mindste snert af hvidløg.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Er det mon Marrakech-aftalen vi nu ser blive udmyntet i praksis og indskrevet i EUs lovværk? For så kan Danmark vist godt rende og hoppe med alle vore / Lars Løkkes naive forbehold. Läcka från EU-advokat: Ny lag kan kriminalisera migrationskritik https://nyadagbladet.se/utrikes/lacka-fran-eu-advokat-ny-lag-kan-kriminalisera-migrationskritik/ Enligt en advokat som arbetar nära en domare inom europeiska institutioner arbetar man med att ta fram ett lagförslag som skall göra det svårt och i vissa fall kriminellt att kritisera invandringen till EU och befolkningsutbytet. Detta enligt forskaren Michael Zazzio som varit i kontakt med advokaten. En oroväckande rapport om en nytt lagförslag inom EU har läckt… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Angela Merkel: Yttrandefriheten måste begränsas för att säkra det fria samhället

https://nyadagbladet.se/utrikes/angela-merkel-yttrandefriheten-maste-begransas-for-att-sakra-det-fria-samhallet/

Publicerad 3 december 2019
Uppdaterad idag kl. 22:59

Den tyska kanslern Angela Merkel höll nyligen ett känsloladdat tal i den tyska förbundsdagen där hon deklarerade att uttalanden som upprör och kränker andras värdighet [!!!!!] måste bekämpas av politiker för att säkra det fria samhället.

– Vi har yttrandefrihet i vårt land. Till alla de som hävdar att de inte längre kan uttrycka sina åsikter så säger jag detta: Om du uttrycker en åsikt så får du leva med att den blir motsagd. Att uttrycka en åsikt är inte gratis! deklarerade kanslern. [!!!!!!]