27
jan
Seneste opdatering: 28/1-20 kl. 1552
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den svenske venstrefløj og herskende klasse – hvilket er det samme, – har en fascinerende forklaring på, at “svenskerne ikke er i nærheden af at komme i minoritet”:

“De godt tre mio. af fremmed herkomst, der er kommet på 46 år, er jo svenskere. De har bare brun hud.” Sandheden er imidlertid, at de statistik ikke opfører sig svensk, de taler ikke engang svensk, det eneste svenske ved dem er deres statsborgerskab. Fremmede i disse år er ved at komme i flertal i flere svenske kommuner i de yngre aldre indtil 44 år.

Oprindelige svenskere vil naturligvis komme i mindretal omkring midten af dette århundrede. Det er denne situation og dens politiske følger, Jonas Nilsson taler om. For det vil betyde noget: Svenskere bliver til koptere og armeniere i et muslimsk flertalsland, der engang var deres eget. De er med andre ord blevet påført krig. Den er installeret, men latent. Den vil bryde ud i dette århundrede.

Matriarkatets selvmord – den svenske mand er et skvat

Jeg har i femten år kaldt Sverige et “matriarkat.” Dels fordi videnskabelige fakta bakker det op, dels for at drille. Dels fordi der intet er  kvindelige magthavere i journalistikken hader mere, end at blive kaldt – magthaver. De ser i ramme alvor sig selv som granskere af magten. Men de er en del af magten, den feministiske magt der består af kvinder og mandlige bløddyr.

Svenske  kvinder stemmer stadig i stort omfang på partier, der har sørget for at de ikke længere færdes ude alene, at de selv bliver voldtaget efter noder, og at staten går på knæene. De er med andre ord politisk livsfarlige for sig selv og deres omgivelser. Prof. Arnstberg udvikler et ræsonnement på en kommentar på Det Gode Samhället forleden. Han mener, problemet mere er svage mænd end magtfulde kvinder:

”Efter att ha bott snart 20 år i Schweiz är det för mig väldigt tydligt att skillnaden mellan detta land och Sverige nästan enbart beror på att kvinnorna här fick rösträtt 50 år senare. Allt det som man i backspegeln kan se som tydliga tecken på, inledningen till förfallet i Sverige, kommer nu på bred front i Schweiz.

Skolan, polisen, domstolarna. Feminiseringen har inletts överallt. Kvinnliga politiker som smugglar in asylanter och inte blir straffade. Män som går runt med barnvagnar. Ungar som bara SKRIKER rätt ut överallt. Skatter som har börjat gå upp rejält. Massiva framgångar för ”gröna” vänsterpartier. Ständiga kampanjer för fler kvinnor i politiken. Osv, osv. Det är som att återuppleva min ungdom, allt är som Sverige på 70 – 90 talet.”

Se videre på Om att inte låta sig luras


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
NielsenDen NervøsekumulussteenRasmus Rodskov Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Jah, Steen.
En bevidst taktik, hvor du skal holdes hen i uvidenhed, indtil du opgiver. Du skal ties ihjel.
Vore herskere ved godt hvilke tangenter de skal spille på, et spil om udholdenhed og stædighed.
Jeg håber du er vedholdene nok, men enhver har sin grænse.
Skulle det komme dertil, spytter jeg gerne i kassen, du har flere støtter end du regner med.
Som pensionist når man på et tidspunkt til den erkendelse at kræfterne ikke er hvad de har været.
Man resignerer.
Held og lykke Steen.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Svenske kvinder stemmer stadig i stort omfang på partier, der har sørget for at de ikke længere færdes ude alene, at de selv bliver voldtaget efter noder, og at staten går på knæene. De er med andre ord politisk livsfarlige for sig selv og deres omgivelser.

En BPS-klassiker:

https://www.youtube.com/watch?v=mFTSt-A2Cls

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“En BPS-klassiker”

Så meget har muslimerne da fattet og holder derfor kvinderne i meget kort snor.

kumulus
Guest
kumulus

Du godeste! Politikerne, uddannelsesinstitutionerne, MSM, kvinderne m.fl. er alle tilhængere af islam.

Måske skulle man bare smide håndklædet i ringen.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Apropos!

Har du talt med Jeppe og Jaleh om fælles fogdesag og Liv, Ære, Velfærd?
Jeg spytter gerne – pro bono – en plovmand i!!!

Nielsen
Guest
Nielsen

Jonas Nilsson går i den grad Mikael Vilgert i bedene. De alternative medier florerer hinsdan. Lad os håbe vi kan kopiere svennerne på dét ene område.