14
jan
Seneste opdatering: 15/1-20 kl. 0744
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Hvem er de prostituerede i Sverige?

Journalisten Joakim Lamotte har fundet en uudtømmelig super-niche, nemlig alt det MSM er for lydige og statstro til at rapportere om. Intet under at “kvalitetsjournalisterne” sviner borgerjournalistikken til. (Se Varför angrips de fria medierna?)

Lamotte var for få år siden en ret ordinær MSM journalist, men det viste sig, at han var mere journalist, end han var aktivist. Det var utilgiveligt, han er nu en overløber, de hader ham af et sandt hjerte og kalder ham “Swish-luder.” Som om statens understøttede medløber-journalister er mindre prostituerede end ham.

Lamotte har forpligtet sig på virkeligheden, de er magtens stik- i -rend -drenge, der leger den 3 statsmagt, men den har ikke eksisteret i Sverige i en generation. De er de eneste “horer” i det nu fallerende multi-kulti spil, og de er nu på vild flugt fra deres medskyld i dagens tragiske misere.  – Kista Galleria ligger 12 km nord for Stockholms centrum.

Allt fler kvinnor väljer att avsluta sina jobb i Kista galleria på grund av ökande kvinnoförtryck. Det berättar flera personer som hört av sig till mig den senaste tiden. De vittnar dels om sexuella trakasserier när de väntar utanför gallerian efter arbetstid. Vissa har därför slutat åka tunnelbana och buss till jobbet och tar istället bilen. Men även det har inneburit problem.

“I början parkerade jag utanför gallerian, men efter att flera gånger ha blivit trakasserad och fått främmande män som knackat på min vindruta när jag gått till bilen valde jag att parkera i gallerians parkeringsgarage istället. Men det blev ohållbart i längden på grund av den dyra avgiften. Jag tycker det är skamligt att jag som ensam kvinna inte ska våga gå till min bil efter jobbet kvällstid, berättar en av de kvinnor som kontaktat mig.”

Kvinnorna berättar även att det blir allt vanligare att manliga kunder vägrar prata med dem när de vill få hjälp i butikerna. Detta kan jag nu visa upp i det videoklipp som är bifogat i inlägget.I det fallet är det en man med helskägg och vit kaftan som kommer in i en butik med kölappsystem. När det är hans tur vägrar han att prata med kvinnan som vill hjälpa honom i butiken, eftersom det strider mot hans kultur. Se resten hos Joakim Lamotte(Facebook)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ReneRealist2Knud MadsenClaus PetersenNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Svensk TV undertrykker mænd ved at frabede sig mænds deltagelse i diverse udsendelser. Man skulle tro at feministerne gik ind for ligestilling, bl.a. ved at fordele TV optræden med omtrent halvdelen til hvert køn. Mit useriøse studium af svenske TV-kanaler giver det indtryk, at det ikke er balance, men feminin overvægt som udfolder sig i de svenske kanaler. Det er således langt fra alle steder, at kvinder er jaget vildt; på svensk TV er det mændene, der glimrer ved deres fravær – altså er jaget ud. Hvor kvinder er, er magten ikke?

kumulus
Guest
kumulus

Sådanne artikler skal helst placeres på forsiderne af morgen- og formiddagsaviserne, så Hr. og Fru Danmark ikke kan undgå at se dem.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Kommissionären: Vi upplever vår värsta kris någonsin

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7383980

Publicerat måndag 13 januari kl 21.47
I måndags gav EU-kommissionen en mörk bild av gängkriminaliteten i Europa.

Gängvåldet och handeln med narkotika har nått rekordnivåer, sade EU-kommissionären Maroš Šefčovič under en debatt i Europaparlamentet.

– Kriminaliteten i Europa ökar rekordsnabbt. Vi upplever just nu vår värsta kris någonsin, sa kommissionär Šefčovič.

Claus Petersen
Guest
Claus Petersen

“..Mer än 5 000 brott relaterade till gängkriminalitet utreds just nu i Europa..”
Det svarer (statistisk set) til omtrent 60 bande relaterede forbrydelser i danmark.
Alt andet lige så lyder det nu ikke særligt chockerende.
Jeg er overbevist om at vi havde langt flere bande relaterede forbrydelser i 80’erne, med 1 million færre borgere.
Nogen husker måske perioden hvor ingen folkeskole med over 200 elever ikke havde mindst een bande af plastic-rockere og wanna-be’s, som prøvede at leve op til billedet af de nærmest utallige lokale bander der fandtes på det tidspunkt.

Realist2
Guest
Realist2

Lamotte gør mere for kvinder i Sverige end nogle af feministerne. Jeg kan ikke finde et ord til at beskrive dette forhold…. Ironisk? Ynkeligt? Sygt? Sørgeligt? Svensk?

Rene
Guest
Rene

Realist2. Jeg kan heller ikke finde et ord for det. Tragisk eller tragedie er heller ikke rigtigt, det.
Tragedie/komedie der jo er 2 sider af samme sag, kan ikke bruges her fordi afstanden i tid eller andet afstand, ikke rigtigt er der endnu. Vi står for meget lige midt i suppedasen. Men en dybt underlig suppedas,-den selvpåførte helt unødvendige, meget brutale og langtrukne selvdestruktion.
HVORFOR!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens gode grin / skratt – Jerry Sarnecki slår til igen 😂

https://ibb.co/LZssGrL

( smällare = kanonslag / kraftig kineser )

Claus Petersen
Guest
Claus Petersen

Efter den dansk-svenske TV-debat syntes jeg nu bedst om Henrik Arnstad.
Hans trang til at finde nazister under folks senge gav mig mindelser om McCarthy perioden i USA hvor alt og alle kunne være en del af et kommunistisk komplot; lærere, embedsmænd, filmstjerner eller blikkenslageren som du stoler på kunne være en af dém!
Arnstad har min stemme som mest gakkede TV-Talent på statsstøtte.
Jerry er mere en stueren eftersnakker uden den store underholdningsværdi.

Rene
Guest
Rene

Claus Petersen.
Du er hyle morsom. Din bemærkning er virkelig sjov.
Jeg ser sjældent tv, så jeg ved ikke hvad det er for en debat.men det er sjovt det du skriver ,- Anyway.