26
jan
Seneste opdatering: 26/1-20 kl. 1806
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et interview fra Robinsons hotel dagen derpå, søndag 19/1-2020. Berlingske interview er udkommet i dag Hans voldsomme islamkritik gav ham mere end 1.000.000 følgere – nu er han usynlig på Facebook.

Journalisten Hans Skovgaard Andersen skriver: “Dagen efter viser det sig, at hans telefon ikke bare lå på hans stol. Den optog interviewet med skjult kamera, og det er nu lagt ud på internettet.” Jeg har ikke selv læst det endnu, men Tommys egen back up optagelse af det mistænker jeg på forhånd er interessantere. En presset journalist må indrømme, at han ikke aner et klap om islam.

Det er korpsånd

Jeg noterer mig desuden, at borset fra Uhrskov er den samlede danske presse søndag tavse om, at Steen Nørskov DR fik hevet bukserne ned af en mand med en mobiltelefon, men de har jo allesammen set det. Det er korpsånd, og det viser at mobiloptagelsen ramte hvor det gjorde rigtig ondt. Nørskov kommer iøvrigt fra stillinger i Amnesty og  på P1 arabiske stemmer.

Jeg har ikke fundet en version af historikeren Michael Pihls fremragende tale med en acceptabel lyd, men dukker den op, kommer den her. Se Urias: Punktnedslag i Deadlines angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog): Hvad Steen Nørskov ikke fortalte…

Black Pigeon: Catastrophe Is The Only Cure For Inequality

Oxfam & The four horsemen of leveling: War, disease, state collapse and revolution

Det ironiske er, at netop den notoriske svenske optimisme og tro på, at alt kun kan blive bedre, har banet vejen for den hurtigtste og grundigste samfundskollaps i hele Vesteuropa, hvilket ikke betyder at resten ikke følger efter en generation senere.

Jeg ved det, for jeg kendte Sverige i 60 erne, da det var et af verdens fire rigeste lande, Hylands Hörna var det mest ophidsende i den fælles bevidsthed, og landet havde et af Europas stærkeste forsvar. Sverige har siden været politisk som at køre bil døddrukken eller på amfetamin.

Uovervindelighedsfølelsen vil vise sig at være den hurtigste vej til dødskollision og totalskade. Pessimisme er ligesom angst en overlevelsesforanstaltning. Sverige, der opfandt bilbæltet, mente ikke de selv behøvede at bruge det. Det er katastrofen, og den begyndte med en psykologisk tilstand.

Og dagens billede


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
FlemmingNielsenkumulusSamuel af UgglasRealist2 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sofie
Guest
Sofie

Tommy Robinsons back-up-video til interviewet med Berlingske er UBETALELIGT! Både da TR udfordrer ham på, hvad han mener er “far rigth”, da han udfordrer ham på, hvorfor han vil viderebringe Facebooks anklager uden at forholde sig til, at der ikke er skyggen af beviser, OG IKKE MINDST de sidste 5 minutter, da han spørger hvad journalisten ved om Muhammed og islam. Jeg grinede højt – selvom det jo desværre er tragikomisk, at vores fremmeste journalister endnu ikke har overvejet, om det måske var smart at uddanne sig bar lidt i tidens top-aktuelle emner.

kumulus
Guest
kumulus

“om det måske var smart at uddanne sig bar lidt i tidens top-aktuelle emner”

Typer som f.eks. Steen Nørskov lærer det nok først den dag der er kontant afregning, hver gang de træder i spinaten.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jeg elsker den italienske sportsvogns kommentar til Grethe Thunberg!

Flemming
Guest
Flemming

Det er fortjent,at se DR og hr Nørskov, blive taget med bukserne så langt nede, at man ikke blot ser revnen, men hele deres beskidte røv! DET er DR i en nøddeskal!

Nielsen
Guest
Nielsen

Berlingske artikel er bag betalingsmur. KØB DEN iKKE. Jo mere Dhimmi Radioen,teveto,pøllesprederen og berlingeren med deres affaldsløgnespredere får penge,jo længere kan de køre deres indoktrineringsprogram.

Nielsen
Guest
Nielsen

Disse videoer omkring Tommy Robinsons prismodtaelse burde blive kronologiserede.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Hvorfor blev diskussionen med Peter Munster fjernet?

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

Så er der vel efterhånden ved at være kogt nok suppe på den ged. Videre!

(Vi kunne godt bruge nogle realistiske løsninger på problemet)

Margrethe
Guest
Margrethe

“Vi kunne godt bruge nogle realistiske løsninger på problemet”

– Fortæl,fortæl! Jeg tørster efter at høre dem.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Hvem gider koge suppe på geder? Nogen siger “Så er den ged barberet”, når de klaret et problem hurtigt. Andre kan godt lide at bolle med geder – ingen nævnt ingen glemt. En realistisk løsning på unge migranters sexhunger, er at forære dem hver en ged. Så kan de forlyste sig med dem, istedet for at springe på danske kvinder og piger.