21
dec
Seneste opdatering: 22/12-19 kl. 1827
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 …And feel themselves subdued

Koran 9:29: Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Apostle, nor acknowledge the religion of truth, even if they are of the people of the Book, until they pay the jizya with willing submission, and feel themselves subdued. GoV. – historien pĂ„ svensk

‘Brasilificeringen’ af Sverige

NĂ„r staten mister territorier

Ekonom varnar för den skenande brottsligheten: ”Kan sĂ€nka Sverige som land”, forlĂžd det i gĂ„r. Patrik Engellau har flere gange sammenlignet udviklingen i Sverige, med den som andenverdenslandet Brasilien allerede har vĂŠret igennem i flere faser, og som svenske politikere – i al fald udadtil – synes uden forudsĂŠtninger for at forstĂ„:

Jo lĂŠngere man venter med at tage magten tilbage i de nu 60 “udsatte omrĂ„der” (hvoraf 22 er sĂŠrdeles fortabte), desto mere ulĂžselige bliver problemerne, og jo mere vold mĂ„ der anvendes, hvis staten en dag bestemmer sig for at tilbageerobre dem.

SlÄ fÞrst stat, og slÄ hÄrdest!

Men hvem ved, svensk militĂŠr fĂ„r tilfĂžrt betragtelige milliardbelĂžb i disse Ă„r, sĂ„ mĂ„ske er politikerene ikke helt sĂ„ dumme, som de lyder. Trods alt er det en del af politikeres jobbeskrivelse at lyde forstandshandikappede nĂ„r talen falder pĂ„ problemer, ingen andre end de selv er skyld i. – LĂŠren af Brasilien og Siciliens maffiĂžse klanomrĂ„der er: SlĂ„ fĂžrst stat, og slĂ„ hĂ„rdest!

“Den första slutsatsen Ă€r att problemen aldrig löser sig av sig sjĂ€lva. Den andra slutsatsen Ă€r att staten mĂ„ste engagera sig sĂ„ tidigt som möjligt för att ha en chans att Ă„tererövra vĂ„ldsmonopolen. StĂ€mmer man inte i bĂ€cken och tvingas försöka stĂ€mma i Ă„n sĂ„ blir det nĂ€stan ogörligt. Den tredje slutsatsen Ă€r att staten mĂ„ste gĂ„ in med bedövande kraft nĂ€r den vĂ€l bestĂ€mt sig. Korvgrillningens tid Ă€r förbi.

Sverige befinner sig, vad jag kan begripa, i fas ett. Buset har kontrollen i no go-zonerna. Svenska makthavare gör inte sÄ mycket Ät saken i hopp om att buset ska ta kÄl pÄ sig sjÀlv och inte besvÀra den övriga befolkningen. NÀr nÄgra ovanligt brutala gÀngmord intrÀffar blir ledande politiker chockerade och vrider bekymrat sina hÀnder, men den svenska vÄldsapparaten hÄller sig lugn.

Fortfarande har Sverige kanske en chans att förebygga olösliga problem. Men om vi lÄter bli att ingripa övergÄr förhÄllandena med automatik till fas tvÄ dÀr alternativmakten rotar sig allt fastare. DÀrför bör Sverige snarast gÄ direkt till fas tre och med vÀldig kraft och beslutsamhet förklara krig mot brottsligheten. TyvÀrr Àr detta pÄ allvar. PATRIK ENGELLAU: VEM SER DET KOMMA?

Se ogsÄ Sweden: The New Tribalism. I aftes havde SVT Rapport denne statistik. Som man ser, lader skyderierne sig knapt nok afficere af retsstatens hidtidige indsatser. Ingen af dens forholdregler har gjort noget indtryk, og uret tikker videre.

Hvor dybe klansamfundenes rÞdder er, kunne man se i BorÄs i forgÄrs. LÊs artiklen her.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimski
Kimski
4 years ago

Jeg ved ikke hvordan i andre har det, men videoer som den foroven giver mig en alvorlig lyst til at uddele nogle seriĂžse rĂžvfulde, der hvor de hĂžrer til.
-Og det er efterhĂ„nden ved at vĂŠre en permanent sindstilstand, for mit vedkommende…

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Kimski

Jeg synes jeg kan genkende noget der.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Lördag 21 december

Julklappen till Åkesson – nytt SD-rekord i Sentio pĂ„ 29,1 procent [!!!!!]

https://nyheteridag.se/

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

SÄ lÊnge man besidder et kraftigt magtmonopol, kan man naturligvis rydde bulen, MEN fÄr man lov??
Hvad vil folkestemningen sige og gÞre, isÊr de satans rÞdgardister? Vil soldater og politifolk udfÞre de givne ordrer? isÊr hvis der er indrulleret mange af fjendens folk i styrkerne? Vil situationen fra Balkan gentage sig, sÄ et socialistisk USA og NATO vil gribe ind over for landets lovlige ledelse?
Det er dĂŠleme ikke let.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Knud: SpĂžrgsmĂ„let er snarere om Sveriges regering vil gĂžre det. – Svaret er nej. Problemet er dermed politikerne – ikke politi og militĂŠr, som for de flestes vedkommende er nationalkonservative, og formentlig gerne Ăžnsker en tilbagevenden til et sundt land.

NeiTilArabere
NeiTilArabere
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Skandinaviske soldater og politifolk er transvestitter, arabere og kommunistiske venstreekstremister. Bare se pĂ„ Sverige, hele det svenske forsvaret bestĂ„r nĂ„ av transvestitter, utlendinger og homser. De har blitt kvotert inn, det er viktig Ă„ spre elendigheten jevnt utover. SĂ„ nei, Skandinaviske soldater og politi vil aldri udfĂžre ordre. De er for opptatt med sine egne problemer. For Ă„ si det pĂ„ en annen mĂ„te; vi har ikke lenger politi eller soldater i Skandinavia. Vi har bare en gjeng udugelige mammadalter, utlendinger og forrĂŠdere. Soldater og politi hĂžrer til pĂ„ venstresiden, de har jobbet hardt i flere Ă„r for Ă„ oppnĂ„… Read more »

HvorMange?
HvorMange?
4 years ago

Ja, nĂ„ har Skandinavia vĂŠrt under angrep i seks Ă„r. Hver eneste dag strĂžmmer nye utlendinger inn i Skandinavia og forsyner seg med alt som er vĂ„rt. Og det eneste vi gjĂžr, er Ă„ skrive pĂ„ blogger om hvor fĂŠlt det er. Igjen og igjen. Og samtidig som vi skriver sĂ„ strĂžmmer 1000 nye utlendinger inn i Skandinavia. Igjen og igjen. Dette er grunnen til at Tyskland ikke vant krigen, vi hadde ikke internett pĂ„ 1940-tallet. Hadde vi hatt internett, sĂ„ hadde vi alle snakket tysk nĂ„. Er det forresten noen som vet svaret pĂ„ dette spĂžrsmĂ„let: hvor mange utlendinger… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  HvorMange?

Du har mistet poenget.
Ikke bryr seg politikerne om plass..penger eller ei, men kun deres vei til makt og penger.
Det beviste Sverige og Danmark ved siste valg, der mussene gikk mann av huse..moblisering.. for Ä stemme pÄ sossene..uten hadde de tapt.

Kimski
Kimski
4 years ago
Reply to  sussebassa

Man behÞver kun at se pÄ London i dag, for at forstÄ at politikerne ikke har noget problem med at stable os i flere lag, hvis det er det der skal til, for at de kan tjene flere penge pÄ at Êndre Skandinavien til et mellemÞstligt shithole.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Kimski

De,-politikere og lign.- Kommer ikke til at bo i mellemĂžstlige shitholes. Deres bĂžrn og bĂžrnebĂžrn har uddannelse , netvĂŠrk o.lign. der fĂ„ Dem,- politikere o.lign skaffet til udlandet nĂ„r den tid kommer.(Men hvor er efterhĂ„nden det “udlandet”?). Østeuropa?. Vil de- Østeuropa give plads og ophold til de mennesker?. Men penge o.lign kan mĂ„ske ogsĂ„ , nĂ„r den tid kommer skaffe en langt?

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  HvorMange?

“Dette er grunnen til at Tyskland ikke vant krigen, vi hadde ikke internett pĂ„ 1940-tallet. Hadde vi hatt internett, sĂ„ hadde vi alle snakket tysk nĂ„.”

Hvordan det? Fordi tyskerne havde fat i den lange ende, men ikke kunne trĂŠnge igennem med budskabet?

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Steen

Fejlen var vel ogsÄ, at propagandaen bÄde var mindre subtil og langt mere internt rettet end de allieredes. Det blev et tysk onemanshow hvor alliancepartnerne viste sig uduelige eller hurtigt blev kÞrt ud pÄ et sidespor.

Alene det at naziledelsen ikke lyttede til italienernes Ăžnske om et par Ă„r mere til opbygning af en ordentlig hĂŠr…

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

OPROP! (islamisk udgave)! til Danmarks Soldater og Danmarks Folk! Uten Grund og imot de islamiske regimers og de islamiske Folks oprigtige Ønske, om at leve i Fred og Venskab med det danske Folk, har Danmarks Magthavere erklĂŠret migrantstop. Den islamiske verdensorganisation ‘OIC’ har til nu overvaaket danske/norske Forholdsregler, men den kan ikke taale, at et migrantstop blir skaffet efter de kristne organisatiornes Ønsker. Den danske og den norske Regjering har siden Maaneder hat Beskjed om disse ForsĂžk. Likeledes er deres Holdning ingen Hemmelighed for OIC. Regjeringerne er hverken villige eller istand til at kunne yde en virksom Motstand mot det… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x