29
dec
Seneste opdatering: 30/12-19 kl. 2000
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I koranisk forstand er europæiske kvinder legitimt krigsbytte

Og nogle muslimer ser sådan på det, og opfører sig derefter. Alt for mange. Vi ved alle, at magtens selvbeskyttelse efterhånden fordrer, at det skal være kriminelt at sige selv nok så faktuelle sandheder om islams natur og konkrete fremfart. De mægtige skulle jo nødig komme op at hænge på ulykker endsige katastrofer. Derfor har vi allerede delvis mundkurv på, men politikerne burde vide, at censur kun vil købe dem lidt tid. Regningen ankommer altid!

En muslimsk voldtægt er terror og en krigshandling

Koranen har intet voldtægstbegreb, blot tilladelsen til at tage sex-slaver af slagne fjender, og det er vel sådan nogen muslimer i Europa opfatter det hele:  Europa er erobret land, ganske vist med stor hjælp af lokale landsforræddere, for islam kan ikke klare særlig meget selv, men profeten giver dem visse, liderlige dominanser og rettigheder over “die Untermenchen.” Vi skal frem til efter, at islam har taget magten i Sverige og Frankrig, før ideologien kan sætte magt bag de store ord. Et islamisk A-våben i Europa, og vi er alle fysiske dhimmier, hvor vi indtil nu kun er psykiske.

Hijra, udvandring for at sprede islam, er en muslimsk pligt, og vore magthavere stod til tjeneste, vel mere af dumhed end af ondskab. Havde de gjort det samme i 1940, 1848 eller 1659, havde ingen været i tvivl om, at de var landsforræddere.

Nu kan Lars Løkke tillade sig at blive fornærmet over at blive kaldt, det han er, kun fordi vi er så historieløse. Han lukkede over 80.000 fremmede ind under sin sidste “straksopbremsnings-periode.” Han håner sine landsmænd, men dansk journalisme kaminpassiarer med den gamle hyggeonkel. Hvilke kampe havde de ikke med ham og hans underbukser, mens verden holdt vejret? Vi plebejere og populister fælder en tåre.

Denne forsamling af Quislinge

Politiske svindlere har stadig en vis margin, men Løkkes parti har plantet i titusindvis af vore fjender, og sandheden vil indhente dette sammenrend af Quislinge. Om ti år vil ingen dansker synes, at jeg udtrykker mig for stærkt her. Så får V og S alvorlige problemer. Jeg skal bare trille tommelfingre, indtil majoriteten af danskere ankommer til mit synspunkt. Jeg skulle for tyve år siden, og  nu gentager det sig.

Ødelagte børn på samlebånd

Vi taler om lande, der er så dysfunktionelle at ingen vil anlægge en kuglepenne- eller knallertfabrik), og europæiske kvinder er legitimt krigsbytte ifølge den hellige bog og forebilledet Muhammed, og det er på allerhøjeste tid, at vi bliver opmærksomme på det. Hvis vi ikke vil forsvare kvinder og børn mod en invasion fra klansamfund, er der virkelig ikke meget, vi vil forsvare. Så fortjener vi at dø sådan, som Sverige ligger åndeligt og demografisk for døden. Hvis svenskerne ombestemmer sig, og alligevel ikke vil dø, vil Sverige have sin første krig i 200 år på dørmåtten. Betingelserne er lagt på plads.

I England kunne de heller ikke bekvemme sig, resultatet er som Independent skriver idag: Grooming ‘epidemic’ as almost 19,000 children identified as sexual exploitation victims in England. Ødelagte børn på samlebånd.

Deres skæbner anklager os, og vidner i evighed om vores usselhed. Hvilket had til politikerne gemmer der sig ikke bag disse tal, og hvor meget bedre var det ikke, om det fik mæle nu i stedet for, når det uigenkaldeligt er for sent som i Sverige? Landets fremtid bliver uhyre blodig. De der ikke vil se det, er feje eller uvidende.

Svenske kvinder  er terroriserede af angst*

Sverige har tyve anmeldte voldtægter om dagen (!) Mange flere i Sverige anmelder slet ikke mere, anslået ti gange så mange: 70.000. En muslimsk voldtægt er at forstå som en krigshandling, og straffen bør være derefter. Jungletrommerne fungerer, og svenske kvinder ved udmærket, hvad der foregår under medieglansbilledet, og de er terroriserede af angst (*Nationaløkonomen  Hans Jensevik). De er forførte, men de er ikke dumme.

Det er en svimlende tanke: Feministtstaten ofrer sine kvinder og børn for at magten, der ofte er  kvindelig, ikke skal lide skade eller prestigetab. Hykleri med flere forsvarsløse ofre er svært at forestille sig. Sverige er et land, hvor elskere af sandhed ikke bare bliver  kaldt “nazister,” men hvor de hvor de også befinder sig i en labyrint af løgne som i nazi-Tyskland. Hvem er da de egentlige “nazister,” søgerne eller forhindrerne? Tvivlerne eller de ortodokse?

Oversætteren af denne artikel fandt ingen foruroligende detaljer om den religiøse voldtægt i franske medier, derimod i italienske Il Giornale. Morsang-sur-Orge ligger tyve kilometer syd for Paris´centrum.

They raped her while praising Allah

Then they posted the video of the abuse on their social media. The rape took place last Thursday in a suburb south of Paris. Some officials of the government, instead of asking themselves about the terrible violence, have pointed the finger at Twitter.

by Federico Giuliani, Il Giornale, December 26, 2019

In France, in a suburb south of Paris, two 16-year-olds, of African origin, raped a minor girl, filmed the abuse, and shared the video on their social network. During the sexual violence, the assailants repeatedly cited Allah, the Koran, and Mecca.

The incident, reported by French newspapers and then picked up by La Verita, happened Thursday, 19 December at Morsang-sur-Orge, in the Essonne department. The perpetrators of the rape, as stated, posted the film of the violence on the web. Those brutal images, aside from being shared by numerous users, allowed the investigators to trace the identity of the alleged rapists. The two assailants were arrested last Saturday.

The dynamics of the facts

The sexual aggression occurred in the entrance hall of a building. The classical large building typical of those peripheral urban areas where delinquency, drug traffic, crime, and more in general, degradation reign. The video of the rape lasts about a minute and a half and was bounced from one social media outlet to another, enjoying particular success on Twitter.

The dramatic images begin with the underage victim, who fled, was chased and insulted by the two 16-year-olds. From their mouths come very violent words, offenses that are confused with terms that refer to the Islamic religion. “I swear on the Koran of Mecca, cry out and you will see the blows that I give you,” shouts one of the rapists to the frightened girl.

In another moment, the rapists order the young girl to follow them.

“In the name of God, I swear to you on the Koran of Mecca: It is better to reflect in your head and come to us because a squad is about to arrive — We are the best, those who are arriving will make you regret. On my mother I swear to you, you won’t get out alive. You will die.”

At that point, the verbal violence was transformed into physical violence.

Aside from the serious crime, the attitude of the two rapists is evidence for the umpteenth time of the danger of the pro-Islamist subculture which already rules the Paris suburbs. According to this vision, women count for nothing. They are only objects that serve to satisfy the desires of men. Inferior beings to be insulted and beaten at will.

Twitter on the grill

The incident has also provoked much rhetoric about how the operators of the social networks have handled the situation. Already, because notwithstanding that police have several times asked Twitter users not to share the video, the film remained in circulation for hours prior to being taken down.

The French government, at that point, instead of reflecting on the pitiful state in which they peripheries of the country find themselves, has decided to attack Twitter. The undersecretary of equal opportunity, Marlene Schiappa, has no doubts:

“The video is revolting. As soon as I was aware of it, I immediately contacted Twitter to have it removed. Some copies are still in circulation. This social network is not up to speed; the criminals know it; that is why they use it.”

The biggest risk now is that French public opinion will not stop to reflect as much on the serious crime committed by two young Africans and the tensions that stretch across the suburban quarters as on the function of Twitter. In that case it would be a defeat for all.

Med tilladelse fra Gates of Vienna. Raped in the Name of Allah and the Koran in the Banlieues

The Independent i dag: Grooming ‘epidemic’ as almost 19,000 children identified as sexual exploitation victims in England

Muslimsk kvindesyn frisk fra fad


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
23 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
HansCharlesHelvetesDanskerGreatRene Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Gad vide hvor længe den bestemmende klasse kan skamme folk til at rette ind. I pæne kredse taler man ikke om voldtægtbølgen, det er simpelthen ikke et emne, der er velkommen på de bonede gulve, for hvis man annoncerer forbrydelsen og dens årsag, så er man tvunget til at gøre noget ved det, og det vil man helst ikke. Man vil ganske enkelt ikke bringe sig i en position, hvor man kan beskyldes for racisme eller endnu værre blive beskyldt for at sympatiserer med DF, NB eller SK. Det vil betyde omgående eksklusion fra det pæne selskab, derfor tales der… Read more »

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Alle muslimske “unge to-sprogede grupperinger af anden etnisk herkomst” skal tilbydes en gratis såkaldt “Lolita-dukke” af plastic, hvis og når de får asyl. Så kan de bruge den til at forrette seksuel nødtørft på. Herved skulle antallet af voldtægter kunne reduceres betragteligt.

Bagga
Guest
Bagga

Jeg foreslår at vi drar en plastpose over hodene deres istedet og teiper den fast. Det er billigere, raskere og bedre enn å gi dem sexdukker. Mer effektivt.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Nu ved jeg naturligvis ikke, hvilke ‘pæne kredse’, du taler om, men jeg kommer da også i ret ‘pæne kredse’, fx kirkelige, og jeg taler da frit fra leveren og afleverede netop igår en liste til en anden kirkegænger, hvor jeg oplyste om fx jihadwatch.org, raymondibrahim.com og barenakedislam.com. Det har sådan en go’ chok-effekt for folk at slå ind på især Barenakedislam.com 🙂 Jeg er helt generelt hamrende ligeglad, hvad folk tænker om mig, når jeg advokerer for at stemme på DF eller NB, (eller fortæller om Dødens ideologi), og ved sidste valg stemte jeg NB, fordi jeg ikke anser… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er da udemærket at du er ligeglad med hvad folk siger om dig, men det rokker ikke ved at mange, rigtig mange, lader sig udskamme og så bare vælger at være tavse! Uanset hvad du mener om det, så virker udskamning, de burde den ikke gøre, men det gør den! Den bestemmende klasse, jeg nægter at kalde den eliten, har en enorm magt. Det er journalister, politikere, kulturpersonligheder, præster og diverse lærer. De har mere magt over os end vi bryder os om at vide. Hvis du til et forældremøde nævner at bøllerne er indvandredrenge, så bliver du mødt… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Har du lært dine døtre selvforsvar – OG hvordan man håndterer en kort daggert med venstre hånd?

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Korte daggerter er fremragende til “penisforkortelse”, men bedøv ham med en hammer i hovedet først. Så spræller han ikke så meget. Se iøvrigt den præmierede film “Pelle Erobreren”, hvor teknikken demonstreres i en kendt filmscene.

Rene
Guest
Rene

Det du skriver der er min erfaring osse.udskamningen internaliseres , og som du skriver …den tages med ind i stemmeboxen.Uselvstændighed og manglende selvstændig stillingtagen og tænkning ER kulturel dannelse og norm i dag. Flokmentalitet og lemmingeadfærd er tilstræbt.utrygheden ,ensomheden og det generelle norm tab forstærker og begrunder yderligere.

Draugr
Guest
Draugr

Det er ubegribeligt at vi lader islam vandre rundt i blandt, det er simpelthen vanvittigt.

KarlGustav
Guest
KarlGustav

Kastrér de muslimske voldtægtsforbrydere – så bliver de ligesom svenske mænd – nosseløse.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Mange af de muslimske voldtægter af kvinder og piger kan afværges og afledes:
Alle byer i Norden burde indrette offentlige stalde med geder og får, som kunne reserveres til de mest sexhungrende muslimske hanner; hvis det altså ikke er dyrplageri. Disse er nok egentlig ligeglade med hvem de springer på – bare det har en puls. Der har været rapporter om svaner, heste og andre skabninger, som har lagt numse til sexekvilibristernes øvelser.

Hela
Guest
Hela

La de voldta, det er dette kvinnene vil. Det er dette de har stemt for. De står jo på havna og venter med plakater som sier “Welcome Refugees, Please Rape me!”. Det virker som om det store flertallet kvinner har en syk fetisj, de drømmer om å bli voldtatt og banket opp av svartmuskede menn fra toaletter i den tredje verden. Så til helvete med dem, jeg håper de får så mye kuk ned i halsen at de kveles.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Eller bare genindfør gabestokken og træhesten 😅

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens gode grin / skratt 😂 How do you tell the difference between an Australian Police Officer, an English Police Officer, an American Police Officer and a Scottish police officer? The answer is found below…. Suddenly, an armed man with a huge knife comes around the corner, locks eyes with you and screaming something that sounds like obscenities, raises the knife and lunges at you. You are carrying your truncheon and are an expert in using it. However, you have only a split second to react before he reaches you. What do you do? ANSWERS: English Police Officer: Firstly, the… Read more »

Svenske tilstande
Guest
Svenske tilstande

Der snakkes og røven går.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Unge stormer fodboldbane og affyrer raketter: Politiet massivt til stede

[ Hvem KAN det mon være? 😉 ]

https://www.bt.dk/fodbold/unge-stormer-fodboldbane-og-affyrer-raketter-politiet-massivt-til-stede

Svensk politi er mandag aften rykket ud til et idrætsanlæg i Örebro. Her har hundredvis af unge stormet en fodboldbane i forbindelse med en ungdomsturnering.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hundratals ungdomar stormade fotbollsplan ÖREBRO Publicerad 30 dec 2019 kl 20.42 https://www.expressen.se/nyheter/hundratals-personer-har-stormat-fotbollsplan/ På måndagskvällen larmades polisen till Idrottshuset i Örebro efter att hundratals ungdomar stormat en fotbollsplan i samband med en ungdomscup. … Efter att ha blivit bortfösta intog ungdomarna en restaurang i närheten, där man avfyrade raketer inomhus bland personal och gäster. … – Det var runt 1 500 personer på plats i samband med en finalmatch mellan Örebro Syrianska och Karlslund. När det var tio sekunder kvar och stod 1-0 blev det straff till Karlslund. Man kvitterar och hundratalet personer, framför allt ungdomar, rusar in på planen, säger… Read more »

HelvetesTisper
Guest
HelvetesTisper

Jo takk du, jeg har sett hva europeiske kvinner gjør. De står i kø for å få lov til å henge rundt armen til en araber eller afrikaner. de gjør hva som helst for å få leke med de eksotiske. Vi innfødte hvite menn er søppel, oss enser de ikke. Så da må de også betale prisen. Det er ingenting annet enn riktig. Hvis du leker med arabere eller afrikanere så kommer du til å bli voldtatt. Hvis du har flaks så blir du kun voldtatt, Og det er greit. Hvis folk vil være idioter så må de betale prisen… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Der skal kun være én vej for arabiske mennesker. Det er UD af Danmark. De fleste andre europæere har nok allerede nu fået den samme tanke.

Nielsen
Guest
Nielsen

Sig snart farvel til klimarelegionen og god dag til censur relegionen. Verdens lede ledere har det hele i støbeskéen. De skal bare lige have opfattet hvad det var Rockefeller og Bauer sagde med Dronningen af Englands mund.
Desuden har hele verdens befolkning på nuværende tidspunkt erkendt,at penge ikke findes.
Spørg bare din næste.

Hans
Guest
Hans

Der står ude til højre under bogen om racer, at: “Hvorfor er sorte afrikaneres voldskriminalitet mange gange højre end asiaters”? Nu stammer vi selv fra negerslaver i min familie. Jeg mødte engang en pakistaner, og han sagde til mig, at han var mongol. Først smilede jeg lidt, fordi jeg tænkte på en kineser eller en koreaner, men så “studerede” jeg ham lidt, og fandt ud af, at det var skægget.. Hvis man fjerner fuldskæg, hageskæg og overskæg, så ligner han og mange andre pakistanere faktisk en pæn, jakkesæt-klædt japaner eller koreaner. Så ja, pakistanere ER asiatere og mongoler – også… Read more »

Hans
Guest
Hans

Du kan også se det, hvis du beder en japaner/koreaner/kineser om at anlægge skæg…

Great
Guest
Great

Jeg forstår ikke hvorfor dere synes synd på kvinnene. Det var dette de ville ha. Det var dette de stemte på. Og nå betaler de for det de har gjort. Hva er feil med det? Jeg vil påstå at dette er helt riktig. Hvis du er en landsforræder, så skal du betale for det. Og ingenting er mer passende enn at de blir halvt ihjelslått og voldtatt av folkene de selv har hjulpet inn i landet. Hvorfor skal kvinnene slippe unna? Fordi de er kvinner og det synd på dem? Til helvete med det, vi menn må forsvare oss selv… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Wikileaks med afsløring: Internationale OPCW fuppede med deres rapport om såkaldte klorangreb i den ‘oprørskontrollerede’ syriske by Douma. Hvad skal vi lave i aften, Brain? Det samme som vi laver hver aften, Pinky – snyde og bedrage Vesten i krig! “…Today WikiLeaks releases more internal documents from the OPCW regarding the investigation into the alleged chemical attack in Douma in April 2018. One of the documents is an e-mail exchange dated 27 and 28 February between members of the fact finding mission (FFM) deployed to Douma and the senior officials of the OPCW. It includes an e-mail from Sebastien Braha,… Read more »