19
dec
Seneste opdatering: 19/12-19 kl. 2359
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Asyllovgivningen er blevet en migrationsrute, der skaber bosĂŠttere. Vi er et lille folk, der kan forsvinde”

Forfatteren Halvor Fosli i samtale med Documents Hanne Tolg. Sverige fylder naturligt nok en del fra minut 38:40. “Det er meget trist og bekymrende at overvĂŠre, hvad der er sket i Sverige.” Den vil blive udskiftet med en You Tube, nĂ„r den foreligger. Man skal 9:40 ind i denne video, fĂžr samtalen starter. KĂžb bogen: Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid

“Klockan har redan slagit 12 sĂ„ kanske redan allt Ă€r för sent?”

Skriver Lennart Bengtsson pÄ DGS idag. Det er fÞrst for nylig, at opinionen i svensk MSM er begyndt at handle sÄ meget om virkeligheden, sÄ den er blevet lÊselig og udholdelig for en udlÊnding.

Er det for sent? Holdt Valium-medierne befolkningen passiv i de Ă„rtier, hvor den skulle have reageret, og kommer der nogensinde et ĂŠrligt bud fra branchen pĂ„ “hvorfor”? Som tingene stĂ„r idag, er svenske journalister blandt de hovedskyldige i situationen.

Forebygge et faktum?

Nu stĂ„r den pĂ„ hĂžjere skat og lavere velfĂŠrd, foruden en kriminalitet ingen har et realistisk bud pĂ„ at bekĂŠmpe – formentlig nogensinde. Jeg ser det, politikerne har pĂ„fĂžrt Sverige som permanent med kronisk pil mod forvĂŠrring. “Det Ă€r Ă€nnu en lĂ„ng vĂ€g kvar mot botten,” som Helena Edlund skrev, og det fĂ„r Ă©n til at tĂŠnke pĂ„, om man skal bruge tyve Ă„r til for at forebygge noget, der er uigenkaldeligt sket.

Lotta Gröning skriver i Expressen: De hade sÄ fullt upp med SD att de blundade för katastrofen:

Men frÄgan ÄterstÄr: Varför ville vi inte se och varför kunde kriminaliteten grÀva sig in i vÀlfÀrdsstaten, ta över hela stadsdelar och se till att polis och rÀddningstjÀnst fick problem att ta sig dit?

Det gÄr inte att komma ifrÄn att vi har en vÀldigt politiskt styrd forskning i Sverige. Men Äter frÄgan varför vill regeringens representanter inte sÄg samhÀllsutvecklingen.

Inrikesminister Mikael Damberg har svarat pÄ frÄgan om hur det kunde gÄ sÄ hÀr lÄngt i Sverige, att de helt enkelt inte sÄg problemen med integrationen. Han har ocksÄ sagt i en intervju i DN att han inte sÄg hur allvarligt hotet Àr frÄn islamisterna.

Min tes Àr att regeringen och de andra sex partierna hade sÄ fullt upp med att bekÀmpa SD och rasismen att de blundade för den katastrof som kriminaliteten och gÀngbrottligheten nu har skapat. De ville helt enkelt inte se den verkligheten.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Goodbye goodbye, Sverigstan. Du gik under pga feminisme og dum politisk korrekthed.
Som bekendt ligger man, som man har redt. 😀 😀 😀

tom
tom
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Skam dig!

For os, der holder meget af Sverige og den gammeldags svenske redelighed og uomtvistelige dygtighed, er der ikke grund til latter. Det er tvĂŠrtimod med sorg, at broderlandets kurs mod afgrunden konstateres.

Jeg har endnu ikke opgivet, at etniske svenskere, og det gÊlder isÊr mÊndene, fÄr taget sig sammen til at sige fra. Og fra andre sammenhÊnge ved jeg, at nÄr de endelig gÞr det, kan det gÄ hÄrdt for sig.

I mente det sÄ godt, men som vi ogsÄ ved alt for godt i Danmark, er uhÊmmet nedadrettet lefleri bÄde farligt og destruktivt.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  tom

Det fordrer at i Svenskere ikke sidder med fingeren i rĂžven.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  tom

Det fordrer at i Svenskere ikke sidder med fingeren i rĂžven. Prins Vilhelm af Sverige. PĂ„ Valborgmesseaften d: 1 Maj udtalte Prins Vilhelm af Sverige til en forsamling pĂ„ 30000 mennesker: ” Vi ville fryse i selve sommervarmen og svede blod i efterĂ„rets frostkolde dage, hvis fremmede mĂŠnd bjergede hĂžsten, mens rĂžster pĂ„ fremmede tungemĂ„l kundgjorde nye love stridende mod vort Retsbegreb. Overhovedet kan vi slet ikke tĂŠnke os nogen Ă„rstid, pĂ„ hvilken der ikke hvĂŠlver sig en fri himmel. Det er ganske simpelt forudsĂŠtningen for, at vi kan anse livet vĂŠr at leve. Man kan bĂžje et folk gennem… Read more »

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Norges kurs mod nationalt sammenbrud kan forhindres i nogen grad:
LĂžslad Anders Bhering Breivik. Han kan lave nogen nytte ude, i stedet for inde i spjĂŠldet.
Jens Stoltenberg og hans Arbejdeparti, samt Gro Harlem Bruntland + Vatp…..e i Fremskridtspartiet (Eksklusion af Breivik da Breivik gjorde opmĂŠrksom pĂ„ den uansvarlige indvandringspolitik), har vĂŠret skyld i dette forestĂ„ende Nationale sammenbrud.
Her i Danmark er alle partier pÄ tinge vÊret skyld i det som Danmark har det nu, undtagen NB og Stram Kurt.
RĂžvhullet til Straksopbremseren skulle have et par lusinger.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  steen

Det er nok ikke det forkerte sted at sige sin mening og gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ hvad det kunne vĂŠre galt. Jeg priser ikke nogen. NĂ„r det endelig gĂŠlder, mĂ„ vi hjĂŠlpes ad ALLE sammen. Du ved lige sĂ„ godt som jeg at Breivik IKKE er forrĂŠderen, men de andre: Jens Stoltenberg og hans Arbejdeparti, samt Gro Harlem Bruntland + Vatp
..e i Fremskridtspartiet. Vi ser lige ad hvem der er den stĂžrste massemorder i lĂŠngden: De der udfĂžrte den uansvarlige indvandringspolitik eller Breivik. Det ser vi fĂžrst nĂ„r Norge er brudt samme. De 77 er desvĂŠrre fritage for skyld i denne… Read more »

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  steen

Er det een vejs kommunikation ??
Det er mere end 2 timer siden jeg har svaret dig steen.
Jeg priser ingen, ved bare at sige “LĂžslad ABB”
Det er jo din pĂŠdagogiske tankegang der forhindrer videre kommunikation.

Realist2
Realist2
4 years ago

“Min tes Ă€r att regeringen och de andra sex partierna hade sĂ„ fullt upp med att bekĂ€mpa SD och rasismen att de blundade för den katastrof som kriminaliteten och gĂ€ngbrottligheten nu har skapat. De ville helt enkelt inte se den verkligheten.”

Ahhhh bortforklaringer… rigtigt… lamme… bortforklaringer.
IĂžvrigt er de kun skyld i hundrevis af mord og (ti)tusinder? af voldtĂŠgter. Med flere til fĂžlge.
SelvfĂžlgelig er de undskyldt. De sĂ„ den jo bare ikke komme ….

tom
tom
4 years ago

Hanne Tolg og Halvor Fosli udtrykker sig begge pÄ en behagelig enkel og ukrukket mÄde uden de sÊdvanlige klicheer og omsvÞb. Ex. nÄr de nÊvner, at en somaisk kriminel partout skal omtales i medierne som norsk, mens man aldrig ville gÞre det, hvis vedkommende var fransk. De kalder det for de lave forventningers racisme, og det er prÊcis, hvad det er. SÄ tak for dette udmÊrkede indslag.

tom
tom
4 years ago
Reply to  steen

🙂 Ja enkelt, men unégteligt lénge undervejs.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  steen

Vi har et hĂŠngeparti Steen.
Er det een vejs kommunikation du foretrĂŠkker??
Det er mere end 2 timer siden jeg har svaret dig steen. se oven for.
Jeg priser ingen, ved bare at sige “Lþslad ABB”
Det er jo din pĂŠdagogiske tankegang der forhindrer videre kommunikation.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

NAV udbetalte sidste Ă„r over 400.000.000.000,- norske kroner!

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Nordahl Grieg (aktualiseret): Kringsat af muslimer, gĂ„ ind i din tid Under en blodig storm deltag i et korstog Kanske du spĂžr’ i angst udĂŠkket. Ă„ben: Hvad skal jeg kĂŠmpe med hvad er mit vĂ„ben? Her er dit vĂŠrn mod islam her er dit svĂŠrd kristentro pĂ„ livet vort nordmĂŠnds vĂŠrd For al vor fremtids skyld sĂžg det og dyrk det dĂž om du mĂ„, men Ăžg det og styrk det Ædelt er det norske land jorden er rig Findes her sult og nĂžd skyldes det migranter Ja ja, i livets navn skal sharia falde solskin og brĂžd og Ă„nd… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x