19
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1046
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Op på en brøkstreg med skidtet

Det er enkelheden og uanseeligheden, jeg kan lide ved striben, det er ikke fordi, den er videre original. Jeg kan godt lide komplicerede ting fremstillet helt enkelt, som den populist, jeg er klar over, at jeg er. Op på en brøkstreg med skidtet.

Fra Sverige er jeg vant til, at det forholder sig omvendt for socialister, liberalister og løgnhalse: Der er det enkle sĂĄ kompliceret, at de pĂĄ forhĂĄnd afstĂĄr for at forklare Nisse i Hökarängen (Maren i Kæret) den dybere sammenhæng, men i virkeligheden er det blot en mĂĄde at slippe afsted med politisk svindel og humbug pĂĄ, og hvor store mængder svindel er der ikke brug for at afsætte i disse ĂĄr?  Jeg samlede den op i kommentaren nedenfor. Kommentatoren “Alfreds Moder” ved mĂĄske, hvor den stammer fra?

Multikulturen er revolutionær og et spejlbillede af fascismen

Et interview af Nils Littorin med Göran Adamsson, altså to (forhenværende?) venstreorienterede, da Littorin er gammel kommunist.

Sverige skulle med Proposition 1975:26 være multikulturelt, og Olof Palme vidste i den anledning udmærket, at det var lige så revolutionært et projekt, som det siden har vist sig i virkeligheden. Landsfaderen Erlander havde næret en Robespierre ved sit bryst:

“Naturligtvis är det mångkulturella samhället en revolution. Den är oundviklig. Men eftersom jag är reformist vill jag att denna revolution skall ske gradvis”.

Jo længere vi er kommet frem i revolutionen og de facto ødelæggelsen af en nation, desto mere spørger jeg mig “hvorfor?” og desto mere undslipper svaret mig. Jeg har en mistanke om, at jeg ikke engang vil finde det i Proposition 1975:26, men jeg vil da forsøge.

Men hvad skal der stå på dødsattesten?

Skal det virkelig vedblive at være gådefuldt, hvorfor vi satte os for at ødelægge os selv, lidt som det gådefulde ved Romerrigets undergang og Første Verdenskrigs udbrud? Ingen obducent kan lade rubrikken stå blank, men hvad skal der stå på dødsattesten? Jeg tænker ikke på selve sygdommen, men på, hvordan patienten erhvervede den.

Da kommunismen og nazismen faldt pladask, var det nærmest umuligt pĂĄ sekundet at opdrive ærlig nazist eller kommunist i hele Europa. Det samme vil ske med multikulturalismen, nĂĄr kanariefuglen i guldminen – Sverige – endelig stopper sit selvmordsforsøg og begynder at redde de sørgelige resten ud af flammerne. De to i denne artikel udgør sjældne undtagelser.  Göran Adamsson fĂĄr ordet:

”Bakom multikulturens vackra färger döljer sig en anti-intellektuell, reaktionär ideologi som saknar vetenskaplig grund. Paradoxalt nog är det just på högskolan och universiteten som den varit som starkast.”

NL: Men är inte mångfald bättre än enfald?

GA: Det beror på vad du menar. Är polygami bättre än monogami? Är sharialagar bättre än Sveriges rikes lag? Att stå upp för en modern rättsstat, jämlikhet och arbetarrörelsens ideal blir problematiskt för mångfaldspolitikerna när de möter bakåtsträvande imamer eller fascism inom invandrargrupper. Tydligast blir det kanske med minoriteter inom minoriteter. Synen på homosexuella inom vissa invandrargrupper är ett tydligt exempel. Förtrycket av kvinnor som vill slå sig fria från hederskulturen är ett annat. Allt det här har sopats under mattan, för inom etniska gruppen är allting bra. GÄSTSKRIBENT NILS LITTORIN: MULTIKULTUR ÄR FASCISMENS SPEGELBILD.

Der er grøde i den mere tænksomme del af svensk venstrefløj. Jeg havde også helt glemt, at den eksisterer: Därför lämnar jag den illröda vänstersekten.

Hvad jeg begyndte at skrive om for tyve ĂĄr siden – uden nogen politisk baggrund iøvrigt – er nu almenviden, og de der ikke ved det, tilhører bare den sædvanlige derrière garde, som nu engang er demokratiets tunge kors og mulige, fremtidige død: Sweden: The Wages of Self-Loathing Is Civil War.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Alil
Knut Alil
1 year ago

Jeg ser samme sutringen i Sverige i Danmark og i Norge i de frie kommentarfeltene, vi må løse våre felles problemer i Skandinavia med aksjoner og samhold, det nytter ikke å sitte bak pc er og kjefte lenger, en privat hær av Skandinaviske patrioter må dannes i det skjulte.
Vi mĂĄ befri vĂĄre land .

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Knut Alil

Først skal der udtænkes en strategi for, hvorledes man smider invasionsstyrker ud af et land, nĂĄr samme invasionsstyrker beskyttes militært af landets officielle hær. Migranter har priviligeret status, som nu ogsĂĄ autoriseres af internationale organisationer; FN, EU, Røde Kors og hele godhedssvineriet. Det er som om, at der er trukket en agenda ud af tidsĂĄndens røv, som arbejder hĂĄrdt og mĂĄlrettet imod nationalstatens overlevelse. Det er faktisk analogt til nazismen og fascismen, som ogsĂĄ bare poppede op pĂĄ den internationale politiske arena. Uden nogen specifik anledning og med global agenda. Globalisering hĂĄnd i hĂĄnd med den islamificerede tsunami af migranter… Read more »

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
1 year ago

“Demografi er skæbne”. Demografers nøgterne konstatering siger det hele. Den førende danske demografi-professor dr.polit Poul Christian Matthiessen advarede allerede om det for over 30 ĂĄr siden, men han blev skammet ud af medierne med DR og TV2 i spidsen. BĂĄde i Sverige og Danmark var problemerne med masseindvandringen fra de varme lande forudsigelige. Man valgte at ignorere den demografiske videnskabelige sagkundskab. Men hvorfor egentlig? MĂĄske ville man forlænge socialdemokratismens levetid, ved at importere en ny underklasse til afløsning af den gamle, der havde forladt ‘bevægelsen’? I dag bruger ‘bevægelsen’ sĂĄ beskyldninger mod dens politiske modstandere om, at de er racister/nazister/højreradikale… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
1 year ago
Reply to  Ivan Dybdal

Jeg tror egentlig det skylde, at man først i 1980’erne kunne se, at nĂĄr krigsĂĄrgangene gik pĂĄ pension omkring 2015, ville det meget lave fødselstal dengang – en fertilitet pĂĄ 1,2 – ikke kunne betale deres pension 30 ĂĄr senere. Lykketoft og andre finansministre havde barberet opsparingen ved beskatning, og for den private Den Sociale Pensionsfonds vedkommende havde konfiskeret. Derfor begyndte man at importere arbejdskraft – nye skatteydere – men glemte at vælge de ubrugelige fra. Man gik direkte fra asken i ilden, og forfejlet indvandring koster os nu 250 mio om ugen. Derfor virker det ogsĂĄ ret hyklerisk at… Read more »