22
jan
Seneste opdatering: 23/1-20 kl. 1500
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Victim: “Anti-western, religious and racist abuse”

Jeg talte med to socialarbejdere fra Sjælland før jul, som med eksempler fortalte, at dette også foregik i Danmark. Det er også bevidnet i Holland, og foregår sandsynligvis i hele Vesteuropa. Jeg håber, det bliver til et interview, men jeg kan ikke love det. Det er krigsførsel, og de krigende er ikke mindst de  politikere, du stemmer på. I søvne kan man roligt sige. Længere er den ikke.

Man skønnede i 2015 at antallet ofre kunne være omkring en million i hele England, sagde Labour MP Sarah Champion. I en normal befolkning og med en normal presse, ville dette vælte regeringer og udrydde partier, men tiderne i Europa er mere og mere perverse.

En muslim siger i videoen, at det skyldes “dårlige sociale forhold blandt muslimer.” Bullshit, det skyldes en patologisk seksualkultur kopieret fra “profeten”, som dumme europæere har masseimporteret. Se også Lord Ahmed ‘took advantage’ of vulnerable women – BBC Newsnight. Han er i øvrigt også skyld i et trafikdrab i 2008. Fin fyr at have i Overhuset. France: Muslim migrants rape girl and video the rape while praising Allah and invoking the Qur’an

Staffanstorp får gated communities

Opfatter folk, at det er det endelige fallit for “det nye vi” og Syvpartiernes “samfundsbyggeri” og straffer dem efter fortjeneste – tyve år for sent?

Hägna in en del bostadsområde för de boendes säkerhet. Det här är ett förslag i den nya översiktsplanen som håller på att ta form, skriver Skånska Dagbladet. Socialdemokraterna har reagerat på förslaget. De menar att det här slår an på folks oro. SR M och SD vill hägna in bostadsområden i Staffanstorp.

Se også Anders Danielsson: Regimkritiska åsikter kan liknas med terrorism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Rune HansenAlfredsModerJari NorvantoRiversteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Degenererede aber.

Sargon of Akkad har taget fat i DR2’s pinlige interview med den idiot, som repræsenterer fæcesbogen i Norden.

https://www.youtube.com/watch?v=evS_csSEWXw

Og han har MANGE seere. Tillykke DR2!
Hvis I skadedyr havde en samvittighed, så ville I skamme jer nu, men det har I jo ikke.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Tja, ham digtergeniet fortalte jo for et par år siden, at han vidste samme fandt sted i Århus!
Hvad har politiet gjort ved den sag?

kumulus
Guest
kumulus

“Det er krigsførsel, og de krigende er ikke mindst de politikere, du stemmer på”

Det skal ud til familien Danmark (Hr. og Fru Snotdum) som adresseret tryksag. Her læser de nemlig aldrig.

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk
John Sorensen
Guest
John Sorensen

Håber de træder frem og fortæller om det.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Så skal myndighederne garanterer deres sikkerhed først. Ellers er de færdige.

Men jo mere blogs som Snaphanen tager emnet op, løbene, jo større sandsynlighed for at myndighederne vil gå i medierne og garanterer deres sikkerhed.

kumulus
Guest
kumulus

Man overser fuldstændig den kendsgerning, at de små muslimske drengebørn, som senere udvikler sig til muslimske monstre i vid udstrækning er opdraget af stakkels, stakkels undertrykte muslimske kvinder.

De muslimske pigebørn, der senere ifører sig tørklæder er søreme også opdraget af stakkels, stakkels undertrykte muslimske kvinder.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Det forgår over det hele, ikke kun Europa, og som sædvanlig, så vi hører kun om toppen af isbjerget. Tag eksempelvis elektronisk voldtægt. Et stadigvæk ukendt land for medierne. Elektronisk voldtægt, er hvor man frem-bølger en rejsning eller sammentrækning af livmoderen, samt eventuel aktivering af skede-sekret. Skriver man om det, som jeg gør her, så bliver man betragtet som en tosse. Når det er sagt, så udgør den seksuelle overgrebs-kultur selve ekstrempositionen, af en allerede dysfunktionel samfundskultur. For selv før at berigerne ankom hertil, der var kulturen allerede gjort infantil. Berigernes “biddrag”, det har været at styrke voldens systematik og… Read more »

River
Guest
River

Orkestrering som kommer til overladen her, agenda 2100, 2130
https://youtu.be/3PrY7nFbwAY

Jari Norvanto
Guest
Jari Norvanto

Grindsamhällen är framtidens melodi. Avsaknad av yttre gränser kräver desto starkare inre gränser. Med vilken rätt anser sig sossekräken neka medborgarna säkerheten de berövades [av sossekräken]?

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Lord Ahmed var også ham, der i sin tid forhindrede Geert Wilders i at besøge England, fordi han truede med at mobilisere 10.000 muslimer.

https://forums.digitalspy.com/discussion/981110/lord-ahmed-threatens-to-mobilize-10-000-muslims

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Den muslimske invasion af Europa er at sidestille med voldtægt under fuldbyrdelse. Fra den græske mytologi (opdateret): Den fønikiske kongedatter Europa blev forført af Zeus i skikkelse af en (muslimsk?) tyr Ahmed. Han kom svømmende til hende, mens hun var ved stranden og opførte sig kælent og indyndende. Da Europa satte sig op på ryggen af den venlige (muslimske?) tyr Ahmed sprang den ud i havet og begyndte at svømme. Zeus bragte Europa til Kreta, hvor hun senere blev stammoder til Kretas kongehus ved sønnen Moe Minos. Zeus gav Europa tre gaver: Talos en automatisk kriger (som ikke virkede), Laelaps… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Kretas kongehus ved sønnen Moe Minos”

Det lyder spændende det dér med Moe Minos. Hvor har du Moe fra..?

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Det må være den fønikiske forbindelse – ironi kan forekomme. Hvis grækerne og araberne kan lyve, må jeg vel også. Moe Minos fik en arabisk efterkommer, som ligefrem udgav en bog, der notorisk er fuld af løgn.

kumulus
Guest
kumulus

“Hvis grækerne og araberne kan lyve, må jeg vel også”

Hvis ellers du ønsker at bevare troværdigheden, er det nok klogt at undgå de allermest gennemskuelige løgne.